2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım komşular getirmedi dimi valla insanlar artık hiçbirşey yapmıyolar şurda biş hamile var diyip getirmeleri lazım

Kız nerde o anlayış.Ben her yıl yaparım ki bu yılda yaptım hamile halimle yine kimse getirmedi.Hatta işin kötüsü 60 dairelik bir binada oturduğum için kimse kimseyi tanımıyor.Teşekkür edeceklerine üstüne birde 'bu da nerden çıktı' der gibi bön bön bakıyorlar insanın yüzüne.İnsan utanır be karnım burnumda kapına gelmişim aşure veriyorum.Edepsiz şeyler.... Bak aklıma geldi kızdım yine... klava:

Nilüü, geçmiş olsun canım, mantar olabilir bence, kaşımamaya çalış, yoksa daha fena oluyor, o bölgeyi kuru tut, ıslak kalmasın... Ve en kısa zamanda doktoruna danış, bende olmuştum, 1 fitil ve kremle halletik olayı 3 gün sürdü sadece ama çok fenaydı..

teşkürler canımcım,.:1hug:inşallah bugünle atlatırım,.:1ninca: :1ninca:

Biberonlarınızı cammı plastik mi alıcaksınız ben cok kararsız kaldım Chicco nun bıberonundan aldım ama içim rahat değil sanki cam daha hijyenik miş gibi geliyor bana cam da alsammı acaba

Canım kk daki tavsiyeler üzerine bende nuk marka cam biberon almayı düşünüyorum...

malum hamilelikte akıntı olduğu için,havlu peçete kağıdı koyuyodum,.acep ondan olmuş olabilirmiiiiiCADIARZUCADIARZU

orkidin günlük pedleri var pamuklu olanlar ben günde iki ya da üç kere onlardan kullanıyorum aslında daha sık değştiriyorum ve çok şükür bir sıkıntım olmuyor bu araada ben ezelden beri gün de en az iki kez iç çamaşırı değiştirirm,sabah uyanır uyanmaz gece uyurken bazen de dışardan gelince bu huy beni koruyor çok şükür
hatta eşim sana don dayandıramıyorum der
ama temizliğimden de pek bi hoşlanırhihoyyyt

Sağolsunlar yapan bir komsum getirdi canım.Yarında Allah izin verirse biz yapıcaz bakalım :)

Canım muharrem ayının son günü yarın Allah kabul etsin şimdiden.Eğer yapmayı düşünen arkadaşlar varsa yarın son elinizi çabuk tutun derim... Yapanların ellerine kollarına sağlık yiyenlerede afiyet olsun....

tatlım verdikleri ilaçlar bizim gebelikte kullandıgımız ilaçlar.. bak simdi sekerim o bayanın başka bir sorunu vardır.. b.şey olsa bana olurdu bana 1 ay denemedikleri ilaç kalmadı...hem sana sunu söyliyim gebeliğin son trimesterindeyiz biz benim diğer doktorum prof bana söylediği eger gerekliyse kanser ve verem ilaçları dışında her türlü ilacı ( ki tabiki dr unun verdiği) ilacı kullana bilirsin.. bu kullanacakları mantar ilaçlarıda zaten su anada gebelerde kullandıkları ilçlar.. yani tek sen degilsin bunu yasayan.. zaten eger mantarın varsa o kolay kolay ilaçlada geçmeyecektir.. sadece delirmekten kurtulursun.. bide aklında olsun mantarlada normal dogum yapılamıyormuş bebek için tehlikeliymiş.. bana dermatologum sezaryan dedi direk.. sen doktoruna danış.. diğer temizlik için dediklerimide atlama ama uyanık ol dediğim gibi bagzı bünyelerde alerji yapıyo bu ilaçlar..bide alttan sürülen kremlerin aklında olsun plesantaya geçişi çok eser miktarda yani bebegede zararı yok ama agızdan alınanlar tehlikeli..

aynen banada don dayanmıyooooo:roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol: :roflol:

[/COLOR]
nilüferrrrr SAKIN PED KULLANMA ... KIZLAR SİZDE SAKINNN...bu aylardan sonra hepimiz yatkınız aklınızda olsun...

Canım aslında tüm mesele orayı kuru tutmakta.Son aylar iyice akıntım çoğaldı.Ped koyar koymaz hemen ıslanıyor bu nedenle zırt pırt peçete kullanıyorum.Her wc ye gidişimde atıp yenisini koyuyorum.Orayı başka türlü kuru tutmam mümkün değil.Ped ıslaklık hissi verdiği için mikrop yapabilir.Ya her saat başı iç çamaşırı değiştireceğiz yada selpakla falan idare edeceğiz.Yoksa evde giyecek don kalmayacak kaydirigubbakcemile3

kızlar olabilir.. artık bize hersey tehlikeli havlu kagıt pecete orkid ister naylon ister pamuk farketmez.. bide orayı kendi kendinize temizlemeye kalkmayın ne sampuanlar ne baska bişey florası bozulup enfeksiyonlara açık hale getiririyormuşuz sadedce camasır oda sık degiştirilecek oda sıkmayan pamuklu olacak..

tavsiyeler için çok sağol arkadaşımm,olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilea.s. a.s..

Allah Allah çok ilginç.Banada doktorum ta 4.ayımda durduk yere şikayetim olmamasına rağmen hamileliğim boyunca kullanmam için sebamed genital bölge için olan jeli önerdi.Bende aldım kullanıyorum aylardır.Şu ana kadar aksi bir şey olmadı ama senin doktorunun dediği daha mantıklı bence.Benimki niye öyle yaptıki?

Valla burdan anladığım kadarıyla o aleti tanımayan pek yok gibi.İnş. hiçbirimiz o alete maruz kalmadan şu çatı muayenelerimizi acısız sızısız geçiririz.Senin canının yanmamasına da çok sevindim.Bizde böyle rahatça atlatırız inş.

kızlar ben uzun uzun yazmıştım gecen gün bir ayda her gece öldüm.. sabahlara kadar inledim kocama artık beni bagla diyordum.. basit bi mantardan ölüyodum doktorlar da bu boyuta tasıdı beni...en son üniversiteden dermatolog bi prof hayatımı kurtardı benim.. inanın hiç abartmıyorum.. şimdi biri kaşınıyorum diyince inanın benim ödüm kopuyor allah kimseye yasatmasın.. bi 5 gündür ben yasama tekrar döndüm...bitmiştim ya..

ben onu geçen seneydi dr öle diyince netten çok araştırdım ve gerçekten en iyi temizliğin genital bölge için su olduğunu öğrendim

koçtaşın internet sitesinde var canım oradan bakabilrsin seçeneklere sen bosnaya sordun ben atladım :kedi:
Sağol tatlım ben bakmıştım zaten ordaki çeşitlere a.s
yazcım tşk, bizim park yatak ve şifonyer y.odasına konacak nasipse
o nedenle yer sorunu var, daha dar modeller arıyorum 50-60 cm civarı
bu ölçülere uyan beğendiğim bi bu var
başka bulamazsam, o yüzden kaplamayı düşünebilirim dedim

Bu arada odanız hakkaten çokk şeker olmuş

biberonda kesinlikle cam kullanın diyorlar en sağlıklısıymış bide şimdi bulaşık makinesinde yıkadığımız zaman acaba tekrar kaynatmak gerekecekmi

bence gerekli ama ben olsam elimde yıkar sonra da kaynatırım bulaışık makinesinde çok cizilir o yüzden 2-3 tane alman lazım her ağladığında mama vercen ve bulaşık makinesinde olduğunu düşün ozaman ne olacak yedeklerini bulundur....

Canım kaşıma ve fırsatın varsa sebamed hijyen sabunları var ondan al ve işyerindeyken tuvalet kağıdını azcık ıslat ve öyle sil sonra kurula nemli olmasın çamaşırların mantar çoğalıyor her defasında ve KAŞIMAMA ya çalış...

Bu arada benimde tuavletim var gibi ama yok sıkıştırıyor kızım benim ....Tekmeler aşağıya doğru hele sabah sağ kasığım çok ağrıdı.

Sinemay kızına maşallah nazarlardan korusun yavrunu ve çok iyi yapmışsın söylemekle hemşireye intikamın büyük olmuş devam et bencede

Canım geçmiş olsun o dediğini yıllar önce okul zamanlarımda yaşamıştım.Resmen kaşımaktan şişmişti kanıyordu artık.Geceleri uyuyamıyordum acısından.Doktora gittik toparlandım ama o olay son oldu benim için.Çünkü ta o zamanlar o yaşta 2-3 kere oraya bakmak için doktor çatala çıkarmıştı beni.Sanırım benim orayla ilgili psikolojimin bozulması o zamanlara dayanıyor şimdi daha iyi anlıyorum.Bayağı korkmuşum demekki.Bende ne çekmişim yahu bu şeyimden?Şimdi çok şükür elimden geldiğince dikkat ediyorum.Doktorum ne selpak ne ped kullanma diyor ama çözümü yok ikisinide kullanıyorum.Adım başı akıntı geliyor yapacak bir şey yok şimdilik... İnş. bir sıkıntı yaşamadan atlatırız bu dönemide....

kotex kullanmayın ben denemek için aldım ondan ince olması güzel onun harici ıslanınca üstü ayrılıyo yapışkan bölümünden çok kalitesiz geldi walla en güzeli scarlettmi ne war ucuz ama bn en çok onu beğendim hem üstü pamuklu

anladım tatlım ben bunada baktım çok güzeldi.teşekkür ederim canım beşiğimizde geldi ama odası tam bitsin yerleştireyim öyle koyacağım resimlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…