2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben de isim konusunda çok dertliyim bi isim buluyoruz tamam bu olsun diyoruz ama nedense şimdiye dek bulduğum hiçbir ismi kızıma yakıştıramadım daha doığrusu içim ısınmadı

ben de isim konusunda çok dertliyim bi isim buluyoruz tamam bu olsun diyoruz ama nedense şimdiye dek bulduğum hiçbir ismi kızıma yakıştıramadım daha doığrusu içim ısınmadı

bende aynıyım eşime diyorum şu ismi koyalımmı diye ama sonra vazgeciyorum. dedigin gibi bi türlü yakıstıramıyom kızıma hicbir ismi

en cok beril hosuma gitmisti ama maden ismiymis demek ha. neyse tesekkurler yınede. anlamına cok taktım ben ısımlerın yaaa. mersa ismine bayılıyorum ama liman demek oyle guzel bi anlamı yok.sızce nasıl? anlamlı bırsey olsun ıstıyorum o yuzden cok zorlanıyorum

cnm ben de hem isim hem de anlamalara baktığım içinkarışmış durumdayım ama ne olursa olsun isim kadar anlamda önemli benim için
bebeğim ilerde isminin anlamına bakarken annemler bana böyle güzel anlamlı bi isim vermişler diye mutlu olmasını isterim

evet bendeeeevereliniortak

günaydınnnnnnnnnnnnnnn..................

ynurcummmmmm ay inananmıyorum yaaaa adıyamanda misafiriz :))))))))))) şafak 2 turkbayragi turkbayragi .....

arkadaşalr bizle birlikte sayan herkese çooooooookkkkkkk teşekkrüler mevalam hepinizden razı olsun .... yarın giremeyeceğim son hazırlıaklarımı felan yapacağım...... haftayada yıllık iznimi kulalnıyorum inşallah ve bir hafta daha yokum .... arada bir imkan bulup girersem ayzarım sizlere.............

hepiniz den mevlam razı olsun sizler sayesinde kolay oldu bi çok zorluk ve nihayet biti bu askerlik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…