- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #33.981
benim kocamda aynı işte,benimkininde yükseleni akrep.....!!!!!!kendi kova!!!!!!!! nasıl zor bir insan olduğunu tahmin et artık bende artık evi yıkıyorum başına....aman arasırada ona arkamı dönüp bağır sen bağır diyorum bu dinliyor seni deyip arkamı işaret ediyorum,daha çok çileden çıkıyor...bende odadan çıkıyorum artık genelde ama arada evi başına indirdiğim oluyor...çileden çıkarıyor bazen beni.o güngü tavrıma bağlı aslında,bend ekötü bir gün geçirdiysem kesinlikle susamıyorum....dinlemesi kesinlikle yok insanı..sadece bağırıyor..bir gün dilini kesiçem ya uyurken ne zaman bilmem...klava:
Allah sabır wersın hayatım walla cok zormus ewlılık dıyorum asla kızımı erken ewlenmesıne ızın wermıcem dıye pişman mısın dıye soruyor cok uzuluyor ama neden bole oluyor anlam weremıyorum bıde ust katta kaynanamlar dırek en ufak seste asagıda ayyy ölücem yakında kötükedihüsokötükedihüso
Ayy kız seninde mi kaynana derdin var, hoşgeldin aramıza canım, benimki de yan binada oturuyor ama balkondan elimizi uzatınca birbirimizi tutabiliriz o derece yakın binalar ve benim cephem komple onlara bakıyor, hangi odaya gitsem onların pencereleri ve balkonları görüyorum, komşularıda dahil hep beni gözetlerler karşıdan, sinir oluyorum valla...
Bende bir keresinde yüzünü tırmalamıştım, tırnaklarım uzundu, yüzü kan revan içinde kaldı, iyileşene kadar herkese yalan söylemek zorunda kalmıştı, şimdi aklıma geldi de gülmekten bi hal oldum, ailesi de sormuştu, ayyy ne komik, benim yüzüme bile bakamadan onlarada traş olurken kestim dedi, babası da allah allah oğlum o nasıl kesik öyle demişti :)))
Bunun dışında mutfağı başına indirdiğim çok olmuştur, ne zamanki hamile kaldım, sırf bebek için frenliyorum kendimi.. Benim eşimde sakin skain konuşamaz hiç, illa bağıracak, bende çok sakin ve sessiz bir insanım, bağırdıkça zıvanadan çıkıyorum, sonrasını hatırlamıyorum zaten, yer gök inliyor...
Canım benım esım cok bagırır hayatta konusarak bır seyı cozemeyız bagırır sonrada ozur dıler (akrep burcu esı olan benı cok ıı anlar) bende bana bagırmasını ıstemıyorum cunku kendımden gecıyorum sınırlerım bosalıyor bır keresınde bagırınca bogazını sıkmısım farkında bıle deılım sonra tabı cok pişman oldum :sinifsinif:
EWET AYNEN BENİM EŞİMDE KONUŞARAK ÇÖZEMEZ HİÇ BİŞEYİ EN UFAK TARTIŞMAMIZ SAYESİNDE KAWGAYA DÖNÜŞÜR
HİÇ BİŞEYİ KONUŞARAK ÇÖZDÜĞÜMÜZ OLMADI MAALESEF YETİŞTİRİLME TARZI İŞTE EŞİME DEĞİL ONU YETİŞTİREN ANAYA BABAYA LANET OKUYORUM BİN KERE, BU SEBEPLE SIK KAWGA EDER SIK AFFEDERİZ ALIŞTIK ARTIKbenneyaptımki
Allah sabır wersın hayatım walla cok zormus ewlılık dıyorum asla kızımı erken ewlenmesıne ızın wermıcem dıye pişman mısın dıye soruyor cok uzuluyor ama neden bole oluyor anlam weremıyorum bıde ust katta kaynanamlar dırek en ufak seste asagıda ayyy ölücem yakında kötükedihüsokötükedihüso
Bende bir keresinde yüzünü tırmalamıştım, tırnaklarım uzundu, yüzü kan revan içinde kaldı, iyileşene kadar herkese yalan söylemek zorunda kalmıştı, şimdi aklıma geldi de gülmekten bi hal oldum, ailesi de sormuştu, ayyy ne komik, benim yüzüme bile bakamadan onlarada traş olurken kestim dedi, babası da allah allah oğlum o nasıl kesik öyle demişti :)))
Bunun dışında mutfağı başına indirdiğim çok olmuştur, ne zamanki hamile kaldım, sırf bebek için frenliyorum kendimi.. Benim eşimde sakin skain konuşamaz hiç, illa bağıracak, bende çok sakin ve sessiz bir insanım, bağırdıkça zıvanadan çıkıyorum, sonrasını hatırlamıyorum zaten, yer gök inliyor...
üstünlük sağlamaya çalışıyorlar bağırarak akılları sıra........kaynanada ayrı sıkıntı...benimkiler uzakta neyseki..yoksa bizimkilerde inerdi kesin...hiç kıyamazlar oğullarına....
MARKETTENMİ ALDIN KEÇİBOYNUZU PEKMEZİNİ ÖZLE YAPIMMI? NE MARKA?valla ben 3 haftadır harnup pekmezi içiyorum sabahları aç karına..bebekte bu süre içinde çok iyi gelişmişti..dr sen dedi kan ilaçını bırak bebek çok iyi beslenmiş dedi...bende harnup pekmezi içiyorum dedi,,,bütün vitaminlerini esebilirsin dedi..çokta kilo aldım zaten.o nedenlede kesmiş olabilir.sen doğal olarak alıyorsun zaten herşeyi gördüğüm kadarıyla dedi......bir sor istersen.
benim hamilelik başından beri öyle tansiyopnum normal kabul ediyor benim dr.ama sen sor yinede..14-15 olursa kötüymuş...
bende kaynanamla kocaın üzerine mutfağı boşaltmıştım(oğluma lohusayken) bir kere,bir keresindede yumruklamış ve tokatlamışlığım var onu :)))) ama çoook çileden çıkarmıştı beni..kabahatları büyüktü....seninki akıllanmış benimki hala akıllanmadı...bayanssulusmile
Hep bekarken ailemden uzak bır yerde otururum ıns. ewlenınce dıe dua etmıstım keske kaynanamdan da uzak olım dıyede etseydım aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Cok zor bugun gelmıs bana dıo camı yıne mı actın evi rutubetlendırıcen ya sıze soruyorum cam acılmayan ewmı rutubetlenır yoksa acılan mı kötükedihüsokötükedihüso
Ben kaynanamın yuzune dedım sen nasıl bı cocuk yetıstırdın dıe daha neler neler
Tabi kendıne laf soyleırmı ama en ufak seyde suclu benm kötükedihüso
benim kaynanamda övüp duruyordu oğlunu sonra bir gün aralaroında ne geçtiyse eşim kaynama bağırdı..kaynanamda bana ahlanıyor...bende hiç üzülme sana bunu yapa bana ne yapıyor onu düşün,mutlu ol,onu sen yetiştirdin benim başıma bela ettin,dedim....
sen kac yıllık ewlısın canım
Benım kı ahlar mahlar ama ben bişi diyim anam ordan kac daha susmaz neler neler ee sen dıyınce bısı olmuyor ben dıyınce neden zoruna gıdıyor bıde yedıremıyorlar kendılerı yetıstırdı ya :bbo:
Benım kı ahlar mahlar ama ben bişi diyim anam ordan kac daha susmaz neler neler ee sen dıyınce bısı olmuyor ben dıyınce neden zoruna gıdıyor bıde yedıremıyorlar kendılerı yetıstırdı ya :bbo:
7 sene ca<nım...
eeee sen gelinsin...alttan alıçan yada cazgır olaçaksın...
sende bnm gıbı erkenden ewlenmısın derdın neydı derdın :mymeka:
walla anama bıle kendımı ezdırmemısım de kaynanamamı ezdırecem alsanaalsanasmile
Hep bekarken ailemden uzak bır yerde otururum ıns. ewlenınce dıe dua etmıstım keske kaynanamdan da uzak olım dıyede etseydım aklinialirimsmileaklinialirimsmile
Cok zor bugun gelmıs bana dıo camı yıne mı actın evi rutubetlendırıcen ya sıze soruyorum cam acılmayan ewmı rutubetlenır yoksa acılan mı kötükedihüsokötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?