2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet az kaldı hele sizin daha az sabır :lepi:

Seyyalciğim sende sağ ol canım
opuyorumnanaktan

hayırlısıyla bir doğuralımda anlatırız burda neler oldu bitti....

ben kaynanayla dalaşmıştım..zaten hormonlar çok hızı değişiyor o dönem..sinir küpü olyor insan..yani ben çok depresiftim..
sen ne diyosun ben hastaneden çıktım eve geldim bir baktım salon tıkış tıkış,kaynanam herkesi arayıp çağırmış..daha lohusa yatağım bile serili değildi,,hem duş almak istiyordum onu bile alamadım..onlara o halimle çay hizmeti yaptım bide...nefret ediyorum ya hepsinden..hiç gelmeseler keşke..bıraksınlar beni bebeğimle oğlumla koçamla başbaşa...annem yeter bana...

Merhaba kızlar,

dün ben Ayşe öner'in seminerine katıldm. Mecial Park'ta ve ücretsiz.. .Herkese tavsiye ederim... süperdi ve beni normal doğum için cesaretlendirdi.. 28 Aralıkda saat 13.00de bu semiren devamı var.
Hemen hemen her ay seminer tekrarlanıyor.Şiddetle tavsiye ediyorum kızlar..
Bu arada geceleri hiç uyuyamıyorum baya şişti karnım...

artık ikisinide giydirirsin sırayla bu sefer benimkini önçe giyeçek diye kavga ederler... :))))))

yok kuşum yaa biri diyor fenerli giyeemz diğeri diyor cimbomlu giyemez hehe ama ben sadece pemebe hastane çıkışalrını giydireceğim haberi yok ikisininde valla baktım laf edecekerl hemen ahzırda duran gözyqşalrımdan ik idamla süzdürdümmü ikiside elindekielri anca kendi kafalarına geçirrisinelr :)))))))))))))9

birde hizmet etmek mi?zıkkımın kökünü içsinler.madem çağırıyor kalksın yapsın hizmetini.Allahım çıldırır insan yaa.valla iyi dayanmışsın ebrucum.yok kesin bende sararım sonunda birilerine.inan zerre doğum korkum yok bir şekilde doğacak nasılsa bebekler benim lohusa zamanı korkum var bu herşeye bedel:1ninca:benim agresif,alıngan hallerim şimdiden başladı.rahat bıraksınlar bizi yaa.Allah yardımcımız olsun:Saruboceq:

peki hastaneye sancılar başladıktan sonra 4 saat sonramı gideyim dayanabilirmiyim yoksa erken gidince hemşire çatı muayenesi yapıp duruyormuş sancıyı evdemi çeksem dr soracam gerçi pztesi

benimde annem kaynanam ve bebek ocak bitmeden doğarsa abim olacak oda görmeyi çok istiyormuş ya düşündümde bizimde oğlumuz oluyor bizim gelin hamile olsa gitmesek sizce darılmazmı bence darılır ben düşündüm kaynanm gelmese ben üzülürüm herhalde biizi merak etmiyor diye birde o açıdan bakmak gerek
azemheval hg benimde tansiyon 17lere çıkıyor tansiyon hapı kullanıyorum normal olsa bile kullan dedi drum doğumda yuükselebilir dedi atmazsam kalp atışım hızlanıyor dr 2 at dedi ama ben günde 1 atıyorum akşam ölçiyorum 10 5 oluyor atsam daha da düşecek yoksa
simenay bendede arada uyuşma filn oluyor birde arada yataktan kalkınca ağzımdan su geldiğini farkediyorum acaba evlerin kuruluşundanmı aranızda hava nemşlendiricisi alan varmı

simenay selkiye yazacağıma sana yazmışım ilk bebeğini göreyim diye yanlış oldu kaynanla aran nasıl
kızlar bende inşallah birilerine sataşmayayım karışmayayım diye dua ediyorum lohusalıkta

geçmiş valla baş köşeye anneme diyorki dünür benim çayımda açık olsun...bu arada annem ondan sadeçe bir kaç ay küçük....sinsi çadı yaaa!!!!!

o sanılar başlayınçamı gideçeksin o konuda bişey diyemem ben ilkimde sançısız gittim..rahim açıldığı halde sançım yoktu benim suni sançıyla doğum yaptım..hastanede çektim sançıyı öye çok gelip bakmadılar bana yaaa.....

ay ben izin veriyorum ,çok mutlu olurum gelmezse,,geldide burnumdan getirdi ilkimde...kaynanaya bağlı bu bençe..sen sevilen kaynana olursan gelin üzülür gelmedi diye,ama çadının teki olursan hiç üzülmez...
birde ben onları hiç aile olarak göremedim..hep yabançılarmış gibi geliyor,rahat edemiyorum...

Son düzenleme:

selkie iyi dayanmışsın canım..biz daha konuşmadık eşimle kimgelcek diye insanın kaynanası ebe olunca daha da korkuyor insaneyvahedigeldismile bizimkilerinde benden habersiz eve misafir cağırmak gibi huyları vardır allah merhamet versin bunlara..

mutlu nasıl cekeceksin evde sancıyı zor olur..
buhar makinesi almadık ama en kısa zamanda alıcaz canım klima olunca cok gerekli oluyor..şimdi bile çamaşırları salona asıyorum oda nemlensin diye

kızlar ne pekmezi bu? Ben kaçırmışım galiba:) biri yazarmı ne pemezi ve nekadar yemeli?

bende soramıyorum annenler gelçekmi diye yaaa...biliyor istemediğimi eşim...ben ilkimde 20 günlük lohusaydım
eşimle kavga ettirmişti bizi,eşim üstüme gelmişti.çanımı yakmıştı onun yüzünden..bende evden kovdum gelmez belki...

Yazcım, bir ara geceleri bende uykumdan korkarak uyanıyordum hep, yasin kitabım benimde başucumda duruyor, felak ve nas surelerini okumayı da ihmal etme, inşallah olmaz bir daha, bi dönem böyle oluyor sonra geçiyor sanırım, başkalarından da duydum ben çünkü..

Mutlucum, kaynana konusuna bugun girmeyelim hiç, konuyu kapatması zor oluyor sonra :))
Ben buhar makinası aldım bebek için, şimdi de kullanıyorum, evin havası kuru olunca burnum çok tıkanıyor ve boğazım kuruyor benimde, ama makinada bir yere kadar, kaloriferlerin üzerine nemli bezler seriyorum birde ben..
Lohusa iken bende birine satşmaktan korkuyorum açıkçası, ve bu kişi kesin kaynanam olur..

benim öyle gelcekler mi deme lüksüm bile yok.alt katımda oturuyorlar.sen çok sabırlı bir insansın hayatım.eşimde doğumdan sonra izin kullanacak o hemen kullanayım dedi ben 10-15 gün sonra kullan dedim.iyiki yanımda olacak.Allah yardımcımız olsun hepimizin:Saruboceq:

mutlu ben bebek için değile öyle evde kullanmak için almıştım sinbonun ,,oldukça uygun fiyatlı bişey benim işimide görüyor ama biraz gürültülü sanki....

kızlar midem cok kötü yine( ağrı yok ama batma var ve cok fazla gaz.yediklerim acıtıyor resmen birde kapıda bekliyorlar dışarı cıkmak için.dün yine cıkardım durduk yere..reflü mü oldum acep..kafamçokkarıştı

inşaallah olmaz birdaha simenaycım tüm devrelerim karıştı çünkükafamçokkarıştızaten hep okur yatarım ama işte neden oldu bende anlamadım.demek herkese oluyormuş bir dönem,ilginç...

senin hemen dibinde olmaları daha kötü aslında...eğer benimkiler sürekli yanımda olsalardı ben bu evliliği sürdüremezdim..hem kültür olarak hem kişilik olarak dağlar kadar fark var onlarla aramızda..eşimde anne lafına çok bakar zaten....

bu arada ne oldu yazgım sana ben kaçırdım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…