2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
sonunda kayınvalidemleri gönderdim dünde dr kont gittik tansiyonum 14.10 çıktı 4 defa aralarla ölçtürdü ama düşmedi, bebeğim 1.575 gr olmuş 30+6 günlüğüz gayet normal dedi idrarımda protein çıktı tuz, ekmek şeker yağ hepsi 1 hafta boyunca yasak normalde 15 günde bir gidiyordum şimdi haftada bir gelmemi istedi takipte olalım dedi çok üzüldüm özelliklede eşime çevremde deli divane oluyor hiç bişey yaptırmıyor hala sorunluyum diye üzülüyorum
şubatın 4 istanbula gidiyorum doğum için annem geliyor beni almaya ayın 23 nde bakalım hayırlısı hepinize meleklerinizle sağlıklı günler

Merhaba annişler... a.s. hayırlı cumalar herkese...

Seyyal ve ynur yüzmüşünüz kuyruğuna gelmişsiniz Allah kavuştursun canlar alkisalkisalkis

Ben geceleri sol tarafa dönemezsem uyuyamıyorum artık diğer türlü bebeğim rahatsız oluyor sanırım hemen vurmaya başlıyor sola dönünce huzura eriyor o da uyuyor sanki
sositososito

Son düzenleme:
bosna benim tel dilada v ar

Tamam işte, seni birkaç gün göremezsek Dila arar, bize de haber verir.
Biz de doğumlar yaklaştıkça ayarlarız zaten kendi aramızda...

2-3 ne ki, ben 40 günden sonra gelsinler diye dua ediyorum valla :)
Annemle kayınvalidem-kayınpederim kaçınılmaz zaten, anneannem gelir, yengem-teyzem gelir, halalarım uğrar...
Bari geri kalanlar 40 gün sonra gelsin, bu kadar akıl bana yeter de artar bile :)

ben annemde kaalcağım sanırım ogünlerde annem baan gelemez çünki okula giden akrdeşim avr offf offff iki erkek akrdeşim zaten 5 aydır bıktı benden şimdi birde kızım kocam hep birlikte ansıl oalcak bakalım :))))))))))))))))) büyük ihtimalle evi terk edip dyımlara kaçacakalr :))))))))))

çanım hadi gözün aydın..maşallah bebişe ama sende kendine dikkat et..tuzlu falan yeme....

ay seninkidemi, benimkise sağıma yada başka tarafa yattığım zaman hemen vuruyor...hemen rahatsız oluyor..bu arada soluma yata yata sol tarafım tutulmaya başladı...

cnm hadi gözün aydın inşallah,hakikaten zoru başardınız hamile haliniz ile bi de koca hasreti yokluğu çektiniz ama Rabbmime şükürler olsunki az kaldı kavuşmanıza ve eşlerinizden kısa bir süre sonra bi de aşknızın meyvesi merhaba diyerek hayatına sizin adınıza çok seviniyorum seyyal ve sen hadi son iki gün

Günaydın canlarım..
Bugun geçmişi okumakta zorlanmadım, yavaş ilerlemişsiniz, hafta sonu ağırlığı var sanırım. Ben dün gece yine çok bunaldım yaa, sabahı zor ettim valla, fazla yemişim sanırım, sığdıramadım, malesef çıkardım yediklerimi, birde gaz oldu karnımda, top gibi yuvarlandım evin içinde, görseniz çok komikti halim..
YNUR ve SEYYAL, hadi gözünüzaydın kızlar, eridi bitti valla günler, acısını çıkarın bir güzel ayrı kaldığınız zamanların..
SELKıE, bende sürekli pekmez içiyorum, geceleri de uykudan uyandığım zamanlar susamış oluyorum, su yerine süt içiyorum, faydası olduğunu düşünüyorum, biraz önce listeye baktımda, senin bebişin maşallahı var, imrendim doğrusu, bende daha düzenli içip birde öyle deneyecem, bakalım 2 hafta sonra kaç kilo olacak benim kız..
BOSNA, bacım korkma, Allah bize o gücü verecek, öyle bir bakacaz ki bebiklere, kırk yıllık deneyimli gibi olacaz, ben buna inanıyorum, benim kızın çamaşırlarını yıkayıp asarken bende ağlamıştım ama ben sevinçten ağladım, kızım doğunca bunları giyecek diye gözümde canlandırıp mutlu oldum, sende kötü düşünme sakın, herşeyin üstesinden geliriz bizler...
TOPRAK, arkadaşım maşallah bebeğine, sessiz kalma bundan sonra, arada yaz sende..

Son düzenleme:

ya tek kadınlar gelse neysede,kayınpeder falan olunça kötü,birde benimkiler uzakta ya yatılı geliyorlar..ama belki bu sefer gelmezler,kayınvalidem rahatsız biraz...gelirse toplar bütün sülalesini yine evime...çay günü gibi akşama kadar oturuyorlar birde bunlar....

:))) kız onlar bebişin yüzünü görüne ayrılşmazlar yanından.. :)))))

ay seninkidemi, benimkise sağıma yada başka tarafa yattığım zaman hemen vuruyor...hemen rahatsız oluyor..bu arada soluma yata yata sol tarafım tutulmaya başladı...

evet aynen öyle bende tutuluyorum artık ama ne yapayım öteki türlü pat pat vuruyor minik adam dönsene dönsene dercesine
kaydirigubbakcemile3

kız kayınvalideni ngitmesine mi üzüldün yoksa ondna mı çıktı tansiyonun :)))))))))
meleğine maşşalah .... bu arada akrsdan sitanbul gelmen geç değil mi yolculuk nasıl oalcak o halde ?

hijyenim asinazım saolsun canlarım benimmmmmmmmmm.......... kız sizler olamsanız valal bitmezdi kız....

bugün daha rahatım ama yarın nasıl geçecek bilmem .... yarın evime gidp son haırlıkalrımı yapacağım ..... birde kuaföre gştmem gerek nuda yarına saklıyorum ki çabucak akşam olsun yorulup uyuyayım diye yoksa biliyorum uyku tutmayacak :))))))))))

dene bakalım çanım,birde ben pekmezin yanında vizle hurmada yiyiyorum sabah aç karına...geçe bende çok susuyorum ama ben su içiyorum...sütle kanamıyorum...inşallah yarar çimçimeye

merhaba arkadaşım maşşallah bebeğine

yok yaw ikiside şimdiden düşmanalr eşim cimbomlu onarl koyu fenerli arada daha şimdiden kavga başladı biri fenerli tulum almış hastane çıkışı diğeri cimbomlu mevlam bana sabır versin :)))))))))))))))))))))

simennaycım teşekkrüler canımm

yaz
tatlım ben de genelde eşim sabah gittikten sonra ya korkudan uyuyamıyorum ya da rüyamda korkup kurkup uyanıyordum,ama iki üç gündür,41 kere maşallah başım adua kitabı koyuyorum yasin kitabı var ya ondan ve hiç korkmuyorum bi dene istersen

Canım gözünaydın, maşallah bebeğine.. Tansiyonun için üzüldüm, dikkatli ol, tuzlu yeme bu aralar biraz, geçmiş olsun, inşallah bir an evvel düzelir, kendini de üzme sorunluyum diye, hepimizde var benzer şeyler..

Benim sol tarafım uyuşuyor resmen yaa, sağa dönüyorum bende ama sağ tarafta az yatıyorum, sanırım bebiş rahatsız oluyor, başlıyor hemen tekmelemeye :))

Bu arada benim ellerimde uyuşma ve ayaklarımda keçeleşme olmaya başladı, sizlerde de var mı? Doktoruma sordum, normal dedi, aşırı derece de bir his kaybı ve şişlik olursa haber ver dedi, özellikle sabahları oluyor, sonra gün içinde düzeliyor...

artık ikisinide giydirirsin sırayla bu sefer benimkini önçe giyeçek diye kavga ederler... :))))))

eğer bunun için bir dua varsa banada söyle bende edeyimbilmiyorumkismilekimseyi istemiyorum.annem gelir babannem gelir benim.zaten anlamam akıl verenleri okadar çoksa aklın kendine sakla.off ya ben kesin birileri ile dalaşırım.birde gelecek olanlar benim akrabalarım değil eşimin akrabaları.burdakiler pek bir bilmişler birde.gerildim yine.

yuhh artık lohusa ziyareti gün boyunca sürer mi ya?düşünce olur insanda biraz.inşaallah gelmez seninkiler bu sefer kafanı dinlersin.

benim de odada kuran var şu boyna takılan muskalardan var başucumda.daha öncede başıma gelmiştideakannehir.ama söylediğin iyi oldu canımcım onuda koyayım.hep duamı eder uyurum uzun süredir hiç korkmamıştım yine niye böyle oldu anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…