- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.101
günaydınlar canoşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.listenin son halini güncelledim..nerdeyse bebiklerin kiloları birbirine çok yakın..yalnız ebru (selkie) fark atmış..kıskandım yafffdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
günaydın çanım ,,sağol günçelleme için,,,benim bebişte aniden arttı öyle oldu,,,kıskanma kııııııız,ee kendim kilo aldım bebişte alsın demi....?
varya pekmez satışlarını tavan yaptıracann,.herkes pekmez içsinnn,.bebiklerimiz güzel güzel kilo alsın:lepi: :lepi: :lepi:delikafadulden delikafadulden delikafadulden
günaydın kızlar ben 32 haftaya girdim ayın 20 de kontrol var . ozmanda izin belgesini sorcam bir aksilik olmazsa alcam.. ama ay sonuna kadar çalışırım artık sonra Alalh izin verirse evdeyim....
:))))))))) keçiboyuzu ölçeeek ama... :))))))))))))))))))))) varya aç karına o pekmezi nasıl zor içiyorum tahmin bile edemezsin..çok lezzetli oldğu söylenemezde hani....
mart bebikler tontiş olsun..sıkılsın ısırılsın baldırları falan....:)))))))))
hepinize günaydınlar ;
Bilgisayarımdaki sorun yüzünden anca girebildim ....
Neler yaptınız bakem okuyamadım geçmişi
selam kızlar bu gün bi uyudum bi uyudum tabi gece uyandım ama sayılmaz dünde gün içinde yattığım halde gece 11de vurdum kafayı uyudum
kız nilifer benim bebiş aldı başını gitti 25 ocak 7 şubat arası doğacak gibi şu anda 37 haftalık oldu siz beni ocak annelerine sallayın alsanaalsanasmile
selkıe geceleri uyandığımda hafif kasık ağrım oluyor 3 gündür ama tuvalet ihtiyacımı giderince geçiyor sence doğum belirtisimidir
hepinize günaydınlar ;
Bilgisayarımdaki sorun yüzünden anca girebildim ....
Neler yaptınız bakem okuyamadım geçmişi
selam kızlar bu gün bi uyudum bi uyudum tabi gece uyandım ama sayılmaz dünde gün içinde yattığım halde gece 11de vurdum kafayı uyudum
kız nilifer benim bebiş aldı başını gitti 25 ocak 7 şubat arası doğacak gibi şu anda 37 haftalık oldu siz beni ocak annelerine sallayın alsanaalsanasmile
selkıe geceleri uyandığımda hafif kasık ağrım oluyor 3 gündür ama tuvalet ihtiyacımı giderince geçiyor sence doğum belirtisimidir
gözün aydın canım..benimki dün başladı:)):lepi:
kız dur zor mor deme yiyemeyen var burda.. keçiboynuzu mu alsam ben de ara öğünde yerim..pekmezi de çikolata gibi olur valla
saka bir yana cok faydalı harnup pekmezi özellişkle ciğerlere afiyet olsun canım
kızlar dün arkadaşmıza gittik bebekleri oldu yeni..35 haftalık doğdu.tam prematüre gibi muamele ediyolar3 günde bir dr dalar zor valla 1.5 satte emziriyor annesi. aklıma hepimizin bebişlere maşallah2000 gr doğmuş yazık nasıl tatlı parmakları kibrit çöpü gibiydi:) bizimkiler zamanında gelir umarım:Saruboceq:
Napalım valla, bugün biraz yavaş gidiyoruz zaten.
Cuma mahmurluğu var üzerimizde galiba :)
Ohh maaşallah Mutlucum.
Sağlıklı uyku çok iyi hissettiriyor insana kendini...
Hiç bi yere gidemezsin, doğur gel, bi sürü şey sorucaz sana :)
Ahh maaşallah ona yaaa... Azıcık daha bekleseymiş...
İnşallah bizimkiler sağlıkla, zamanında gelirler...
Hepatitcim biz keçiboynuzu pekmesi yiyebiliyor muyuz yaw?
O da yasak di mi bize?
gözün aydın canım..benimki dün başladı:)):lepi:
kız dur zor mor deme yiyemeyen var burda.. keçiboynuzu mu alsam ben de ara öğünde yerim..pekmezi de çikolata gibi olur valla
saka bir yana cok faydalı harnup pekmezi özellişkle ciğerlere afiyet olsun canım
kızlar dün arkadaşmıza gittik bebekleri oldu yeni..35 haftalık doğdu.tam prematüre gibi muamele ediyolar3 günde bir dr dalar zor valla 1.5 satte emziriyor annesi. aklıma hepimizin bebişlere maşallah2000 gr doğmuş yazık nasıl tatlı parmakları kibrit çöpü gibiydi:) bizimkiler zamanında gelir umarım:Saruboceq:
bende gitmiyorum zaten buradaki sıcaklık başka topiclerde yok olumunekankayizsmilegünaydın canım:))
ohh iyi yapmışsın ben hava aydınlanmadan kalktım yine..
ne işin var senin ocak annelerinde bırakmayız seni şekerim ocakta da doğsa opuyorumnanaktan
mutlu03 kullanıcısından alıntı
kız nilifer benim bebiş aldı başını gitti 25 ocak 7 şubat arası doğacak gibi şu anda 37 haftalık oldu siz beni ocak annelerine sallayın
NILUFERSAHH kullanıcısından alıntı
günaydınlar canoşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.listenin son halini güncelledim..nerdeyse bebiklerin kiloları birbirine çok yakın..yalnız ebru (selkie) fark atmış..kıskandım yafff
yok canım her tür pekmez yasak bize( ama keçiboynuzunu sorucam dr a p.tesi randevum var bir umut...
Merhaba arkadaşlar...Ben sizlerin yazdıklarını fırsat buldukça okuyorum ama işten güçten pek sohbete katılamıyorum...Hepinizin güzel bebeklerine maşallah öncelikle, inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız...Benim bebeğim de bugün 33+1 günlük oldu.Dün dr. kontrolümüz vardı , 2060 gr olmuş ve 45 cm olmuş boyu.Ancak cadı kızımın pozisyonu 2 kontroldür ters.Bir türlü düzelmiyor, 36. haftaya kadar da düzelmezse büyük ihtimal 20 Şubat gibi sezeryan olacağım...Bunun dışında artık bebeklerin dışarıda ki olaylara birebir tepki verdiğine da şahit oldum.Dr. ablamız ultrasonu biraz bastırdı canı acıdı galiba kızımın anında dr. bir tekme , daha sonra da NST cihazını hemşire biraz sıkınca ona da bir tekme attı.Yazık kızcaz neye uğradığını şaşırdı.Gözüken cadı bir kızım olacak...
ne işin varmış bakim senin ocak annelerinde olamz öyle şey burdasın....
mamaşşalh bebşine kuşum sağlıckal gelsin ... ilk meleğimiz olcak desene o bizim....
ya anen karnında beslenmesi tabi çok önemli ama doğum kolay olsun diye ben öyle çok istemiyorum valla 3000 olsun bana yeter :):):):) doğunca beslerim ben zilloşumu :=)):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?