2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hijyen maşşallah oğluşuna cnm,maşşallah büyümüş tosun,benim ddaha 2.5 haftam var görmem için
hem benim dr öle kısa süreli çağırmaz sanırım,bu gidişimde 32 haftalık olucam bir ay sonraya verir diğer randevuyu büyük ihtimal ya da 3 hafta

bu arada kargo bekliyorum sabah 4 ancak uyudum 4 ü bile geçiyordu 10 da eşim zorla telefon aça aça uyandırdı başımı tutamıyorum şu kargo gelse de bi uzansam hiç halim yok ya çok zorluyorum kendimi uyumamak için

Bencede araştırmak lazım sonra boşuboşuna ümitlenmeyelim
ama bende iş kanunu var senin bildiğinle benim bildiğim aynı yanii..bu yazıda bazı şeyler yanlış tatlım..ama birkaç gün önce kanun değişti ise bilemem :)

Sağol canım

bizde hep ayda bir gidiyorduk bugün 3 hafta sonra gel dedi doktorumuz zaman daraldıkça kontroller sıklaşıyor tabii

kaydirigubbakcemile3 afiyet olsunn
Fiyatı çok iyiymiş gerçekten, inş. gönlümüze göre bulabiliriz..
Hoşgeldinizzz
Maşaallah tosuncuğa büyümüş baya
Artık hızlı ilerlicez sanırım, vaktimiz yaklaşıyor
Ben de baskı tarzında ağrılarım oluyor deyince normal demişti, nst ye falan girmedim hiç

Hoş bulduk... Sağol tatlım...

Bende şaşırdım nts yazınca... Doğum yaklaştı mı ne dedim ohaoldumsmile Tedbir olsun diye yazdı sanırım... Çok şükür bir şey çıkmadı
:lepi:

Sağolasın canım opuyorumnanaktan

en azından telefonda sor benim sadece sol kasığımda böyle baskı tarzında bir ağrı...

Benim de sol kasığımda var, özellikle sabah kalktığımda şiddetli oluyor.
Benim doktor rahat adam, ağrılar gebeliğin şanındandır diyor her sorduğumda.
Ben de bu sefer şanını şerefini bozmıyım diye sormadım kaydirigubbakcemile3

Değişmiştir, 1 sen olmuştur mesela ücretli izin...
Biz hamileyiz ya, o bakımdan zemuszemus

85-90 al bence sut oldukca ııce buyuyecek :ecrin_bebek:

Ben geceliklerimi falan alırken oradaki kadım emzirme sütyenini şimdiden alma, son aylar çok büyüyor göğüsler dedi.
Hatta arkadaşlarım da öyle diyorlar.
Ben de son ayımızı bekliyorum, alıp da elimde kalmasın diye..

bunu en güzel 5510 sayılı sgk kanunnundan araştırıp öğrenemeliyiz sornada işlemelrin devamını ansıl yaaprız prosedür nedir diye sigorta kurumalrında bilgi lamak gerek bence ama geçen gün ynur arkadaşım yazmıştı burda o iyice araştırmış söyledikerlide mantıklı geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…