2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hb canım sende hg evet haklısın yan yatırma yastığı gereksiz minicikler daha nasıl dönsünler ki

tatlım ben de snein gibi düşünüyordum inana,ama buradaki yeni doğum yapan arkdaşım da almıştı15-20 tl lik bişi ama inan çok faydasını görüyor,baştan beri kullandı hala da kullanıyor,bebek iki aylık olucak neredeyse
bi de fiyatlarına baktım 16 tl gibi bi rakamı var,ama samimi fikrinden dolayıda teşekkür ederim

tatlım onları zamanla alıcam ya da kendi aileme vs aldırtıcam
şimdi asıl alınması gerekenleri almalıyım

hg yerim ben o tombişi ii bakmış annesi saol canım ii dileklerin için

ya bende burdan takip edelim isterim sonra çok dağılıyoruz..

yan yatırma yastığını ben çok kullanmıştım..bebek sürekli sırt üstü yatarsa hem kafasının arkası düzleşir hem kustumu sıkıntı..yan yatırmak gerek bebeği genelde bir sağa bir sola çevirmek gerek kafa yapısının düzgün olması için ve kustuğu zaman ağzından çıksın diye.geri tepmesin kustuğu boğazına..ee normal yastıkla destekleyinçe de kayıyor olmuyor...benim çok işimi görmüştü...bebedorunkilerden benimkisi ,

Son düzenleme:

Yazarım Simenay , malum artık işleri yavaşlatmanın zamanı da geliyor...
Selkie hoşbulduk arkadaşım...

ben de çok faydalı olduğunu duymuşumdur hep
biz almayı düşünüyoruz
hepsiburada da 10 tl ye bile var a.s

canım kötü bişey yokta dün gece uykumdan uyanıp gözlerimi açtığımda karşımda bir karartı gördüm daha doğrusu gövde ve baş gibiydi.çok korktum hemen dua edip tekrar baktım yoktu eyvahedigeldismile.
canım maşallah kızına gözünaydın.

çanım maşallah bebişe...inşallah döner prensesde normal olur doğumunda....

ay bol bol dua oku,,kuran falan koy başuçuna...

hg yerim ben o tombişi ii bakmış annesi saol canım ii dileklerin için

cerenora maşallah bebeğine

çanım maşallah bebişe...inşallah döner prensesde normal olur doğumunda....

teşekkür ederim kılzar. selkie inşallah döner. doktor 36 dan sonra dönmezse dönmesi zor dedi bakalım.

bence bu doğuranlar listesini 1 martta konu açıp orada toplayalım derim. biz martın sonundayız inşallah takip ederiz.

Cerenora, ne güzel yazmışsın, içim açıldı okurken, maşallah bebeğine canım, darısı hepimize olsun inşallah, raporunda hayırlı olsun, evde bol bol dinlen artık..

Bak şimdi kafam karıştı, evet çok ta pahalı bişey değil aslında, bende mi alsam ne yapsam :)) Demek yastıklar kayıyor, kız nasıl kaydıracak minicik bebek..?

çok hoşsun :)) maşallah bebeğine cerenora iyi dileklerin için de sağol canım amin..

ben bu yan yaırma yastığından bahsedemem bile eşime tefe koyar beni:)) biz nasıl büyüdük kafamız yamuk mu ile başlar ..devam eder ve susmazkaydirigubbakcemile3

iki dakka boş bırakmaya gelmiyosunuz yaa hemen 2 sayfa doldurup bitirmişsiniz, cerenora we toprak maşallah bebiklere
off yine şalgamcı geldi az aliim dedim yine bütün ksayı döktüm adama off yaa 2 gündür işler çok durgun sinek awlıyoruz resmen:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…