2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dila06 kullanıcısından alıntı
hee sezeryan olucam....
10 martta ehe...
yemiyo bana normal...
kuju bende öyle yaparım gibime geliyo sanki bugün bu malzemeler çöpe gitcekmiş gibi hissediyom...

avizenin resimelrine baktım kızlar çok güzle görünüyor ikinizede başarıalr diliyorum eminim çok güzle oalcakalr.....

yaa kızlar ben acayip kasılıyorum sağ tarafım çok fena göbeğimin şekli şemali değişti bi tuaf oldumm oğluşumda vurup duruyo içerdenn

canım arada bir onalrda orda sıkılıp bükülürken bizi öyle rahatsız edecekelr işte :):):))

yaaa kzıalr şiakyet etmeyin siz bazen ayzıyordunuz bugün ahreket etmedi felan diye ebdne diyrodum benim zilli hiç durmuyor ne olcak bunu sonu diye bugün beni korkuttu bir saattir elim karnımda elli tane şekil değiştridim tık yoktu allahtan bir tekme yedim de ahatladım şimdi şükür )):):):))

Ben hareketlerinden şikayetçi değilim valla, elinden geleni ardına koymasın kuzum :)
Ama diğer şikayetlerimden çok şikayetçiyim :)

hadi gözün aydın çanım..büyümüş baya bi bebiş... :))

2-3 bedeb büyük al canım,ben öyle yaptım,hatta şimdiden kullanmaya başladım:.sütyenlerim sıkıyordu..ihtiyaçım vardı bende emzirme sütyeni aldım doğumdan sonrada kullanırım diye...

Ay bana niye cvp vermiyonuz..
diyorumkii istanbullu anneler nerden aldınız bebek mobilya takımlarınızı ve park yataklarınızıııı
(yada cvp veren var da ben mi görmediimmm)boshayallersmile

canım ben modoko mutlu genç bebedebn aldım çok memnunum şimdilik....

http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html

Kızlar ben bu avizeden yapmaya karar verdim, sizce nasıl? İklim in odasına yapıcam...

fena değil ,değişik bişeymiş....

bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı

çanım güle güle kullan....

bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı

Ah canım benim. alıngn mı oldun sen? Güzel hamiş seni ! valla ben sorunu geiye dönüp bkıp hemen cevaplıcam.park yatağınız hayırlı olsun.güzel bebeğin mışıl ışıl uyusun orada inşallah.yerimseniben

kızlar bugun kalktım karnımın şahtı kaymıstı sag tarafa dogru gıtmıs cok korktum sol taraf bos sag tarafa kaymıs eyvahedigeldismile

Ben hareketlerinden şikayetçi değilim valla, elinden geleni ardına koymasın kuzum :)

ayyy yerim ben onalrı yaaaa ... bi olsalarda şöyle bi ısırsak totlarını.... ne çok merak ediyorum kuzumu .... nasıl özlüyorum ultrason saatlerimi....

acaba olunca nasıl bırakıp geleceğim işe.... tatlı prensesim benimmmmmmmmmmm ...... babasıyla benim huzurum mutluluğum ve hayata dair dayanma gücümüz oalcak her zorluğu onu düşüenrek aşacağız......... tabi hepimiz öyle oalcak :))))))))))

yaa walla dayanmaya çalışıcam...aslında bişii kalmadı yarını saymazsak bir ay işte...
dayanamazsam yıllık iznimi alırım yda rapor alırım otururum evde...offf...
ben haldır haldır yürüyorumda ondan öğlen koştura koştura yemek yedim...
erdoğan düğmeye girdim 8 tur attım adamlar kasada ilgilenmediler herkes önüme geçiyo herkes önüme geçiyo bi bağırdım attım elimdekileri çıktım moda çarşısına gittim ordada koştur koştur aradım bulamadım çıktım moda düğmeye girdim bi 4 turda orda attım ordan bizim toptancının olduğu sokakta bi ahşapçı var oraya uğradım neyse buldum alacaklarımı koştura koştura geri işe geldim biz bide kartla giriş yapıyoruz geç kaldım azcık...
ee bu koşturmaya canmı dayanır çıkarkende kocamla kavga ettim bi paraladım hala arıyo 80 oldu....
bide sıpaki yok affettim tamam aşkım bilmemne güldürmeye çalışıyo yermiyim lan ben.
niye acele ediyomuşumda o alırmış tutkalı eve gelirklende bilmemne en son bi rahat bırak aşkım çalışıyom ya dedi...başladım ağlamaya ya niye ağlıyosun dedi...
ben çıktım gittim işte malzeme almaya hala arıyo deli gaybana...
arasın pis ağlatırken iyiydi dimi?çok hassasım yaaa...

ya ayzdığım eşyler silindiiiiii......

diyordum ki ne çok merak ediyorum ne çok özlüyorum herşeyini ultrason sattelrini kocamdan çok onun resimelreine bakmışımdır telefonda :):):):):) doğduğunda da hem ababsını nhem benim prensesim oalcak.... hayata dair tüm zorlukalrı onu düşünerek aaşcağız... ve onu herşeyden ço kseveceğiz....

Allah iyiliğini versin senin...
Ben o kadar dolaşsam kesin doğururum bi yerde...
Maaşallah diyelim enerjinee

kızlar bugun kalktım karnımın şahtı kaymıstı sag tarafa dogru gıtmıs cok korktum sol taraf bos sag tarafa kaymıs eyvahedigeldismile

ya warya seni bu topiğin sorunlu hamilesi ialn edicem yaw sen yatağın ortasındamı yatıyosun hep solda yada sağda yatınca kocan korkuyomu ayy karım sağ tarafta yatıyo sol bomboş kaldı die mannak:mymeka:

ya warya seni bu topiğin sorunlu hamilesi ialn edicem yaw sen yatağın ortasındamı yatıyosun hep solda yada sağda yatınca kocan korkuyomu ayy karım sağ tarafta yatıyo sol bomboş kaldı die mannak:mymeka:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Allah iyiliğini versin....

Hallettim şekerimmmm
ablama sana sölersen kayınvalidem ve eltimede sölemem lazım dedim. oda ben gelmiyim ozaman dedi kendi...Bİdahaki gidişinde birlikte gidelim annem gelmesin dedi

anaaaa bide baan der kocam sen çok hahasssın inşalah anne olunca biraz büyürsün diye ama buda bende çıktı valal bana da bi rahat bırka dese bende aynısını yaaprdım oohhh pışpışlayacakalr tabi işerli ne :)))))))))))

nazlıyız çok nazlıııııııııııııı ohhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))))

delisin sen deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :):):):)

valla ankaranın delisi dila istanbulun kide sensin :):):): çok seviyorum ikinizide çooookkkkkk :)))))))))))

Bence çok şirin, ben de yapabilirim izne çıkınca kaydirigubbakcemile5

El emeği olsun istedim ne bileyim, becerebilirim umarım, tabi bu kadar süslü yapmayı düşünmüyorum ben, sonuçta bebek için olacak, abartmadan sade bişey deneyecem..

ılahi Hasret yaa, çok güldürdün nan beni :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…