2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

teşşekkür ederim canım benim.daha güzelleri sizlerin olsun.
pek wenge gibi değil canım.daha farklı bir renk.sen yinede bakarsın ama o renkte benim hoşuma gitti.uyar inşaallah sana.
maşşallah hayatım bebeğine.gözün aydın bende çok özledim oğlumu.
bu kadar kişi var kaç kişi cvp vermiş soruma sonrada aman alınmayın diyorsunuz,park yatağımız geldi hevesle gelip yazıcaktım ama heves meves kalmadı
güle güle kullansın kızçen canım rahat uykular uyusun içinde.bu arada sutyen ben 95 aldım.normaldede 85-90 takıyordum.umarım bu ölçüden daha büyük olmazkafamçokkarıştı
ben gyno ferro sanol kullanıyorum hamileliğimin başından beri günde birtane.ama farkettiğim bir yan etkisi olmadı canım.

kızlar benim başım dönüyor bu aralar tansiyon yokluyor sanırım ama niye bukadar sık oluyor ki?

aynen dün banada oldu ellerinm titredi başım döndü sanırım tansiyonum düştü hemen bişiyler yedim ayran içtim geçti

Ya ben bunu kullanmak istemiyorummmm hem bi anlam veremedim deponun 10 un üstünde olması lazım diyorlar benim 11.5 ama yinede verdi...

beko - selkie - kusseb iyi dilekleriniz için teşekkürler canlar a.s.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aynen dün banada oldu ellerinm titredi başım döndü sanırım tansiyonum düştü hemen bişiyler yedim ayran içtim geçti

bendede oluyor baş dönmesi,,özellikle kalabalık ortamlada...evde pek olmuyor...çarşıda pazarda falan...

fuar iyi fikirde sen ne zaman doğum yapaçaksın?çokta geçiktirme derim....

bak benim beşikte bu fikir olması açısından ekledim resimlerini

selkiecim daha öncede görmüşştüm senin beşiğini çok güzel bayılıyorum bu beşiğe güle güle yatsın kuzun

ben kullanıyorum aç karnına içemiyorum ama yemekten bir saat sonra içiyorum birde akşamları yemekten bir saat sonra içiyorum 2 ayı geçti kullanmaya başlayalı dvm et dedi doktorum kilo ile ilgili bişey diyemiycem zaten düzenli bi kilo alma durumumuz var artırırmı bilmiyorum

yok be sen de göğüs büyümeyince süt mü olmazmış sen de onların dediklerini mi kafaya takıyon ona bakarsan bi çok şeye yorum yapıyor millet ama bir tane belki tuturuyorlar
sen aldırma onlara
süt psikoloji ile de alakalıdır iyi düşün iyi olsun

kızlar ben çıkıyorum.çıkınçada aklım burda kalıyor ya oğlum rahat vermiyor o kalaçakmış..biraz işim var onu halledeyim bende,ondan sonra belki laptop u açarda ordan takılırım...muckssss şimdilik....:))

nokta bende bazen senin gibi hayaller kuruyorum :)))))))))))))))))))) napalım onlarda kurdurmasın değilmi ? :)))))))

birşeyi çok iyi anladım ki zaten ata sözüde var "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" diye gerçekten öyle erkek milletini tatlı dile yola getiririz ancak onlara kalırsa herşey olur daha erken yaparız bakarız hiç tartışmıyorum güzellikle anlatıyorum kabul ediyor kendimide üzmemiş oluyorum böylelikle

çanım çok sağol,ben daha önçe eklemiştim resmini biliyorum,beknura fikir olsun dedim..

ben benimki sinirliyken muatap olmuyorum onunla,kavga etsem daha diretiyo siniri geçtimi benim dediğimi yapıyor..,uymamak lazım çoçuk gibi oluyorlar...

Evet marta kadar bitircem canım..
Bende acaba doktora sölesem pekmez içiyim sen bunu kes desem olurmu aceppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…