- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.881
Hallettim şekerimmmm
ablama sana sölersen kayınvalidem ve eltimede sölemem lazım dedim. oda ben gelmiyim ozaman dedi kendi...Bİdahaki gidişinde birlikte gidelim annem gelmesin dedi
ya warya seni bu topiğin sorunlu hamilesi ialn edicem yaw sen yatağın ortasındamı yatıyosun hep solda yada sağda yatınca kocan korkuyomu ayy karım sağ tarafta yatıyo sol bomboş kaldı die mannak:mymeka:
bebikin o tarafa toplanmış anım o nedenel benimde oluyor arada.. :)))
delisin sen deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):):)
valla ankaranın delisi dila istanbulun kide sensin :):):): çok seviyorum ikinizide çooookkkkkk :)))))))))))
El emeği olsun istedim ne bileyim, becerbilirim umarım, tabi bu kadar süsülü yapmayı düşünmüyorum ben, sonuçta bebek için olacak, abartmadan sade bişey deneyecem..
İlahi Hasret yaa, çok güldürdün nan beni :))
ya warya seni bu topiğin sorunlu hamilesi ialn edicem yaw sen yatağın ortasındamı yatıyosun hep solda yada sağda yatınca kocan korkuyomu ayy karım sağ tarafta yatıyo sol bomboş kaldı die mannak:mymeka:
beknur kullanıcısından alıntı
Hallettim şekerimmmm
ablama sana sölersen kayınvalidem ve eltimede sölemem lazım dedim. oda ben gelmiyim ozaman dedi kendi...Bİdahaki gidişinde birlikte gidelim annem gelmesin dedi
allah ağlatmasın gülün tabi yaww:sm_cool: zaten karnım aç yicek bişey bulamıyorum pırasa war ama hiç cazip gelmio
kızlar bebikin yatağının üzerine bi tane koruyucumu alsam yoksa pamuk yada yünden ince bi yatakmı yaptırsam ne dersiniz??
anladım canım ne bılım ılk defa basıma geldı sankı her sene cocuk mu doguruyos kı ya aklinialirimsmile
Hallettim şekerimmmm
Aynı şeyi bende düşünüyorum, koruyucu da karar kıldım ama ilk zamanlar yani yeni doğduğunda pek yataklarında yatmayacaklar bebekler ve yatsalar bile yorganın üzerinde yatar bir süre, yastık ve yorgan da kullanamayacağına göre, bir süre erteledim koruyucu alma işini...
kızlar bebikin yatağının üzerine bi tane koruyucumu alsam yoksa pamuk yada yünden ince bi yatakmı yaptırsam ne dersiniz??
yorgan işini nasıl yaptın beşik takımının içindekiylemi yoksa yorganmı aldım ben iki ayrı takım aldım ikisinde kendi yorganları var ama acaba ince bi tane yaptırsammı diye düşünüyorum takımdakiler silikon çünkü
herkese merhaba.
SEYYALTANER-YNUR amanın şafak kalmış 3 ne güzel hasret bitiyo artık.Eşleriniz gelence siz bikaç gün inzivaya çekilirsiniz artık adamlar sizi rahat bırakmaz.
]
Beknurcum mobilyayı sormuşsun.aslında sabahtan tam herekze yazdımki silindi.biz masko ismetbebeden aldık. hem kaliteli hemde uygun fiyatlı diğerlerine göre.bi ordan istersen.
ASİNAZ: Bence südyen 2 beden büyük al.ben öle yaptım.gerçi hala ben eskileri giyiyorum.benim göğüsler hiç ama hiç büyümedi.evet uç kısmı belirginleşti ama büyüme yok90 takardım hala 90.daha büyümeseler iyi ama bana sütün olmıcak diyorlar bende çok üzülüyom.acaba doğrumu????
BİR NOKTA:canım nrmal bunlar. bebiş bi yerde toplanıyor ve görüntümüz biraz kayıyor.muzurlukları şididen başlıyor anlıcağın:)
MUTLU :aşuren bereketli olsun canım sabah yazdımdı ama gönderemeden silindi.
Selkie'cim mutlu geçn bebenin sitesine baktım gerçekten hepsi çok güselll
Sorması ayıp kaça aldın komple takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?