2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
listede eksik olan varsa söyler misiniz?
ANNE ıÇıN ALINICAKLAR
-2 adet pijama
-1 adet gecelik
-1 adet sabahlık
-göğüs pedi-göğüs teizleme mendili
-lohusa külodu
-1 pk büyük boy hasta bezi
-emzirme sütyeni
-atlet
BEBEK ıÇıN ALINICAKLAR(kıyafetleri es geçiyorum biraz var birazını da burdaki arkadaşım verdikten sonra halledicem)
-çıtçıtlı badi
-çorap
-eldiven
-patik
-battaniye
-alt değiştirme bezi
-ayakkabı
-zıbın
(alt değiştirmez bezi eldeven tulum altlı üstlü takım vs vs vs biraz aldık,yorgan,yastık vs anneanne alıcak,nevresim takımı bir tane babaannemiz aldı,bir tane de hediye geldi bir ablamdan,iki tane şimdilik yeter sanırım)

BANYO MALZEMESı
-küvet
-küvet filesi
-sünger
-fırça
-saklama kabı
-kova ve maşraba
-termometre
(şampuan,pişik kremi,vücut losyonu,sabun,bebek yağı,dayımızdan hediye gelicek sebamedden)

BAKIM ÜRÜNLERı
-tırnak makası
-ateş ölçer
-burun asprasörü
-kulak çöpü
-küçük makas
-ıslak mendil
-bebek bezi
-pamuk
(tırnak makasını nasıl almalıyız:yan kesen şeklinde varmış bi de düz normal)

IVIR&ZIVIR
-emzik
-biberon
-çamaşır filesi
-sıvı geçirmez çarşaf
-yan yatma yastığı
-dönence
-mama tabağı&kaşığı
-kapı süsü
-şeker malzemesi
eksikler varsa beni düzeltir misiniz kızlar

eyvahedigeldismile
böyle şeyler okuyunca tırsıyorum vaktinde gelir inşallah tüm bebeler..
ilk mart anneside kornelya oldu böylelikle...
bilmiyorumkismile

asinaz herşeyi yazmışsın canımcım bende tecrübe yok ki bileyim tecrübeli annelerimiz yazsın biz de öğrenelim
bilmiyorumkismile

Allah yardımçımız olur herhalde....

ii olmaya çalışıyorum oğluşumla beraber mozart dinliyoruz oda tekmeliyokaydirigubbakcemile3

mozartı seviyormu kereta?,,benimki daha çok yabanı hareketl, şakılara tepki veriyor....:))))

eyvahedigeldismile
böyle şeyler okuyunca tırsıyorum vaktinde gelir inşallah tüm bebeler..
ilk mart anneside kornelya oldu böylelikle...
bilmiyorumkismile

slm bende çokkk tırstım şimdi, daha kıyafetlerini yıkamadım bakım ürünlerini almadım. hiççç acelesi yok oğlum diyorum sen rahatına bak içerde diye konuşuyorum o yüzden çocukla :))

canım kendin için terlık yazmamıssın bende almadım daha

bence hepsi tam gibi ama şöyle bişi dicem emzirme sütyeni pek kullanışlı değilmiş benm arkadaşlar dedi

asinazığım ekledim biraz ama

asinaz herşeyi yazmışsın canımcım bende tecrübe yok ki bileyim tecrübeli annelerimiz yazsın biz de öğrenelim
bilmiyorumkismile
Tatlım benim listemde böyledi biraz karışık.ma sen herşeyi ayarlamışın maaşallah.yazmışssın hep. güle güle kullanmak nasip etsin.
BEBEK MEVLUT
bebek mevlüt elbisesi
Patik
Bebek mevlüt kucaklık
bebek şekeri
bebek sunum tepsi süslü
Loğusa şerbet bardak takımı

BEBEK İHTİYAÇ
bebek arabası
Bebek atta çanta takımı
Bebek tırnak makası
Bebek banyo takımı
bebek havlu takımı
Bebek temizlik kozmetik
Bebek havlu bornoz takımı
Bebek banyo küveti
Küvet filesi
Banyo süngeri
Çamaşır yıkama filesi
Burun temizleyici
Bebek odası

BEBEK MUTFAK
Bebe termos
Biberon
Emzik
Süt saklama kabları
Önlük

BEBEK TEXTİL
Nevresim takımı
Battaniyeler
Badyler
Hastane çıkışları
Pijama takımları
Elbise takımları
Çamaşır
Eldiven
Patik
Çorap
Hırka
Yelek
Bambu beşik

Gecelik saten
Göğüs pedleri
Emzirme südyenleri
Çorap

hoşgeldiniz şekerler başımızın tacısınız asker eşleri

hoşbuldukkk canımmmmmm :))))) )::::::9)))))))))9

gene verdin haberi :):):): ama doğum hikayesini analtmmaış kiiiiiiiii ::::::::))))))

Merhaba Vadideki Zambak, hoşgeldin..

Selike, liste konusunu bende düşündüm geçenlerde, ayrı bir yer açıp dağılmayalım bence, buradan devam edelim, herkes fikrini söylesin..

Asinaz, kişisel fikrimi belirtmek istiyorum, yan yatırma yastığı gibi para tuzağı şeyleri alma bence, onun yerine başka bir ihtiyacına para harcarsın, yan yatırma yastığını bende alacaktım, satıcı bile dedi lüzümsuz diye, onun yerine herhangi bir yastıkla destekleyebiliriz, minicik çocuk dönemez nasılsa, dönüp yastığı itekleyecek değil ya...

hemen hepsi tamam gibi tırnak makası yerine törpü okumuştum bi yerde çok küçük oldukları için törpüde yapılabilirmiş, bi de bez çantası almayı düsündünmü dışarı çıkarken lazım olur .doğdu da gezmeye bile çıkardım bak sizi :)

mart ayının güzel anneleri merhaba, umarım herkes iyidir bebiklerle beraber tabii... geçmişi birazdan okuyacağım çünkü kaydirigubbakcemile3

bizi soracak olursanız önce mahsus selam eder... asker mektubu gibi oldu bu :tomato:

biz dün doktor amcamızdaydık. artık 2 haftada bir görüşeceğiz kızımla doktor amcamız öyle söyledi. bir de bend e artık ev hanımı oldum çünkü doktor rapor verdi git eve dinlen dedi. :dance:

kızım teyzeleri 29+4'te 1518 gr. ve 40 cm. olmuş doktor suratını gösterdi tostik bir suratı var. bir de ayak tabanlarını gördük oyyy! tam ısırmalık cokacimcoook ilk defa doğumu konuştu doktor bence normal doğur dedi. ben de "ben de öyle istiyorum" dedim ama benim zilli şu anda ters. bakalım dönerse normal doğurmak istiyoruz yani.

sağlık ocağının doktorunu uzun uzun şikayet ettim. doktor "Allah Allah takımış bu kafayı sana " dedi. uzun uzun bir anne neden tehlikeye girer anlattı. (sağlık ocağı demişken dün telefon ettiler neden gelmiyon diye, düşmüyorlar peşimden klava: )

işte biz böyleyiz kızlar. Allah hepimize yani tüm hamilelere bebiklerle beraber bu güzel yolculuğu hayırlısıyla tamamlayarak kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq: yüzünüzden gülücükler, kalbinizden huzur, karnınızdan tekmeler eksik olmasın :icecream:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…