- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.741
sağol canım komşular getirmedi dimi valla insanlar artık hiçbirşey yapmıyolar şurda biş hamile var diyip getirmeleri lazım
Biberonlarınızı cammı plastik mi alıcaksınız ben cok kararsız kaldım Chicco nun bıberonundan aldım ama içim rahat değil sanki cam daha hijyenik miş gibi geliyor bana cam da alsammı acaba
malum hamilelikte akıntı olduğu için,havlu peçete kağıdı koyuyodum,.acep ondan olmuş olabilirmiiiiiCADIARZUCADIARZU
Sağolsunlar yapan bir komsum getirdi canım.Yarında Allah izin verirse biz yapıcaz bakalım :)
canımcım çok teşekkürler..geçen bi arkadaşım anlattı,.son ayında bizim gibi benzetmek gibi olmasın,.aşırı kaşıntı olmuş,doktor demiş doğuma kadar sabret,krem ilaç vs.vermek istemiyorum,.daha sonrasında kadın artık dayanamaz hale gelmiş,başka bi doktora gidiyo,vede doktor buna ilaç veriyo,.sonrasında bebikini kaybediyo,.bu ilaç manamı oldu,bilemiyorumda,.offf,.inşallah bugünle son bulur bu kaşıntım,.mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben
orkidin günlük pedleri var pamuklu olanlar ben günde iki ya da üç kere onlardan kullanıyorum aslında daha sık değştiriyorum ve çok şükür bir sıkıntım olmuyor bu araada ben ezelden beri gün de en az iki kez iç çamaşırı değiştirirm,sabah uyanır uyanmaz gece uyurken bazen de dışardan gelince bu huy beni koruyor çok şükür
hatta eşim sana don dayandıramıyorum der
ama temizliğimden de pek bi hoşlanırhihoyyyt
[/COLOR]
nilüferrrrr SAKIN PED KULLANMA ... KIZLAR SİZDE SAKINNN...bu aylardan sonra hepimiz yatkınız aklınızda olsun...
orkidin günlük pedleri var pamuklu olanlar ben günde iki ya da üç kere onlardan kullanıyorum aslında daha sık değştiriyorum ve çok şükür bir sıkıntım olmuyor bu araada ben ezelden beri gün de en az iki kez iç çamaşırı değiştirirm,sabah uyanır uyanmaz gece uyurken bazen de dışardan gelince bu huy beni koruyor çok şükür
hatta eşim sana don dayandıramıyorum der
ama temizliğimden de pek bi hoşlanırhihoyyyt
tatlım verdikleri ilaçlar bizim gebelikte kullandıgımız ilaçlar.. bak simdi sekerim o bayanın başka bir sorunu vardır.. b.şey olsa bana olurdu bana 1 ay denemedikleri ilaç kalmadı...hem sana sunu söyliyim gebeliğin son trimesterindeyiz biz benim diğer doktorum prof bana söylediği eger gerekliyse kanser ve verem ilaçları dışında her türlü ilacı ( ki tabiki dr unun verdiği) ilacı kullana bilirsin.. bu kullanacakları mantar ilaçlarıda zaten su anada gebelerde kullandıkları ilçlar.. yani tek sen degilsin bunu yasayan.. zaten eger mantarın varsa o kolay kolay ilaçlada geçmeyecektir.. sadece delirmekten kurtulursun.. bide aklında olsun mantarlada normal dogum yapılamıyormuş bebek için tehlikeliymiş.. bana dermatologum sezaryan dedi direk.. sen doktoruna danış.. diğer temizlik için dediklerimide atlama ama uyanık ol dediğim gibi bagzı bünyelerde alerji yapıyo bu ilaçlar..bide alttan sürülen kremlerin aklında olsun plesantaya geçişi çok eser miktarda yani bebegede zararı yok ama agızdan alınanlar tehlikeli..
ben sebamedin gental bölge için lan jelini kullanırdım hep duşlarda oranın temizliği sebamede aittti yani,ama ben de sürekli mantar oluyordu dr da sen ne ile emizliyorsun orayı demişti ben de sebamed genital bölge için olandan demiştim
genital bölgeyi duru sudan başka hiçbişi ile temzilememek azımmış sabun jel vs hep mantara sebep olurmuş,zaten o bölge iç tarafı kendi kendini temizleme özelliğine sahipmiş,ben de nerdeyse 1 yıldır duru su ile temizliyorum ve inanılmaz derece geçti ,hiç ollmadı çok şükür
Teşekkürler Meg, bende anlamadım doktorum minyonsun deyip duruyor işte, çatı muayenesini elle yaptı ama canım hiç yanmadı, benim hassas olduğumu bildiğinden dikkatli davrandı belki de, başka zaman bende yaygarayı koparanlardanım aslında ama bu sefer kasmadım kendimi sanırım, bişey hissetmedim, ilerleyen haftalarda aletle bakmak isterse o zaman yine cırlarım kesin, çok rahatsız edici bişey yaa o alet...
Sağol Selkiecim, ohh içimin yağları eridi valla, aynen devam edicem emin olabilirsin, süründürecem biraz onları...
Sağolasın Ebrucum, arada sırada yeni taktiklerde geliştireyim de devamı gelsin, yoksa 2 gün sonra bunu da unuturlar :))
Yazcım teşekkür ederim, inan çok mutluyum bende, devam edicem bu numaralara valla :))
Eylülce, teşekkürler canım, eşim çok korktu evet, şimdilik el üstündeyim bakalım ilerleyen günlerde neler olacak, ama taktiklere devam edicem yani :))
Nilüü, geçmiş olsun canım, mantar olabilir bence, kaşımamaya çalış, yoksa daha fena oluyor, o bölgeyi kuru tut, ıslak kalmasın... Ve en kısa zamanda doktoruna danış, bende olmuştum, 1 fitil ve kremle halletik olayı 3 gün sürdü sadece ama çok fenaydı..
Mutlucum, aşuren hayırlı olsun, afiyetle yiyin, benim ilk bbeğin resmi derken neyi kastettin anlamadım, İklim benim ilk bebeğim zaten, ultrason resmini mi görmek istiyorsun?
Allah Allah çok ilginç.Banada doktorum ta 4.ayımda durduk yere şikayetim olmamasına rağmen hamileliğim boyunca kullanmam için sebamed genital bölge için olan jeli önerdi.Bende aldım kullanıyorum aylardır.Şu ana kadar aksi bir şey olmadı ama senin doktorunun dediği daha mantıklı bence.Benimki niye öyle yaptıki?
Sağol tatlım ben bakmıştım zaten ordaki çeşitlere a.skoçtaşın internet sitesinde var canım oradan bakabilrsin seçeneklere sen bosnaya sordun ben atladım :kedi:
yazcım tşk, bizim park yatak ve şifonyer y.odasına konacak nasipsecanım atlayan ben olayım sen bosnaya sormuşsun ama:kedi:.
bende koçtaştan aldım canım kaplama yapmana gerek bile yok çünkü wenge rengi var bildiğim kadarıyla.bosna ve benimki aynı tatlım:lepi: resminide ekliyim bak.
Eki Görüntüle 33614
biberonda kesinlikle cam kullanın diyorlar en sağlıklısıymış bide şimdi bulaşık makinesinde yıkadığımız zaman acaba tekrar kaynatmak gerekecekmi
canımcım çok teşekkürler..geçen bi arkadaşım anlattı,.son ayında bizim gibi benzetmek gibi olmasın,.aşırı kaşıntı olmuş,doktor demiş doğuma kadar sabret,krem ilaç vs.vermek istemiyorum,.daha sonrasında kadın artık dayanamaz hale gelmiş,başka bi doktora gidiyo,vede doktor buna ilaç veriyo,.sonrasında bebikini kaybediyo,.bu ilaç manamı oldu,bilemiyorumda,.offf,.inşallah bugünle son bulur bu kaşıntım,.mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben
kızlar ben uzun uzun yazmıştım gecen gün bir ayda her gece öldüm.. sabahlara kadar inledim kocama artık beni bagla diyordum.. basit bi mantardan ölüyodum doktorlar da bu boyuta tasıdı beni...en son üniversiteden dermatolog bi prof hayatımı kurtardı benim.. inanın hiç abartmıyorum.. şimdi biri kaşınıyorum diyince inanın benim ödüm kopuyor allah kimseye yasatmasın.. bi 5 gündür ben yasama tekrar döndüm...bitmiştim ya..
Sağol tatlım ben bakmıştım zaten ordaki çeşitlere a.s
yazcım tşk, bizim park yatak ve şifonyer y.odasına konacak nasipse
o nedenle yer sorunu var, daha dar modeller arıyorum 50-60 cm civarı
bu ölçülere uyan beğendiğim bi bu var
başka bulamazsam, o yüzden kaplamayı düşünebilirim dedim
Bu arada odanız hakkaten çokk şeker olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?