- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.821
Daha iyiyim Bosna cığım...
Yine işyerindeyiz...
Kız, cadı, sen nasılsın?
Adam bir hal hatır sorar...
Yine geldik üç kuruş için çalışıyoruz...
Senden ne var ne yok?
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
Kızlar ben bu avizeden yapmaya karar verdim, sizce nasıl? İklim in odasına yapıcam...
85-90 al bence sut oldukca ııce buyuyecek :ecrin_bebek:
bunu en güzel 5510 sayılı sgk kanunnundan araştırıp öğrenemeliyiz sornada işlemelrin devamını ansıl yaaprız prosedür nedir diye sigorta kurumalrında bilgi lamak gerek bence ama geçen gün ynur arkadaşım yazmıştı burda o iyice araştırmış söyledikerlide mantıklı geldi bana
walla pekte iyi değilim..arkadaşıma üzüldüm bide öğen avize yapmak için malzeme almaya gittim astarı yüzünü geçti 30 lira tuttu dahada süsleme bitmedi malzeme lazım düşün...
30 liraya süper bişiii alırdım heralde...saçma geldi.bide artık yürüyemiyorum zorlanmaya başladım...sen nabıyoooonn?
yuh bukadar olur kaç kızım boşver yapma....yukarıyı okuuuuuu...
bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı
ohh bitti temizlik çamaşırlarda bi posta bitti astım ikinciyi attım sonra bi posta daha oda biter yaa bizim lojmanda balkona asmak yasak evde kurutuyoruzz salon çamaşırhane gibi oluyo onlar kuruyana kadar birikiyo haliyle gerçi zaten balkona asamıyorum otobana yakın hep toz oluyo kötü kokuyo sonra çamaşırlar bunları niye yazdım onuda bilmiyorumkafamçokkarıştı
walla pekte iyi değilim..arkadaşıma üzüldüm bide öğen avize yapmak için malzeme almaya gittim astarı yüzünü geçti 30 lira tuttu dahada süsleme bitmedi malzeme lazım düşün...
30 liraya süper bişiii alırdım heralde...saçma geldi.bide artık yürüyemiyorum zorlanmaya başladım...sen nabıyoooonn?
Bencede haklısın bi araştıralım canım...
Ya bir konuda sizden fikirlerinizi istiycem...
Ben haftasonu ctesi günü annemi de alıp eminönüne gitmek istiyorum..Ama bu durumda ablamda çocuğu bakıcak birini bulursam bende gelcem dedi..Eşimde dediki madem annen gelcek benim annemde gelsin söle dedi..bende dedimki ya benim yönlendirmeye ihtiyacım var eğer ihtiyacım olmasa annemi çağırmam birlikte gider hallederiz kimsein de ruhu duymaz dedim..oda duygu sömürüsü yaptı sen benim annemi beyenmion mu diyeeee..Ya dedim bundan başka bir zaman gene zevkine gideriz şimdi temel ihtiyaçlarımızı görelim dedim..
yani kızlar ben eşim ve annem gitmek istiyorum ablama kırmadan ne desem..Kayınvalideye hiç sölemedim bile ztn gidicemizi..ben kalabalığı hiç sevmiyorum sizce napıyım
ya büyük gelirse
hijyen maşşallah oğluşuna cnm,maşşallah büyümüş tosun,benim ddaha 2.5 haftam var görmem için
hem benim dr öle kısa süreli çağırmaz sanırım,bu gidişimde 32 haftalık olucam bir ay sonraya verir diğer randevuyu büyük ihtimal ya da 3 hafta
Üzülme banada pek cvp vermiolar...bende bi fikir alıyım dedim tık yok..
Hadi hayırlı olsun park yatağın canım nerden aldın???
slm bende 29+4 üm ptesi kontrolüm vardı bundan sonra 2 haftada 1 geleceksin artık dedi sana da öyle diyebilir
bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı
yuh bukadar olur kaç kızım boşver yapma....yukarıyı okuuuuuu...
Okudum okudum, aynı avizden mi bahsediyoruz yoksa? Ben evde olan malzemelerle yapıcam sadece tutkala para verecem... Tutkalı kaça aldın sen? ve Ne kadar aldın?
kaydirigubbakcemile3
Ben de çamaşır yıkamak istiyorum.
Dilaaa,
Sen ne zaman çıkıcan izne?
O kadar kalabalıkla zor olur alışveriş yapmak.
Ablana dönüşte sana çaya gelelim de bence :)
Başka nasıl söylenir ki sen gelme diye...
Sevindim...
İşyerindeyiz ve ben yıllardır hiç gitmeden burada oturuyormuşum gibi hissediyorum.
Gerçekten zor oluyor artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?