2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yapmıyor hatta zevk alıyorum
taze sıkılmış portal suyu ile tükeiyorum ben

Bayılırımmm...
Amabana portakal suyu da yasak...
Posasından arındığı için, içindeki şeker oranı yükseliyormuş mafoldumben

doktor bana demir hapından başka ilaç vermedi valla ohaoldumsmile

Bana da magnezyum şart değil dedi ama kramplarım çok arttı son günlerde, iyi gelir diye vermişti.
Krampı bu mide bulantısına tercih ederim ben...

kıslar valla Aallah yardım etsin çalışanlara ben evdeyken bile bazen çok zor oluyor sizi düşünemiyorum bile Rabbim kolaylık versinolumunekankayizsmile

Kujucum Allah razı olsun...
Evde olmanın da kendine göre zorlukları vardır mutlaka, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Az kaldı hihoyyyt

Kızlar,
Bebek hareketlerini günde kaç defa hissediyorsunuz? Ve dışarıdan görülebilecek kadar güçlü oluyor mu hareketler?

Kızlar,
Bebek hareketlerini günde kaç defa hissediyorsunuz? Ve dışarıdan görülebilecek kadar güçlü oluyor mu hareketler?

Sinpacim,
Bütün gün tepiniyor.
Dışarıdan çok rahat izleniyor.
Bazen canım yanıyor hatta...
Hayırdır, bi problem yok di mi ?

opuyorumnanaktan
Doğurayım bu miniği, hepsinden yiyecem cokacimcoook

gitme vakti gelmiş bugün de...
iyi akşamlar hepinize...

Kızlar,

valla sayamıyorum canımcım ama şükürki çok hareketli
dışarıdan görünüyo deniz dalgası gibi dalgalanıyor göbeğim tekmeleride görünüyo hop hop hopluyor göbüşümkaydirigubbakcemile3

Doğum ile ilgili hikayeyi okuyordum da doğumla ilgili çatı muayenesi ne onu anlamadım ben?

yuh sana daha çatı muayenesini bilmior:mymeka: alttan muayene hem açılma warmı die hemde çatın normal doğum yapmaya müsaitmi die çok kilo alanların çatı kemikleri daralıyowe normal doğum yapamıyolatmışeyvahedigeldismile

bak bunu bilmiyordum gerçektende aman neyse neee normal olsa da karar değişiyor sezeryana alıyorlar çok yerde

Benimkisi son birkaç gündür çok az hareket ediyor... Sadece minik tekme yada el hareketleri, dönmüyor, ya da ben hissedemiyorum... :çok üzgünüm:

mrb kızlar uzun zamandır giremiyordum siteye inş. herkez iyidir.29+3 oldum bugün dr gittim çok moralim bozuk bebeğimin sol böbreği 14mm olmuş yani büyüme var genelde erkek çocuklarda oluyormuş ve çoğu bebeklerde doğumdan sonra düzeliyormuş aranızda varmı benim gibi olan çok canım sıkkın..

ben bugün çok yoruldum çıkıcam şimdi kendinize ve meleklerinize iyi bakın iyi aksamlar sizlereeeee:teytey::teytey::teytey:

normal doğuma müsait mi çatın diye bakıyorlarmış pancubencim.ben dün sordum benim doktorum yapmayacağını söyledi.

bende de durum aynı ama aşermeyen kadınlar kocasını çok severmiş derler....ben de sürekli bak ne kadar seviyorum seni kıymetini bil diyorumyerimseniben ama son zamanlarda sabahın köründe kalkıyor benimle beraber malum heryer kar buz otobüse kadar götürüyor beni...ve ayakkabılarımı giydiriyor eğilmem nereyse imkansız hele kahvaltı yapmışsam....Allah razo olsun ne diyeyim olacak artık böyle şeyler...doğumdan sonra asıl uğraşacaklar:jeyyar:
açılma varmı diye bakıyorlar sanırım

açılmaya değil pelvis yapısına bakıyorlar bildiğim kadarıyla kemiklerin aralığına bakıp normal doğum yapabilir mi diye karar veriyorlar....

Benimkisi son birkaç gündür çok az hareket ediyor... Sadece minik tekme yada el hareketleri, dönmüyor, ya da ben hissedemiyorum... :çok üzgünüm:

canım o oynuyordur içerde ama biz tüm hareketleri hissetmiyoruz bazı günler bizimkininde yavaşlıyor hareketleri.
ama normalde dışardan bakıldığında anlaşılıyor.

canım Allahın izniyle dediğin gibi doğumdan sonra düzelecektir inşallah...biliyorum demekle olmuyor ama sıkma canını Allahtan hayırlısı....:Saruboceq:

Kızlar,

hiç saymadım ama dışarıdan oldukça bariz hareketleri....bazen çok hareketli oluyor bazen çok sakin değişiyor...dün saatlerce kıpırdandı mesela ama bugün daha sakin...yerini sevmiştir seninki eğer az hareket ediyorsa rahatları yerinde olunca daha az hareket ederlermiş...ama gebelik.ord da hareketlerin azaldığını düşünüyorsanız test edin diyordu bir saat içinde 10 kez ve daha fazla hareket hissediliyorsa gün içinde sorun yok demekmiş...

http://gebelik.org/dosyalar/iyilikhali/hareket.html bir oku istersen...

bak bunu bilmiyordum gerçektende aman neyse neee normal olsa da karar değişiyor sezeryana alıyorlar çok yerde
offf ya öyle olmasın işte istemiyorum benbilmiyorumkismile
yeri daralmıştır hayatım 30 haftadasın baş aşağı dönsün yine fazla hissedersin merak etme

canını sıkacak bi durum olduğunu düşünmüorum cnm doğar doğmaz sünnet yaptrırsınız rahatlar bıdık çişini yapmakta mı zorlanıyormuş

yeri daralıyor artık annesi zaten 32. haftadan itibaren bu kadar yoğun hissedemiycezz bebişleri

canım düzeliyorsa sıkma canını Rabbim verir şifasını üzme kendini olurmu

hımm bana geçen aylarda bakmıştı şu an için bi sorun görünmüyo demişti ama yine bakacaklar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…