2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi tansiyonuma baktırıp geldim kayınvalideme.(aynı apartmandayız bilmeyenler için)
normlade tansiyonum hep 10 a 6 dır doktor kontrollerimdede böyle çıkıyor.şimdi 12 ye 6 çıktı.bukadarcık yükselmesi böyle etkiler mi?bu ay doktoruma sorsam mı?çünkü sık olmaya başaldı bu durum.

kızlar benim başım dönüyor bu aralar tansiyon yokluyor sanırım ama niye bukadar sık oluyor ki?

yazcığım sağol bu baş ağrısı geçen haftalarda bende de çok oluyordu şimdi azaldı bayağı
tuzlu hiç yeme mümkünse örneğin ben yemeğe bile tuz koymuyorum salçanın tuzu sana yeter dedi doktorum zor oluyor ama alışıyor insan
bilmiyorumkismile

haha çok tatlısın :))
ben daha kötü niyetliyim farklı hayaller kuruyorum...mafoldumben

şeytan insanın içine girmeye dursun neler geliyor aklıma bi bilseniz aklinialirimsmile

:roflol::roflol:

sositosositosositososito

nokta bende bazen senin gibi hayaller kuruyorum :)))))))))))))))))))) napalım onlarda kurdurmasın değilmi ? :)))))))

öyle canım hic sorma bi keresinde bogazını sıktım hala dıyo o sahneyı bır daha yasamamak ıcın sadece susuyorum guclubacismile

tatlı dili mi kalıyor canım sinir tawan yapınca gozum adamı bıle gormuyor kı

Tanışalım mı?
Hislerimiz çok benzeşiyor, çok samimi olabileceğimizi düşünüyorum...aklinialirimsmileaklinialirimsmile

olur hayatım fikirlerimizi paylasırız bazen plan yaparız :jeyyar:

pek wenge gibi değil canım.daha farklı bir renk.sen yinede bakarsın ama o renkte benim hoşuma gitti.uyar inşaallah sana.
Benim de çok hoşuma gitti hatta wengeden daha güzel, ama uyum konusu sorun işte ..
Neyse bakıcaz bakalım
Tşk tatlım a.s.
Tansiyon düşmesi bende de oluyor arada normal sanırım, tuzlu ayran iyi gelebilir.
Bana çikolata iyi geliyor aklinialirimsmile
Bende deneyeceğim, bitince resimlerini paylaşalım burada, olur mu?
Evet bence de kaydirigubbakcemile5

Evet marta kadar bitircem canım..
Bende acaba doktora sölesem pekmez içiyim sen bunu kes desem olurmu aceppp
valla ben 3 haftadır harnup pekmezi içiyorum sabahları aç karına..bebekte bu süre içinde çok iyi gelişmişti..dr sen dedi kan ilaçını bırak bebek çok iyi beslenmiş dedi...bende harnup pekmezi içiyorum dedi,,,bütün vitaminlerini esebilirsin dedi..çokta kilo aldım zaten.o nedenlede kesmiş olabilir.sen doğal olarak alıyorsun zaten herşeyi gördüğüm kadarıyla dedi......bir sor istersen.

benim hamilelik başından beri öyle tansiyopnum normal kabul ediyor benim dr.ama sen sor yinede..14-15 olursa kötüymuş...

bende kaynanamla kocaın üzerine mutfağı boşaltmıştım(oğluma lohusayken) bir kere,bir keresindede yumruklamış ve tokatlamışlığım var onu :)))) ama çoook çileden çıkarmıştı beni..kabahatları büyüktü....seninki akıllanmış benimki hala akıllanmadı...bayanssulusmile

Canım benım esım cok bagırır hayatta konusarak bır seyı cozemeyız bagırır sonrada ozur dıler (akrep burcu esı olan benı cok ıı anlar) bende bana bagırmasını ıstemıyorum cunku kendımden gecıyorum sınırlerım bosalıyor bır keresınde bagırınca bogazını sıkmısım farkında bıle deılım sonra tabı cok pişman oldum :sinifsinif:

Ya ben bunu kullanmak istemiyorummmm hem bi anlam veremedim deponun 10 un üstünde olması lazım diyorlar benim 11.5 ama yinede verdi...
kullan cnm bebeiş bizim depolardan çekiyo
ben benimki sinirliyken muatap olmuyorum onunla,kavga etsem daha diretiyo siniri geçtimi benim dediğimi yapıyor..,uymamak lazım çoçuk gibi oluyorlar...
ahh işte bir tutabilsem kendimi, o bağırıp çağırırken damarıma basmayı çok iii bilio çünkü
Bugün de bitti, kaldı 16 iş günü hihoyyyt
İyi akşamlar hepinize...
ohh ne güzel ya keşke benmde sayabileceğim bi günüm olsa dükkanda doğurcam galiba:umursamaz:mafoldumben
[

benim kocamda aynı işte,benimkininde yükseleni akrep.....!!!!!!kendi kova!!!!!!!! nasıl zor bir insan olduğunu tahmin et artık bende artık evi yıkıyorum başına....aman arasırada ona arkamı dönüp bağır sen bağır diyorum bu dinliyor seni deyip arkamı işaret ediyorum,daha çok çileden çıkıyor...bende odadan çıkıyorum artık genelde ama arada evi başına indirdiğim oluyor...çileden çıkarıyor bazen beni.o güngü tavrıma bağlı aslında,bend ekötü bir gün geçirdiysem kesinlikle susamıyorum....dinlemesi kesinlikle yok insanı..sadece bağırıyor..bir gün dilini kesiçem ya uyurken ne zaman bilmem...klava:

Allah sabır wersın hayatım walla cok zormus ewlılık dıyorum asla kızımı erken ewlenmesıne ızın wermıcem dıye pişman mısın dıye soruyor cok uzuluyor ama neden bole oluyor anlam weremıyorum bıde ust katta kaynanamlar dırek en ufak seste asagıda ayyy ölücem yakında kötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…