- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.081
korkma cnm eğer kötü bi durum olursa dr erken doğum a bile alabilir seni demekki o kadar problem değil doğuma kadar bekleyebileceğini sölediğine göre doğduktan sonra çoğu çocuğun ki sünnetle düzeliyor diye biliyorumbu da öyle olur dert etme:1hug:hasret0587 evet canım idrarı geri kaçma yapıyormuş keşke sünnetle sonuçlansa ameliyat olcak diye korkuyorum.
güzeller ablam gelicek birazdan yemek yeriz şimdilik öpüyorum hepinizi dikkat edin kendinize canlarımmmolumunekankayizsmile iyi akşamlarrr
selam arkadaslar nasılsınız?
ay benim migdem kötü bogazım yanıyor ya ayıptır söylemesi biraz 2 saat once cıkardım
aksam yemegı bıle yıyemedım daha bıraz gecsın dıye ama
hoşgeldin yoksun ne zamandır üzüldüm canım geçer inşallah bu aylarda normalmiş geri dönebilirmiş bu miğde sorunları
ben böyle bi dogum, hikayesi duymadım ya müthiş, bi, dogum ,yüce allah bizede böyle kolay dogum nasiüp etsin..agladım, bile..http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/339720-dogum-oykum-mucizemmm.html
arkadaşlar,şunu okurmusunuz,.ne kadar kolay doğum yapmış,.süper anlatmış,.delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ben böyle bi dogum, hikayesi duymadım ya müthiş, bi, dogum ,yüce allah bizede böyle kolay dogum nasiüp etsin..agladım, bile..
aynen ben de okuyunca hevesleniyorum kucaıma almak için,inşallah zamanında sağlık ile gelirler
amin insallah zamanında gelirler ama zamanda cabuk gecsin yaaa:dance:
hosbulduk canım ya sürekli okuyorum takipteyim ama pek yazamıyorum. sagolasın ne yesem bastırır acaba biraz migdemi hicbirsey canım istemiyor:bbo:
he geçsin valla ya,şu net başında otur otur dötüşüm ağrıyor valla artık,tüm amanım burda geçiyor pek bi iş yapamadığım için,dışarı çıkıp dolaşalım gezeleim desek para lazımhihoyyytöle evde pinekliyoz bu yüzden dötüşüm ağrıyorrrrrrrrrrr
bak saat kaç olmuş ben hala ayaktayım sabahta kalkmak bilmiyorum,ama olsun diyorum en fazla 2.5 ay sonra zaten özgürlük bayrağını teslim etcez geçmişe
iyi geceler güzeller hepinize iyi uykularrr boshayallersmile inşallah bizede
he geçsin valla ya,şu net başında otur otur dötüşüm ağrıyor valla artık,tüm amanım burda geçiyor pek bi iş yapamadığım için,dışarı çıkıp dolaşalım gezeleim desek para lazımhihoyyytöle evde pinekliyoz bu yüzden dötüşüm ağrıyorrrrrrrrrrr
bak saat kaç olmuş ben hala ayaktayım sabahta kalkmak bilmiyorum,ama olsun diyorum en fazla 2.5 ay sonra zaten özgürlük bayrağını teslim etcez geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?