2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar hemen beşiğinize uyku setlerinizi yazmayın bence toz olur kirlenir Onu doğduğu gün bile iki dakkada yazıverirsiniz.Ben daha bişey almadım bu topiğin en gamsız anneside benim herhalde yaa.33 haftadan sonra alıcam.Zaten sezeryan ya 38 haftada olacak geniş geniş oturuyorum valla.

Doğru söylüyo valla adamcık abaza 6 aydır kadın yüzü görmemiş seni nasıl özlemiştir kimbilir canım hadi hayılısıyla 3 gün kalmış kısa gün geldi geçti işte bak bugünüde bitti say kaldı 2

Yoruluyorum artık canım ya, o yüzden dellendim bi an :)
İyiyim şimdi, oğlumun kudurukluklarını izliyorum :)

E kaşınmışsın, haklı adam kaydirigubbakcemile3

Siz biliyorsunuz tabi Selkie'yle, tecrübelisiniz, onun sakinliği var üstünüzde.
Bizse bir sürü telaşlı çılgınız :)

Oda takımının beşiğinin içinde uyku seti vardı onun yorganı var, ayrıca annem yaptırdı bir tane, bir tane de kalın bir battaniye var, bunlar idare ederde artar bile...

Tatlım bence ince bir yün yatak yaptır.daha rahat etsin.üşümesin hem.benim annem öle yapacak.ben pek müdahale etmem ben den daha iyi bilir diye .sora düşündüm öle ince yün yatak rahat 0lur.

sağolsun kızlar fikirleriniz için annem yatak ve yorgan yaptırırım ben sen ne istediğine karar verince söyle bana demişti şimdilik battaniye koyarım altına yumuşak olsun ilerleyen zamanlarda duruma göre bakarız artık

kızlar bebikin yatağının üzerine bi tane koruyucumu alsam yoksa pamuk yada yünden ince bi yatakmı yaptırsam ne dersiniz??

Bence koruyucu alman yeterli canım yaaa..ben koruyucu alıp birde havlu çarşaflar var ya lastikli ondan geçiricem yatağa sonra nevresimlerini sericem..uğraşma yaptırmakla benceee

İlk zamanlar bezin dışına kakası çıkacak çişi çıkacak yatak koruyucuları var onlardanda alabilirsin.Olsunda bir duruma göre hareket edrsin

kim dicek olmıcak diye..... kayınvaldem ve görümcem.yemediğim için kızıyorlar.ben zaten çok kiloluyum.bide şimdi kilo alırsam nasıl sağlıklı olur hem bebek hem ben.doktor aldığım kiloyu yinede faazla buluyo.bebiş iyimişama gel anlat bunları kayınvaldeme.... ııı yok yok sende süt olmaz diyolar.evet canım haklısın b.. yesin onlar.

Olsun canım önemli değil sağol.Ya hep gezmekte oluyorum sohbeti kaçırıyorum şimdide kısa kaldım kızım anneme geçti oraya gidicem hepiniz kendinize iyi bakın sonra girebilirsem görüşürüz.
kussebcim pardon araya kaynamış sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canımcım

Hiloşçum saol yazdım ismini mobilyacının..
Selkie'cim ben komple takım alıcam oraya da mutlaka bakıcam modelleri beyendim..nerden baksan 2500-3000 TL falandır heralde komple takımlar...

Bence koruyucu alman yeterli canım yaaa..ben koruyucu alıp birde havlu çarşaflar var ya lastikli ondan geçiricem yatağa sonra nevresimlerini sericem..uğraşma yaptırmakla benceee

yapıcaz artık bişeyler
ohh eşim yarın tam gün izin almışş doktordan sonra alışverişimizide hallederiz nasipse kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
hafta sonuda yıkar ütüler hurca yerleştirim çantamızıda hazırlarım rahatlarımm
şu boya işini de halledip büyük temizliğimde bitse valla sonra bekle bebiş gelsinnkaydirigubbakcemile5

bende beşiği falan aldım ama üstünü sermedim bebek geleçeği zaman 36 haftada falan sererim..beyaz zaten toz falan olur...

Sağolasın Kusseb, sende yarın gidiyormuşsun, hayırlı haberlerle gel inşallah...

Selkie'cim ben komple takım alıcam oraya da mutlaka bakıcam modelleri beyendim..nerden baksan 2500-3000 TL falandır heralde komple takımlar...

Beknurcum, birde BabyHope - Online burayı incele, çok hesaplı, ben buradan aldım, İstanbuldan da alabilirsin, fabrikası orda zaten..

çanım rası imalattan satıyor birde fiyat olarak modokodaki en uygun yerdi..bütün dükkanları gezdik.2500 çiarı diyorladı tam takıma ama pazarlık yapın..birde biz sabah erken gittik.10 gibi.sabah muşterisini pek kaçırmaz genelde mobilyaçılar... )

Canım bak benim bbabam mobilyacı ama bebek mobilyası yok osebeble onla gezip maskodan aldık.evet ço pahalılar.bide verdiğine değmeli.3 milyar diyolar takım bazen yarısı bile etmiyo.yani babam anlar bu işten.ben çok güzel bi takım aldım ordan.fiyatıda 1900 tl.ama peşin 2 ay sonraya.etiket iyatı2500 tl idi.çok sıkı pazarlık yap.aynı yerden bambusunu aldım.dışarda 600 falandı.ben onu da ordan 400 aldım.pazarlık şart.allahtan benim işimde bu .sıkı pazarlık yaparım.adam bile şaştı:)) bilgi olsun diye yazdım. işler durgun zaten. fiyat için ısrarcı ol. tok satıcı yok artık piyasada.umarım gönlüne göre bulursun.

KIZLAR BEN ÇIKIYORUM.HEPİNİZİ ÖPTÜK TEYZELERİ..AYY İYKİ GİRİP ÜYE OLDUM BRAYA.GÜN NASI GEÇİYO ANLAMIYOM VALLA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…