2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bir keresinde yüzünü tırmalamıştım, tırnaklarım uzundu, yüzü kan revan içinde kaldı, iyileşene kadar herkese yalan söylemek zorunda kalmıştı, şimdi aklıma geldi de gülmekten bi hal oldum, ailesi de sormuştu, ayyy ne komik, benim yüzüme bile bakamadan onlarada traş olurken kestim dedi, babası da allah allah oğlum o nasıl kesik öyle demişti :)))

Bunun dışında mutfağı başına indirdiğim çok olmuştur, ne zamanki hamile kaldım, sırf bebek için frenliyorum kendimi.. Benim eşimde sakin skain konuşamaz hiç, illa bağıracak, bende çok sakin ve sessiz bir insanım, bağırdıkça zıvanadan çıkıyorum, sonrasını hatırlamıyorum zaten, yer gök inliyor...

Ayy kız seninde mi kaynana derdin var, hoşgeldin aramıza canım, benimki de yan binada oturuyor ama balkondan elimizi uzatınca birbirimizi tutabiliriz o derece yakın binalar ve benim cephem komple onlara bakıyor, hangi odaya gitsem onların pencereleri ve balkonları görüyorum, komşularıda dahil hep beni gözetlerler karşıdan, sinir oluyorum valla...

Hep bekarken ailemden uzak bır yerde otururum ıns. ewlenınce dıe dua etmıstım keske kaynanamdan da uzak olım dıyede etseydım aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Cok zor bugun gelmıs bana dıo camı yıne mı actın evi rutubetlendırıcen ya sıze soruyorum cam acılmayan ewmı rutubetlenır yoksa acılan mı kötükedihüsokötükedihüso

:gitme: nedır bu kadınların cektıgı ya benkı en mazlum bı kısıyken sımdı öcü oldum ya esım asla bana wurmas bende sureklı onun ustune yururum Çok üzgünüm çoook

EWET AYNEN BENİM EŞİMDE KONUŞARAK ÇÖZEMEZ HİÇ BİŞEYİ EN UFAK TARTIŞMAMIZ SAYESİNDE KAWGAYA DÖNÜŞÜR
HİÇ BİŞEYİ KONUŞARAK ÇÖZDÜĞÜMÜZ OLMADI MAALESEF YETİŞTİRİLME TARZI İŞTE EŞİME DEĞİL ONU YETİŞTİREN ANAYA BABAYA LANET OKUYORUM BİN KERE, BU SEBEPLE SIK KAWGA EDER SIK AFFEDERİZ ALIŞTIK ARTIKbenneyaptımki

Ben kaynanamın yuzune dedım sen nasıl bı cocuk yetıstırdın dıe daha neler neler

Tabi kendıne laf soyleırmı ama en ufak seyde suclu benm kötükedihüso

üstünlük sağlamaya çalışıyorlar bağırarak akılları sıra........kaynanada ayrı sıkıntı...benimkiler uzakta neyseki..yoksa bizimkilerde inerdi kesin...hiç kıyamazlar oğullarına....

:)))))))))) bebek olunca insan söyle rahatça kavgada edemiyor..çocuklar çok etkileniyor...biz oğlumun yanında ne kavga edebilir ne bir konu hakkında tartışabiliyoruz...çok etkileniyor,birde herşeyi anneannesine anlatıyor..anneminde tadı kaçıyor...benim ağzımı aramaya başlıyor sonra annemde...o bağırır bazen ben oğlan yanımdaysa hiç sesimi çıkaramam kavga büyümesin diye çocuk etkilenmesin diye.. ama yalnızsak susmam pek...

MARKETTENMİ ALDIN KEÇİBOYNUZU PEKMEZİNİ ÖZLE YAPIMMI? NE MARKA?

onu diyen mankafanın tekiymiş hasta ruhlu:mymeka:

Ben kaynanamın yuzune dedım sen nasıl bı cocuk yetıstırdın dıe daha neler neler

Tabi kendıne laf soyleırmı ama en ufak seyde suclu benm kötükedihüso

benim kaynanamda övüp duruyordu oğlunu sonra bir gün aralaroında ne geçtiyse eşim kaynama bağırdı..kaynanamda bana ahlanıyor...bende hiç üzülme sana bunu yapa bana ne yapıyor onu düşün,mutlu ol,onu sen yetiştirdin benim başıma bela ettin,dedim....

karıştırdım yaaa. hasret baharatçıdan aldım..nival marka....tadı kokusu normal keçi boynuzu gibi değil....pazartesi gelirsen seni götürüm oraya...

Son düzenleme:
Kız simenay neymişsin sen öyle? :roflol: Adamın yüzünümü tırmaladın ? Ay acıyacağım tuttu birden ama neyse vazgeçtim erkeklere acımak yok.Tırmalayın kızlar...... :)

Benım kı ahlar mahlar ama ben bişi diyim anam ordan kac daha susmaz neler neler ee sen dıyınce bısı olmuyor ben dıyınce neden zoruna gıdıyor bıde yedıremıyorlar kendılerı yetıstırdı ya :bbo:

Benım kı ahlar mahlar ama ben bişi diyim anam ordan kac daha susmaz neler neler ee sen dıyınce bısı olmuyor ben dıyınce neden zoruna gıdıyor bıde yedıremıyorlar kendılerı yetıstırdı ya :bbo:

ewet ortada işte yetiştirdikleri çocuklar görüyoruz:mymeka:

sende bnm gıbı erkenden ewlenmısın derdın neydı derdın :mymeka:

walla anama bıle kendımı ezdırmemısım de kaynanamamı ezdırecem alsanaalsanasmile

aman ne bileyim işte daha iyisini bulamam sandım sanırım.ondan evlendim...
derdimimi çekmiş beşiğimimi sallamış ki kaynanama ezdireyim kendimi..anneme başım kıldan ince ama....

Allah allah yaa, deli mi ne bunlar, evi nasıl havalandıracakmışsın merak ettim doğrusu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…