- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.021
benim kızda pek minik valla canım.benımle aynı haftada olanlar 2 kıloyu gecmısler bız daha 1500 gramdayız ya.bizde pazartesi gittk doktora .oyle canım ya saglıkları yerınde olsunda kılo onemlı degıl pek ama ınsan yınede takıyor kafaya demı?biz şu an 29+3 olduk teyzesi
en son 4 ocakta drdaydık kızçem 990 gr dı
benim kızçenin kilosu biraz az,ama sağlıklı çok şükür,ona kilo aldırmak için uğraşıyorum
inşallah tatlım,ama elinden geldiğince bir an önce halletmeye çalış heleki mobilya almayı düşünüyorsan bir an önce al
biz alalı nerdeyse üç hafta olucak odası hala mobilya kokuyor
benim kızda pek minik valla canım.benımle aynı haftada olanlar 2 kıloyu gecmısler bız daha 1500 gramdayız ya.bizde pazartesi gittk doktora .oyle canım ya saglıkları yerınde olsunda kılo onemlı degıl pek ama ınsan yınede takıyor kafaya demı?
ya halledecektık canım da esım amelıyat oldu oylece kaldı. cok sukur sımdı ıyı ama fırsat bulamadık ıste neyse sıkıstırayım ben azıcık dahada bı an once gıdelım bız
aynen valla benimki de en az 1200 olması gerekirken 990 çıktı
drum senin kız 1 hafta geriden geliyor bunu kabul ediyoruz artık dedi ama sağlığı yerinde dedi
yapcak bişi yok cnm kafaya takma dediğin gibi sağlılı olsunlarda biz doğunca onlara kilo aldırırz inşallah
sagolasın canım eşimin apandistinde iltahap oluşmuş onu aldılar ameliyat oldu. simdi cok iyi cok şükür.geçmiş olsun cnm,tabi herşeyden önce sağlık
bu arada eşinin sağlık sorunu neydiki
ya halledecektık canım da esım amelıyat oldu oylece kaldı. cok sukur sımdı ıyı ama fırsat bulamadık ıste neyse sıkıstırayım ben azıcık dahada bı an once gıdelım bız
Selam kızlar biz geldik bende bugun kızımın kıyafetlerını yaıkadım yerlestırdım ama sankı hala mobılyalar kokuyor kıyafetlere sınmesın dıye kapılarını kapatmıyorum
selam hosgeldiniz
Canım benım kızda 2 hafta gerıden gelıyor sat a uymuyıor ultrason senn adetın duzensız mıydı hamıle kalmadan once
yok cnm değildi
sagolasın canım eşimin apandistinde iltahap oluşmuş onu aldılar ameliyat oldu. simdi cok iyi cok şükür.
çok geçmiş olsun cnm iyi olmasına çok sevindim gerçekten çok şükür
tesekkürler canımcım. ya simdi isimlere baktımda o kadar sacma sapan seyler yazmıslar kı artık herseyi isim diye koyar oldu insanlar ya bu nedir yarabbi. bı ornek vereyım bıtanesı yazmıskı BÖRTE boyle ısımmı olur allah askına ya
tesekkürler canımcım. ya simdi isimlere baktımda o kadar sacma sapan seyler yazmıslar kı artık herseyi isim diye koyar oldu insanlar ya bu nedir yarabbi. bı ornek vereyım bıtanesı yazmıskı BÖRTE boyle ısımmı olur allah askına ya
Her ne kadar söylenişi güzel olmasa da öz Türkçe bir isim. Cengiz Han'ın eşinin ismi. Gökyüzünün sonsuz maviliği demek. Tarihimizde yer etmiş bir isim, Börte
Her ne kadar söylenişi güzel olmasa da öz Türkçe bir isim. Cengiz Han'ın eşinin ismi. Gökyüzünün sonsuz maviliği demek. Tarihimizde yer etmiş bir isim, Börte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?