2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kız simenay neymişsin sen öyle? :roflol: Adamın yüzünümü tırmaladın ? Ay acıyacağım tuttu birden ama neyse vazgeçtim erkeklere acımak yok.Tırmalayın kızlar...... :)

Sinirlenince gözüm görmez bişeyi, kolay kolay sinirlenmem ama birde sinirlendim mi tutmayın beni :)) Ne acıyacam yaaa.... O bana acısın, onun kahrını çekiyorum diye :))

iyi akşamalr kızlar
ben acıktım bi tosta yapıpı geleyim
zaten anım sıkılıyor eşim dün yorgundu erken uyudu bugün de rahatsız,üşütmüş sanırım,midesi bulanıyor başı ağrıyor hamile mi acaba

evet dogum yaklastıkca telaslar arttı valla bende dun bebisin kıyafetlerine baktım renklerine göre ayırdım ama yıkanmak icin bekliyolar. malesef daha ne yatak aldık ne dolap aldık ( herkes herseyi tamamladı biz daha bisey yapmadık yaaa offfff

bu arada asinaz sizin aldıgınız yatagıda gördüm rengi cok tatlı. bebisinde tatlı tatlı uyusun insallah icinde

ne bu her aksam tossttt yaa neli yapıosuuuuunsositososito..benımde canım istiyo ama yemeye mide yok yaww benmi cok karıstrıorum anlamadım yacokacimcoook

ne bu her aksam tossttt yaa neli yapıosuuuuunsositososito..benımde canım istiyo ama yemeye mide yok yaww benmi cok karıstrıorum anlamadım yacokacimcoook

tatlım beyz peynir ve tereyağlı
ben az az sık sık yiyorum ekmeğide akşam yemeğinde yemiyorum mesela
kahvaltıda iki dilim ekmek anca yiyorum hamurişi ile aram zaten yok
o yüzden akşamları tost dokunmuyor:))))gel sana da yapim

ayyyy yerım ben o tostuda senideeeeeeeolumunekankayizsmile...işte en iyisini yapıopsun az ve sık yemeyı hiç beceremmedım doymadan kalkamıorum eksik kalıorum sankii..senın gıbı ekmek aksamları yememeye calısayım bakım nasıl olcak..aksi takdirde hep davvul gibi gezecem ..kiloda yok ama sadece şişlik oluyo midede..aklım kalıo bütün yemeklerde ama.....

tatlım biz de sizin tam tersinizi yapmışız sanırım,bizim kızçenin odasını aldık,oyun parkını aldık
ama kıyafet dersen üç beş tane var
biz de kızçenin kıyafetlerini ıvır zıvırlarını almalıyız tabi benim de özel ihtiyaçlarım
bu haftsaonu ya da haftaya halletmeyi planlıyoruz,benim de yıkancak pek bişi yokkaydirigubbakcemile3

bizde kac haftadır gidecegiz almaya ama herseferinde erteleniyor mutlaka biseyler cıkıyo ya. neyse biz acele etmiyoruz ama insallah bizimkide acele etmez canım. doktor hersey normal dedi ama insallah bi aksilik cıkmaz

kıyamam ya,evet akşamları az ekmek ye ekmeği azalt iyice,benim eltim ekmek ve hamurişi çok yediği için dr diyet vermiş,bir dilim ekmek bile yok demiş kahvaltı dışında
o da 27 haftalık

bizde kac haftadır gidecegiz almaya ama herseferinde erteleniyor mutlaka biseyler cıkıyo ya. neyse biz acele etmiyoruz ama insallah bizimkide acele etmez canım. doktor hersey normal dedi ama insallah bi aksilik cıkmaz

inşallah tatlım,ama elinden geldiğince bir an önce halletmeye çalış heleki mobilya almayı düşünüyorsan bir an önce al
biz alalı nerdeyse üç hafta olucak odası hala mobilya kokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…