- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.941
Ayyy çok tatlı canım yaa nevrasim takımı da çok güzel bayıldım vallaha...
Güle güle kullansın inşallah :)
teşşekkür ederim canım benim.daha güzelleri sizlerin olsun.Yaz'cım odan güzel olmuş canım benim olsun sen süslersin yine onları ,
Park yatağımız dün sipariş edilmişti bugün gelmiş halası aldı kızıma 30 ocakta bize gelecekler ozaman getirecekler ....
bende 5 li çekmeceli alıcam dolap şuan düşünmüyoruz bakalım hersey heran değişiyor neler olucak
pek wenge gibi değil canım.daha farklı bir renk.sen yinede bakarsın ama o renkte benim hoşuma gitti.uyar inşaallah sana.
Ben de çok beğendim, üstteki minil çekmecelerde çok kullanışlı olur, patikler şapkalar vs. için
Peki wengeye uyumlu mu tonu, resimde pek anlaşılmıyor da :uhm:
Odanızın son halini sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile5
maşşallah hayatım bebeğine.gözün aydın bende çok özledim oğlumuMerhaba biz geldik doktordan
Annesinin bebiki 1600 gram olmuş doğum pozisyonuna dönmüş her şey normal gözüküyor dedi doktorumuz...
Kasığımda bir ağrı olduğundan bahsettim nts ye bağlandık normal çıktı şükür bir de idrar tahlili verdik dün sağlık ocağındaki tahlilimizde iltihap olduğunu söylemişti hemşire...
haberler böyle İstanbul buluşması topiğimiz buluşma aktiviteleri bölümüne taşınmış link burada
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...-istanbullu-2010-mart-anneleri-bulusmasi.html
güle güle kullansın kızçen canım rahat uykular uyusun içinde.bu arada sutyen ben 95 aldım.normaldede 85-90 takıyordum.umarım bu ölçüden daha büyük olmazkafamçokkarıştıbu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı
ben gyno ferro sanol kullanıyorum hamileliğimin başından beri günde birtane.ama farkettiğim bir yan etkisi olmadı canım.Kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ben yeni kullanmaya başladım..gerçi demirim 11,5 tam sınır ama doktor verdi yinede bebek kansız kalmasın dedi..Ama çok şikayetim var ztn kabızdım şimdi daha kötü oldu..
Birde dahada kilo yapıyomuş..bunu yaşayıpta gören var mı
kızlar bazen esımın kafasını kesıp basket oynayasım gelıyor ya aklinialirimsmile
benı yemege cagırıyorlar kızlar gelınce gorusuruz
gyno ferro sanol kullanıyorum sabah aç karnına 1 tane alıyordum doktor artık akşamda almamı söyledi gereksinim arttğından bide akşam yemekten önce yada 1.2. saat sonra alıyorum, son ay bir de kan şurubu weriolarmış sanırım onuda yaşayıp görcez
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbeko - selkie - kusseb iyi dilekleriniz için teşekkürler canlar a.s.
aynen dün banada oldu ellerinm titredi başım döndü sanırım tansiyonum düştü hemen bişiyler yedim ayran içtim geçti
fuar iyi fikirde sen ne zaman doğum yapaçaksın?çokta geçiktirme derim....
bak benim beşikte bu fikir olması açısından ekledim resimlerini
Kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ben yeni kullanmaya başladım..gerçi demirim 11,5 tam sınır ama doktor verdi yinede bebek kansız kalmasın dedi..Ama çok şikayetim var ztn kabızdım şimdi daha kötü oldu..
Birde dahada kilo yapıyomuş..bunu yaşayıpta gören var mı
Beknurcum mobilyayı sormuşsun.aslında sabahtan tam herekze yazdımki silindi.biz masko ismetbebeden aldık. hem kaliteli hemde uygun fiyatlı diğerlerine göre.bi ordan istersen.
ASİNAZ: Bence südyen 2 beden büyük al.ben öle yaptım.gerçi hala ben eskileri giyiyorum.benim göğüsler hiç ama hiç büyümedi.evet uç kısmı belirginleşti ama büyüme yok90 takardım hala 90.daha büyümeseler iyi ama bana sütün olmıcak diyorlar bende çok üzülüyom.acaba doğrumu????
BİR NOKTA:canım nrmal bunlar. bebiş bi yerde toplanıyor ve görüntümüz biraz kayıyor.muzurlukları şididen başlıyor anlıcağın:)
MUTLU :aşuren bereketli olsun canım sabah yazdımdı ama gönderemeden silindi.
nokta bende bazen senin gibi hayaller kuruyorum :)))))))))))))))))))) napalım onlarda kurdurmasın değilmi ? :)))))))
selkiecim daha öncede görmüşştüm senin beşiğini çok güzel bayılıyorum bu beşiğe güle güle yatsın kuzun
ben kullanıyorum aç karnına içemiyorum ama yemekten bir saat sonra içiyorum birde akşamları yemekten bir saat sonra içiyorum 2 ayı geçti kullanmaya başlayalı dvm et dedi doktorum kilo ile ilgili bişey diyemiycem zaten düzenli bi kilo alma durumumuz var artırırmı bilmiyorum
kızlar ben çıkıyorum.çıkınçada aklım burda kalıyor ya oğlum rahat vermiyor o kalaçakmış..biraz işim var onu halledeyim bende,ondan sonra belki laptop u açarda ordan takılırım...muckssss şimdilik....:))
birşeyi çok iyi anladım ki zaten ata sözüde var "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" diye gerçekten öyle erkek milletini tatlı dile yola getiririz ancak onlara kalırsa herşey olur daha erken yaparız bakarız hiç tartışmıyorum güzellikle anlatıyorum kabul ediyor kendimide üzmemiş oluyorum böylelikle
çanım çok sağol,ben daha önçe eklemiştim resmini biliyorum,beknura fikir olsun dedim..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi yaptın canımcım bende beşiği düzenliycem görmüş oldum iyi olduopuyorumnanaktan
hee sezeryan olucam....
10 martta ehe...
yemiyo bana normal...
kuju bende öyle yaparım gibime geliyo sanki bugün bu malzemeler çöpe gitcekmiş gibi hissediyom...
evet kullandım ve çok kilo yaptı,şimdi her sabah 1 kaşık pekmez içtiğim için dr kesti...ferrom fort kullandım
varmış gerçi senin daha zamanın ama mart başı bitir sen hazırlığını bende beşiğin fotolarını ekledim önçeki mesajıma,fikir olur sana diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?