- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.901
hehehe bugün konuşurken ona fazla yorma kendini bol enerji topla enerjik gel ddim muzip bir gülüşle tamam tamm dedi sonra ben sana öyle nalar yapacağım ki aklın şaşacak beş ayın a cısını çıaracağım aşereceğim ağlayacağım flan derken ben o atladı bu kez sen dikak et ben beş ayın acısını çıakrtmayaım diye :))))))))))))))))))
herkese merhaba.
ASİNAZ24 eşine iş teklifi gelmiş inşallah olur canım bak ne demiştim çıkmadık candan umut kesilmez diye inşallah olurda borçlarınızı kapatır düze çıkarsınız.PArk yatağınıda kızın güle güle kullansın.Sütyenide 85-90 al.Aslında ilk zamanlar sütyen bile takamıyosun normal südyende kullanabilir veya daha sonrada alabilirsin.
SEYYALTANER-YNUR amanın şafak kalmış 3 ne güzel hasret bitiyo artık.Eşleriniz gelence siz bikaç gün inzivaya çekilirsiniz artık adamlar sizi rahat bırakmaz.
DİLACIM arkadaşın adına çok üzüldüm ama herşeyde vardır bir hayır.Henüz 28 yaşındaymış yine kalır bu arada hamile hamile okadar gezme bak erken doğum yapar sonra pişman olursun hazırını al gitsin.
MUTLU03 allah kabul etsin aşureni canım ay senin doğumada 3 hafta kalmış ilk bebeğimizi sabırsızlıkla bekliyoruz valla.
BOSNACIM seni kim sinir etti yine kız boşver agrasifliği bak park yatağınızıda kurmuşunuz ona bak meleğini içinde hayal et bak nasıl ferahlıyon
hehehe bugün konuşurken ona fazla yorma kendini bol enerji topla enerjik gel ddim muzip bir gülüşle tamam tamm dedi sonra ben sana öyle nalar yapacağım ki aklın şaşacak beş ayın a cısını çıaracağım aşereceğim ağlayacağım flan derken ben o atladı bu kez sen dikak et ben beş ayın acısını çıakrtmayaım diye :))))))))))))))))))
Kızlar hemen beşiğinize uyku setlerinizi yazmayın bence toz olur kirlenir Onu doğduğu gün bile iki dakkada yazıverirsiniz.Ben daha bişey almadım bu topiğin en gamsız anneside benim herhalde yaa.33 haftadan sonra alıcam.Zaten sezeryan ya 38 haftada olacak geniş geniş oturuyorum valla.
ben olsam bebeğe koruyuuc alırım..yarın öbür gün idrarı falan geçerde çıkarıp yıkması kolay olur ama yün,pamuk yatak
olursa nasıl temizlersin..onun terine koruyuunun altına böyle battaniye falan koysan yumuşak olsun diye
Oda takımının beşiğinin içinde uyku seti vardı onun yorganı var, ayrıca annem yaptırdı bir tane, bir tane de kalın bir battaniye var, bunlar idare ederde artar bile...
SİMENAY VE HİJYENİM doktordan gelmişiniz maşallah bebişler büyümüş hep böyle sorunsuz gider inşallah.
NİLÜFERSAHH mantar olmuşun geçmiş olsun bence hep temiz tut ve doktoruna bir danış enazından bir krem verir rahatlarsın.Kızlar ped kullanmayın diyosunuzda çalışan insan napcek.Sürekli tuvalete gidip çamaşırmı değiştircek ben evde olduğum halde ped kullanıyorum yoksa baş edilecek gibi değil.
KUJU sendemi yarın doktora gidicen?İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın benimde saat 14:00 da randevum.
Tatlım bence ince bir yün yatak yaptır.daha rahat etsin.üşümesin hem.benim annem öle yapacak.ben pek müdahale etmem ben den daha iyi bilir diye .sora düşündüm öle ince yün yatak rahat 0lur.
Ben park yatağın içine ince bir yatak alıyorum, onun üzerinde kendi koruyucusu var.
Karyolasında yatmaya başlayacağı zaman koruyucu almayı düşünüyorum.
Yorganını da annem almış. Anneanne paradan kaçmamış, %100 organik pamuk yorgan almış kuzuma. Gerçi ilk zamanlar yorgan örtecek miyiz bilmiyorum ama eninde sonunda lazım olacak sanırım.
kızlar bebikin yatağının üzerine bi tane koruyucumu alsam yoksa pamuk yada yünden ince bi yatakmı yaptırsam ne dersiniz??
sağolsun kızlar fikirleriniz için annem yatak ve yorgan yaptırırım ben sen ne istediğine karar verince söyle bana demişti şimdilik battaniye koyarım altına yumuşak olsun ilerleyen zamanlarda duruma göre bakarız artık
kim diyorsa sütün olmayaçak..b.... yemiş...tamamen bebğinin emmesine ve senin bol sıvı almana bağlı sütünün çok olması....
çanım ben sadeçe büyüyen karyola aldım ama normalden büyük..190 a 80 yaptırdım ölçülerini...modelinide kendim çizdim verdim...içinde çibinlik vs.. tekstili dahil hepsi 850 tl nakitte verdiler...pazarlık yapın mutlaka...dedikleri zamandada gelik kurdular malzemede kaliteli kullanmışlardı..söz verdikleri gibi...
kussebcim pardon araya kaynamış sende yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canımcım
ablan sakın topiği okumuş olmasın :)))))))))))))
Bence koruyucu alman yeterli canım yaaa..ben koruyucu alıp birde havlu çarşaflar var ya lastikli ondan geçiricem yatağa sonra nevresimlerini sericem..uğraşma yaptırmakla benceee
Yoruluyorum artık canım ya, o yüzden dellendim bi an :)
İyiyim şimdi, oğlumun kudurukluklarını izliyorum :)
E kaşınmışsın, haklı adam kaydirigubbakcemile3
Siz biliyorsunuz tabi Selkie'yle, tecrübelisiniz, onun sakinliği var üstünüzde.
Bizse bir sürü telaşlı çılgınız :)
SİMENAY VE HİJYENİM doktordan gelmişiniz maşallah bebişler büyümüş hep böyle sorunsuz gider inşallah.
NİLÜFERSAHH mantar olmuşun geçmiş olsun bence hep temiz tut ve doktoruna bir danış enazından bir krem verir rahatlarsın.Kızlar ped kullanmayın diyosunuzda çalışan insan napcek.Sürekli tuvalete gidip çamaşırmı değiştircek ben evde olduğum halde ped kullanıyorum yoksa baş edilecek gibi değil.
KUJU sendemi yarın doktora gidicen?İnşallah güzel haberlerle gelirsin yarın benimde saat 14:00 da randevum.
Hiloşçum saol yazdım ismini mobilyacının..
Selkie'cim ben komple takım alıcam oraya da mutlaka bakıcam modelleri beyendim..nerden baksan 2500-3000 TL falandır heralde komple takımlar...
Selkie'cim ben komple takım alıcam oraya da mutlaka bakıcam modelleri beyendim..nerden baksan 2500-3000 TL falandır heralde komple takımlar...
kızlar bebikin yatağının üzerine bi tane koruyucumu alsam yoksa pamuk yada yünden ince bi yatakmı yaptırsam ne dersiniz??
hamilelik 3 ay falan olsa her yıl doğururum walla sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?