2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...sorunlar/208464-cati-muayenesi-olanlar-3.html

burda yazmış arkadaşlar çatı muayenesini..ama bazılarıo aleti kullanmış bazıları kullanmamış...

Canım okudum orda bir kaç kişinin yazdığına göre spekulumla ölçüm yapılanlarda olmuş... Bakalım bizimki nasıl olacak?Hem bu çatı muayenesi baş parmaklamı yapılıyor?Biri öyle yazmış.Ben işaret parmağıyla ölçüyor sanıyordum doktorları...

tatlım unuttum bide söylemeyi KASIMA... kasıdıkca yayılır.. tuvalet kagıdını bırak pamuklu eski atlet olur baska yine pamuklu havlu olur tüysüz onla tuvaletten sonra temizliğini yap sonrada kaynat o bezlerini

sağol canım komşular getirmedi dimi valla insanlar artık hiçbirşey yapmıyolar şurda biş hamile var diyip getirmeleri lazım

Biberonlarınızı cammı plastik mi alıcaksınız ben cok kararsız kaldım Chicco nun bıberonundan aldım ama içim rahat değil sanki cam daha hijyenik miş gibi geliyor bana cam da alsammı acaba

canımcım çok teşekkürler..geçen bi arkadaşım anlattı,.son ayında bizim gibi benzetmek gibi olmasın,.aşırı kaşıntı olmuş,doktor demiş doğuma kadar sabret,krem ilaç vs.vermek istemiyorum,.daha sonrasında kadın artık dayanamaz hale gelmiş,başka bi doktora gidiyo,vede doktor buna ilaç veriyo,.sonrasında bebikini kaybediyo,.bu ilaç manamı oldu,bilemiyorumda,.offf,.inşallah bugünle son bulur bu kaşıntım,.mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben

Canım bir doktora git istersen mikrop falanmı kaptıki acaba?Geçmiş olsun....

canımm gecmiş ,olsuun cok rahatsız ediyosa doktora görün bence...pamuklu iç çamasırı kullan sürekli temız tut kendini yani ped kullan..

seyyalcim ynurcum simdisen gözünüz aydın kızlar..darısı minnoşlara kavuşmaya inşallah..
simenaycım masallah minnosuna kocaman olmuş... kocana kaynanada süper kapak olmuş.. tebrik ediyorum..

Biberonlarınızı cammı plastik mi alıcaksınız ben cok kararsız kaldım Chicco nun bıberonundan aldım ama içim rahat değil sanki cam daha hijyenik miş gibi geliyor bana cam da alsammı acaba
canım ben bi tane polikarbonit aldım ama bi tanede cam alıcam galiba içim camla daha rahat ediyo..

Ama ne yazıkki doğum sürecinde hep gelip ebe muayene edecek bizi açılma varmı diye?Doktorlar sadece bebeği çıkarmaya geliyor.Ben şimdiden ebeye muayene sıkıntımı nasıl anlatacağımın derdine düştüm.Onların elleri çabukluğa ve sertliğe alıştığı için nazımızı pek çekeceklerini sanmıyorum.En iyisi diyorum ben baştan derdimi anlatayımda belki bir faydası olur....

ben sebamedin gental bölge için lan jelini kullanırdım hep duşlarda oranın temizliği sebamede aittti yani,ama ben de sürekli mantar oluyordu dr da sen ne ile emizliyorsun orayı demişti ben de sebamed genital bölge için olandan demiştim
genital bölgeyi duru sudan başka hiçbişi ile temzilememek azımmış sabun jel vs hep mantara sebep olurmuş,zaten o bölge iç tarafı kendi kendini temizleme özelliğine sahipmiş,ben de nerdeyse 1 yıldır duru su ile temizliyorum ve inanılmaz derece geçti ,hiç ollmadı çok şükür

canım atlayan ben olayım sen bosnaya sormuşsun ama:kedi:.
bende koçtaştan aldım canım kaplama yapmana gerek bile yok çünkü wenge rengi var bildiğim kadarıyla.bosna ve benimki aynı tatlım:lepi: resminide ekliyim bak.

biberonda kesinlikle cam kullanın diyorlar en sağlıklısıymış bide şimdi bulaşık makinesinde yıkadığımız zaman acaba tekrar kaynatmak gerekecekmi

malum hamilelikte akıntı olduğu için,havlu peçete kağıdı koyuyodum,.acep ondan olmuş olabilirmiiiiiCADIARZUCADIARZU

Teşekkürler Meg, bende anlamadım doktorum minyonsun deyip duruyor işte, çatı muayenesini elle yaptı ama canım hiç yanmadı, benim hassas olduğumu bildiğinden dikkatli davrandı belki de, başka zaman bende yaygarayı koparanlardanım aslında ama bu sefer kasmadım kendimi sanırım, bişey hissetmedim, ilerleyen haftalarda aletle bakmak isterse o zaman yine cırlarım kesin, çok rahatsız edici bişey yaa o alet...

Sağol Selkiecim, ohh içimin yağları eridi valla, aynen devam edicem emin olabilirsin, süründürecem biraz onları...

canım ya masalllah bebikinee büyütmüssün mınnosuunu...kaynvalden olayınada cok güldüm süpersın wallaa bu kadınların yapamayacagı sey yok walla :roflol::lepi:

Sağolasın Ebrucum, arada sırada yeni taktiklerde geliştireyim de devamı gelsin, yoksa 2 gün sonra bunu da unuturlar :))

Yazcım teşekkür ederim, inan çok mutluyum bende, devam edicem bu numaralara valla :))

Eylülce, teşekkürler canım, eşim çok korktu evet, şimdilik el üstündeyim bakalım ilerleyen günlerde neler olacak, ama taktiklere devam edicem yani :))

Nilüü, geçmiş olsun canım, mantar olabilir bence, kaşımamaya çalış, yoksa daha fena oluyor, o bölgeyi kuru tut, ıslak kalmasın... Ve en kısa zamanda doktoruna danış, bende olmuştum, 1 fitil ve kremle halletik olayı 3 gün sürdü sadece ama çok fenaydı..

simenay naber senin ilk bebeğinin rsminşi grseydik bi ara

Mutlucum, aşuren hayırlı olsun, afiyetle yiyin, benim ilk bbeğin resmi derken neyi kastettin anlamadım, İklim benim ilk bebeğim zaten, ultrason resmini mi görmek istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…