- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.041
kızlar ii geceler ben cıkıyorum kendınıse ıı bakın
Evet canım, duymadığımızdan garip geliyor, zor da bir isim. Biz bildiğimizden şaşmayalım.. :)
kızlar ii geceler ben cıkıyorum kendınıse ıı bakın
ben de isim konusunda çok dertliyim bi isim buluyoruz tamam bu olsun diyoruz ama nedense şimdiye dek bulduğum hiçbir ismi kızıma yakıştıramadım daha doığrusu içim ısınmadı
Ben sevdiğim isimleri paylaşayım, belki fikir verir
Zümra
Dilruba
Sezibenan
Zeynep
Beril
bende aynıyım eşime diyorum şu ismi koyalımmı diye ama sonra vazgeciyorum. dedigin gibi bi türlü yakıstıramıyom kızıma hicbir ismi
benim eşimde sağolsun bana bıraktı ama sanırım ben de biraz suyunu çıkardım bu işinha bire bulup değiştiriyorum[/QUOTE
belki bebekleri dogurup kucamıza aldıgımızda karar verebiliriz. yüzünü görünce kendigilinden gelir belki ha ne dersin?
benim eşimde sağolsun bana bıraktı ama sanırım ben de biraz suyunu çıkardım bu işinha bire bulup değiştiriyorum[/QUOTE
belki bebekleri dogurup kucamıza aldıgımızda karar verebiliriz. yüzünü görünce kendigilinden gelir belki ha ne dersin?
ben de eşime gelse gelse o zaman ilham gelir belki diyorumlaelaelaelaelae
en cok beril hosuma gitmisti ama maden ismiymis demek ha. neyse tesekkurler yınede. anlamına cok taktım ben ısımlerın yaaa. mersa ismine bayılıyorum ama liman demek oyle guzel bi anlamı yok.sızce nasıl? anlamlı bırsey olsun ıstıyorum o yuzden cok zorlanıyorum
ben de eşime gelse gelse o zaman ilham gelir belki diyorumlaelaelaelaelae
bencede yakafamçokkarıştı bu gıdısle oyle olacak sanırım
cnm ben de hem isim hem de anlamalara baktığım içinkarışmış durumdayım ama ne olursa olsun isim kadar anlamda önemli benim için
bebeğim ilerde isminin anlamına bakarken annemler bana böyle güzel anlamlı bi isim vermişler diye mutlu olmasını isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?