2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah canım bebeğine

günaydın canlarım nasılsınız bugün bakalım?bol öpücükler hepinizeopuyorumnanaktan.
kızlar artık kesintisiz uyku yok o zaten malum.ama dün gece gözlerimi bir açtım karşımda bir silüet.o an kalp atışım tavan yaptı ve ter boşaldı hemen dua okudum tekrar baktım yoktu.offf ya çok korktumeyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ayy valla bitti seyyalcim hadi çokaz kaldı buluşmanıza.Allahım birdaha ayırmasın sizleri eşlerinden.
mutlucum nekadarda az kalmış senin yaa.hadi hayırlısıyla doğsun ilk bıdığımız.boşver sen nezaman doğurursan doğur bizle kal yok öle ocak şubat annelrine gitmek.

mutlucum topiğin ilk hamisi sen olacaksınn,.bi kutlama yaparık artıkın:lepi: :lepi:delikafadulden :teytey::teytey:hihoyyyt hihoyyytbu arada benim oğluşumda ters pozisyonda halaa..inş yakın zamanda döner,.CADIARZU CADIARZU CADIARZU

Allah yardımcın olsun canım...
İnsanız, ilk defa yaşayacağımız birşey bu, telaş korku olacak biraz.
Allah hepimize hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.

Dün akşam oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Beyazları yıkadım önce, asarken de bol bol ağladım.
O kadar küçükler ki, Allahım nasıl bakıcam ben buna, ya beceremezsem ya hasta edersem diye zırladım durdum.

Hiç sorma Hepatitcim yaa...
Annem hep iradelisin maaşallah diyordu ama artık irademin sonuna geldim sanırım.
İştahım çok açık, sürekli birşeyler yemek istiyorum ve karbonhidrat krizim tutmuş durumda.
Burda bu kadar hamile olmasa, dün yediklerimi anlatırdım sana kaydirigubbakcemile3
Neyse ki ona rağmen epey düşük seyrediyor benim sonuçlarım, çivi çiviyi mi söküyor ne bilmiyorumkismile

eveettt ebns eni arasıra okuyucular arasında görüyordum izleyip izleyip kaçıyorsunuz :):):):):)

seninkızda benimk igibi cadı :):):) mevlam sağlıcakal kuckalrımzıa almayı naip etsin inşalalhhhhh

seyyal ben selkıdende bekliyorum ilk çünkü onun ikinci bebeği
bend ilk zamanlar bebek çok kilolu olur diye korkuyordum dr 3200 3400 doğar dedi

hımm hadi hayırlısı mevlam sağlıcakal versin... ama ben gece ryamda fty doğum yapmış oalrka okudum ilk söylemeyecektim aslında ama :):):): ) heycanalnır felan dyiye .... ayyy burda doğum hikayelerini okumaya az kaldı yawww.... kızlar kim doğurusa doğursun hemen yazmaya çalışın nolurrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))

yaz34
Alıntı:

ayy valla bitti seyyalcim hadi çokaz kaldı buluşmanıza.Allahım birdaha ayırmasın sizleri eşlerinden.

amin canım amin saolun hepiniz.....

hayırlısı tabi Allah bilir sağlıklı doğsunlarda çnce sonra farketmez
evler karışık olacak valla fırsat bulup yazarız inşallah Allah bize o günleri göstermeyi nasip etsin hepimiz bugün dua edelim

bi şekilde bakıcaz bosna ama dün gittiğimiz evde hatun sanki kırk yıllık anneymiş gibi tavsiye vermeye başalyınca sinir oldum kötükedihüso ilk bebeği ve bebek daha 14 günlük yaa..bizler okuyup araştırıyoruz eğrisini doğrusunu hiç değise birbirimize anlatıyoruz..hiç korkma ..
başlamıssın hazırlıklara ellerine sağlık güle güle giysin sıpan:))
anlat canım ben de eşim off da olmadığı zamanlar kaçamak yapıyorum ama artık tatlı hiç bişey almıyor eve muz bile aldıramıyorum( nefsimizi de köreltmemiz lazım ama değil mikaydirigubbakcemile2 bugün gündüzcü soluğu markette aldım sabah sabahkaydirigubbakcemile3

herkese günaydıınnopuyorumnanaktan..bosnacım hangi deterjanı kullandın canım dalin cok güzel cok hos kokuyo ama leke cıkarırmı acaba..??sabun tozumu alsam hala karar veremedım ya yıkamam lazım benımde cıcılerıbayanssulusmile

yok kuşum mevlma çok şükür annem atalttı hastalığını 7 yıl oluyor ama tabi kanser tedavisi olan insanlar bir daha asla eski sağlığına akvuşamıyor sürekli doktor kontrolünde ama e azıdnan kanser değil hastalığı çok şükür mevlama hamd olsun....

Hıı bana da öyle yapıyorlar :)
Gerçi tecrübe herşeyden kıymetli ama 14 günde de tecrübe edinilmez ki kaydirigubbakcemile3
Sağol canım, artık başlamak lazım diye düşündüm, son birkaç gündür özellikle akşamları çok ağırlaşmış oluyorum ben. Sonraki günlerde iyice zorlaşacak eğilip kalkmak. En azından üzerine giyecek kıyafetleri ile yatağı hazır olsun kuzumun :asigim:

Canım Dalan'ın Roxy matik sabun tozunu kullandım ben.
Çok tereddüt ettim ama en sağlıklısının sabun tozu olduğuna karar verdim.
Zaten şimdi yeni ya kıyafetler, leke problemi yok.
Doğumdan sonra lekelenen yerleri elde sabunlar öyle makineye atarız dedi annem.
Bu şekilde denemeyi düşünüyorum, bakalım sonuç alabilecek miyiz...
Bu arada Dalan Roxy'nin kokusu muhteşemmm :)

hayırlısı tabi Allah bilir sağlıklı doğsunlarda çnce sonra farketmez
evler karışık olacak valla fırsat bulup yazarız inşallah Allah bize o günleri göstermeyi nasip etsin hepimiz bugün dua edelim

Mutlucum haklısın, özellikle ilk günler evler tımarhane gibi olacak kanımca...
O yüzden hemen haber vermek zor olabilir.
1-2 arkadaşımızda telefon numaralarımız olsa aslında, o zaman haber almak kolaylaşır.

kız adıyaman bizim memleket

sırnaşık şey

çanım doğumdan önçe özellikle ilk doğumlarda nişan(böyle kanlı sümüğümsü bir akıntı) gelir.(2. doğumlarda bebeğin suyu ile beraber gelme ihtimali var)..bebek bir kaç saat belki bir kaç gün sonra olur..ona dikkat et....sen ilk mart annesi olaçaksın..çok az kalmış zamanın..benim daha şubat ortası gibi...sen sakin ol,bu aralar sürekli dinlen..doğumdan sonra çok ihtiyaçın olaçak...inşallah kolay ve güzel olur herşey....

çanım hoşgeldin önçelikle aramıza..bebğinde hayırlı olsun..maşallah ona...inşallah döner kısa zamanda...

çanım çok sevindim ,,inşallah bundan sonra öyle kötü hastalıklar yaşamaz...dikkat etmek lazım ona....

saol canım mevlam çekenlerede sabırlar versin gerçekten çok zor bir dönemdir....

ya nişan ne kanama mı oluyor .... ben kara cahil oalcağım bu soru ile biraz sanırım ama :uhm:

hemde ne tımarhane,,birde her gelen akıl vermeye kalkıyor vır vır ,,zaten insan stresli oluyor hiç çekilmiyor vallahi,aslında şöyle bebek eve geldikten sonra 2-3 sonra gelse herkes...valla ben dua edip duruyorum kimse gelmesin diye.. :)))) çokmu kötüyüm ne?

saol canım mevlam çekenlerede sabırlar versin gerçekten çok zor bir dönemdir....

ya nişan ne kanama mı oluyor .... ben kara cahil oalcağım bu soru ile biraz sanırım ama :uhm:

kanlı akıntı gibi bişey.aslında bu şey hamile kalınça rahimin ağzını tıkayan şey,rahim açılına o düşüyor...bazen bu bazı kadınlarda tuvalete çıktıkça az kan şeklindede gelebiliyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…