- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.961
kızlar bazen esımın kafasını kesıp basket oynayasım gelıyor ya aklinialirimsmile
benı yemege cagırıyorlar kızlar gelınce gorusuruz
Bugün de bitti, kaldı 16 iş günü hihoyyyt
ıyi akşamlar hepinize...
dila nasıl yapılıyor bu avize anlatırmısın bizde yapalım::)
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
Burayı incele canım, nasıl yapıldığı anlatılıyor..
kızlar benim başım dönüyor bu aralar tansiyon yokluyor sanırım ama niye bukadar sık oluyor ki?
http://www.kadinlarkulubu.com/kendi...-odas305-i231in-avize-yap305m305-resimli.html
Burayı incele canım, nasıl yapıldığı anlatılıyor..
haha çok tatlısın :))
ben daha kötü niyetliyim farklı hayaller kuruyorum...mafoldumben
:roflol::roflol:
nokta bende bazen senin gibi hayaller kuruyorum :)))))))))))))))))))) napalım onlarda kurdurmasın değilmi ? :)))))))
birşeyi çok iyi anladım ki zaten ata sözüde var "tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır" diye gerçekten öyle erkek milletini tatlı dile yola getiririz ancak onlara kalırsa herşey olur daha erken yaparız bakarız hiç tartışmıyorum güzellikle anlatıyorum kabul ediyor kendimide üzmemiş oluyorum böylelikle
Tanışalım mı?
Hislerimiz çok benzeşiyor, çok samimi olabileceğimizi düşünüyorum...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
simenay çok güzelmiş gerçekten ben avize baktım hep abuk subuk şeyler laelaelaelaelae
bu çok hoş hem el emeği deneyceğim inşallah paylaştığın için sağol opuyorumnanaktan
kocişim geldi çıkmak zorunda kaldım kızlar hepinize iyi akşamlar öptüm şimdilikkopuyorumnanaktan
Benim de çok hoşuma gitti hatta wengeden daha güzel, ama uyum konusu sorun işte ..pek wenge gibi değil canım.daha farklı bir renk.sen yinede bakarsın ama o renkte benim hoşuma gitti.uyar inşaallah sana.
Evet bence de kaydirigubbakcemile5Bende deneyeceğim, bitince resimlerini paylaşalım burada, olur mu?
Bende deneyeceğim, bitince resimlerini paylaşalım burada, olur mu?
valla ben 3 haftadır harnup pekmezi içiyorum sabahları aç karına..bebekte bu süre içinde çok iyi gelişmişti..dr sen dedi kan ilaçını bırak bebek çok iyi beslenmiş dedi...bende harnup pekmezi içiyorum dedi,,,bütün vitaminlerini esebilirsin dedi..çokta kilo aldım zaten.o nedenlede kesmiş olabilir.sen doğal olarak alıyorsun zaten herşeyi gördüğüm kadarıyla dedi......bir sor istersen.Evet marta kadar bitircem canım..
Bende acaba doktora sölesem pekmez içiyim sen bunu kes desem olurmu aceppp
şimdi tansiyonuma baktırıp geldim kayınvalideme.(aynı apartmandayız bilmeyenler için)
normlade tansiyonum hep 10 a 6 dır doktor kontrollerimdede böyle çıkıyor.şimdi 12 ye 6 çıktı.bukadarcık yükselmesi böyle etkiler mi?bu ay doktoruma sorsam mı?çünkü sık olmaya başaldı bu durum.
şeytan insanın içine girmeye dursun neler geliyor aklıma bi bilseniz aklinialirimsmile
sositosositosositososito
öyle canım hic sorma bi keresinde bogazını sıktım hala dıyo o sahneyı bır daha yasamamak ıcın sadece susuyorum guclubacismile
tatlı dili mi kalıyor canım sinir tawan yapınca gozum adamı bıle gormuyor kı
olur hayatım fikirlerimizi paylasırız bazen plan yaparız :jeyyar:
bende kaynanamla kocaın üzerine mutfağı boşaltmıştım(oğluma lohusayken) bir kere,bir keresindede yumruklamış ve tokatlamışlığım var onu :)))) ama çoook çileden çıkarmıştı beni..kabahatları büyüktü....seninki akıllanmış benimki hala akıllanmadı...bayanssulusmile
kullan cnm bebeiş bizim depolardan çekiyoYa ben bunu kullanmak istemiyorummmm hem bi anlam veremedim deponun 10 un üstünde olması lazım diyorlar benim 11.5 ama yinede verdi...
ahh işte bir tutabilsem kendimi, o bağırıp çağırırken damarıma basmayı çok iii bilio çünküben benimki sinirliyken muatap olmuyorum onunla,kavga etsem daha diretiyo siniri geçtimi benim dediğimi yapıyor..,uymamak lazım çoçuk gibi oluyorlar...
ohh ne güzel ya keşke benmde sayabileceğim bi günüm olsa dükkanda doğurcam galiba:umursamaz:mafoldumbenBugün de bitti, kaldı 16 iş günü hihoyyyt
İyi akşamlar hepinize...
Canım benım esım cok bagırır hayatta konusarak bır seyı cozemeyız bagırır sonrada ozur dıler (akrep burcu esı olan benı cok ıı anlar) bende bana bagırmasını ıstemıyorum cunku kendımden gecıyorum sınırlerım bosalıyor bır keresınde bagırınca bogazını sıkmısım farkında bıle deılım sonra tabı cok pişman oldum :sinifsinif:
benim kocamda aynı işte,benimkininde yükseleni akrep.....!!!!!!kendi kova!!!!!!!! nasıl zor bir insan olduğunu tahmin et artık bende artık evi yıkıyorum başına....aman arasırada ona arkamı dönüp bağır sen bağır diyorum bu dinliyor seni deyip arkamı işaret ediyorum,daha çok çileden çıkıyor...bende odadan çıkıyorum artık genelde ama arada evi başına indirdiğim oluyor...çileden çıkarıyor bazen beni.o güngü tavrıma bağlı aslında,bend ekötü bir gün geçirdiysem kesinlikle susamıyorum....dinlemesi kesinlikle yok insanı..sadece bağırıyor..bir gün dilini kesiçem ya uyurken ne zaman bilmem...klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?