- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.921
burası hep böylemidir bi eskiler hep birbirine cvp yazar yenilere kimse cvp bile vermiyo hiç hoş değil beğenmedim desem yeridir
burası hep böylemidir bi eskiler hep birbirine cvp yazar yenilere kimse cvp bile vermiyo hiç hoş değil beğenmedim desem yeridir
kim dicek olmıcak diye..... kayınvaldem ve görümcem.yemediğim için kızıyorlar.ben zaten çok kiloluyum.bide şimdi kilo alırsam nasıl sağlıklı olur hem bebek hem ben.doktor aldığım kiloyu yinede faazla buluyo.bebiş iyimişama gel anlat bunları kayınvaldeme.... ııı yok yok sende süt olmaz diyolar.evet canım haklısın b.. yesin onlar.
Kızımın odasını yerlestırdım tabı yerlestırınce eksıklerıde cıktı ortaya :bbo:
eline sağlık şekerim güle güle yatsın odasındaa
eksik hiç bitmez emin ol artık bundan sonra
Saol hiloş'cum, selkie'cim verdiğiniz moblya bilgilerinden dolayı tşk ederim..Birde 18 şubatta (benim doğum günüm bu aradaaboshayallersmile) CNR da bebek fuarı var onu bekliyorum açıkçası mobilya almak için..
fuar iyi fikirde sen ne zaman doğum yapaçaksın?çokta geçiktirme derim....
alakası bile yok canım o kadar yoğunki herkes buraya gözünü dikemiyo herkesin bi işi war döndüğümüzde sayfalar dolmuş oluyo we gözden kaçabiliyo.. ayrıca her soruya herkesin werebileceği bi cewap olmayabilir.
Saol hiloş'cum, selkie'cim verdiğiniz moblya bilgilerinden dolayı tşk ederim..Birde 18 şubatta (benim doğum günüm bu aradaaboshayallersmile) CNR da bebek fuarı var onu bekliyorum açıkçası mobilya almak için..
Kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ben yeni kullanmaya başladım..gerçi demirim 11,5 tam sınır ama doktor verdi yinede bebek kansız kalmasın dedi..Ama çok şikayetim var ztn kabızdım şimdi daha kötü oldu..
Birde dahada kilo yapıyomuş..bunu yaşayıpta gören var mı
Kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ben yeni kullanmaya başladım..gerçi demirim 11,5 tam sınır ama doktor verdi yinede bebek kansız kalmasın dedi..Ama çok şikayetim var ztn kabızdım şimdi daha kötü oldu..
Benim SAT'a göre 30 mart canım...ama bebeğin nezaman canı ister bilmem :)
FUardan önce ben yine bi gezip dolaşacam..fikir edinip fuara gidicem ona göre değerlendircem yaaanii...
kızlar bazen esımın kafasını kesıp basket oynayasım gelıyor ya aklinialirimsmile
benı yemege cagırıyorlar kızlar gelınce gorusuruz
vereliniortak
Aaa süpermiş...
O zamana kadar doğurmayız herhalde :)
Mobilyalarımızı hallettik ama yine de bulurum ben oradan alacak birşeyler CADIARZU
fuar iyi fikirde sen ne zaman doğum yapaçaksın?çokta geçiktirme derim....
bak benim beşikte bu fikir olması açısından ekledim resimlerini
Bencede illa alınır birşeyler düşünsene koccaman bir yer hepsi bıcır bıcır bebeklerle ilgili..insanı ne kadar mest eder ve para harcatır vallaha :)
bu arada sen yarın 32.haftaya girion canım napıcaktın çalışabilir raporu alcan mı ayrılıcakmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?