2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burası hep böylemidir bi eskiler hep birbirine cvp yazar yenilere kimse cvp bile vermiyo hiç hoş değil beğenmedim desem yeridir

Bencede seninde böle düşünmen hoş değil arkadaşım, çünkü bende nerdeyse sitenin kuruluşundan beri buradayım ama banada yazmadıkları oluyo..arada kaynayıp gidiyo...sadece görmediğimizden cvp yazmamışızdır..Yoksa herhangi bir ayrımcılık yaptığımızı düşünme sakın..
Ne demiştin yazmıştın bu arada?

sen hiç takma kafana benim ilkimdede sütüm göğüslerimden aktığıhalde bebek ememediği için,gögüsuçlarım yok pek o nedenle emememişti,,kaynanam tutturmuştu bunun sütü yetmiyo diye..insanın moralini bozuyorlar..tıkıçaksın kulaklarını..yoksa stresten hepten kesiliyor insanın sütü...

burası hep böylemidir bi eskiler hep birbirine cvp yazar yenilere kimse cvp bile vermiyo hiç hoş değil beğenmedim desem yeridir

alakası bile yok canım o kadar yoğunki herkes buraya gözünü dikemiyo herkesin bi işi war döndüğümüzde sayfalar dolmuş oluyo we gözden kaçabiliyo.. ayrıca her soruya herkesin werebileceği bi cewap olmayabilir.

Son düzenleme:
Saol hiloş'cum, selkie'cim verdiğiniz moblya bilgilerinden dolayı tşk ederim..Birde 18 şubatta (benim doğum günüm bu aradaaboshayallersmile) CNR da bebek fuarı var onu bekliyorum açıkçası mobilya almak için..

eline sağlık şekerim güle güle yatsın odasındaa
eksik hiç bitmez emin ol artık bundan sonra

Tskler canım ole eet hıc bıtmıyor al al ama esıme gore hıc eksegı yok herseyı tek basıma alıyorum ınanır mısınız odasını bıle tek basıma gıttım begendım aldım esımın ustunede senet yaptım napım adam tamam alırız yaparız delırttı benı hala dıo erken aldık kötükedihüsokötükedihüso

Saol hiloş'cum, selkie'cim verdiğiniz moblya bilgilerinden dolayı tşk ederim..Birde 18 şubatta (benim doğum günüm bu aradaaboshayallersmile) CNR da bebek fuarı var onu bekliyorum açıkçası mobilya almak için..

fuar iyi fikirde sen ne zaman doğum yapaçaksın?çokta geçiktirme derim....

bak benim beşikte bu fikir olması açısından ekledim resimlerini

Eklentiler

• $27102009040.webp
    27 KB · Görüntüleme: 19
  • $27102009041.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $27102009042.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 30
  • $27102009045.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
Kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ben yeni kullanmaya başladım..gerçi demirim 11,5 tam sınır ama doktor verdi yinede bebek kansız kalmasın dedi..Ama çok şikayetim var ztn kabızdım şimdi daha kötü oldu..
Birde dahada kilo yapıyomuş..bunu yaşayıpta gören var mı

kızlar bazen esımın kafasını kesıp basket oynayasım gelıyor ya aklinialirimsmile

benı yemege cagırıyorlar kızlar gelınce gorusuruz

Benim SAT'a göre 30 mart canım...ama bebeğin nezaman canı ister bilmem :)
FUardan önce ben yine bi gezip dolaşacam..fikir edinip fuara gidicem ona göre değerlendircem yaaanii...

vereliniortak

Aaa süpermiş...
O zamana kadar doğurmayız herhalde :)
Mobilyalarımızı hallettik ama yine de bulurum ben oradan alacak birşeyler CADIARZU

gyno ferro sanol kullanıyorum sabah aç karnına 1 tane alıyordum doktor artık akşamda almamı söyledi gereksinim arttğından bide akşam yemekten önce yada 1.2. saat sonra alıyorum, son ay bir de kan şurubu weriolarmış sanırım onuda yaşayıp görcez

evet kullandım ve çok kilo yaptı,şimdi her sabah 1 kaşık pekmez içtiğim için dr kesti...ferrom fort kullandım

Benim SAT'a göre 30 mart canım...ama bebeğin nezaman canı ister bilmem :)
FUardan önce ben yine bi gezip dolaşacam..fikir edinip fuara gidicem ona göre değerlendircem yaaanii...

varmış gerçi senin daha zamanın ama mart başı bitir sen hazırlığını bende beşiğin fotolarını ekledim önçeki mesajıma,fikir olur sana diye...

vereliniortak

Aaa süpermiş...
O zamana kadar doğurmayız herhalde :)
Mobilyalarımızı hallettik ama yine de bulurum ben oradan alacak birşeyler CADIARZU

Bencede illa alınır birşeyler düşünsene koccaman bir yer hepsi bıcır bıcır bebeklerle ilgili..insanı ne kadar mest eder ve para harcatır vallaha :)
bu arada sen yarın 32.haftaya girion canım napıcaktın çalışabilir raporu alcan mı ayrılıcakmıydın?

bak benim beşikte bu fikir olması açısından ekledim resimlerini

Ayyy çok tatlı canım yaa nevrasim takımı da çok güzel bayıldım vallaha...
Güle güle kullansın inşallah :)

Ben 5. aydan beri günde bir tane kullanıyorum.
Biraz kabız yapıyor gerçekten.
Ama doktorum çok önemli olduğunu söyledi, ihmal etmemen gereken tek ilaç bu dedi.
Bana kilo yapmadı hiç.

Gönlüm ayrılmaktan yana ama çalışabilir raporu alıcam Beknurcum.
3-4 hafta daha çalışayım diyorum.
Bunlar bana ücretsiz izin vermezse, yavrumu 2 aylıkken bırakmak, şimdi çalışmaktan daha çok hırpalar beni çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…