2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar beril bizimde ilk düşündüğümüz isim kıymetli bir amden zümrütün işlenmemiş ilk hali anlamına geliyro diye duymuştuk çok ta beğenmiştik.... ama herkes daha şimdiden pril der gibi ne o öyle demeye başladı bizde vaz geçtik....

ben esila ismine bayıldım onudna anlamı akşam demek miş kuranda geçiyor ama hani aleyna gibi aslıdna hani çok bir bir anlamı yok.....

Günayddıııııııınnn annecikler opuyorumnanaktan

Evet seyyalcimm bitti nihayet çok şükür
Hadi gözünüz aydın, Rabbim ayırmasın bir daha
Bol bol tadını çıkar önümüzdeki hafta aklinialirimsmile

günaydınnn mutlu günler:))
SEYYALcim maşallah ne kaldı :))bitirdiniz askerliği sağsalim kavuşun..o zaman da mutlu haberini ver bize canım. opuyorumnanaktan

Günaydın tüm hamişlereeee:)
Seyyalcim hadi az kaldı. gözün aydın olsun şimdiden.Bidaha hiç ayrılmazsınız inşallah.

İsim konusu öneli kızlar.Ben değişik olacak diye anlamsız isim koymayı tercih etmiyorum.Ben Ayça düşünüyorum.Daha doğrusu babamız seçti kızım için. benim ismimle aynı manada diye.Yeni ay demekmiş.

Aslında Beril güzel isim.Zümrütün ham hali diye duymuştum yanılmıyorsam.

Arkadaşlar benim bugün değişik bi sorunum var. Hani mekik ekersinizi sonra mide üstü göğüs altı gibi ağrı olur.Bu sabah öyle uyandım.İşteyim ve hala aynı.B anlam veremedim nedien acaba??mafoldumben

gecmiş olsun canım..bebekler büyüdükçe kaburga kemiklerimize baskı yapıyor mideye falan da. biraz da üşüttüysen ağrı feci oluyor:sinifsinif:bu günlerden itibaren bu ağrılar olacak biz de bebişler için dayanıcaz :))

günaydın canım... amin inşallah kimse ayrılmasın...

ağrına gelince canım banada oldu aynısı bi kaç gün önce ve doktorumu aradığımda baan şu sorualrı sord bir iki gün önceden kendini zorlayacak bir ahreket yaptınmı temzilik ağır bişey kaldırma itme gibi yada çok uzun süre oturup yada ayakta kaldın mı dedi bende temzilik yapmıştım onu söyledim aferim oandna kaynaklanır dedi kanama - su - yada ağrı artarsa gele ama dinlendiinde geçcektir demişti.....

hepatit günaydınnn mutlu günler:))
SEYYALcim maşallah ne kaldı :))bitirdiniz askerliği sağsalim kavuşun..o zaman da mutlu haberini ver bize canım.

plehawk Günayddıııııııınnn annecikler

Evet seyyalcimm bitti nihayet çok şükür
Hadi gözünüz aydın, Rabbim ayırmasın bir daha
Bol bol tadını çıkar önümüzdeki hafta

günaydın canlarım bende çok güzel geçsin istiyorum..... ama tabi araalrda iş görüşmeleri olacak çok şükür diyroum tabi mesela salı gününe 4 tane randevusu oldu görüşme için bakalım kısmet artık işimizi bulalımda tüm hayatımız iyi geçsin dimi :):):)

Gunaydın kızlar gamyoncuiremsu

seyyal cım canım son 2 gun ne mutlu sana suan yere göğe sıgamıyordursun ne gusel yaaa olumunekankayizsmile

Beknurcum yok ben kilo yaptığını düşünmüyom.ben 3 aydır içiyorum. evet kilo aldım ama çok değil. 30 ncu haftamdayım 8 kilo falan aldım.bana göre çok doktorada çok ama dahadafazla alanlar olabiliyor.Bence demir hapını kullan hele doktor dediyse aksatma. sora verirsin o kiloları sen kuzucum merak etme:)

Canım kabızlık içinde hersabah 3 adet kuru kayısı ve akşamda bir adet kuru incir ye.banada ilkten olmuştu bularu yiyince normale döndüm.Ayrıca elmayı ihmal etme.düzelicektir.

Seyyalcim Hapatitcim. kızlar cvp için çok mersi.ben bunu bilmiyordum hiç.Bebeker büyüdükçe baskı olacağını.Doğrusu uzun süre ayakta da kaldım ,ütüm çoktu geçen akşam.ben pek duramıyorum.eskisi gibi hemn bitsin işler istiyom ama yanlış yapıyom galiba.

gece isim mewzusu açılmış herkes dertli bnde ne koyacağımı bulmuş değilim hala cerenora arkadaşımız ceylin ismi için yengeç dedi we bütün hewesim kırıldı bakalım ne olacak..
herkese günaydın bu arada..
börtü böcek gibi o ne yaaalsanaalsanasmile
he ya o olaylara ben de sinir oluyorum ben de araştırırken şöye bi isim ile karşılaşmıştım
sel

sel diye isim mi olur
senmi benmi asinaz bebişlere dua ismini weriyolar böle bişey war mı ya dua tamam anlam açısından anlıyorum ama werilecek isim değil yakında kuran die falanda isim werirler ayetel kürsi falan die yazık yaaa

günaydın güzeller seyyalcim bugün bizim günümüz hihoyyyt hihoyyyt ohhh beeee bugün o kadar mutluyumki ne biyerimin ağrısı ne sancılarım hiç bişey gözümde yok kocişime kavuşuyorum ve izine ayrılıyorum bugün kaydirigubbakcemile2 yok böyle bi keyif arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederiz seyyalle beni hiç yanlız bırakmadınız iyiki varsınız :lepi: arkadaşlarım ben öğlenden sonrada izinliyim epey bi süre giremicem hepiniz kendinize ve bebişlerimize iyi bakın çok öptük oğluşumla teyzoşları :1hug:

gunaydin annecikler.

biraz once personel mudurlugu ile gorustum. simdi 3 hafta kalana kadar calisabilir raporu aldiktan sonra bi de 3 hafta kalinca yine bir rapor daha almak gerekiyormus. bi de dogum yapinca bu raporlari kapatmak icin yine bisiler daha dedi. raporlarin asillari hep bizde kalcakmis. dogum kagidi cikana kadar.....

ewde yok mu net bir daha hiç mi girmeyeceksinsenağlama
we senin kociş bu günmü geliyor?

canım ne demek:) dikkat et kendine hepimiz öyleyiz iş konusunda ama saqğlık daha önemli canım bırak işler beklesin:)) cok yorma kendini zaman gectikce daha ağırlaşıyoruz daha dikkatli olmalıyız..

kesinlikle katılıyorum hasretcima.s

maşallah ynur :)) sizin adınıza ben de çok mutlu oldum valla..ayrılığın ne demek olduğunu iyi bilirim..şimdi ağzımkulaklarımda yazıyorum ..allah başka ayrılık göstermesin canım:Saruboceqpuyorumnanaktan

günaydın kızlar..nasılsınız..annem akşam rüya görmüş,,,rüyasında metre metre kumaşlar ,örgü ipleri falan varmış..ben aralarından gümüş engi bir renk reçmişim anneme demişimki 4 tane yumak yeter bana....annemde sabah diyorki senin 4 haftan kaldı..4 hafta sonra doğum yapaçaksın... boshayallersmilebilmiyorumkismile dr nin dediği tarihlerede uyuyor zaten....4 hafta deyinçe çok az geldi gözüme kızlar yaaa...tırstım....eyvahedigeldismile

kızlar ya sabah pekmez çeviz ve hurma yiyin aç karına..akşam yatmadanda 2 bardak süt bi deneyin belki bebişler biraz hızlı kilo almaya başlar..bende yaradı...şurayada bir göz atın...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...ege-nasil-kilo-aldiririz-10.html#post11030709

bene var o oğrı bebeğin baskı yapmasından kaynaklanıyo canım.......

Son düzenleme:
Günaydın sevgili mart anneleri :)

Seyyalcim gözün aydın canım, bitti çok şükür...
Allah bir daha ayrılık göstermesin...
Çok merakta bırakma bizi, iki satır yaz fırsat bulursan...

Aynı ağrı günlerdir bende de var.
Kuzumun minik kafasının kaburgalarıma ve mideme yaptığı baskıdandır diye düşünüyorum Hiloscum...

Ynurcum, gözün aydın arkadaşım...
En kötü gününüz böyle olsun, bir ömür sürsün kavuşma heyecanınız :)
Ama merak ederiz biz, habersiz bırakma...

FTYcim ben de yeni öğrendim bunu...
Şimdi çalışabilir raporu aldıktan sonra, izne çıkarken de doğum izninin başladığına dair rapor alacakmışız. İkisinin aynı yerden alınması gerekiyormuş. İzin sonunda raporların asılları ile birlikte SSK'ya gidip dosyamızı kapattırıp paramızı alacakmışız...

günaydın... raporlarla ilgili söylediğin doğruymuş fotokopileri diye biliyodumda aslıymış meğer ben yanlış yerde itiraz ettim ehe... ...

]
banada hep 4,5 hafta gibi gelior yaa eşimle gece konuşurken 6 hafta kaldı dedim ne diosun dei çok az kalmış hatta dedim acele ederse 4 hafta yapma kalbim dayanmıyo dedieyvahedigeldismile bakalım zamanında mı gelecekler yoksa bize tatlı sürprizler yaşatacaklar mı?
kızım gece yatmadan 2 bardak süt içsem tuwalete yorgan yastık atmak zorunda kalırım delümüsün 1 bardak içiyomda 3 kere gidiyom bide 2 içsem allaaaaaaah yani..
günde 2 yada 3 bardak süt içiyorum 1 kase yoğurdumu 2 kaşık pekmezimide hemehn hemen hergün yiorum sabah kahwaltımı sıkı yapıorum bakalım pazartesi görcez etkisini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…