2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar selkienin gönderdiği bebeklere bakarken birinin kızçesine venüs adını verdiğini gördüm,tamam saygı duymak lazım ama hiç mi kızını düşünmemiş bu yaw,saçma

klava:klava:klava:

O zaman neden ewlenmıs kı annesıyle omur boyu yasasaymıs bızımkılerde ust katta eger esım benı sawunmasa kım bılır neler olur kötükedihüsokötükedihüso

sen şanslısın canım bana da email geliyor ama bizde ankaradayız malesef
ya herks hemen gitme diyor evde öekmesi daha iyiymiş benim arkadaşım başka ilden geldi gece 12de bşlamış sancısı kocası uyumuş gece 5 gibi yola çıkıp ankaraya gelmişler öünkü 10cm açıklık beklemişler bebk sorunluydu normal doğumu kolay yapması gerekiyordu
valla bizimkiler iyi anlaşıyor annem her lafı söyler şaka yaparlar arkadaş gibiler yaşlarıda aynı gibien iyi benim annemle gezer tozar anlaşır diğer dğnğrleriyle arası resmi gibi halbuki onların birisi aynı sokakta diğeride aynı ilde

kızlar selkienin gönderdiği bebeklere bakarken birinin kızçesine venüs adını verdiğini gördüm,tamam saygı duymak lazım ama hiç mi kızını düşünmemiş bu yaw,saçma

hiç dikkatimi çekmedi ama garipmiş gerçekten...ben olsam koymazdım...

klava:klava:klava:

O zaman neden ewlenmıs kı annesıyle omur boyu yasasaymıs bızımkılerde ust katta eger esım benı sawunmasa kım bılır neler olur kötükedihüsokötükedihüso
benim eşim hiç savunmaz beni..ben kendimi savunursanm ançak..hatta eşimde onlardan yana olu verir nankör....

yok annem pek sevmemz kaynanamı,o nedenle resmidir ama bir araya gelsiklerindede öyle kötü konuşmazlar birbirlerine...

Allah kolaylık wersın canım derdı weren allah sabrınıda werıyor sen eger sabırlı olmasaydın kı ben ınanıyorum bugune kadar gelmesdın. senı gercekten takdır edıyorum sahsen ben en ufak seyde neler dusunurken sen neler yasamıssın

bende bilmiyorum ya nasıl dayandım..ama evlendim 3 aysonra istemeden hamile kaldım sonra hep oğlum için sabrettim...hep onu düşündüm...ama elbet bir gün ödülümü alaçağım..bu dünyada olmasa diğer tarafta...

kızlar bebeklerin 7si filan 4kg civarında genelde 3-3500 arasında bazılarıda 1500 gr 2500 filan acaba erkenmi doğdular

Canım zaten bu dunyada zorluklara sabreden isyan etmeden göğüs gerenin ahırette yerı bellıdır

arkadaşlar bi haberim var,.mart annesi olan KORNELYA arkadaşımız erken doğum yapmış,.tesadüfen gördüm bende,.29 haftalık hemde bebikin kilosu 1000 grammış,.dua edelim arkadaşlar sağlıklı bi şekilde kucağına alsın bebikini...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Allah yardımcıları olsun ayyy cok kucuktur o daha ya :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar bebeklerin 7si filan 4kg civarında genelde 3-3500 arasında bazılarıda 1500 gr 2500 filan acaba erkenmi doğdular

belli olmazki çanım bazıları erkendir..bazılarınında yapısı öyledir...

Canım zaten bu dunyada zorluklara sabreden isyan etmeden göğüs gerenin ahırette yerı bellıdır
inşallah...:Saruboceq:

ay bu gün konuşuyorduk ilk mart annesi kim olçak diye kornelya omuş demek..inşallah sağlıklı bir şekilde kuçağına alır...

kızlar bu arada doğan bebeklerin listesini nasıl tutaçağız..bizim listemiz varya onun üzerine mi yazsak yine haftasını doğum kilosunu,tarihini falan..yoksa başka bir bölümmü açsak...

Simenaycım, içimi rahatlattın valla, inşallah canım...
Bu arada akşam yemeklerinde ben de çok yiyorum, sonra da oturduğum yerden bile zor kalkıyorum, midem alt üst oluyor.
Her akşam az yiyecem diyorum ama sofraya oturunca tutamıyorum kendimi :)

Benimkiler de şehir dışından geliyor canım, kalmalı olunca şimdi bile zor oluyor.
Lohusalıkta düşünemiyorum...

Allah yardımcısı olsun, hayırlısıyla sağlıkla kollarına almayı nasip etsin inşallah.
Çok fena oldum şimdi ben eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…