- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.261
:)))))))) TEYZEM OĞLUNA ALÇAKTI SENı KESıN ...kadın şok olmuştur..aslında dediğin gibi çok kilolu durmuyorum ama ben rahatsız oluyorum işte..ilk bebiştede çok kilo almıştım 36 kilo bu yine iyi seyir ediyor..
Annişler nasılsız? Biz tüm eşyalarımızı yıkadık, ütüledik...Küçük küçük hem zevkli hem zor..
Fark ettiğim bazı şeyleri paylaşmak istedim. 10 lu hastane çıkışını kutusunu açınca battaniyesi dışında bir avuç kaldı.. Uzun kollu badi bile yok içinde..45 liralık orta halli bir hastane çıkışı. 5 li 2 adet hastane çıkışı bence daha iyi gibi...
30 derecede Dalin sıvı sabun ve yumuşatıcısını kullandım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Fakat
Karyolasındaki uyku setini yıkamadım. Bozulur diye korkuyorum. Bebişim 4 -5 ay yatak odasında beşiğinde yatacak zaten.. Yazında çamaşır makinesinde sıkma yapmadan yıkarım asarım diye düşünüyorum. Sizlerin verebileceği tavsiyeler varsa paylaşalım. Henüz yıkama, ütüleme yapmamış annelere kolay gelsin...
benimde dusA girmem lazım ayak sürüyorum ik saattır cok sogggggguuuuuuuuk:sm_confused:
esım bana dun dıyor top gıbı duruyorsun sankı yuwarlanacakmısım bilmiyorumkismile
:))))) bizde eşimle göbek ölçüyoruz benim göbeğim onunkini geçti sonunda.... :))))))))
Annişler nasılsız? Biz tüm eşyalarımızı yıkadık, ütüledik...Küçük küçük hem zevkli hem zor..
Fark ettiğim bazı şeyleri paylaşmak istedim. 10 lu hastane çıkışını kutusunu açınca battaniyesi dışında bir avuç kaldı.. Uzun kollu badi bile yok içinde..45 liralık orta halli bir hastane çıkışı. 5 li 2 adet hastane çıkışı bence daha iyi gibi...
30 derecede Dalin sıvı sabun ve yumuşatıcısını kullandım. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Fakat
Karyolasındaki uyku setini yıkamadım. Bozulur diye korkuyorum. Bebişim 4 -5 ay yatak odasında beşiğinde yatacak zaten.. Yazında çamaşır makinesinde sıkma yapmadan yıkarım asarım diye düşünüyorum. Sizlerin verebileceği tavsiyeler varsa paylaşalım. Henüz yıkama, ütüleme yapmamış annelere kolay gelsin...
Bugün kızımın hareketleri minik minik ve hafif vurmalar olarak hissediyorum ve göbeğimin tam ortasında gibi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
çanım bitirmişsin sende işlerini..o yatak örtülerine bişey olmuyor ama onlarda sıvı deterjan kullan sabun tozu falan kullanma...30 dereede yada hassas da yıkarsan bişey olmaz...oğlumda hep yıkıyordum onun seti hala yeni gibi...ama kullanmıaksan tabi şimdi hiç gerek yok o zaman yıkarsın....
:))))) bizde eşimle göbek ölçüyoruz benim göbeğim onunkini geçti sonunda.... :))))))))
peki Selkie cibinlik tülünü yıkamaya gerek var mı sence?
Bugün kızımın hareketleri minik minik ve hafif vurmalar olarak hissediyorum ve göbeğimin tam ortasında gibi....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
esım bana dun dıyor top gıbı duruyorsun sankı yuwarlanacakmısım bilmiyorumkismile
ne güzel:))bana dün 3-4 aylıkmısın dediler...bebek minik mi filan..bense patlayacak gibi hissediyom kendimi kocaman oldum...
Kızlar,
hepiniz bebeklerinizi yanınızda nerede yatıcaksınız.. Biz halen sepetmi alalım Park yatakmı karar veremedik 2sindende beğendik ama henüz almadık. Siz neler aldınız?
Ben bır kac gundur kızımın haraketlerını asagıda hıssedıyorum sureklı yukarda ıken doktor bana dogum kanalına falan gırmıs demedı donmusde demedı kötükedihüso acaba dogum pozisyonunu alınca mı asagıda oynuyor kafamçokkarıştı
Kızlar,
hepiniz bebeklerinizi yanınızda nerede yatıcaksınız.. Biz halen sepetmi alalım Park yatakmı karar veremedik 2sindende beğendik ama henüz almadık. Siz neler aldınız?
ya kızlar benim bu ara sinirlerim çok hasaaslaştı yine hem abonelrde beni çok üzüyorlar.... ya veznede durmak çok zor bir iş gerçekten anlatsam roman olur o kadar çok insanla uğraşıyoruz ki...: (
Benim yatak odam çok dar olduğu için orada sepet v.b. gibi bir şeye yer yok, ben bu sebeple direk bebek odasında ve bebeği de kendi karyolasında yatırmayı düşünüyorum, bebek odasında bir tane de tek kişilik yatak var, bende orada yatıp bebekle ilgilenecem..
Kaç haftalıksın sen canım daha erken doğum kanalına inmesi için 33-37 haftalar arasında dönüyor yavaş yavaş ....Kızının hareketleri ayakları olabilir bazen bana da oluyor çok vuruyor zilli kızım benimmm...
Ama neden se bugün vurmaları çok yavaş şuan kafası ve gövdesi yukarda ayakları aşağıda vücudu göbeğimin ortasında diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?