2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

a.s.canm masallh allah nazadan saklasn..benim bebikte basından beri dogum pozisyonunda bassagı duruyo son anda ters dönmezse i,yi

Cerenora hoşgeldin, çok güzel haberlerle gelmişsin, gözün aydın.
Benim bebik de ters hala, benim doktorum da aynı şeyleri söyledi, dönerler inşallah.
Ben her gün konuşuyorum dönsün diye, kestirme oğlum anneni diyorum.
Anlıyor mudur bilmem :)

Öğle yemeğinde dışarı çıkmıştık, yine çok yemişim, nefes alamıyorum şimdi.
Kaplumbağalar gibiyim valla, biraz fazla yayıldım mı kalkamıyorum...

çok içme kız şalgam,işiir seni,,, dikkat et!!! AY ESNAF OLMAKTA ZOR YAA.İNŞALLAH AÇILIR İŞLER....

Annişler nasılsız? Biz tüm eşyalarımızı yıkadık, ütüledik...Küçük küçük hem zevkli hem zor..
Fark ettiğim bazı şeyleri paylaşmak istedim. 10 lu hastane çıkışını kutusunu açınca battaniyesi dışında bir avuç kaldı.. Uzun kollu badi bile yok içinde..45 liralık orta halli bir hastane çıkışı. 5 li 2 adet hastane çıkışı bence daha iyi gibi...
30 derecede Dalin sıvı sabun ve yumuşatıcısını kullandım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Fakat
Karyolasındaki uyku setini yıkamadım. Bozulur diye korkuyorum. Bebişim 4 -5 ay yatak odasında beşiğinde yatacak zaten.. Yazında çamaşır makinesinde sıkma yapmadan yıkarım asarım diye düşünüyorum. Sizlerin verebileceği tavsiyeler varsa paylaşalım. Henüz yıkama, ütüleme yapmamış annelere kolay gelsin...

aynen 40 yıl dinlerim artık ohaoldumsmile

sağol canım... inşallah açılır işleriniz. esnaflık cesaret işi. ben korkağımdır. ayın 15 inde maaş yatacak...

a.s.canm masallh allah nazadan saklasn..benim bebikte basından beri dogum pozisyonunda bassagı duruyo son anda ters dönmezse i,yi

benimkide geçen ay o pozisyondaydı dönmüş zilli..

olabilir ama şubatta doğuraçak olanlar var mesela ben :))))))))

çaktırma belki ben de nisanda doğururum belli olmaz a.s

Bugün kızımın hareketleri minik minik ve hafif vurmalar olarak hissediyorum ve göbeğimin tam ortasında gibi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bugün kızımın hareketleri minik minik ve hafif vurmalar olarak hissediyorum ve göbeğimin tam ortasında gibi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ben bır kac gundur kızımın haraketlerını asagıda hıssedıyorum sureklı yukarda ıken doktor bana dogum kanalına falan gırmıs demedı donmusde demedı kötükedihüso acaba dogum pozisyonunu alınca mı asagıda oynuyor kafamçokkarıştı

ben bu yan yaırma yastığından bahsedemem bile eşime tefe koyar beni:)) biz nasıl büyüdük kafamız yamuk mu ile başlar ..devam eder ve susmazkaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…