2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ya abla çok gezebiliriz ihtiyaçları tamamlamam gerek şimdi çocuk yüüznden geri dönmek zorunda kalmayalım senle sonra gidelim diyebilirsin belki .... ama bence ne dersen de kırılır :):):):):) çünki anen ve senin yanıdna ablanı istmez

kaynannı da sakın lama napcanız be alt üstü bir ebbek kıyafeti bakacaksınız çeyiz mi düzüyorsunuz elli tane kişi :))))))))))))

asinaz şekerim bende bekliyorum sütyen için son ay alıcam bence sende bekle bu arada park yatağınız hayırlı olsun pembiş pembiş yatırırsın kızçeni içine sağlıkla uyutursun inşallah

Kız iyide 15 Şubatta sen 35 haftalık olacaksın...
Sezeryan mı yapacaksın?

canım bende denemiştim bu avizeyi derya baykalda görmüştüm ama ben beceriksizim sanırım yapamadım bütün malzemeleri sinirlenip çöpe atmıştım inşallah seninki güzel olur canım

Bencede zor olur...Ablam avcılarda oturuyor ben çekmeköyde :)
ne biliyim yaaa...acaba şey mi desem sen gelirsen kayınvalideme eltimede sölemem lazım ozaman alışveriş yapamayız desem..ÇÜnkü ablam annem gidersek bu sefer kocam bozulur eminim haklı olarak.
şeytan diyoki en iyisi al kocanı tek başına git diyo ama onada ben anlama ki annem lazım

asinaz24 kullanıcısından alıntı
bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı

la oğlum gene hormonalrınız tututu yawww ulan benimde oluyor öyle aradabir kaç tane geçti burda cevapsız sorum oldu yada yorumsuz konum ne var atlanıyor yada açık görünsede çalıştığımız için kaçıyor arada kız kıyamm ben size küsmeyin be aaaaaaaa ayıp ama :):)::)) siz buluşamdan da böyle benim yaptığım espiriye gülmediniz diye küsüp kalkıp gitmeyi nsakın :))))))))))

yerim ben sizi şekerlerim benm akşam çek resmini koyda bakalım hep birlikte nazarlayalım :)::):)):

hee sezeryan olucam....
10 martta ehe...
yemiyo bana normal...
kuju bende öyle yaparım gibime geliyo sanki bugün bu malzemeler çöpe gitcekmiş gibi hissediyom...

valla şekercim ben listemi yaptım kocişimi alıp gitcem herkes ayrı alıyo zaten kendi istediklerini lazım olan bazı şeyleride bölüştürdüm iki tarafada istersen sende öyle yap yada dediğin gibi sadece annemle gidiyim yoksa onlarda gelicek de ozaman küsmez belki ablann

Sen benden de dayanıklı çıktın...
Ben son 5 haftaya kadar çalışmak niyetindeyim.
Yani yarını saymazsak 3 haftam kalıyor.
Senin daha epey varmış be canım, yürüyemiyorum diyorsun, dayanabilecek misin o kadar?

Ben de aynıyım...
Artı ayaklarım kaşınıyor...
Gelmesek artık?

Gelmeyelim ama kayıt altına almasınlar.
İzinlerimiz bitmesin...
Hatta kullandıkça çoğalsın...

ben de aynıyım...
Artı ayaklarım kaşınıyor...
Gelmesek artık?

babet ayakkabılarım var ayağımda ayaklarım felaket yanıyor
karnım çok sert sol tarafı kıpır kıpır hilal'im
oturuyorum kalçalarım ağrıyor
kalkıyorum belim ağrıyor
artık izin vakti geldi
inşallah haftaya cuma son diycem
yeter artık
çalışmak

yaa kızlar ben acayip kasılıyorum sağ tarafım çok fena göbeğimin şekli şemali değişti bi tuaf oldumm oğluşumda vurup duruyo içerdenn

Evet evet evet...
Amaaan rezil insanlar...

Evet evet, bulmuşsun işte sen...
En güzeli sen gelirsen kayınvalidemle eltime söylemem lazım demek.

hee sezeryan olucam....
10 martta ehe...
yemiyo bana normal...
kuju bende öyle yaparım gibime geliyo sanki bugün bu malzemeler çöpe gitcekmiş gibi hissediyom...

Hmmm, sen de benim kadar çalışacaksın yani...

Gaz vermeyin banaaa...
Bugün bi halt ettim çizme giydim...
Hem ayaklarım yanıyor, hem de bacaklarım şişmiş, çizme ile bütünleşmiş.
Çok yedim, midem karnım şiş, nefes alamıyorum.
Oturmaktan kuyruk sokumum ağrıyor, yürüyeyim diyorum kasığım sancıyor.
Bıdık bugün hiç durmadı, hiç uyumuyor sanırım sıpa, sürekli ayağını kafasını çıkarıp duruyor bir yerlerden :)
Valla yarın yazdıırır gelirim raporu, daha da gelmiyorum derim.
Ölür şirkettekiler kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…