- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.141
bosna benim tel dilada v ar
hemde ne tımarhane,,birde her gelen akıl vermeye kalkıyor vır vır ,,zaten insan stresli oluyor hiç çekilmiyor vallahi,aslında şöyle bebek eve geldikten sonra 2-3 sonra gelse herkes...valla ben dua edip duruyorum kimse gelmesin diye.. :)))) çokmu kötüyüm ne?
hemde ne tımarhane,,birde her gelen akıl vermeye kalkıyor vır vır ,,zaten insan stresli oluyor hiç çekilmiyor vallahi,aslında şöyle bebek eve geldikten sonra 2-3 sonra gelse herkes...valla ben dua edip duruyorum kimse gelmesin diye.. :)))) çokmu kötüyüm ne?
günaydın kızlar
sonunda kayınvalidemleri gönderdim dünde dr kont gittiktansiyonum 14.10 çıktı 4 defa aralarla ölçtürdü ama düşmedi, bebeğim 1.575 gr olmuş 30+6 günlüğüz gayet normal dedi idrarımda protein çıktı tuz, ekmek şeker yağ hepsi 1 hafta boyunca yasak normalde 15 günde bir gidiyordum şimdi haftada bir gelmemi istedi takipte olalım dedi çok üzüldüm özelliklede eşime çevremde deli divane oluyor hiç bişey yaptırmıyor hala sorunluyum diye üzülüyorum
şubatın 4 istanbula gidiyorum doğum için annem geliyor beni almaya ayın 23 nde bakalım hayırlısı hepinize meleklerinizle sağlıklı günler
Merhaba annişler... a.s. hayırlı cumalar herkese...
Seyyal ve ynur yüzmüşünüz kuyruğuna gelmişsiniz Allah kavuştursun canlar alkisalkisalkis
Ben geceleri sol tarafa dönemezsem uyuyamıyorum artık diğer türlü bebeğim rahatsız oluyor sanırım hemen vurmaya başlıyor sola dönünce huzura eriyor oda uyuyor sanki sositososito
canlarım hepinize ayrı ayrı teşşekür ediyorum bayanssulusmile hasretcim boş yere internet faturası ödemeyelim diye eşim giderken kapattırdık gelince açtırıcaz ama onbeş günü filan bulur galiba yine arada yazmaya çalışıcam canlarım annemlere geldiğimde filan gelişmeleri okur kenndimle ilgilileride yazarım offf çok heyecanlıyım yaaa anlatamam salıda oğluşumu görmeye gidicez allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünleri yaşattığı için allah kimseyi ayırmasın sebep her ne olursa olsun çok ama çok zor üstesinden geldik desteklerinizle canlarım iyiki varsınız hihoyyyt hihoyyyt
Tamam işte, seni birkaç gün göremezsek Dila arar, bize de haber verir.
Biz de doğumlar yaklaştıkça ayarlarız zaten kendi aramızda...
2-3 ne ki, ben 40 günden sonra gelsinler diye dua ediyorum valla :)
Annemle kayınvalidem-kayınpederim kaçınılmaz zaten, anneannem gelir, yengem-teyzem gelir, halalarım uğrar...
Bari geri kalanlar 40 gün sonra gelsin, bu kadar akıl bana yeter de artar bile :)
:))) kız onlar bebişin yüzünü görüne ayrılşmazlar yanından.. :)))))ben annemde kaalcağım sanırım ogünlerde annem baan gelemez çünki okula giden akrdeşim avr offf offff iki erkek akrdeşim zaten 5 aydır bıktı benden şimdi birde kızım kocam hep birlikte ansıl oalcak bakalım :))))))))))))))))) büyük ihtimalle evi terk edip dyımlara kaçacakalr :))))))))))
ay seninkidemi, benimkise sağıma yada başka tarafa yattığım zaman hemen vuruyor...hemen rahatsız oluyor..bu arada soluma yata yata sol tarafım tutulmaya başladı...
günaydın kızlar
sonunda kayınvalidemleri gönderdim dünde dr kont gittiktansiyonum 14.10 çıktı 4 defa aralarla ölçtürdü ama düşmedi, bebeğim 1.575 gr olmuş 30+6 günlüğüz gayet normal dedi idrarımda protein çıktı tuz, ekmek şeker yağ hepsi 1 hafta boyunca yasak normalde 15 günde bir gidiyordum şimdi haftada bir gelmemi istedi takipte olalım dedi çok üzüldüm özelliklede eşime çevremde deli divane oluyor hiç bişey yaptırmıyor hala sorunluyum diye üzülüyorum
şubatın 4 istanbula gidiyorum doğum için annem geliyor beni almaya ayın 23 nde bakalım hayırlısı hepinize meleklerinizle sağlıklı günler
Günaydın canlarım..
Bugun geçmişi okumakta zorlanmadım, yavaş ilerlemişsiniz, hafta sonu ağırlığı var sanırım. Ben dün gece yine çok bunaldım yaa, sabahı zor ettim valla, fazla yemişim sanırım, sığdıramadım, malesef çıkardım yediklerimi, birde gaz oldu karnımda, top gibi yuvarlandım evin içinde, görseniz çok komikti halim..
YNUR ve SEYYAL, hadi gözünüzaydın kızlar, eridi bitti valla günler, acısını çıkarın bir güzel ayrı kaldığınız zamanların..
Selkie, bende sürekli pekmez içiyorum, geceleri de uykudan uyandığım zamanlar susamış oluyorum, su yerine süt içiyorum, faydası olduğunu düşünüyorum, biraz önce listeye baktımda, senin bebişin maşallahı var, imrendim doğrusu, bende daha düzenli içip birde öyle deneyecem, bakalım 2 hafta sonra kaç kilo olacak benim kız..
BOSNA, bacım korkma, Allah bize o gücü verecek, öyle bir bakacaz ki bebiklere, kırk yıllık deneyimli gibi olacaz, ben buna inanıyorum, benim kızın çamaşırlarını yıkayıp asarken bende ağlamıştım ama ben sevinçten ağladım, kızım doğunca bunları giyecek diye gözümde canlandırıp mutlu oldum, sende kötü düşünme sakın, herşeyin üstesinden geliriz bizler...
TOPRAK, arkadaşım maşallak bebeğine, sessiz kalma bundan sonra, arada yaz sende..
Merhaba arkadaşlar...Ben sizlerin yazdıklarını fırsat buldukça okuyorum ama işten güçten pek sohbete katılamıyorum...Hepinizin güzel bebeklerine maşallah öncelikle, inşallah hepimiz vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız...Benim bebeğim de bugün 33+1 günlük oldu.Dün dr. kontrolümüz vardı , 2060 gr olmuş ve 45 cm olmuş boyu.Ancak cadı kızımın pozisyonu 2 kontroldür ters.Bir türlü düzelmiyor, 36. haftaya kadar da düzelmezse büyük ihtimal 20 Şubat gibi sezeryan olacağım...Bunun dışında artık bebeklerin dışarıda ki olaylara birebir tepki verdiğine da şahit oldum.Dr. ablamız ultrasonu biraz bastırdı canı acıdı galiba kızımın anında dr. bir tekme , daha sonra da NST cihazını hemşire biraz sıkınca ona da bir tekme attı.Yazık kızcaz neye uğradığını şaşırdı.Gözüken cadı bir kızım olacak...
ya tek kadınlar gelse neysede,kayınpeder falan olunça kötü,birde benimkiler uzakta ya yatılı geliyorlar..ama belki bu sefer gelmezler,kayınvalidem rahatsız biraz...gelirse toplar bütün sülalesini yine evime...çay günü gibi akşama kadar oturuyorlar birde bunlar....
:))) kız onlar bebişin yüzünü görüne ayrılşmazlar yanından.. :)))))
evet aynen öyle bende tutuluyorum artık ama ne yapayım öteki türlü pat pat vuruyor minik adam dönsene dönsene dercesine
kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar
Merhaba annişler... a.s. hayırlı cumalar herkese...
Seyyal ve ynur yüzmüşünüz kuyruğuna gelmişsiniz Allah kavuştursun canlar alkisalkisalkis
Ben geceleri sol tarafa dönemezsem uyuyamıyorum artık diğer türlü bebeğim rahatsız oluyor sanırım hemen vurmaya başlıyor sola dönünce huzura eriyor o da uyuyor sanki sositososito
yok yaw ikiside şimdiden düşmanalr eşim cimbomlu onarl koyu fenerli arada daha şimdiden kavga başladı biri fenerli tulum almış hastane çıkışı diğeri cimbomlu mevlam bana sabır versin :)))))))))))))))))))))
simennaycım teşekkrüler canımm
zaten hemen rahatı bozulsun tepikliyor benimki,,azçık sıkışsa bile hemen vuruyor....az kaldı idare edeeğiz artık...
eğer bunun için bir dua varsa banada söyle bende edeyimbilmiyorumkismilekimseyi istemiyorum.annem gelir babannem gelir benim.zaten anlamam akıl verenleri okadar çoksa aklın kendine sakla.off ya ben kesin birileri ile dalaşırım.birde gelecek olanlar benim akrabalarım değil eşimin akrabaları.burdakiler pek bir bilmişler birde.gerildim yine.2-3 ne ki, ben 40 günden sonra gelsinler diye dua ediyorum valla :)
Annemle kayınvalidem-kayınpederim kaçınılmaz zaten, anneannem gelir, yengem-teyzem gelir, halalarım uğrar...
Bari geri kalanlar 40 gün sonra gelsin, bu kadar akıl bana yeter de artar bile :)
ya tek kadınlar gelse neysede,kayınpeder falan olunça kötü,birde benimkiler uzakta ya yatılı geliyorlar..ama belki bu sefer gelmezler,kayınvalidem rahatsız biraz...gelirse toplar bütün sülalesini yine evime...çay günü gibi akşama kadar oturuyorlar birde bunlar....
yaz
tatlım ben de genelde eşim sabah gittikten sonra ya korkudan uyuyamıyorum ya da rüyamda korkup kurkup uyanıyordum,ama iki üç gündür,41 kere maşallah başım adua kitabı koyuyorum yasin kitabı var ya ondan ve hiç korkmuyorum bi dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?