2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

esım bana dun dıyor top gıbı duruyorsun sankı yuwarlanacakmısım bilmiyorumkismile

Son düzenleme:

çanım bitirmişsin sende işlerini..o yatak örtülerine bişey olmuyor ama onlarda sıvı deterjan kullan sabun tozu falan kullanma...30 dereede yada hassas da yıkarsan bişey olmaz...oğlumda hep yıkıyordum onun seti hala yeni gibi...ama kullanmıaksan tabi şimdi hiç gerek yok o zaman yıkarsın....

Polenss, hoşgeldin, güle güle kullanın aldıklarınızı, bende 5 li hastane çıkışlarından aldım 3 adet, diğer 10 lu olanlar abartı geldi bana, ben karyolasındaki uyku setini de yıkadım, bozulmuyor korkma, hiç bişey olmadı, ben 30 derece de bebek deterjanı ile yıkadım, duramadım serdim bile karyolanın içine üstelik, sanırım doğuma yakın toz olduysa diye bir daha yıkarım..

Bugün kızımın hareketleri minik minik ve hafif vurmalar olarak hissediyorum ve göbeğimin tam ortasında gibi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Benim kızımda göbek deliğimin orda pıt pıt yapıyor şu an :))

peki Selkie cibinlik tülünü yıkamaya gerek var mı sence?

sağol canım..ben cok uluk oldum daha hiçbirşey hazırlamadımboshayallersmile

Bugün kızımın hareketleri minik minik ve hafif vurmalar olarak hissediyorum ve göbeğimin tam ortasında gibi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

benimki pek vurmuyor atık sanki sığamıyor içime kımıldanıp duryuyor:))elimi falan koyunca yan yatarken eli mi ayağımı bilmiyorum ama getirip koyuyor elimin üzerine:asigim:
birde dalga dalga olyor göbeğim kımıldanırken aha diyom şimdi çıkaracak bu elini fialn biyerimden:))

ya kızlar benim bu ara sinirlerim çok hasaaslaştı yine hem abonelrde beni çok üzüyorlar.... ya veznede durmak çok zor bir iş gerçekten anlatsam roman olur o kadar çok insanla uğraşıyoruz ki... :(

Kızlar,

hepiniz bebeklerinizi yanınızda nerede yatıcaksınız.. Biz halen sepetmi alalım Park yatakmı karar veremedik 2sindende beğendik ama henüz almadık. Siz neler aldınız?

ben de bitirdim canım o işleri çok zevkli... >>Dalinin özellikle kokusunu çok beğendim..bundan sonra da onu kullanırım diye düşünüyorum. benim de alt açma biraz bozulur gibi oldu çok üzüldüm. oysa elde yıkama programında yıkadım... ucuz bir şey de değildi ama :sm_confused: bu arada ben kadifeleri ütülemedim sen ütüledin mi canım?

Son düzenleme:
Kızlar,

hepiniz bebeklerinizi yanınızda nerede yatıcaksınız.. Biz halen sepetmi alalım Park yatakmı karar veremedik 2sindende beğendik ama henüz almadık. Siz neler aldınız?

bız oda takımı aldık ama besıgını sanırım yatak odama gecırıcem ole gozukuyor ben 1-2 yasına kadar ayrı yatırmam onu

Siendrunca bende çok kararsızım beşik mi park yatak mı geceleri rüyalarıma giriyor artık

kızlar göbeğim çok kaşınıyor yaaa kaşımamak için zor tutuyorum kendimi o kadar nemli tutmaya çalışıyorum ama sanırım çatlayacağım
alsanaalsanasmile

Kaç haftalıksın sen canım daha erken doğum kanalına inmesi için 33-37 haftalar arasında dönüyor yavaş yavaş ....Kızının hareketleri ayakları olabilir bazen bana da oluyor çok vuruyor zilli kızım benimmm...
Ama neden se bugün vurmaları çok yavaş şuan kafası ve gövdesi yukarda ayakları aşağıda vücudu göbeğimin ortasında diye düşünüyorum

Kızlar,

Benim yatak odam çok dar olduğu için orada sepet v.b. gibi bir şeye yer yok, ben bu sebeple direk bebek odasında ve bebeği de kendi karyolasında yatırmayı düşünüyorum, bebek odasında bir tane de tek kişilik yatak var, bende orada yatıp bebekle ilgilenecem..

ya kızlar benim bu ara sinirlerim çok hasaaslaştı yine hem abonelrde beni çok üzüyorlar.... ya veznede durmak çok zor bir iş gerçekten anlatsam roman olur o kadar çok insanla uğraşıyoruz ki... :(

Zaten hayatta en zor sey bırıne bırsey anlatmak canım hassas donemdeyız bıde allah kolaylık wersın:Saruboceq::Saruboceq: ızıne ayrılmıyor musun sen

Canım bende tek kısılık baza aldım odasına ama esımle yattık tıkış tıkış oluyor bende onsuz uyuyamıyorum o zaman nasıl olcak

olabılır eet erken o zaman belkı doktor o yuzden bana bısı demedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…