- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.801
masallah kuzuna canımbenım kızda gecen ay 700 gr dun gıttık 1741 olmus senn bebik kac haftalık
canım yaa o yazıda yazanalr benimde dikaktimi çekti o yüzden yadım onu üsted srodum kızlar bu doğru mu diye ?
araştırmka lazım.... ilk bir yıl içersinde 6 aya akdar ücretisiz inin bebek bir yaşına gelene kadar da günde 1,5 saat süt izni diye biliyorum ben ? :uhm:
hijyen maşşallah oğluşuna cnm,maşşallah büyümüş tosun,benim ddaha 2.5 haftam var görmem için
hem benim dr öle kısa süreli çağırmaz sanırım,bu gidişimde 32 haftalık olucam bir ay sonraya verir diğer randevuyu büyük ihtimal ya da 3 hafta
kızlar ayni biriniz bile bi cvp yazmamışsınız yaw
kaydirigubbakcemile3 afiyet olsunnDimplecm ben bir türlü doymak bilmeyen karnımı doyurup gelene kadar Yazcım cevap vermiş sana.
Fotodaki renk ve modelin aynısından bizimki de, 100 liraya aldık.
Venge rengi de vardı biz bakarken...
İnşallah bulursun istediğin gibi birşey...
HoşgeldinizzzMerhaba biz geldik doktordan
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...
Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...
haberler böyle İstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
sağol canım biz 30+2 günlüğüz siz
Seyyalciğim sende sağol tatlım a.s.
kızlar ayni biriniz bile bi cvp yazmamışsınız yaw
Merhaba Ben geldiiimmm...
Ailenizin Sinpacı:smiley-cool:
Hoşgeldinizzz
Maşaallah tosuncuğa büyümüş baya
Artık hızlı ilerlicez sanırım, vaktimiz yaklaşıyor
Ben de baskı tarzında ağrılarım oluyor deyince normal demişti, nst ye falan girmedim hiç
Sağolasın canım opuyorumnanaktan
en azından telefonda sor benim sadece sol kasığımda böyle baskı tarzında bir ağrı...
Bencede araştırmak lazım sonra boşuboşuna ümitlenmeyelim
ama bende iş kanunu var senin bildiğinle benim bildiğim aynı yanii..bu yazıda bazı şeyler yanlış tatlım..ama birkaç gün önce kanun değişti ise bilemem :)
85-90 al bence sut oldukca ııce buyuyecek :ecrin_bebek:
beknur kullanıcısından alıntı
Bencede araştırmak lazım sonra boşuboşuna ümitlenmeyelim
ama bende iş kanunu var senin bildiğinle benim bildiğim aynı yanii..bu yazıda bazı şeyler yanlış tatlım..ama birkaç gün önce kanun değişti ise bilemem :)
Çok şükür :1rolleyes:
Hoş bulduk... Sağol tatlım...
Bende şaşırdım nts yazınca... Doğum yaklaştı mı ne dedim ohaoldumsmile Tedbir olsun diye yazdı sanırım... Çok şükür bir şey çıkmadı :lepi:
Hoşgeldin, nasılsın bugün?
Hoşgeldiinn...
Nasılsın Sinpacim?
hade len ordan.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?