- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.121
Merhaba arkadaşlar...Ben sizlerin yazdıklarını fırsat buldukça okuyorum ama işten güçten pek sohbete katılamıyorum...Hepinizin güzel bebeklerine maşallah öncelikle, inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız...Benim bebeğim de bugün 33+1 günlük oldu.Dün dr. kontrolümüz vardı , 2060 gr olmuş ve 45 cm olmuş boyu.Ancak cadı kızımın pozisyonu 2 kontroldür ters.Bir türlü düzelmiyor, 36. haftaya kadar da düzelmezse büyük ihtimal 20 Şubat gibi sezeryan olacağım...Bunun dışında artık bebeklerin dışarıda ki olaylara birebir tepki verdiğine da şahit oldum.Dr. ablamız ultrasonu biraz bastırdı canı acıdı galiba kızımın anında dr. bir tekme , daha sonra da NST cihazını hemşire biraz sıkınca ona da bir tekme attı.Yazık kızcaz neye uğradığını şaşırdı.Gözüken cadı bir kızım olacak...
günaydınnnnnnnnnnnnnnn..................
ynurcummmmmm ay inananmıyorum yaaaa adıyamanda misafiriz :))))))))))) şafak 2 turkbayragi turkbayragi .....
arkadaşalr bizle birlikte sayan herkese çooooooookkkkkkk teşekkrüler mevalam hepinizden razı olsun .... yarın giremeyeceğim son hazırlıaklarımı felan yapacağım...... haftayada yıllık iznimi kulalnıyorum inşallah ve bir hafta daha yokum .... arada bir imkan bulup girersem ayzarım sizlere.............
hepiniz den mevlam razı olsun sizler sayesinde kolay oldu bi çok zorluk ve nihayet biti bu askerlik....
mutlucum nekadarda az kalmış senin yaa.hadi hayırlısıyla doğsun ilk bıdığımız.boşver sen nezaman doğurursan doğur bizle kal yok öle ocak şubat annelrine gitmek.selam kızlar bu gün bi uyudum bi uyudum tabi gece uyandım ama sayılmaz dünde gün içinde yattığım halde gece 11de vurdum kafayı uyudum
kız nilifer benim bebiş aldı başını gitti 25 ocak 7 şubat arası doğacak gibi şu anda 37 haftalık oldu siz beni ocak annelerine sallayın alsanaalsanasmile
selkıe geceleri uyandığımda hafif kasık ağrım oluyor 3 gündür ama tuvalet ihtiyacımı giderince geçiyor sence doğum belirtisimidir
bosna sağlıklı normal bir doğum yapıp geleyim sizlere herşeyi anlatırım canım inşallah herşey normal giderde ya şimdi korkmuyor gibi oluyorum ama azıcık karnımda filan bi tuhaflık olsun anne doğuyor galiba ben ne yapacam diyorum eyvahedigeldismile
selkie hergün tetikte bekliyorum bakalım
BOSNA cım ben diyetle kafyı bozdum bu aralaelaelaelaelae hayatımda hiç iştahımın bu kadar açık olduğunu ve canımın tatlı istediğini hatırlamıyornum..yiyemeyince iyice delleniyorum ..sen ne alemdesin ?
bu arada bu diyet sanki bana daha cok kilo aldırdı..
:bbo:
Merhaba arkadaşlar...Ben sizlerin yazdıklarını fırsat buldukça okuyorum ama işten güçten pek sohbete katılamıyorum...Hepinizin güzel bebeklerine maşallah öncelikle, inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız...Benim bebeğim de bugün 33+1 günlük oldu.Dün dr. kontrolümüz vardı , 2060 gr olmuş ve 45 cm olmuş boyu.Ancak cadı kızımın pozisyonu 2 kontroldür ters.Bir türlü düzelmiyor, 36. haftaya kadar da düzelmezse büyük ihtimal 20 Şubat gibi sezeryan olacağım...Bunun dışında artık bebeklerin dışarıda ki olaylara birebir tepki verdiğine da şahit oldum.Dr. ablamız ultrasonu biraz bastırdı canı acıdı galiba kızımın anında dr. bir tekme , daha sonra da NST cihazını hemşire biraz sıkınca ona da bir tekme attı.Yazık kızcaz neye uğradığını şaşırdı.Gözüken cadı bir kızım olacak...
seyyal ben selkıdende bekliyorum ilk çünkü onun ikinci bebeği
bend ilk zamanlar bebek çok kilolu olur diye korkuyordum dr 3200 3400 doğar dedi
yaz34
Alıntı:
ayy valla bitti seyyalcim hadi çokaz kaldı buluşmanıza.Allahım birdaha ayırmasın sizleri eşlerinden.
hımm hadi hayırlısı mevlam sağlıcakal versin... ama ben gece ryamda fty doğum yapmış oalrka okudum ilk söylemeyecektim aslında ama :):):): ) heycanalnır felan dyiye .... ayyy burda doğum hikayelerini okumaya az kaldı yawww.... kızlar kim doğurusa doğursun hemen yazmaya çalışın nolurrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))
amin canım amin saolun hepiniz.....
Allah yardımcın olsun canım...
İnsanız, ilk defa yaşayacağımız birşey bu, telaş korku olacak biraz.
Allah hepimize hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.
Dün akşam oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Beyazları yıkadım önce, asarken de bol bol ağladım.
O kadar küçükler ki, Allahım nasıl bakıcam ben buna, ya beceremezsem ya hasta edersem diye zırladım durdum.
Hiç sorma Hepatitcim yaa...
Annem hep iradelisin maaşallah diyordu ama artık irademin sonuna geldim sanırım.
İştahım çok açık, sürekli birşeyler yemek istiyorum ve karbonhidrat krizim tutmuş durumda.
Burda bu kadar hamile olmasa, dün yediklerimi anlatırdım sana kaydirigubbakcemile3
Neyse ki ona rağmen epey düşük seyrediyor benim sonuçlarım, çivi çiviyi mi söküyor ne bilmiyorumkismile
herkese günaydıınnopuyorumnanaktan..bosnacım hangi deterjanı kullandın canım dalin cok güzel cok hos kokuyo ama leke cıkarırmı acaba..??sabun tozumu alsam hala karar veremedım ya yıkamam lazım benımde cıcılerıbayanssulusmileAllah yardımcın olsun canım...
İnsanız, ilk defa yaşayacağımız birşey bu, telaş korku olacak biraz.
Allah hepimize hayırlısıyla kucaklamayı nasip etsin.
Dün akşam oğlumun kıyafetlerini yıkamaya başladım.
Beyazları yıkadım önce, asarken de bol bol ağladım.
O kadar küçükler ki, Allahım nasıl bakıcam ben buna, ya beceremezsem ya hasta edersem diye zırladım durdum.
Hiç sorma Hepatitcim yaa...
Annem hep iradelisin maaşallah diyordu ama artık irademin sonuna geldim sanırım.
İştahım çok açık, sürekli birşeyler yemek istiyorum ve karbonhidrat krizim tutmuş durumda.
Burda bu kadar hamile olmasa, dün yediklerimi anlatırdım sana kaydirigubbakcemile3
Neyse ki ona rağmen epey düşük seyrediyor benim sonuçlarım, çivi çiviyi mi söküyor ne bilmiyorumkismile
annen için çok üzüldüm umarım sağlığına kavuşur...herkes ektiğini biçiyor..bari pişmanmı annene yaptıklarından?birde hala başında ,bende sokmazdım ama işte koçada önemli eşine destek olmalı arka olmalı,yoksa kadınlar genelde ezilir...
bi şekilde bakıcaz bosna ama dün gittiğimiz evde hatun sanki kırk yıllık anneymiş gibi tavsiye vermeye başalyınca sinir oldum kötükedihüso ilk bebeği ve bebek daha 14 günlük yaa..bizler okuyup araştırıyoruz eğrisini doğrusunu hiç değise birbirimize anlatıyoruz..hiç korkma ..
başlamıssın hazırlıklara ellerine sağlık güle güle giysin sıpan:))
anlat canım ben de eşim off da olmadığı zamanlar kaçamak yapıyorum ama artık tatlı hiç bişey almıyor eve muz bile aldıramıyorum( nefsimizi de köreltmemiz lazım ama değil mikaydirigubbakcemile2 bugün gündüzcü soluğu markette aldım sabah sabahkaydirigubbakcemile3
herkese günaydıınnopuyorumnanaktan..bosnacım hangi deterjanı kullandın canım dalin cok güzel cok hos kokuyo ama leke cıkarırmı acaba..??sabun tozumu alsam hala karar veremedım ya yıkamam lazım benımde cıcılerıbayanssulusmile
hayırlısı tabi Allah bilir sağlıklı doğsunlarda çnce sonra farketmez
evler karışık olacak valla fırsat bulup yazarız inşallah Allah bize o günleri göstermeyi nasip etsin hepimiz bugün dua edelim
günaydınnnnnnnnnnnnnnn..................
ynurcummmmmm ay inananmıyorum yaaaa adıyamanda misafiriz :))))))))))) şafak 2 turkbayragi turkbayragi .....
arkadaşalr bizle birlikte sayan herkese çooooooookkkkkkk teşekkrüler mevalam hepinizden razı olsun .... yarın giremeyeceğim son hazırlıaklarımı felan yapacağım...... haftayada yıllık iznimi kulalnıyorum inşallah ve bir hafta daha yokum .... arada bir imkan bulup girersem ayzarım sizlere.............
hepiniz den mevlam razı olsun sizler sayesinde kolay oldu bi çok zorluk ve nihayet biti bu askerlik....
gece isim mewzusu açılmış herkes dertli bnde ne koyacağımı bulmuş değilim hala cerenora arkadaşımız ceylin ismi için yengeç dedi we bütün hewesim kırıldı bakalım ne olacak..
herkese günaydın bu arada..
börtü böcek gibi o ne yaaalsanaalsanasmile
senmi benmi asinaz bebişlere dua ismini weriyolar böle bişey war mı ya dua tamam anlam açısından anlıyorum ama werilecek isim değil yakında kuran die falanda isim werirler ayetel kürsi falan die yazık yaaa
bosna sağlıklı normal bir doğum yapıp geleyim sizlere herşeyi anlatırım canım inşallah herşey normal giderde ya şimdi korkmuyor gibi oluyorum ama azıcık karnımda filan bi tuhaflık olsun anne doğuyor galiba ben ne yapacam diyorum eyvahedigeldismile
selkie hergün tetikte bekliyorum bakalım
yok kuşum mevlma çok şükür annem atalttı hastalığını 7 yıl oluyor ama tabi kanser tedavisi olan insanlar bir daha asla eski sağlığına akvuşamıyor sürekli doktor kontrolünde ama e azıdnan kanser değil hastalığı çok şükür mevlama hamd olsun....
kız adıyaman bizim memleket
çanım doğumdan önçe özellikle ilk doğumlarda nişan(böyle kanlı sümüğümsü bir akıntı) gelir.(2. doğumlarda bebeğin suyu ile beraber gelme ihtimali var)..bebek bir kaç saat belki bir kaç gün sonra olur..ona dikkat et....sen ilk mart annesi olaçaksın..çok az kalmış zamanın..benim daha şubat ortası gibi...sen sakin ol,bu aralar sürekli dinlen..doğumdan sonra çok ihtiyaçın olaçak...inşallah kolay ve güzel olur herşey....
çanım hoşgeldin önçelikle aramıza..bebğinde hayırlı olsun..maşallah ona...inşallah döner kısa zamanda...
çanım çok sevindim ,,inşallah bundan sonra öyle kötü hastalıklar yaşamaz...dikkat etmek lazım ona....
Mutlucum haklısın, özellikle ilk günler evler tımarhane gibi olacak kanımca...
O yüzden hemen haber vermek zor olabilir.
1-2 arkadaşımızda telefon numaralarımız olsa aslında, o zaman haber almak kolaylaşır.
saol canım mevlam çekenlerede sabırlar versin gerçekten çok zor bir dönemdir....
ya nişan ne kanama mı oluyor .... ben kara cahil oalcağım bu soru ile biraz sanırım ama :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?