2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

güzeller ablam gelicek birazdan yemek yeriz şimdilik öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize canlarımmmolumunekankayizsmile iyi akşamlarrr

hasret0587 evet canım idrarı geri kaçma yapıyormuş keşke sünnetle sonuçlansa ameliyat olcak diye korkuyorum.
korkma cnm eğer kötü bi durum olursa dr erken doğum a bile alabilir seni demekki o kadar problem değil doğuma kadar bekleyebileceğini sölediğine göre doğduktan sonra çoğu çocuğun ki sünnetle düzeliyor diye biliyorumbu da öyle olur dert etme:1hug:
güzeller ablam gelicek birazdan yemek yeriz şimdilik öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize canlarımmmolumunekankayizsmile iyi akşamlarrr

herkese merhaba bugün mevlütteydim çok kalabalıktı başım oldu bi kütük eve geldim yattım telefon çaldı.Arayan arkadaş kardeşi uzun süredir bebek sahibi olamıyodu.En son 4 sene önce bebeği sağlıksız olduğu için 5 aylık doğum yaptı yaşmadı.Şimdi hamileymiş bi tıp merkezine gitmiş kalp atışı yok demişler.Kanaması olmuş hemen antalya tıpa gitmiş test falan yapmışlar kalp atışları duyulmuş bu seferde rahim içi kanaması varmış kokulu kan falanmış.Tedavi altına almışlar 600 ytllik bir iğne vurulucakmış.Bukonuda bir bilgisi olan var.

Haberlerde dinledim az önce sezeryan artık zorunlu olmadıkca yapılmayacakmıs.Yapan doktorada ceza uygulanacakmıs.Ama ne zamandan itibaren geçerli olacak onu anlayamadım.İnşallah Mart dan sonradır :)) Korkuyom ya herşey de beni bulur zaten Allahım korusun herşeyin hayırlısını versin.

selam arkadaslar nasılsınız?
ay benim migdem kötü bogazım yanıyor ya ayıptır söylemesi biraz 2 saat once cıkardım
aksam yemegı bıle yıyemedım daha bıraz gecsın dıye ama

selam arkadaslar nasılsınız?
ay benim migdem kötü bogazım yanıyor ya ayıptır söylemesi biraz 2 saat once cıkardım
aksam yemegı bıle yıyemedım daha bıraz gecsın dıye ama

hoşgeldin yoksun ne zamandır üzüldüm canım geçer inşallah bu aylarda normalmiş geri dönebilirmiş bu miğde sorunları

hoşgeldin yoksun ne zamandır üzüldüm canım geçer inşallah bu aylarda normalmiş geri dönebilirmiş bu miğde sorunları

hosbulduk canım ya sürekli okuyorum takipteyim ama pek yazamıyorum. sagolasın ne yesem bastırır acaba biraz migdemi hicbirsey canım istemiyor:bbo:

ben böyle bi dogum, hikayesi duymadım ya müthiş, bi, dogum ,yüce allah bizede böyle kolay dogum nasiüp etsin..agladım, bile..

evet ya harika bende okudum biraz once o kadar kolay bi dogum Allah hepimize nasip etsin. bu arada ben cok sabırsızlanıyorum dogum icin ya bir ana önce gecsede su günler sarılsam kızıma. hele birde su dogum hikayelerini okuyunca hemen gelsin istiyorum ya:hulya:

amin insallah zamanında gelirler ama zamanda cabuk gecsin yaaa:dance:

he geçsin valla ya,şu net başında otur otur dötüşüm ağrıyor valla artık,tüm amanım burda geçiyor pek bi iş yapamadığım için,dışarı çıkıp dolaşalım gezeleim desek para lazımhihoyyytöle evde pinekliyoz bu yüzden dötüşüm ağrıyorrrrrrrrrrr
bak saat kaç olmuş ben hala ayaktayım sabahta kalkmak bilmiyorum,ama olsun diyorum en fazla 2.5 ay sonra zaten özgürlük bayrağını teslim etcez geçmişe

ya hakikaten benim bugün çok kötü totom ağrıyor oturduğum yerden kalkamıyorum nasıl yatıcam bilmiyorum kıslarr canım yanıyor çok fazla

valla benimde agrıyor cok fazla oturamıyorum özellikle belim cok agrıyor. evet ya dısarıya cıkmamak daha hayırlı ben birazcık dolasmaya cıkıyorum mutlaka biseyler alarak geri geliyorum hatta dün eşime dedim ya bana biraz kızsana sen, durdursana beni diyekaydirigubbakcemile3 bebisime biseyler alayım diye bakıyorum kendime alıp geliyorum. ama burda suan heryerde indirim var o yüzden fazla para harcamadan kurtarıyorum yine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…