- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.721
Simenay'cım seni tebrik ederim valla iyii takdik olmuşşş
Ya bebek odası alan annişler, nerden aldınız bebek odalarınızı??
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...sorunlar/208464-cati-muayenesi-olanlar-3.html
burda yazmış arkadaşlar çatı muayenesini..ama bazılarıo aleti kullanmış bazıları kullanmamış...
Aşımında etkisiyle sanırım gribi ayakta atlattım cok sukur tam gecmedi henuz ama bugun daha iyi hissesidiyorum kendimi kızlar.İnşallah tam anlamıyla gecer bır an once.Ama antibiyotık kullandım umarım kızıma bir zararı dokunmamıstır .
Dila arkadasına rabbim inşallah yeniden sağlıklı bir bebek verir.
Mutu asure yapmıssın Allah kabul etsin.Ayyy canım istedi valla :))
tatlım allah yardımcın olsun ben en iyi anlarım seni ben bir ay cektim bide üstüne hastanede yattım....gözünü korkutmak istemem beni doktorlar bu hale getirdi ... benim basta senin gibi kasıntım vardı sonra mantarilaçlarıyla dermatit eklediler üzerine ... sana tavsiyem doktoruna git hemen muhtemelen mantar için fitil ve krem verecektir ama yanarsan ki böyle yanık agrısı gibi acı cekersen bil kiseninde benim gibi alerjin vardır bu ilaçlara.. benim gibi sanada sürekli ilaç degiştirip dermatit yapmasınlar.. benim öndeki kasıntı arkaya sırtıma kadar vurdu sayelerinde şimdi biraz biraz azaldı ama ne çektiğimi ben bilirim.. bu aylarda artık hepimiz mantara yatkınız.. bi yardımım olabilirse bana özelden de yaz canım aman benim durumuma getirmesinler senide.. azalmazsa krem fitille hiç ilaç degişimine girme hemen iyi bir dermatolog bul bu antifunguallar bana alerji yapıyo de.. çokk geçmiş olsun canım
arkadaşlar yardım edinnnnnnnnkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştımalum yerimsırnaşık şey(böyle dedim diye gülmeyin he)çok kaşınıyoooo,.yırtacak derecede kaşıyorum,.ne yapacam,.idrarımda yanma falanda yok,.sadece kaşıntı..ne yapsam geçer,..çok kötüyümmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıakannehir akannehir akannehir
canımm gecmiş ,olsuun cok rahatsız ediyosa doktora görün bence...pamuklu iç çamasırı kullan sürekli temız tut kendini yani ped kullan..arkadaşlar yardım edinnnnnnnnkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştımalum yerimsırnaşık şey(böyle dedim diye gülmeyin he)çok kaşınıyoooo,.yırtacak derecede kaşıyorum,.ne yapacam,.idrarımda yanma falanda yok,.sadece kaşıntı..ne yapsam geçer,..çok kötüyümmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıakannehir akannehir akannehir
sağol canım komşular getirmedi dimi valla insanlar artık hiçbirşey yapmıyolar şurda biş hamile var diyip getirmeleri lazım
canım ben bi tane polikarbonit aldım ama bi tanede cam alıcam galiba içim camla daha rahat ediyo..Biberonlarınızı cammı plastik mi alıcaksınız ben cok kararsız kaldım Chicco nun bıberonundan aldım ama içim rahat değil sanki cam daha hijyenik miş gibi geliyor bana cam da alsammı acaba
Ben geçen ay gittiğimde acılma varmı yokmu diye muayene etmişti doktorum 2 parmağıyla baktı.Hiç canım yanmadı.Ki kendimi kasmaktan bacaklarım titriyordu çatı muayenesininde 2 parmakla yapıldıgını duymustum.Aynı sey sanırım ikiside ama doktorumdan once ebe muayene ettiğinde canım cok yanmıstı Dra soyledim ebeyle beni kıyaslama dedi.
canımm gecmiş ,olsuun cok rahatsız ediyosa doktora görün bence...pamuklu iç çamasırı kullan sürekli temız tut kendini yani ped kullan..
Canım bir doktora git istersen mikrop falanmı kaptıki acaba?Geçmiş olsun....
canımm gecmiş ,olsuun cok rahatsız ediyosa doktora görün bence...pamuklu iç çamasırı kullan sürekli temız tut kendini yani ped kullan..
canım ben bi tane polikarbonit aldım ama bi tanede cam alıcam galiba içim camla daha rahat ediyo..
Bosnacım biz de nasipse cumt. koçtaşa gidicez, bebişe şifonyer bakmaya..
Sizin şifonyeriniz nasıl birşey? Ne kadara aldınız ?
Bir de bana wenge rengi lazım, umarım bulabilirim orda, olmadı yapışkanlı folyoyla bile kaplamayı düşünüyorum
ben sebamedin gental bölge için lan jelini kullanırdım hep duşlarda oranın temizliği sebamede aittti yani,ama ben de sürekli mantar oluyordu dr da sen ne ile emizliyorsun orayı demişti ben de sebamed genital bölge için olandan demiştim
genital bölgeyi duru sudan başka hiçbişi ile temzilememek azımmış sabun jel vs hep mantara sebep olurmuş,zaten o bölge iç tarafı kendi kendini temizleme özelliğine sahipmiş,ben de nerdeyse 1 yıldır duru su ile temizliyorum ve inanılmaz derece geçti ,hiç ollmadı çok şükür
Canım minişine maaşallah.... İyi olmuş eşine aferin tadını çıkar bugünlerinin.Sonra yine tepende dır dır edecekler nasılsa.
Canım resimlerden gördüğüm kadarıyla çokda minyon değilsin.Sana minyon diyen doktor bana ne der acaba kaydirigubbakcemile3
Birde alttan yapılan çatı muayenesi çok acıdımı?İki parmaklamı baktı doktor?Artık her nst ye bağlandığında bakacakmıymış böyle çatıya?
kızlar nabersiniz?ben bu gün biraz tembellik yaptım ,,ay geçe uyuyamıyorum zaten erkekleri birini okula birine işe yollayınça daldım hemöen geri yatağıma 10 da çıktım yataktan :)))
seyyal ve ynur gözünüz aydın kızlar çok az kalmış,inşallah bir daha ayrılmazsınız eşlerinizden....
mutlu aşure yapmışsın bereketli olsun....
ay o kramp olayı çok kötü ben bilirim 2 baçağa birden hirdimi nasıl oluyor...oğlumda çok yaşadım ben onu..şükür bunda fazla olmuyor...mağnezyum ilaçlarını aksatma....
ay çanım çok üzüldüm,umarım kısa zamanda Allah yeniden verir...
öncwlikle gözün aydın...bebiş büyümüş baya bi....
hem gel bakiiim sen alnından öpeçem seni,,afferim sana....ne iyi olmuş,hak etmişlerdi,,bundan sonra hiiiç bişeye elini sürme..onlar yapsınlar,,hatta hizmet ettir bişeyler iste dur...oh o hemşiredende dr den de Allah razı olsun,ne iyi yapmışlar....aklinialirimsmile
canım ya masalllah bebikinee büyütmüssün mınnosuunu...kaynvalden olayınada cok güldüm süpersın wallaa bu kadınların yapamayacagı sey yok walla :roflol::lepi:
selamlar hepinize güzeller güzeli anneler ve bebekleri.gününüz güzel geçsin diliyorum.opuyorumnanaktan
MUTLUCUM aşure yapmışsın bereketli olsun canım.
SİMENAY gözün aydın canım benim.kocaman olmuş iklim sultan maşşallah.ayrıca doktor ve hemşireye bayıldım süperler valla.iyi yapmışsın ohhh olsun kötükedihüso
Günaydınlar herkese oohh ne guzel yapmıssın vallahi gözü gibi bakar bundan sonra eşin sana :)) Bebişinede maşallah canım ..Allah nazarlardan korusun.
Yook canım Megraynında dediği gibi çatı muayenesini elle yapıyorlar spekulumla değil.
arkadaşlar yardım edinnnnnnnnkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştımalum yerimsırnaşık şey(böyle dedim diye gülmeyin he)çok kaşınıyoooo,.yırtacak derecede kaşıyorum,.ne yapacam,.idrarımda yanma falanda yok,.sadece kaşıntı..ne yapsam geçer,..çok kötüyümmmmkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştıakannehir akannehir akannehir
simenay naber senin ilk bebeğinin rsminşi grseydik bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?