- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.861
dila06 kullanıcısından alıntı
hee sezeryan olucam....
10 martta ehe...
yemiyo bana normal...
kuju bende öyle yaparım gibime geliyo sanki bugün bu malzemeler çöpe gitcekmiş gibi hissediyom...
yaa kızlar ben acayip kasılıyorum sağ tarafım çok fena göbeğimin şekli şemali değişti bi tuaf oldumm oğluşumda vurup duruyo içerdenn
canım arada bir onalrda orda sıkılıp bükülürken bizi öyle rahatsız edecekelr işte :):):))
yaaa kzıalr şiakyet etmeyin siz bazen ayzıyordunuz bugün ahreket etmedi felan diye ebdne diyrodum benim zilli hiç durmuyor ne olcak bunu sonu diye bugün beni korkuttu bir saattir elim karnımda elli tane şekil değiştridim tık yoktu allahtan bir tekme yedim de ahatladım şimdi şükür)):):):))
Merhaba biz geldik doktordan
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...
Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...
haberler böyle İstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
2-3 bedeb büyük al canım,ben öyle yaptım,hatta şimdiden kullanmaya başladım:.sütyenlerim sıkıyordu..ihtiyaçım vardı bende emzirme sütyeni aldım doğumdan sonrada kullanırım diye...ya kızlar epeydir sorucam ama hep unuttuğum bişi var:ben eminönünden alışveriş yapıcam kendime emzirme sütyeni alıcam
normalde benim göğüsler ceviz kadardır 75 beden ama şimdi kanımda çok şükür hiç çatlak yok lakin göğüslerimde ufak tefek mor çatlaklar oldu büyüdü yani biçişlerim,şimdi kaç beden alıcam bilmiyorum
hem eminönü tarzı yerde denetmelzerde denemeden nasıl alıcam bi de aldığım olmazsa çok üzülürüm
Ay bana niye cvp vermiyonuz..
diyorumkii istanbullu anneler nerden aldınız bebek mobilya takımlarınızı ve park yataklarınızıııı
(yada cvp veren var da ben mi görmediimmm)boshayallersmile
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
Kızlar ben bu avizeden yapmaya karar verdim, sizce nasıl? İklim in odasına yapıcam...
bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı
bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı
Ben hareketlerinden şikayetçi değilim valla, elinden geleni ardına koymasın kuzum :)
Ama diğer şikayetlerimden çok şikayetçiyim :)
Ben hareketlerinden şikayetçi değilim valla, elinden geleni ardına koymasın kuzum :)
Ama diğer şikayetlerimden çok şikayetçiyim :)
yaa walla dayanmaya çalışıcam...aslında bişii kalmadı yarını saymazsak bir ay işte...
dayanamazsam yıllık iznimi alırım yda rapor alırım otururum evde...offf...
ben haldır haldır yürüyorumda ondan öğlen koştura koştura yemek yedim...
erdoğan düğmeye girdim 8 tur attım adamlar kasada ilgilenmediler herkes önüme geçiyo herkes önüme geçiyo bi bağırdım attım elimdekileri çıktım moda çarşısına gittim ordada koştur koştur aradım bulamadım çıktım moda düğmeye girdim bi 4 turda orda attım ordan bizim toptancının olduğu sokakta bi ahşapçı var oraya uğradım neyse buldum alacaklarımı koştura koştura geri işe geldim biz bide kartla giriş yapıyoruz geç kaldım azcık...
ee bu koşturmaya canmı dayanır çıkarkende kocamla kavga ettim bi paraladım hala arıyo 80 oldu....
bide sıpaki yok affettim tamam aşkım bilmemne güldürmeye çalışıyo yermiyim lan ben.
niye acele ediyomuşumda o alırmış tutkalı eve gelirklende bilmemne en son bi rahat bırak aşkım çalışıyom ya dedi...başladım ağlamaya ya niye ağlıyosun dedi...
ben çıktım gittim işte malzeme almaya hala arıyo deli gaybana...
arasın pis ağlatırken iyiydi dimi?çok hassasım yaaa...
Bence çok şirin, ben de yapabilirim izne çıkınca kaydirigubbakcemile5http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
Kızlar ben bu avizeden yapmaya karar verdim, sizce nasıl? İklim in odasına yapıcam...
kızlar bugun kalktım karnımın şahtı kaymıstı sag tarafa dogru gıtmıs cok korktum sol taraf bos sag tarafa kaymıs eyvahedigeldismile
kızlar bugun kalktım karnımın şahtı kaymıstı sag tarafa dogru gıtmıs cok korktum sol taraf bos sag tarafa kaymıs eyvahedigeldismile
ya warya seni bu topiğin sorunlu hamilesi ialn edicem yaw sen yatağın ortasındamı yatıyosun hep solda yada sağda yatınca kocan korkuyomu ayy karım sağ tarafta yatıyo sol bomboş kaldı die mannak:mymeka:
valla şekercim ben listemi yaptım kocişimi alıp gitcem herkes ayrı alıyo zaten kendi istediklerini lazım olan bazı şeyleride bölüştürdüm iki tarafada istersen sende öyle yap yada dediğin gibi sadece annemle gidiyim yoksa onlarda gelicek de ozaman küsmez belki ablann
yaa walla dayanmaya çalışıcam...aslında bişii kalmadı yarını saymazsak bir ay işte...
dayanamazsam yıllık iznimi alırım yda rapor alırım otururum evde...offf...
ben haldır haldır yürüyorumda ondan öğlen koştura koştura yemek yedim...
erdoğan düğmeye girdim 8 tur attım adamlar kasada ilgilenmediler herkes önüme geçiyo herkes önüme geçiyo bi bağırdım attım elimdekileri çıktım moda çarşısına gittim ordada koştur koştur aradım bulamadım çıktım moda düğmeye girdim bi 4 turda orda attım ordan bizim toptancının olduğu sokakta bi ahşapçı var oraya uğradım neyse buldum alacaklarımı koştura koştura geri işe geldim biz bide kartla giriş yapıyoruz geç kaldım azcık...
ee bu koşturmaya canmı dayanır çıkarkende kocamla kavga ettim bi paraladım hala arıyo 80 oldu....
bide sıpaki yok affettim tamam aşkım bilmemne güldürmeye çalışıyo yermiyim lan ben.
niye acele ediyomuşumda o alırmış tutkalı eve gelirklende bilmemne en son bi rahat bırak aşkım çalışıyom ya dedi...başladım ağlamaya ya niye ağlıyosun dedi...
ben çıktım gittim işte malzeme almaya hala arıyo deli gaybana...
arasın pis ağlatırken iyiydi dimi?çok hassasım yaaa...
ya warya seni bu topiğin sorunlu hamilesi ialn edicem yaw sen yatağın ortasındamı yatıyosun hep solda yada sağda yatınca kocan korkuyomu ayy karım sağ tarafta yatıyo sol bomboş kaldı die mannak:mymeka:
Bence çok şirin, ben de yapabilirim izne çıkınca kaydirigubbakcemile5
Allah iyiliğini versin senin...
Ben o kadar dolaşsam kesin doğururum bi yerde...
Maaşallah diyelim enerjinee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?