- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.241
a.s.canm masallh allah nazadan saklasnmart ayının güzel anneleri merhaba, umarım herkes iyidir bebiklerle beraber tabii... geçmişi birazdan okuyacağım çünkü kaydirigubbakcemile3
bizi soracak olursanız önce mahsus selam eder... asker mektubu gibi oldu bu :tomato:
biz dün doktor amcamızdaydık. artık 2 haftada bir görüşeceğiz kızımla doktor amcamız öyle söyledi. bir de bend e artık ev hanımı oldum çünkü doktor rapor verdi git eve dinlen dedi. :dance:
kızım teyzeleri 29+4'te 1518 gr. ve 40 cm. olmuşdoktor suratını gösterdi tostik bir suratı var. bir de ayak tabanlarını gördük oyyy! tam ısırmalık cokacimcoook ilk defa doğumu konuştu doktor bence normal doğur dedi. ben de "ben de öyle istiyorum" dedim ama benim zilli şu anda ters. bakalım dönerse normal doğurmak istiyoruz yani.
sağlık ocağının doktorunu uzun uzun şikayet ettim. doktor "Allah Allah takımış bu kafayı sana " dedi. uzun uzun bir anne neden tehlikeye girer anlattı. (sağlık ocağı demişken dün telefon ettiler neden gelmiyon diye, düşmüyorlar peşimdenklava: )
işte biz böyleyiz kızlar. Allah hepimize yani tüm hamilelere bebiklerle beraber bu güzel yolculuğu hayırlısıyla tamamlayarak kavuşmayı nasip etsin :Saruboceq: yüzünüzden gülücükler, kalbinizden huzur, karnınızdan tekmeler eksik olmasın :icecream:
benimde dusA girmem lazım ayak sürüyorum ik saattır cok sogggggguuuuuuuuk:sm_confused:neyse ben bi duşa gireyim
olabilir ama şubatta doğuraçak olanlar var mesela ben :))))))))teşekkür ederim kılzar. selkie inşallah döner. doktor 36 dan sonra dönmezse dönmesi zor dedi bakalım.
bence bu doğuranlar listesini 1 martta konu açıp orada toplayalım derim. biz martın sonundayız inşallah takip ederiz.
kujuubu arada opuyorumnanaktan da bugün kontrole gidicekti insallah iyi haberlerle geli,r büyütmüştür tombigi
bizde ocak anneleri gibi subatta dökülücez galiba..en azından kendi adıma böyle hissediorum..hepimiz için hayırlısıolabilir ama şubatta doğuraçak olanlar var mesela ben :))))))))
boyum 1.78,67 kilo ile hamile kaldım şu anda 95 kiloyum :)))))))):))) ben oldum zaten iyie tontiş....ay napayım yaaa çok sıkılıyorum nedense....sonra uyuya kalıyorum,uyuşturuyo sanki....[
kaç kiloyla hamile kaldın şimdi kaç kilosun boyun iyiyse kilon belli olmaz kıııı burda en son en mi doğum yapcam haftaya göre yani gerçi evde yatmasaydım hepinizden önce doğurcaktım :dance:
:))))))) ya o zaman bekle denersin normal yastıkla baktım olmuyor alırsın bir tane....pahalı bişey değil 15 tl falan olması lazım...çok hoşsun :)) maşallah bebeğine cerenoraiyi dileklerin için de sağol canım amin..
ben bu yan yaırma yastığından bahsedemem bile eşime tefe koyar beni:)) biz nasıl büyüdük kafamız yamuk mu ile başlar ..devam eder ve susmazkaydirigubbakcemile3
Cerenora, ne güzel yazmışsın, içim açıldı okurken, maşallah bebeğine canım, darısı hepimize olsun inşallah, raporunda hayırlı olsun, evde bol bol dinlen artık..
Bak şimdi kafam karıştı, evet çok ta pahalı bişey değil aslında, bende mi alsam ne yapsam :)) Demek yastıklar kayıyor, kız nasıl kaydıracak minicik bebek..?
sen bilirsin anım ama benimki kaydıryordu hep yastığı,,,nasıl yapıyorduysa....bi bakıyordum çırt kaynış altından sonra gittin aldım bir tane yastık rahat ettim..hatta azçık yamulmuştu oğluşumun kafaçığı....:)))) ama düzeldi şimdi iyi kafası....sende bakarsın duruma gerekirse gider alırsın heryerde bulunuyor onlar..çarrefourlarda bile var....
olabilir ama şubatta doğuraçak olanlar var mesela ben :))))))))
bizde ocak anneleri gibi subatta dökülücez galiba..en azından kendi adıma böyle hissediorum..hepimiz için hayırlısı
bnde bndeeee şubat sonuuuualkisalkisalkis
iki dakka boş bırakmaya gelmiyosunuz yaa hemen 2 sayfa doldurup bitirmişsiniz, cerenora we toprak maşallah bebiklere
off yine şalgamcı geldi az aliim dedim yine bütün ksayı döktüm adama off yaa2 gündür işler çok durgun sinek awlıyoruz resmen:1no2:
boyum 1.78,67 kilo ile hamile kaldım şu anda 95 kiloyum :))))))))
ii canım kilon belli olmuyodur bence ya bende 1.75 boyundayım 63 ile hamiş oldum ve şimdi 80 kiloyum ama inan geçen pazara gittim eşimi araadan cüzdanı almaya gitti bende arkam dönük bekliyodum 2 tane yaşlı teyzenin arkamda olduğunu hissettim fısı fısı bişiler konuşuyolardı öne doğru geldiler ve aaaa kızım sen hamilemisin ya hiç belli olmuyo ben seni arkadan görünce çok beğendim evlisin ya sen dedi ben koptum gülmekten yaaaa oğlunamı alcktı ne yapcaktı :dance: yani belli etmiyoz kiloları opuyorumnanaktan
Cerenora, ne güzel yazmışsın, içim açıldı okurken, maşallah bebeğine canım, darısı hepimize olsun inşallah, raporunda hayırlı olsun, evde bol bol dinlen artık..
sağol canım sizi görünce içim açılıyor da ondan yazılara yansıyor :dance:
Bak şimdi kafam karıştı, evet çok ta pahalı bişey değil aslında, bende mi alsam ne yapsam :)) Demek yastıklar kayıyor, kız nasıl kaydıracak minicik bebek..?
çok hoşsun :)) maşallah bebeğine cerenoraiyi dileklerin için de sağol canım amin..
sağol canım mart analarının hepsi hoş zemuszemus
ben bu yan yaırma yastığından bahsedemem bile eşime tefe koyar beni:)) biz nasıl büyüdük kafamız yamuk mu ile başlar ..devam eder ve susmazkaydirigubbakcemile3
iki dakka boş bırakmaya gelmiyosunuz yaa hemen 2 sayfa doldurup bitirmişsiniz, cerenora we toprak maşallah bebiklere
off yine şalgamcı geldi az aliim dedim yine bütün ksayı döktüm adama off yaa2 gündür işler çok durgun sinek awlıyoruz resmen:1no2:
a.s.canm masallh allah nazadan saklasn..benim bebikte basından beri dogum pozisyonunda bassagı duruyo son anda ters dönmezse i,yi
Cerenora hoşgeldin, çok güzel haberlerle gelmişsin, gözün aydın.
Benim bebik de ters hala, benim doktorum da aynı şeyleri söyledi, dönerler inşallah.
Ben her gün konuşuyorum dönsün diye, kestirme oğlum anneni diyorum.
Anlıyor mudur bilmem :)
kaydirigubbakcemile3 benim ablam da ters doğmuş teyzesine çekmez inşallah..
Öğle yemeğinde dışarı çıkmıştık, yine çok yemişim, nefes alamıyorum şimdi.
Kaplumbağalar gibiyim valla, biraz fazla yayıldım mı kalkamıyorum...
olabilir ama şubatta doğuraçak olanlar var mesela ben :))))))))
:)))))))) TEYZEM OĞLUNA ALÇAKTI SENİ KESİN ...kadın şok olmuştur..aslında dediğin gibi çok kilolu durmuyorum ama ben rahatsız oluyorum işte..ilk bebiştede çok kilo almıştım 36 kilo bu yine iyi seyir ediyor..boyum 1.78,67 kilo ile hamile kaldım şu anda 95 kiloyum :))))))))
ii canım kilon belli olmuyodur bence ya bende 1.75 boyundayım 63 ile hamiş oldum ve şimdi 80 kiloyum ama inan geçen pazara gittim eşimi araadan cüzdanı almaya gitti bende arkam dönük bekliyodum 2 tane yaşlı teyzenin arkamda olduğunu hissettim fısı fısı bişiler konuşuyolardı öne doğru geldiler ve aaaa kızım sen hamilemisin ya hiç belli olmuyo ben seni arkadan görünce çok beğendim evlisin ya sen dedi ben koptum gülmekten yaaaa oğlunamı alcktı ne yapcaktı :dance: yani belli etmiyoz kiloları opuyorumnanaktan
Bugün kızımın hareketleri minik minik ve hafif vurmalar olarak hissediyorum ve göbeğimin tam ortasında gibi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?