2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaz34 drum rutin takibi yapılacak dedi çoğu doğumdan sonra düzeliyor dedi.başka dr aradım tek böbreği olduğu için problem olmayacaktır dedi istersen yenimahalle perinotoloji bölümüne git dedi randevuda alamadım off ya

canım Allah sağlık versin.bak düzelebilen bir durum olduğunu söylemiş dilerimde öyle olur.bosnanın da dediği gibi internet dipsiz kuyu sen bakma burda yazılanlara doktoruna güven.

kaç haftalıksın canım... 2li 3 lü testlerde sorun çıkmadıysa sanırım o da okadar sorun yaşatacak birşey değildir bencede doktoruna güven bebeğinide strese sokma derim... Allah hayırlsıını versin boshayallersmile

tamamiyle uykusuz bir geceden herkese merhaba,gece resmen ağladım valla
uykusunuz neden kaldın yaaa eee gece atıştırdın mı yine

Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bisey çıkmaz. Rutin takibinde düzelir inşallah

HASRETCıM ;Sanki biz koklaşmıyoz alalala ama bacıum sen ballandıra ballandıra anlatıyon bide giydiğin gecelikler terlikler filan adamcağızın dayanamıyor tabii..4 yıldır bizde ayrı yatmıyoz ama 1,5 ay ayrı yattık eşim bile dedi bana bir tarafım hep boş kaldı diye işte kıskandığımdan dedim cicim terliklerine gelince ıSTANBUL buluşması olursa getirirsin cicim kokoşlarını yakından görürümaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile:1hug::1hug:

bizim ev cok kucuktu, bız 2 kısı bıle zor sıgıyoruz, ayrıca en ust kat 5 kat merdiven cıkmak cok zor oluyor, ve tavanlarım akıtıyor... bebek gelince tasınmak daha zor olacak diye tasınmaya karar verdik , bir ev bulduk, bakalım hayırlısıyla olur insallah.
ama ben pesin pesin soledim elimi surmem valla dedim annemle esim herseyi yapacaklarmısss zemuszemus

Merhaba Arkadaşlar ,
Ben Hilos .
Bende Mart Annelerinden olucam Allahın izniyle. Şuan da 28+3 deyim.Sizleri çoğunuzu artık tanıdım.ama henüz üye oldum.Beni de aranıza alsanıza....Okadar çok sormak konuşmak istediğim şeyler varki...Bu arada HENRY cim ilk arkadaşım sen oldun burda.Teklifini gördüm.Sanırım kabul etmeyi başarabildimde ama sana nası ulaşacağımı bilmiyom.Henry arkadaşım beni bul:) a.s

canım bulmuşsunuz evi hayırlı olsun kolay gelsin..sakın yorma kendini..

kızlar karnımda çok ağrı var ya bi an da girdi
kasıklarıma doğru,bu ne ki yav
kabızlık vs de yok ne olabilir bu

canım iş yapınca oluyor bana da dinlenince geçiyor.sol yanına yatıp dinlen biraz.belkide üşüttün gaz sancısı filan da olabilir.

hoşgeldin canıma.s.

hayırlı cumalar kızlar,bugün ben hiç uyuyamadım ağlamaktan dün bebeğimin böbreğinde genişleme var demiştimya netten baktım down sendromu belirtisi olabilirmiş
herkese günaydııınnopuyorumnanaktan..serif emre canım internette olabilecek eeen kötü şeylerin hepsi yazar sende kendi,ne en kötüsünü yakıştrmışssın..doktorun ne diyosa ona güven her bilgi,yi kendi üzerine alma..simdi tıp okadar ilerlediki anne karnındaki bebege kalp ameliatı bile yapılabiliyo..iyi şeyler düşün..doktorun nereyi önerdiyse oraya git bi baksınlar..

kızlar karnımda çok ağrı var ya bi an da girdi
kasıklarıma doğru,bu ne ki yav
kabızlık vs de yok ne olabilir bu

Benimde oluyordu arada gaz da olabilir yada kızçen genleşiyor bide kasıklarıma batma şeklinde ağrı oluyor benim....

Canım sakın ağır bisey kaldırayım deme çağır en yakın arkadaşlarını bir günde bitirirsiniz ev toplamasını yorma kendini inşallahta olur rahat edersin

beşiğimizzzz geldiiii
kızlar yaa bişey sorucam sildim temizledimde örtülerini serip sermeme konusunda kararsız kaldım.gerçi beşiği aldında örtülerini sermeye mi korkuyorsun diyebilirsiniz ama işte ne bileyim bişey deyin boshayallersmile

[/BHANDECıM tasınma işi nerden cıktı bu halinle keske dogumdan sonra düşünseydin bende dogumdan sonra insallah tasınmayı düşünüyorum catı katı kira ewimiz hi,ç kullanışlı degil yazın kavruluyo kısın popomuz donuyokafamçokkarıştı..insallah tokiden falan ew bakıoruz en azıondan kira yerine kendi ewimi öderim hayırlısı..

hayırlısı olsun canım biraz beklesin boya kokusu varsa gitsin ocak sonu şubat başı gibi serersin hem tozlanması örtülerinde

Canım hayırlısı olsun, iyi olmuş sizin için...
Sen ağır işe elini sürme sakın, uzaktan talimat ver sadece...
Kolay gelsin...

Hoşgeldin...

kızlar ben çikolata yedim:kedi:
çok güzeldi amaaa

Uzun süre yemeyince daha da güzel geliyor canım yaaa...
Afiyet olsun, şeker olmasın kaydirigubbakcemile3
Arada küçük kaçamaklara iznimiz var nasıl olsa, ben de yarın oğlumu gördükten sonra tatlı yiyecem :)

CANIM YA GÜLE GÜLE KULLANSIN OGLUŞUUNkaydirigubbakcemile2..RESMıNı EKLE TMM..BEN OLSAM SERERDıM ÖRTÜSÜNÜ ıNSAN HEVES EDıYO ÜZERıNıDE Bı ÖRTÜYLE KAPAT TOZOLMASIN:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…