- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.221
Merhaba Vadideki Zambak, hoşgeldin..
Selike, liste konusunu bende düşündüm geçenlerde, ayrı bir yer açıp dağılmayalım bence, buradan devam edelim, herkes fikrini söylesin..
Asinaz, kişisel fikrimi belirtmek istiyorum, yan yatırma yastığı gibi para tuzağı şeyleri alma bence, onun yerine başka bir ihtiyacına para harcarsın, yan yatırma yastığını bende alacaktım, satıcı bile dedi lüzümsuz diye, onun yerine herhangi bir yastıkla destekleyebiliriz, minicik çocuk dönemez nasılsa, dönüp yastığı itekleyecek değil ya...
ooo sen ne diyon canım yabancı canına minnet ama ben bilerek dinletiyorum ki ruhunu dinlensin
Merhaba Vadideki Zambak, hoşgeldin..
Selike, liste konusunu bende düşündüm geçenlerde, ayrı bir yer açıp dağılmayalım bence, buradan devam edelim, herkes fikrini söylesin..
Asinaz, kişisel fikrimi belirtmek istiyorum, yan yatırma yastığı gibi para tuzağı şeyleri alma bence, onun yerine başka bir ihtiyacına para harcarsın, yan yatırma yastığını bende alacaktım, satıcı bile dedi lüzümsuz diye, onun yerine herhangi bir yastıkla destekleyebiliriz, minicik çocuk dönemez nasılsa, dönüp yastığı itekleyecek değil ya...
hemen hepsi tamam gibi tırnak makası yerine törpü okumuştum bi yerde çok küçük oldukları için törpüde yapılabilirmiş, bi de bez çantası almayı düsündünmü dışarı çıkarken lazım olur .doğdu da gezmeye bile çıkardım bak sizi :)
mart ayının güzel anneleri merhaba, umarım herkes iyidir bebiklerle beraber tabii... geçmişi birazdan okuyacağım çünkü kaydirigubbakcemile3
bizi soracak olursanız önce mahsus selam eder... asker mektubu gibi oldu bu :tomato:
biz dün doktor amcamızdaydık. artık 2 haftada bir görüşeceğiz kızımla doktor amcamız öyle söyledi. bir de bend e artık ev hanımı oldum çünkü doktor rapor verdi git eve dinlen dedi. :dance:
kızım teyzeleri 29+4'te 1518 gr. ve 40 cm. olmuşdoktor suratını gösterdi tostik bir suratı var. bir de ayak tabanlarını gördük oyyy! tam ısırmalık cokacimcoook ilk defa doğumu konuştu doktor bence normal doğur dedi. ben de "ben de öyle istiyorum" dedim ama benim zilli şu anda ters. bakalım dönerse normal doğurmak istiyoruz yani.
sağlık ocağının doktorunu uzun uzun şikayet ettim. doktor "Allah Allah takımış bu kafayı sana " dedi. uzun uzun bir anne neden tehlikeye girer anlattı. (sağlık ocağı demişken dün telefon ettiler neden gelmiyon diye, düşmüyorlar peşimdenklava: )
işte biz böyleyiz kızlar. Allah hepimize yani tüm hamilelere bebiklerle beraber bu güzel yolculuğu hayırlısıyla tamamlayarak kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq: yüzünüzden gülücükler, kalbinizden huzur, karnınızdan tekmeler eksik olmasın :icecream:
ya bende burdan takip edelim isterim sonra çok dağılıyoruz..Merhaba Vadideki Zambak, hoşgeldin..
Günaydın canlarım..
Bugun geçmişi okumakta zorlanmadım, yavaş ilerlemişsiniz, hafta sonu ağırlığı var sanırım. Ben dün gece yine çok bunaldım yaa, sabahı zor ettim valla, fazla yemişim sanırım, sığdıramadım, malesef çıkardım yediklerimi, birde gaz oldu karnımda, top gibi yuvarlandım evin içinde, görseniz çok komikti halim..
YNUR ve SEYYAL, hadi gözünüzaydın kızlar, eridi bitti valla günler, acısını çıkarın bir güzel ayrı kaldığınız zamanların..
SELKİE, bende sürekli pekmez içiyorum, geceleri de uykudan uyandığım zamanlar susamış oluyorum, su yerine süt içiyorum, faydası olduğunu düşünüyorum, biraz önce listeye baktımda, senin bebişin maşallahı var, imrendim doğrusu, bende daha düzenli içip birde öyle deneyecem, bakalım 2 hafta sonra kaç kilo olacak benim kız..
BOSNA, bacım korkma, Allah bize o gücü verecek, öyle bir bakacaz ki bebiklere, kırk yıllık deneyimli gibi olacaz, ben buna inanıyorum, benim kızın çamaşırlarını yıkayıp asarken bende ağlamıştım ama ben sevinçten ağladım, kızım doğunca bunları giyecek diye gözümde canlandırıp mutlu oldum, sende kötü düşünme sakın, herşeyin üstesinden geliriz bizler...
TOPRAK, arkadaşım maşallah bebeğine, sessiz kalma bundan sonra, arada yaz sende..
ben de çok faydalı olduğunu duymuşumdur heptatlım ben de snein gibi düşünüyordum inana,ama buradaki yeni doğum yapan arkdaşım da almıştı15-20 tl lik bişi ama inan çok faydasını görüyor,baştan beri kullandı hala da kullanıyor,bebek iki aylık olucak neredeyse
bi de fiyatlarına baktım 16 tl gibi bi rakamı var,ama samimi fikrinden dolayıda teşekkür ederim
canım kötü bişey yokta dün gece uykumdan uyanıp gözlerimi açtığımda karşımda bir karartı gördüm daha doğrusu gövde ve baş gibiydi.çok korktum hemen dua edip tekrar baktım yoktu eyvahedigeldismile.senin hemen dibinde olmaları daha kötü aslında...eğer benimkiler sürekli yanımda olsalardı ben bu evliliği sürdüremezdim..hem kültür olarak hem kişilik olarak dağlar kadar fark var onlarla aramızda..eşimde anne lafına çok bakar zaten....
bu arada ne oldu yazgım sana ben kaçırdım?
canım maşallah kızına gözünaydınmart ayının güzel anneleri merhaba, umarım herkes iyidir bebiklerle beraber tabii... geçmişi birazdan okuyacağım çünkü kaydirigubbakcemile3
bizi soracak olursanız önce mahsus selam eder... asker mektubu gibi oldu bu :tomato:
biz dün doktor amcamızdaydık. artık 2 haftada bir görüşeceğiz kızımla doktor amcamız öyle söyledi. bir de bend e artık ev hanımı oldum çünkü doktor rapor verdi git eve dinlen dedi. :dance:
kızım teyzeleri 29+4'te 1518 gr. ve 40 cm. olmuşdoktor suratını gösterdi tostik bir suratı var. bir de ayak tabanlarını gördük oyyy! tam ısırmalık cokacimcoook ilk defa doğumu konuştu doktor bence normal doğur dedi. ben de "ben de öyle istiyorum" dedim ama benim zilli şu anda ters. bakalım dönerse normal doğurmak istiyoruz yani.
sağlık ocağının doktorunu uzun uzun şikayet ettim. doktor "Allah Allah takımış bu kafayı sana " dedi. uzun uzun bir anne neden tehlikeye girer anlattı. (sağlık ocağı demişken dün telefon ettiler neden gelmiyon diye, düşmüyorlar peşimdenklava: )
işte biz böyleyiz kızlar. Allah hepimize yani tüm hamilelere bebiklerle beraber bu güzel yolculuğu hayırlısıyla tamamlayarak kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq: yüzünüzden gülücükler, kalbinizden huzur, karnınızdan tekmeler eksik olmasın :icecream:
mart ayının güzel anneleri merhaba, umarım herkes iyidir bebiklerle beraber tabii... geçmişi birazdan okuyacağım çünkü kaydirigubbakcemile3
canım kötü bişey yokta dün gece uykumdan uyanıp gözlerimi açtığımda karşımda bir karartı gördüm daha doğrusu gövde ve baş gibiydi.çok korktum hemen dua edip tekrar baktım yoktu eyvahedigeldismile.
canım maşallah kızına gözünaydın.
klasik dinletmek çok iyimiş bebiller için ama ne zaman dinlemeye kalksak biz ikimizde uyuya kalıyoruz :))))))))))
kaydirigubbakcemile3 ne diyeyim sana ben uyanık kal annesi o uyusun sen değil bak sonra tombiş anneler olarak kalcağız
hg yerim ben o tombişi ii bakmış annesi saol canım ii dileklerin için
cerenora maşallah bebeğine
canım kötü bişey yokta dün gece uykumdan uyanıp gözlerimi açtığımda karşımda bir karartı gördüm daha doğrusu gövde ve baş gibiydi.çok korktum hemen dua edip tekrar baktım yoktu eyvahedigeldismile.
canım maşallah kızına gözünaydın.
çanım maşallah bebişe...inşallah döner prensesde normal olur doğumunda....
ya bende burdan takip edelim isterim sonra çok dağılıyoruz..
yan yatırma yastığını ben çok kullanmıştım..bebek sürekli sırt üstü yatarsa hem kafasının arkası düzleşir hem kustumu sıkıntı..yan yatırmak gerek bebeği genelde bir sağa bir sola çevirmek gerek kafa yapısının düzgün olması için ve kustuğu zaman ağzından çıksın diye.geri tepmesin kustuğu boğazına..ee normal yastıkla destekleyinçe de kayıyor olmuyor...benim çok işimi görmüştü...bebedorunkilerden benimkisi ,
tatlım ben de snein gibi düşünüyordum inana,ama buradaki yeni doğum yapan arkdaşım da almıştı15-20 tl lik bişi ama inan çok faydasını görüyor,baştan beri kullandı hala da kullanıyor,bebek iki aylık olucak neredeyse
bi de fiyatlarına baktım 16 tl gibi bi rakamı var,ama samimi fikrinden dolayıda teşekkür ederim
:))) ben oldum zaten iyie tontiş....ay napayım yaaa çok sıkılıyorum nedense....sonra uyuya kalıyorum,uyuşturuyo sanki....[
kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaç kilosun boyun iyiyse kilon belli olmaz kıııı burda en son en mi doğum yapcam haftaya göre yani gerçi evde yatmasaydım hepinizden önce doğurcaktım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?