- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #32.061
ben de yapmıyor hatta zevk alıyorum
taze sıkılmış portal suyu ile tükeiyorum ben
doktor bana demir hapından başka ilaç vermedi valla ohaoldumsmile
kıslar valla Aallah yardım etsin çalışanlara ben evdeyken bile bazen çok zor oluyor sizi düşünemiyorum bile Rabbim kolaylık versinolumunekankayizsmile
Bayılırımmm...
Amabana portakal suyu da yasak...
Posasından arındığı için, içindeki şeker oranı yükseliyormuş mafoldumben
Bana da magnezyum şart değil dedi ama kramplarım çok arttı son günlerde, iyi gelir diye vermişti.
Krampı bu mide bulantısına tercih ederim ben...
amn be kıyamam sana valla herşey yasak
Kızlar,
Bebek hareketlerini günde kaç defa hissediyorsunuz? Ve dışarıdan görülebilecek kadar güçlü oluyor mu hareketler?
opuyorumnanaktan
Doğurayım bu miniği, hepsinden yiyecem cokacimcoook
gitme vakti gelmiş bugün de...
iyi akşamlar hepinize...
Kızlar,
Bebek hareketlerini günde kaç defa hissediyorsunuz? Ve dışarıdan görülebilecek kadar güçlü oluyor mu hareketler?
Doğum ile ilgili hikayeyi okuyordum da doğumla ilgili çatı muayenesi ne onu anlamadım ben?
canım bende çok severim domestosu sizin kullandığınızın aynısını kullanıyorum ama az az..dikkat etmek lazım..soluma sakın...
bende koyuyorum bulaşık makinasına benim banyo tuvalet mutfağın başlıça temizlik malzemesidir....olmazsa olmaz
bu arada bebikim bir tarafa toplandı,karnım yamuldu sağa doğru :)))
Doğum ile ilgili hikayeyi okuyordum da doğumla ilgili çatı muayenesi ne onu anlamadım ben?
yuh sana daha çatı muayenesini bilmior:mymeka: alttan muayene hem açılma warmı die hemde çatın normal doğum yapmaya müsaitmi die çok kilo alanların çatı kemikleri daralıyowe normal doğum yapamıyolatmışeyvahedigeldismile
Sinpacim,
Bütün gün tepiniyor.
Dışarıdan çok rahat izleniyor.
Bazen canım yanıyor hatta...
Hayırdır, bi problem yok di mi ?
opuyorumnanaktan
Doğurayım bu miniği, hepsinden yiyecem cokacimcoook
gitme vakti gelmiş bugün de...
iyi akşamlar hepinize...
valla sayamıyorum canımcım ama şükürki çok hareketli
dışarıdan görünüyo deniz dalgası gibi dalgalanıyor göbeğim tekmeleride görünüyo hop hop hopluyor göbüşümkaydirigubbakcemile3
valla yaa hiç naz yapmadım şimdi kızıyorum kendime bi komşum var oda hamile pek bi nazlı kocişine ne nazlar yapıyo terliklerini giydiriyo adam gece yarısı sokağa düşüyo daha neler neler bende saf gibi hiç naz yapmadım şimdi yapsam da yemez herhalde imreniyorum kıza vallabayanssulusmile geçti gitti 7 ay bölee
açılma varmı diye bakıyorlar sanırım
ben bugün çok yoruldum çıkıcam şimdi kendinize ve meleklerinize iyi bakın iyi aksamlar sizlereeeee:teytey::teytey::teytey:
Benimkisi son birkaç gündür çok az hareket ediyor... Sadece minik tekme yada el hareketleri, dönmüyor, ya da ben hissedemiyorum... :çok üzgünüm:
mrb kızlar uzun zamandır giremiyordum siteye inş. herkez iyidir.29+3 oldum bugün dr gittim çok moralim bozuk bebeğimin sol böbreği 14mm olmuş yani büyüme var genelde erkek çocuklarda oluyormuş ve çoğu bebeklerde doğumdan sonra düzeliyormuş aranızda varmı benim gibi olan çok canım sıkkın..
Kızlar,
offf ya öyle olmasın işte istemiyorum benbilmiyorumkismilebak bunu bilmiyordum gerçektende aman neyse neee normal olsa da karar değişiyor sezeryana alıyorlar çok yerde
yeri daralmıştır hayatım 30 haftadasın baş aşağı dönsün yine fazla hissedersin merak etmeBenimkisi son birkaç gündür çok az hareket ediyor... Sadece minik tekme yada el hareketleri, dönmüyor, ya da ben hissedemiyorum... :çok üzgünüm:
mrb kızlar uzun zamandır giremiyordum siteye inş. herkez iyidir.29+3 oldum bugün dr gittim çok moralim bozuk bebeğimin sol böbreği 14mm olmuş yani büyüme var genelde erkek çocuklarda oluyormuş ve çoğu bebeklerde doğumdan sonra düzeliyormuş aranızda varmı benim gibi olan çok canım sıkkın..
Benimkisi son birkaç gündür çok az hareket ediyor... Sadece minik tekme yada el hareketleri, dönmüyor, ya da ben hissedemiyorum... :çok üzgünüm:
bende de durum aynı ama aşermeyen kadınlar kocasını çok severmiş derler....ben de sürekli bak ne kadar seviyorum seni kıymetini bil diyorumyerimseniben ama son zamanlarda sabahın köründe kalkıyor benimle beraber malum heryer kar buz otobüse kadar götürüyor beni...ve ayakkabılarımı giydiriyor eğilmem nereyse imkansız hele kahvaltı yapmışsam....Allah razo olsun ne diyeyim olacak artık böyle şeyler...doğumdan sonra asıl uğraşacaklar:jeyyar:
açılmaya değil pelvis yapısına bakıyorlar bildiğim kadarıyla kemiklerin aralığına bakıp normal doğum yapabilir mi diye karar veriyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?