- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.181
senin hemen dibinde olmaları daha kötü aslında...eğer benimkiler sürekli yanımda olsalardı ben bu evliliği sürdüremezdim..hem kültür olarak hem kişilik olarak dağlar kadar fark var onlarla aramızda..eşimde anne lafına çok bakar zaten....
kızlar selkienin gönderdiği bebeklere bakarken birinin kızçesine venüs adını verdiğini gördüm,tamam saygı duymak lazım ama hiç mi kızını düşünmemiş bu yaw,saçma
sen şanslısın canım bana da email geliyor ama bizde ankaradayız malesefMerhaba kızlar,
dün ben Ayşe öner'in seminerine katıldm. Mecial Park'ta ve ücretsiz.. .Herkese tavsiye ederim... süperdi ve beni normal doğum için cesaretlendirdi.. 28 Aralıkda saat 13.00de bu semiren devamı var.
Hemen hemen her ay seminer tekrarlanıyor.Şiddetle tavsiye ediyorum kızlar..
Bu arada geceleri hiç uyuyamıyorum baya şişti karnım...
ya herks hemen gitme diyor evde öekmesi daha iyiymiş benim arkadaşım başka ilden geldi gece 12de bşlamış sancısı kocası uyumuş gece 5 gibi yola çıkıp ankaraya gelmişler öünkü 10cm açıklık beklemişler bebk sorunluydu normal doğumu kolay yapması gerekiyorduselkie iyi dayanmışsın canım..biz daha konuşmadık eşimle kimgelcek diye insanın kaynanası ebe olunca daha da korkuyor insaneyvahedigeldismile bizimkilerinde benden habersiz eve misafir cağırmak gibi huyları vardır allah merhamet versin bunlara..
mutlu nasıl cekeceksin evde sancıyı zor olur..
buhar makinesi almadık ama en kısa zamanda alıcaz canım klima olunca cok gerekli oluyor..şimdi bile çamaşırları salona asıyorum oda nemlensin diye
valla bizimkiler iyi anlaşıyor annem her lafı söyler şaka yaparlar arkadaş gibiler yaşlarıda aynı gibien iyi benim annemle gezer tozar anlaşır diğer dğnğrleriyle arası resmi gibi halbuki onların birisi aynı sokakta diğeride aynı ildesenin hemen dibinde olmaları daha kötü aslında...eğer benimkiler sürekli yanımda olsalardı ben bu evliliği sürdüremezdim..hem kültür olarak hem kişilik olarak dağlar kadar fark var onlarla aramızda..eşimde anne lafına çok bakar zaten....
kızlar selkienin gönderdiği bebeklere bakarken birinin kızçesine venüs adını verdiğini gördüm,tamam saygı duymak lazım ama hiç mi kızını düşünmemiş bu yaw,saçma
benim eşim hiç savunmaz beni..ben kendimi savunursanm ançak..hatta eşimde onlardan yana olu verir nankör....klava: klava: klava:
O zaman neden ewlenmıs kı annesıyle omur boyu yasasaymıs bızımkılerde ust katta eger esım benı sawunmasa kım bılır neler olur kötükedihüsokötükedihüso
sen şanslısın canım bana da email geliyor ama bizde ankaradayız malesef
ya herks hemen gitme diyor evde öekmesi daha iyiymiş benim arkadaşım başka ilden geldi gece 12de bşlamış sancısı kocası uyumuş gece 5 gibi yola çıkıp ankaraya gelmişler öünkü 10cm açıklık beklemişler bebk sorunluydu normal doğumu kolay yapması gerekiyordu
valla bizimkiler iyi anlaşıyor annem her lafı söyler şaka yaparlar arkadaş gibiler yaşlarıda aynı gibien iyi benim annemle gezer tozar anlaşır diğer dğnğrleriyle arası resmi gibi halbuki onların birisi aynı sokakta diğeride aynı ilde
inşallah canım:Saruboceq:
yok annem pek sevmemz kaynanamı,o nedenle resmidir ama bir araya gelsiklerindede öyle kötü konuşmazlar birbirlerine...
benim eşim hiç savunmaz beni..ben kendimi savunursanm ançak..hatta eşimde onlardan yana olu verir nankör...
Allah kolaylık wersın canım derdı weren allah sabrınıda werıyor sen eger sabırlı olmasaydın kı ben ınanıyorum bugune kadar gelmesdın. senı gercekten takdır edıyorum sahsen ben en ufak seyde neler dusunurken sen neler yasamıssın
bende bilmiyorum ya nasıl dayandım..ama evlendim 3 aysonra istemeden hamile kaldım sonra hep oğlum için sabrettim...hep onu düşündüm...ama elbet bir gün ödülümü alaçağım..bu dünyada olmasa diğer tarafta...
kızlar bebeklerin 7si filan 4kg civarında genelde 3-3500 arasında bazılarıda 1500 gr 2500 filan acaba erkenmi doğdular
arkadaşlar bi haberim var,.mart annesi olan KORNELYA arkadaşımız erken doğum yapmış,.tesadüfen gördüm bende,.29 haftalık hemde bebikin kilosu 1000 grammış,.dua edelim arkadaşlar sağlıklı bi şekilde kucağına alsın bebikini...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kızlar bebeklerin 7si filan 4kg civarında genelde 3-3500 arasında bazılarıda 1500 gr 2500 filan acaba erkenmi doğdular
inşallah...:Saruboceq:Canım zaten bu dunyada zorluklara sabreden isyan etmeden göğüs gerenin ahırette yerı bellıdır
arkadaşlar bi haberim var,.mart annesi olan KORNELYA arkadaşımız erken doğum yapmış,.tesadüfen gördüm bende,.29 haftalık hemde bebikin kilosu 1000 grammış,.dua edelim arkadaşlar sağlıklı bi şekilde kucağına alsın bebikini...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
mrb kızlar nasılsınız
iyiyiz sen nasılsın?mrb kızlar nasılsınız
Günaydın canlarım..
Bugun geçmişi okumakta zorlanmadım, yavaş ilerlemişsiniz, hafta sonu ağırlığı var sanırım. Ben dün gece yine çok bunaldım yaa, sabahı zor ettim valla, fazla yemişim sanırım, sığdıramadım, malesef çıkardım yediklerimi, birde gaz oldu karnımda, top gibi yuvarlandım evin içinde, görseniz çok komikti halim..
YNUR ve SEYYAL, hadi gözünüzaydın kızlar, eridi bitti valla günler, acısını çıkarın bir güzel ayrı kaldığınız zamanların..
SELKİE, bende sürekli pekmez içiyorum, geceleri de uykudan uyandığım zamanlar susamış oluyorum, su yerine süt içiyorum, faydası olduğunu düşünüyorum, biraz önce listeye baktımda, senin bebişin maşallahı var, imrendim doğrusu, bende daha düzenli içip birde öyle deneyecem, bakalım 2 hafta sonra kaç kilo olacak benim kız..
BOSNA, bacım korkma, Allah bize o gücü verecek, öyle bir bakacaz ki bebiklere, kırk yıllık deneyimli gibi olacaz, ben buna inanıyorum, benim kızın çamaşırlarını yıkayıp asarken bende ağlamıştım ama ben sevinçten ağladım, kızım doğunca bunları giyecek diye gözümde canlandırıp mutlu oldum, sende kötü düşünme sakın, herşeyin üstesinden geliriz bizler...
TOPRAK, arkadaşım maşallah bebeğine, sessiz kalma bundan sonra, arada yaz sende..
ya tek kadınlar gelse neysede,kayınpeder falan olunça kötü,birde benimkiler uzakta ya yatılı geliyorlar..ama belki bu sefer gelmezler,kayınvalidem rahatsız biraz...gelirse toplar bütün sülalesini yine evime...çay günü gibi akşama kadar oturuyorlar birde bunlar....
:))) kız onlar bebişin yüzünü görüne ayrılşmazlar yanından.. :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?