- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.061
mersaayris kullanıcısından alıntı
en cok beril hosuma gitmisti ama maden ismiymis demek ha. neyse tesekkurler yınede. anlamına cok taktım ben ısımlerın yaaa. mersa ismine bayılıyorum ama liman demek oyle guzel bi anlamı yok.sızce nasıl? anlamlı bırsey olsun ıstıyorum o yuzden cok zorlanıyorum
kızlar beril bizimde ilk düşündüğümüz isim kıymetli bir amden zümrütün işlenmemiş ilk hali anlamına geliyro diye duymuştuk çok ta beğenmiştik.... ama herkes daha şimdiden pril der gibi ne o öyle demeye başladı bizde vaz geçtik....
ben esila ismine bayıldım onudna anlamı akşam demek miş kuranda geçiyor ama hani aleyna gibi aslıdna hani çok bir bir anlamı yok.....
Günaydın tüm hamişlereeee:)
Seyyalcim hadi az kaldı. gözün aydın olsun şimdiden.Bidaha hiç ayrılmazsınız inşallah.
İsim konusu öneli kızlar.Ben değişik olacak diye anlamsız isim koymayı tercih etmiyorum.Ben Ayça düşünüyorum.Daha doğrusu babamız seçti kızım için. benim ismimle aynı manada diye.Yeni ay demekmiş.
Aslında Beril güzel isim.Zümrütün ham hali diye duymuştum yanılmıyorsam.
Arkadaşlar benim bugün değişik bi sorunum var. Hani mekik ekersinizi sonra mide üstü göğüs altı gibi ağrı olur.Bu sabah öyle uyandım.İşteyim ve hala aynı.B anlam veremedim nedien acaba??mafoldumben
Seyyalcim hadi az kaldı. gözün aydın olsun şimdiden.Bidaha hiç ayrılmazsınız inşallah.
İsim konusu öneli kızlar.Ben değişik olacak diye anlamsız isim koymayı tercih etmiyorum.Ben Ayça düşünüyorum.Daha doğrusu babamız seçti kızım için. benim ismimle aynı manada diye.Yeni ay demekmiş.
Arkadaşlar benim bugün değişik bi sorunum var. Hani mekik ekersinizi sonra mide üstü göğüs altı gibi ağrı olur.Bu sabah öyle uyandım.İşteyim ve hala aynı.B anlam veremedim nedien acaba??mafoldumben
hepatit günaydınnn mutlu günler:))
SEYYALcim maşallah ne kaldı :))bitirdiniz askerliği sağsalim kavuşun..o zaman da mutlu haberini ver bize canım.
plehawk Günayddıııııııınnn annecikler
Evet seyyalcimm bitti nihayet çok şükür
Hadi gözünüz aydın, Rabbim ayırmasın bir daha
Bol bol tadını çıkar önümüzdeki hafta
Kızlar demir hapı kullanıyormusunuz? ben yeni kullanmaya başladım..gerçi demirim 11,5 tam sınır ama doktor verdi yinede bebek kansız kalmasın dedi..Ama çok şikayetim var ztn kabızdım şimdi daha kötü oldu..
Birde dahada kilo yapıyomuş..bunu yaşayıpta gören var mı
Beknurcum yok ben kilo yaptığını düşünmüyom.ben 3 aydır içiyorum. evet kilo aldım ama çok değil. 30 ncu haftamdayım 8 kilo falan aldım.bana göre çok doktorada çok ama dahadafazla alanlar olabiliyor.Bence demir hapını kullan hele doktor dediyse aksatma. sora verirsin o kiloları sen kuzucum merak etme:)
gecmiş olsun canım..bebekler büyüdükçe kaburga kemiklerimize baskı yapıyor mideye falan da. biraz da üşüttüysen ağrı feci oluyor:sinifsinif:bu günlerden itibaren bu ağrılar olacak biz de bebişler için dayanıcaz :))
börtü böcek gibi o ne yaaalsanaalsanasmiletesekkürler canımcım. ya simdi isimlere baktımda o kadar sacma sapan seyler yazmıslar kı artık herseyi isim diye koyar oldu insanlar ya bu nedir yarabbi. bı ornek vereyım bıtanesı yazmıskı BÖRTE boyle ısımmı olur allah askına ya
senmi benmi asinaz bebişlere dua ismini weriyolar böle bişey war mı ya dua tamam anlam açısından anlıyorum ama werilecek isim değil yakında kuran die falanda isim werirler ayetel kürsi falan die yazık yaaahe ya o olaylara ben de sinir oluyorum ben de araştırırken şöye bi isim ile karşılaşmıştım
sel
sel diye isim mi olur
günaydın güzeller seyyalcim bugün bizim günümüz hihoyyyt hihoyyyt ohhh beeee bugün o kadar mutluyumki ne biyerimin ağrısı ne sancılarım hiç bişey gözümde yok kocişime kavuşuyorum ve izine ayrılıyorum bugün kaydirigubbakcemile2 yok böyle bi keyif arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederiz seyyalle beni hiç yanlız bırakmadınız iyiki varsınız :lepi: arkadaşlarım ben öğlenden sonrada izinliyim epey bi süre giremicem hepiniz kendinize ve bebişlerimize iyi bakın çok öptük oğluşumla teyzoşları :1hug:
Seyyalcim Hapatitcim. kızlar cvp için çok mersi.ben bunu bilmiyordum hiç.Bebeker büyüdükçe baskı olacağını.Doğrusu uzun süre ayakta da kaldım ,ütüm çoktu geçen akşam.ben pek duramıyorum.eskisi gibi hemn bitsin işler istiyom ama yanlış yapıyom galiba.
gece isim mewzusu açılmış herkes dertli bnde ne koyacağımı bulmuş değilim hala cerenora arkadaşımız ceylin ismi için yengeç dedi we bütün hewesim kırıldı bakalım ne olacak..
herkese günaydın bu arada..
börtü böcek gibi o ne yaaalsanaalsanasmile
senmi benmi asinaz bebişlere dua ismini weriyolar böle bişey war mı ya dua tamam anlam açısından anlıyorum ama werilecek isim değil yakında kuran die falanda isim werirler ayetel kürsi falan die yazık yaaa
günaydın güzeller seyyalcim bugün bizim günümüz hihoyyyt hihoyyyt ohhh beeee bugün o kadar mutluyumki ne biyerimin ağrısı ne sancılarım hiç bişey gözümde yok kocişime kavuşuyorum ve izine ayrılıyorum bugün kaydirigubbakcemile2 yok böyle bi keyif arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederiz seyyalle beni hiç yanlız bırakmadınız iyiki varsınız :lepi: arkadaşlarım ben öğlenden sonrada izinliyim epey bi süre giremicem hepiniz kendinize ve bebişlerimize iyi bakın çok öptük oğluşumla teyzoşları :1hug:
benim kızda pek minik valla canım.benımle aynı haftada olanlar 2 kıloyu gecmısler bız daha 1500 gramdayız ya.bizde pazartesi gittk doktora .oyle canım ya saglıkları yerınde olsunda kılo onemlı degıl pek ama ınsan yınede takıyor kafaya demı?
aynen valla benimki de en az 1200 olması gerekirken 990 çıktı
drum senin kız 1 hafta geriden geliyor bunu kabul ediyoruz artık dedi ama sağlığı yerinde dedi
yapcak bişi yok cnm kafaya takma dediğin gibi sağlılı olsunlarda biz doğunca onlara kilo aldırırz inşallah
ısim konusu öneli kızlar.Ben değişik olacak diye anlamsız isim koymayı tercih etmiyorum.Ben Ayça düşünüyorum.Daha doğrusu babamız seçti kızım için. benim ismimle aynı manada diye.Yeni ay demekmiş.
Arkadaşlar benim bugün değişik bi sorunum var. Hani mekik ekersinizi sonra mide üstü göğüs altı gibi ağrı olur.Bu sabah öyle uyandım.ışteyim ve hala aynı.B anlam veremedim nedien acaba??mafoldumben
günaydınnnnnnnnnnnnnnn..................
ynurcummmmmm ay inananmıyorum yaaaa adıyamanda misafiriz :))))))))))) şafak 2 turkbayragi turkbayragi .....
arkadaşalr bizle birlikte sayan herkese çooooooookkkkkkk teşekkrüler mevalam hepinizden razı olsun .... yarın giremeyeceğim son hazırlıaklarımı felan yapacağım...... haftayada yıllık iznimi kulalnıyorum inşallah ve bir hafta daha yokum .... arada bir imkan bulup girersem ayzarım sizlere.............
hepiniz den mevlam razı olsun sizler sayesinde kolay oldu bi çok zorluk ve nihayet biti bu askerlik....
gunaydin annecikler.
biraz once personel mudurlugu ile gorustum. simdi 3 hafta kalana kadar calisabilir raporu aldiktan sonra bi de 3 hafta kalinca yine bir rapor daha almak gerekiyormus. bi de dogum yapinca bu raporlari kapatmak icin yine bisiler daha dedi. raporlarin asillari hep bizde kalcakmis. dogum kagidi cikana kadar.....
gunaydin annecikler.
biraz once personel mudurlugu ile gorustum. simdi 3 hafta kalana kadar calisabilir raporu aldiktan sonra bi de 3 hafta kalinca yine bir rapor daha almak gerekiyormus. bi de dogum yapinca bu raporlari kapatmak icin yine bisiler daha dedi. raporlarin asillari hep bizde kalcakmis. dogum kagidi cikana kadar.....
günaydın kızlar..nasılsınız..anenem akşam rüya görmüş,,,rüyasında metre metre kumaşlar ,örgü ipleri falan varmış..ben aralarından gümüş engi bir renk reçmişim anneme demişimki 4 tane yumak yeter bana....annemde sabah diyorki senin 4 haftan kaldı..4 hafta sonra doğum yapaçaksın... boshayallersmilebilmiyorumkismile dr nin dediği tarihlerede uyuyor zaten....4 hafta deyinçe çok az geldi gözüme kızlar yaaa...tırstım....eyvahedigeldismile
kızlar ya sabah pekmez çeviz ve hurma yiyin aç karına..akşam yatmadanda 2 bardak süt bi deneyin belki bebişler biraz hızlı kilo almaya başlar..bende yaradı...
bene var o oğrı bebeğin baskı yapmasından kaynaklanıyo canım.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?