- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.081
günaydın güzeller seyyalcim bugün bizim günümüz hihoyyyt hihoyyyt ohhh beeee bugün o kadar mutluyumki ne biyerimin ağrısı ne sancılarım hiç bişey gözümde yok kocişime kavuşuyorum ve izine ayrılıyorum bugün kaydirigubbakcemile2 yok böyle bi keyif arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederiz seyyalle beni hiç yanlız bırakmadınız iyiki varsınız :lepi: arkadaşlarım ben öğlenden sonrada izinliyim epey bi süre giremicem hepiniz kendinize ve bebişlerimize iyi bakın çok öptük oğluşumla teyzoşları :1hug:
]
banada hep 4,5 hafta gibi gelior yaa eşimle gece konuşurken 6 hafta kaldı dedim ne diosun dei çok az kalmış hatta dedim acele ederse 4 hafta yapma kalbim dayanmıyo dedieyvahedigeldismile bakalım zamanında mı gelecekler yoksa bize tatlı sürprizler yaşatacaklar mı?
kızım gece yatmadan 2 bardak süt içsem tuwalete yorgan yastık atmak zorunda kalırım delümüsün 1 bardak içiyomda 3 kere gidiyom bide 2 içsem allaaaaaaah yani..
günde 2 yada 3 bardak süt içiyorum 1 kase yoğurdumu 2 kaşık pekmezimide hemehn hemen hergün yiorum sabah kahwaltımı sıkı yapıorum bakalım pazartesi görcez etkisini...
ayy canım yaaa inan ağlattın beni niye böyle oldu bilmiyorum ama içim çok garip oldu nasılda çarpıyor dimi kalbin ...bitti şükür çok zordu yaaa hakkaten geçti bitti şükür offffffffffff mevlam vermesin bi daha ay ben onu görünce napcam bilmiyorum vallaaaa gene salya sümük ağlayacağım galiba çocuğun akrşısında ama bu kez sevinçten olacak çok şükür...............
canlarım hepinize ayrı ayrı teşşekür ediyorum bayanssulusmile hasretcim boş yere internet faturası ödemeyelim diye eşim giderken kapattırdık gelince açtırıcaz ama onbeş günü filan bulur galiba yine arada yazmaya çalışıcam canlarım annemlere geldiğimde filan gelişmeleri okur kenndimle ilgilileride yazarım offf çok heyecanlıyım yaaa anlatamam salıda oğluşumu görmeye gidicez allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünleri yaşattığı için allah kimseyi ayırmasın sebep her ne olursa olsun çok ama çok zor üstesinden geldik desteklerinizle canlarım iyiki varsınız hihoyyyt hihoyyyt
Günaydın sevgili mart anneleri :)
Seyyalcim gözün aydın canım, bitti çok şükür...
Allah bir daha ayrılık göstermesin...
Çok merakta bırakma bizi, iki satır yaz fırsat bulursan...
QUOTE]
canım gene girerim inşalalh diyorum ama çok ço kgezmeyi felan palnlıyrouz baakalım nsıl oalcak :):)::))
SELKİECİM SAOL CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN.... İNŞALLAH HYIRLI ZAMANDA GELİR BEBEĞİN........
ynur Alıntı:
SEYYALTANER kullanıcısından alıntı
ayy canım yaaa inan ağlattın beni niye böyle oldu bilmiyorum ama içim çok garip oldu nasılda çarpıyor dimi kalbin ...bitti şükür çok zordu yaaa hakkaten geçti bitti şükür offffffffffff mevlam vermesin bi daha ay ben onu görünce napcam bilmiyorum vallaaaa gene salya sümük ağlayacağım galiba çocuğun akrşısında ama bu kez sevinçten olacak çok şükür...............
canım ben annemleri üzmemek için eşim gittiğinden beri hep içime attım göz yaşlarımı hiç ağlamadım çoğu zaman patlıcak gibi oldum ama çok sıktım kendimi onu görür görmez eminim tutamıcam kendimi şimdi bile doldu gözlerim ama ağlamak yok o sihirli kavuşma anına saklıyorum göz yaşlarımı allah hep böyle mutlu göz yaşları yaşatsın inşallah
AMİNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kız ben 5 kere falan gidiyorum tuvalete geçe...zaten pek uyuduğum söylenemez....yarasın bebişlere...o sağlıklı olsunda ben hiiiiç umursamıyorum aslında ne kadar kilo aldığımı....veririm ben 3 erkeğin arasında nasılsa peşlerinde koşmaktan...
benim dr zaten 37 haftasında 4 kg yi bulursa alırız dedi suni sanıyla bi hesapladım 4 haftaya göre tam 37 hafta 3 günlük oluyor....beşiği falan hazırlarım ben 2-3 hafta sonra...benim zaten ilk bebeğimde 36 haftada geldi,buda öyle olabilir yani....korkmaya başladıo be..birde benim 2. doğum,ilk doğumum kolay olmasına ragmen yinede korkuyorum aslında,birde biliyorum ya başıma geleçekleri daha kötü...
Aynı ağrı günlerdir bende de var.
Kuzumun minik kafasının kaburgalarıma ve mideme yaptığı baskıdandır diye düşünüyorum Hiloscum...
Ynurcum, gözün aydın arkadaşım...
En kötü gününüz böyle olsun, bir ömür sürsün kavuşma heyecanınız :)
Ama merak ederiz biz, habersiz bırakma...
FTYcim ben de yeni öğrendim bunu...
Şimdi çalışabilir raporu aldıktan sonra, izne çıkarken de doğum izninin başladığına dair rapor alacakmışız. İkisinin aynı yerden alınması gerekiyormuş. İzin sonunda raporların asılları ile birlikte SSK'ya gidip dosyamızı kapattırıp paramızı alacakmışız...
günaydın... raporlarla ilgili söylediğin doğruymuş fotokopileri diye biliyodumda aslıymış meğer ben yanlış yerde itiraz ettim ehe... ...
QUOTE]
canım gene girerim inşalalh diyorum ama çok ço kgezmeyi felan palnlıyrouz baakalım nsıl oalcak :):)::))
SELKİECİM SAOL CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİN.... İNŞALLAH HYIRLI ZAMANDA GELİR BEBEĞİN........
AMİNNNNNNNNNNN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
çanım sağol,,,,açısını çıkarın ayrtı kaldığınız zamanların ,bol bol gezin tozun..bebek gelince pek çıkmazsınız....değerlendirin mutlaka....
gözün aydın olsun o zamn yurdanurcum walla kocişimden en fazla 5 gün ayrı kaldım 3,5 yıldır o bile çok zordu allah kimseyi sewdikllerine hasret bırakmasın:Saruboceq:
ben babam askerdeyken doğmuşum mesela adım ondan hasret olmuşyerimseniben
ayy çok heycanlandım bende 37 oluorum 4 hafta sonra senle 3 gün wardı dimi aramızdaeyvahedigeldismile walla bebişim 3300-3500 olursa bnde beklemek istemiorum hemen wersinler sancıyı doğurayım alayım bebeişi geleyimŞeniz
ayyyy bende baabm askerde iken doğmuşum babam beni altı aylıkken görmüş ilk kez: ama bana abbanenmin annesini adını vermişler ..... yuh yaaaa :):):):):): )
:1hug: yolun sonuna geldiniz, çok şükür arkadaşım :lepi:günaydın güzeller seyyalcim bugün bizim günümüz hihoyyyt hihoyyyt ohhh beeee bugün o kadar mutluyumki ne biyerimin ağrısı ne sancılarım hiç bişey gözümde yok kocişime kavuşuyorum ve izine ayrılıyorum bugün kaydirigubbakcemile2 yok böyle bi keyif arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok ama çok teşekkür ederiz seyyalle beni hiç yanlız bırakmadınız iyiki varsınız :lepi: arkadaşlarım ben öğlenden sonrada izinliyim epey bi süre giremicem hepiniz kendinize ve bebişlerimize iyi bakın çok öptük oğluşumla teyzoşları :1hug:
ben de katılıyorum sositosositoaynen yaaa...nasıl doğururum yoksa ben onu çok iri olursa,,,çok dikiş gerekir...hiç gerek yok sağlıklı olsun yeter bana....
:1hug: yolun sonuna geldiniz, çok şükür arkadaşım :lepi:
ben de katılıyorum sositososito
ayyyy bende baabm askerde iken doğmuşum babam beni altı aylıkken görmüş ilk kez: ama bana abbanenmin annesini adını vermişler ..... yuh yaaaa :):):):):): )
surekli yeni bisiler ogreniyoruz valla.
Dilacik sen hangi hastaneden alacaksin raporu ya da aldin mi. bak sezeryan olacagin icin ayni tarihlerde cikacagiz izne. ben de 12 subatda ayriliyorum. raporumu cikarttirdim.
babannenin annesimifisfisfis sanada şöle hasret dolu bi isim koysaymış baban ne zor dimi ya annelerimizin durumu allahtan bizler doğururken kocişlerimiz yanımızda olacak:lepi::Saruboceq:
adın ne snin kız
selkie Alıntı:
annen çok sabırlı bir gelinmiş anlaşılan...
ne zor yaaa...
benim adım türkiyede en çok kullanıaln bayan isimelrinden biri :):):):) fatma cnaım benim adım :):):) buluşmaya geldiğinde tanışırız zati :):):)
ayyy ayy güzleim bu neki annem garibim iki cadı görümce ( gerçi ben küçük halamı ço kseverim ama annem ,için pek sevili değildir. ) birde beter kaynan arasında geçirmiş gençliğini babamda öyle çok derstek olammış .... e kadıncağız boşuna mı kanser oldu... şimdi çocuk gibi avuturuz biz annemi hiç bişeyi ona belli etmeyiz evdeki sorunarlrın hiç birinden haberi olazm hep biz baabmla haleltmeye çalışırız :):):):) amam babaannem ettiğini çekiyor annem şimdi o eve geldiğinde neredeyse hiç konuşmaz onunla :):):):):))) valla iyi yapıyor ben olsam eve sokmam :):):):):):))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?