- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.121
günaydınlar,hayırlı cumalar arkadaşlar,.dimple demiş üç hafta var işten ayrılmama,benimde işten ayrılmam yaklaştı,yaklaşık bi ayım varrrr,.oleyttttttttttttttttttt:lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt bu arada benim sevgili kocişte yatarken çok dönüyosun,uyutmuyosun beni falan diyo,.Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:mymeka: :mymeka:
çok ama çok rahat uyudum canım iyi geldi bu ilaç bana iyi ki gitmişim dahiliye doktorumakaydirigubbakcemile3 doğru valla...
Nasılsın pancubenim, gecen nasıl geçti?
canım sürpriz konusunda benimde kafam çok karışık yaaa karar veremiyorum arkadaşlar bize fikir veririr belki bugün bayanssulusmile
inşaallah hepatitçim :lepi:günaydına.s.
BOSNA güzel haberlerini getir canım senin sıpanın:))
SEYYAL ve YNUR kızlar bitiriyorsunuz hadi bakalım az kaldı..2 gün sonra benim misafirimsiniz:)
DİMPLE valla evde yatmak çok güzel:dance:bol bol dinlenirsin artık
hadi gözümüz aydın inş. az kaldıııııııııııııı olumunekankayizsmilegünaydınlar,hayırlı cumalar arkadaşlar,.dimple demiş üç hafta var işten ayrılmama,benimde işten ayrılmam yaklaştı,yaklaşık bi ayım varrrr,.oleyttttttttttttttttttt:lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt bu arada benim sevgili kocişte yatarken çok dönüyosun,uyutmuyosun beni falan diyo,.Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:mymeka: :mymeka:
Sayalım tatlımAyyy Dimplecım, biz de seninle şafak sayalım bari yaa...
Gerçi benim 4 haftam var.
AYRI YATMA ZAMANI GELDı CıCıM ONDANDIR...BıZ BıLE AYRI YATTIK 1,5 AY BENıM KUSMALARIMDAN DOLAYI ŞıMDı 2 GÜNDEN BERı BEN BıR YATAĞIN UCUNDA O BıR UCUNDA ARAMIZDA 2-3 YASTIK KÜÇÜK BıRı KARNIMA BıRı BAŞIMA YASTIKLARIN ÖYLE YATIYORUZalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
evet lütfen herkes yarıdm etsi nbize ne yapsak bilemyirummmm
mesela kızını 4d görebileceği bir hastane buldum hemde muayenelri 22 lira ssk geçerli :):):)
birde çok istediği bir telefon var samsung onu alacağım ama oda çok pahalı şuan o masrafı kaldıramayabiliriz diye korkuyorum....
http://www.biliom.com/cep-telefonu/...0-omnia-hd/attachment/samsung-i8910-omnia-hd/
AYRI YATMA ZAMANI GELDİ CİCİM ONDANDIR...BİZ BİLE AYRI YATTIK 1,5 AY BENİM KUSMALARIMDAN DOLAYI ŞİMDİ 2 GÜNDEN BERİ BEN BİR YATAĞIN UCUNDA O BİR UCUNDA ARAMIZDA 2-3 YASTIK KÜÇÜK BİRİ KARNIMA BİRİ BAŞIMA YASTIKLARIN ÖYLE YATIYORUZalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
çok ama çok rahat uyudum canım iyi geldi bu ilaç bana iyi ki gitmişim dahiliye doktoruma
mesela kızını 4d görebileceği bir hastane buldum hemde muayenelri 22 lira ssk geçerli :):):)
birde çok istediği bir telefon var samsung onu alacağım ama oda çok pahalı şuan o masrafı kaldıramayabiliriz diye korkuyorum....
http://www.biliom.com/cep-telefonu/...0-omnia-hd/attachment/samsung-i8910-omnia-hd/
amin aminnn hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytgozunuz aydın seyyal ve ynur
cok az kaldııı kavusuyorsunuz insallah:)
gönder gitsin o zaman canımmm :):):) alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileNILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
günaydınlar,hayırlı cumalar arkadaşlar,.dimple demiş üç hafta var işten ayrılmama,benimde işten ayrılmam yaklaştı,yaklaşık bi ayım varrrr,.oleyttttttttttttttttttt bu arada benim sevgili kocişte yatarken çok dönüyosun,uyutmuyosun beni falan diyo,.
teşekkrüler arkadaşlar..... iyiki avrsınız....dimplehawk Seyyalll, Ynurrr çok az kaldı kızlar maşaallahhhh ya
pancuben kullanıcısından alıntı
sizi gidi çifte kumrular sizi detaylı detaylı anlatıyor bide o arada eşim beni öpüyordu bilmem neee...yawww ayrı yatanı var ,küs olanı var, kapris yapanı var,kocası askerde olanı var sen kalkmış eşim beni öpüyordu bilmem ne de ....Bak bebeğinde eşini yanında istemiyor zaten son aylara doğru sen istemeyeceksin eşini dönmekte zorlanacaksın yatak sana batacak .... kahvaltını yapta gel de konuşalım bunu kokoş hanımzemus
sizi gidi çifte kumrular sizi detaylı detaylı anlatıyor bide o arada eşim beni öpüyordu bilmem neee...yawww ayrı yatanı var ,küs olanı var, kapris yapanı var,kocası askerde olanı var sen kalkmış eşim beni öpüyordu bilmem ne de ....Bak bebeğinde eşini yanında istemiyor zaten son aylara doğru sen istemeyeceksin eşini dönmekte zorlanacaksın yatak sana batacak .... kahvaltını yapta gel de konuşalım bunu kokoş hanımbayanssulusmilebayanssulusmilezemuszemuszemuszemus
açıkçası hasreti kıskandım,ne güzel ciciş cicişlerrr.:kedi: :kedi: boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
yaw hastamısın yaw ne istiyon oluuuuum benden:mymeka: napalım kızımızın kıskançlığını başka nasıl ifade etceeem hem ben küsüm kocaya zaten gece kalbimi kırdı o yalakalıklarda kendini affettrmek içindi:gitme: taaaammı
hayırlı Cumalar herkese
kızlar sabah uyandım bugün 9buçukta uyandım dün küçük odada bebişimin eşyalarını ütüleyip koymuştum babasıda baksın diye sola bir baktım ütülediğim mavi kıyafetin içersinde bir bebek uyuyor sonra tekrar baktım bebiş yoktu ilginçti valla sarışın hafif zayıf uzanmış uyuyan bir bebek ne güzeldi ya
günaydınlar,hayırlı cumalar arkadaşlar,.dimple demiş üç hafta var işten ayrılmama,benimde işten ayrılmam yaklaştı,yaklaşık bi ayım varrrr,.oleyttttttttttttttttttt:lepi: :lepi: hihoyyyt hihoyyyt bu arada benim sevgili kocişte yatarken çok dönüyosun,uyutmuyosun beni falan diyo,.Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile:mymeka: :mymeka:
Cep Telefonları samsung-i8910-omnia-hd
biz hiç ayrı yatmıyoruz..yeterince ayrı kalıyoruz göreve gitmese bile zor gelir bize ayrı uyumak..şikayet de etmez sağolsun hiç.etse de ben salmam onu başkayerde uyusunkaydirigubbakcemile3
canım çok elzem değilse alma telefonu daha başak bişey düşün mesela hırka falan ör...
hem senin emeğin olur.
sana diyorum ama benim ki coştu yine ev bakıcaz yarın.tekrar başladıkkafamçokkarıştı
masraf deyince.. bişey de diyemedim cok hevesli..
canım uykudan uyandıktan 1 dk sonra oldu pencereyi aötım sonra koridordan yürüken odaya baktım bebek 1sn baktım kafayı çevirip tekrar baktım yoktusanada hayırlı cumalar cnaım....
rüyanda mı oldu bu uyandıktan sonra hayal mi gördün çok ilginç yaaa :):):):))
biz hiç ayrı yatmıyoruz..yeterince ayrı kalıyoruz göreve gitmese bile zor gelir bize ayrı uyumak..şikayet de etmez sağolsun hiç.etse de ben salmam onu başkayerde uyusunkaydirigubbakcemile3
canım çok elzem değilse alma telefonu daha başak bişey düşün mesela hırka falan ör...
hem senin emeğin olur.
sana diyorum ama benim ki coştu yine ev bakıcaz yarın.tekrar başladıkkafamçokkarıştı
masraf deyince.. bişey de diyemedim cok hevesli..
BAK DEMEDİM Mİ NİLÜFER SANA KISKANMA BOŞUNA KAVGALAR BAŞLAMIŞ BİLE İYİ TAMAM DA BALLANDIRA BALLANDIRA BİZE NİYE ANLATIYON ALALALAAAAsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:lepi::lepilumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
canım ben bi tane atkı ördüm kocacığıma hemde ömrümde ilkkez ilk denenmemi kızıma ylek ördüm tığ ile baktım yapıyorum şişe geçtim hemen kocama atkı yaptım ama ondan haberi var :):):):)) hırkayı yetiştiremem kiiiii nerde bende o kabiliyet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?