2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hallettim şekerimmmm
ablama sana sölersen kayınvalidem ve eltimede sölemem lazım dedim. oda ben gelmiyim ozaman dedi kendi...Bİdahaki gidişinde birlikte gidelim annem gelmesin dedi

iyi olmuş canım okadar kalabalık insan alacağınıda unutuyor dediğin gibi böyle zamanlarda da herkesin alınganlığı tutuyor yok senin annen geldi benimki gelmedi falan hiç gerek yok

ya warya seni bu topiğin sorunlu hamilesi ialn edicem yaw sen yatağın ortasındamı yatıyosun hep solda yada sağda yatınca kocan korkuyomu ayy karım sağ tarafta yatıyo sol bomboş kaldı die mannak:mymeka:

bebikin o tarafa toplanmış anım o nedenel benimde oluyor arada.. :)))

anladım canım ne bılım ılk defa basıma geldı sankı her sene cocuk mu doguruyos kı ya aklinialirimsmile

delisin sen deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):):)

valla ankaranın delisi dila istanbulun kide sensin :):):): çok seviyorum ikinizide çooookkkkkk :)))))))))))

allah ağlatmasın gülün tabi yaww:sm_cool: zaten karnım aç yicek bişey bulamıyorum pırasa war ama hiç cazip gelmio

kızlar bebikin yatağının üzerine bi tane koruyucumu alsam yoksa pamuk yada yünden ince bi yatakmı yaptırsam ne dersiniz??

beknur kullanıcısından alıntı
Hallettim şekerimmmm
ablama sana sölersen kayınvalidem ve eltimede sölemem lazım dedim. oda ben gelmiyim ozaman dedi kendi...Bİdahaki gidişinde birlikte gidelim annem gelmesin dedi

ablan sakın topiği okumuş olmasın :)))))))))))))

allah ağlatmasın gülün tabi yaww:sm_cool: zaten karnım aç yicek bişey bulamıyorum pırasa war ama hiç cazip gelmio

ayy aynen bende açım banada hiçbişey cazip gelmiyo yaa zaten bu midem hamilelikten berii bi tuaff oldu acıktımda iki dk bişey yemedimmi bulanıyo ağrıyo beni deli ediyo

kızlar bebikin yatağının üzerine bi tane koruyucumu alsam yoksa pamuk yada yünden ince bi yatakmı yaptırsam ne dersiniz??

Aynı şeyi bende düşünüyorum, koruyucu da karar kıldım ama ilk zamanlar yani yeni doğduğunda pek yataklarında yatmayacaklar bebekler ve yatsalar bile yorganın üzerinde yatar bir süre, yastık ve yorgan da kullanamayacağına göre, bir süre erteledim koruyucu alma işini...

Selkie'cim mutlu geçn bebenin sitesine baktım gerçekten hepsi çok güselll
Sorması ayıp kaça aldın komple takımı

herkese merhaba.
ASıNAZ24 eşine iş teklifi gelmiş inşallah olur canım bak ne demiştim çıkmadık candan umut kesilmez diye inşallah olurda borçlarınızı kapatır düze çıkarsınız.PArk yatağınıda kızın güle güle kullansın.Sütyenide 85-90 al.Aslında ilk zamanlar sütyen bile takamıyosun normal südyende kullanabilir veya daha sonrada alabilirsin.
SEYYALTANER-YNUR amanın şafak kalmış 3 ne güzel hasret bitiyo artık.Eşleriniz gelence siz bikaç gün inzivaya çekilirsiniz artık adamlar sizi rahat bırakmaz.
DıLACIM arkadaşın adına çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır.Henüz 28 yaşındaymış yine kalır bu arada hamile hamile okadar gezme bak erken doğum yapar sonra pişman olursun hazırını al gitsin.
MUTLU03 allah kabul etsin aşureni canım ay senin doğumada 3 hafta kalmış ilk bebeğimizi sabırsızlıkla bekliyoruz valla.
BOSNACIM seni kim sinir etti yine kız boşver agrasifliği bak park yatağınızıda kurmuşunuz ona bak meleğini içinde hayal et bak nasıl ferahlıyon

Hallettim şekerimmmm

Beknurcum mobilyayı sormuşsun.aslında sabahtan tam herekze yazdımki silindi.biz masko ismetbebeden aldık. hem kaliteli hemde uygun fiyatlı diğerlerine göre.bi ordan istersen.

ASİNAZ: Bence südyen 2 beden büyük al.ben öle yaptım.gerçi hala ben eskileri giyiyorum.benim göğüsler hiç ama hiç büyümedi.evet uç kısmı belirginleşti ama büyüme yok90 takardım hala 90.daha büyümeseler iyi ama bana sütün olmıcak diyorlar bende çok üzülüyom.acaba doğrumu????

BİR NOKTA:canım nrmal bunlar. bebiş bi yerde toplanıyor ve görüntümüz biraz kayıyor.muzurlukları şididen başlıyor anlıcağın:)

MUTLU :aşuren bereketli olsun canım sabah yazdımdı ama gönderemeden silindi.

yorgan işini nasıl yaptın beşik takımının içindekiylemi yoksa yorganmı aldım ben iki ayrı takım aldım ikisinde kendi yorganları var ama acaba ince bi tane yaptırsammı diye düşünüyorum takımdakiler silikon çünkü

ben olsam bebeğe koruyuuc alırım..yarın öbür gün idrarı falan geçerde çıkarıp yıkması kolay olur ama yün,pamuk yatak
olursa nasıl temizlersin..onun terine koruyuunun altına böyle battaniye falan koysan yumuşak olsun diye

Oda takımının beşiğinin içinde uyku seti vardı onun yorganı var, ayrıca annem yaptırdı bir tane, bir tane de kalın bir battaniye var, bunlar idare ederde artar bile...

SıMENAY VE HıJYENıM doktordan gelmişiniz maşallah bebişler büyümüş hep böyle sorunsuz gider inşallah.
NıLÜFERSAHH mantar olmuşun geçmiş olsun bence hep temiz tut ve doktoruna bir danış enazından bir krem verir rahatlarsın.Kızlar ped kullanmayın diyosunuzda çalışan insan napcek.Sürekli tuvalete gidip çamaşırmı değiştircek ben evde olduğum halde ped kullanıyorum yoksa baş edilecek gibi değil.
KUJU sendemi yarın doktora gidicen?ınşallah güzel haberlerle gelirsin yarın benimde saat 14:00 da randevum.

Tatlım bence ince bir yün yatak yaptır.daha rahat etsin.üşümesin hem.benim annem öle yapacak.ben pek müdahale etmem ben den daha iyi bilir diye .sora düşündüm öle ince yün yatak rahat 0lur.

Ben park yatağın içine ince bir yatak alıyorum, onun üzerinde kendi koruyucusu var.
Karyolasında yatmaya başlayacağı zaman koruyucu almayı düşünüyorum.

Yorganını da annem almış. Anneanne paradan kaçmamış, %100 organik pamuk yorgan almış kuzuma. Gerçi ilk zamanlar yorgan örtecek miyiz bilmiyorum ama eninde sonunda lazım olacak sanırım.

herkese merhaba.
SEYYALTANER-YNUR amanın şafak kalmış 3 ne güzel hasret bitiyo artık.Eşleriniz gelence siz bikaç gün inzivaya çekilirsiniz artık adamlar sizi rahat bırakmaz.
]

hehehe bugün konuşurken ona fazla yorma kendini bol enerji topla enerjik gel ddim muzip bir gülüşle tamam tamm dedi sonra ben sana öyle nalar yapacağım ki aklın şaşacak beş ayın a cısını çıaracağım aşereceğim ağlayacağım flan derken ben o atladı bu kez sen dikak et ben beş ayın acısını çıakrtmayaım diye :))))))))))))))))))

kim diyorsa sütün olmayaçak..b.... yemiş...tamamen bebğinin emmesine ve senin bol sıvı almana bağlı sütünün çok olması....

Selkie'cim mutlu geçn bebenin sitesine baktım gerçekten hepsi çok güselll
Sorması ayıp kaça aldın komple takımı

çanım ben sadeçe büyüyen karyola aldım ama normalden büyük..190 a 80 yaptırdım ölçülerini...modelinide kendim çizdim verdim...içinde çibinlik vs.. tekstili dahil hepsi 850 tl nakitte verdiler...pazarlık yapın mutlaka...dedikleri zamandada gelik kurdular malzemede kaliteli kullanmışlardı..söz verdikleri gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…