2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle yıka derim ben, ben yıkadım, çok kırışır diye elimde yıkadım onu..

makinaya atsam da sıktırmasam nasıl olur? tül deterjanıyla.. nasılsa tenine deymeyecek?

Kızlar,

hepiniz bebeklerinizi yanınızda nerede yatıcaksınız.. Biz halen sepetmi alalım Park yatakmı karar veremedik 2sindende beğendik ama henüz almadık. Siz neler aldınız?

ben odama sepet almayı düşünüyorum.

kocan kıskanmasın Simenay:1ninca:

peki Selkie cibinlik tülünü yıkamaya gerek var mı sence?

bi elinde sudan geçirsen fena olmaz..tozu gitmiş olur,,sonuçta onlar dikilirken kim bilir nerelere değiyor...

ben esımde 10-15 kılo fazlayım yanımda cücük gibi kalıyor bilmiyorumkismile:jeyyar:
:))))))))))

Kızlar,

hepiniz bebeklerinizi yanınızda nerede yatıcaksınız.. Biz halen sepetmi alalım Park yatakmı karar veremedik 2sindende beğendik ama henüz almadık. Siz neler aldınız?
benim yatak odam musait olduğu için beşiği oraya kurdurdum....

yaa ben bu oğlana hergün yeniden aşık oluyorum ne büyük bir mucize bunlar elimi karnıma koyuyorum hemen hareketleniyor.ağlayacağım şimdi yaa:gitme:ne duygusal oldum ben yaa herşeye ağlıyorum senağlama.Allah ın izniyle sağsalim kucaklasak şu bıdıkları.

ben bir duş alayım en iyisi?belkim devrelerim düzelir.kafamçokkarıştı

çok içme kız şalgam,işiir seni,,, dikkat et!!! AY ESNAF OLMAKTA ZOR YAA.İNŞALLAH AÇILIR İŞLER....
ay yok sodaların şalgamların içindeyim elimi sürmüşlüğüm yok, ama sırmanın mandalinalı sodası çıktı tawsiye ederim süper! yemeğim bitsin iççem üstün walla
ben bu yan yaırma yastığından bahsedemem bile eşime tefe koyar beni:)) biz nasıl büyüdük kafamız yamuk mu ile başlar ..devam eder ve susmazkaydirigubbakcemile3
haklıda bnce o ne yaa koy sırtına yumuşak bi yasttık yan yatsın weletklava:aklinialirimsmile
kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

esım bana dun dıyor top gıbı duruyorsun sankı yuwarlanacakmısım bilmiyorumkismile
bana da dipki hamile gibi durmuyosun çok fitsinaklinialirimsmile
peki Selkie cibinlik tülünü yıkamaya gerek var mı sence?
ya kızlar o tülleri doktorlar hiç önermiyo bütün tozu tüyü çekiyormuş?
ya kızlar benim bu ara sinirlerim çok hasaaslaştı yine hem abonelrde beni çok üzüyorlar.... ya veznede durmak çok zor bir iş gerçekten anlatsam roman olur o kadar çok insanla uğraşıyoruz ki... :(

sabret canım az kaldı bnde telefonda bazen bağırmak istiyorum kadınlara ama yapamıorum sonra kocişime şikayet ediolar tele çıkan kız tecrübesiz heralde çok ters die:mymeka:kötükedihüso

bu günde temizlenme günü heralde herkes duş alıyo nan sırayla hayırdıraklinialirimsmile
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?

ayrıca bu linke tıklayıp son adet tarihinizi yazıp bebeğinizi öğrenebilirsiniz ne kaç haftalık olduğunu ve bebeğinizin durumunu
gebelik.org en güzel site yaw bide e-gebelik.net
Kızlar,

ben park yatak aldım we yatak odamda yatacak bebişim ayrı oda yapamam şuncacık bebeğe 1 yaşından sonra ewimizide büyütmüş oluruz inşallah o zamanabayanssulusmile

evdeyken tek başınayken duş alma .Br haber okudum içim daraldı ben hep akşamları yaparım ve yalnız olmak istemem yapma bence

Zaten hayatta en zor sey bırıne bırsey anlatmak canım hassas donemdeyız bıde allah kolaylık wersın:Saruboceq::Saruboceq: ızıne ayrılmıyor musun sen

hasret0587 Alıntı:
sabret canım az kaldı bnde telefonda bazen bağırmak istiyorum kadınlara ama yapamıorum sonra kocişime şikayet ediolar tele çıkan kız tecrübesiz heralde çok ters die

hayır ayrılmayacağım ama ço kzorluyorlar ya düşün 10 ve 5 kururşum kalmadı bende adama 25 kuruş verdim 20 kuruş yerine apra üstü o 25 kuruşu bankonun üstünde unutmuş döndü geri hırsız diye bağırıyor herkesin içnide baktım verdim ben hatta fazla verdi mdedim.. baktım bankoda duruyor bakın burda bırkamışsını dedim bırka bu işleri bende yaptım veznedarlık akşama kadar mileltten eksip kesip cebinize atıyor maaştan falasını çıakrtıyorsun diye bağırıyor bende belli zamanında çok yapmışsınız ki herkesi böyle görüyorsunuz dedim ve sustum.... artık ne uğraşacak ne cavp verecek hali maklmadı gerçekten o kadar ok buna benzer şey yaşıyorum ki .. .görüşmesi ço kgelen ne hakaretler ediyor dsiyorum ban değil telekoma fatoşcum susu boşver ama öyleside işte insanı çileden çıakrtıyor.... susutum cevap evrmedi mdiyede suçlusun ya ondna susuyorsun yüüzn kızardı bak diyor artık valla bıktım yaaa ((((((((((

sinirimden anca ağlıyorum artık :(((

Canım ya dunyada ne kadar cahıl war ıste takma kafana dıcem ama ben olsam adamın ustune bısıler fırlatmıstım klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso

çanım ya insanlarla uğraşmak ne zor..ben olsam böyle bir şe dayanamazdım,hele bu halde Allah yardımın olsun...

sakin ol seyyalciğim sen kocanla miniğinle geçireceğin güzel günleri düşün opuyorumnanaktan boşver insanları ağzı olan konuşuyor...

alsanaalsanasmile

ellerdeki uyusma benim de 3 gundur var canim. cok rahatsizlik veriyor. geceleri ve sabah kalktigimda bazen hic bir tutamiyorum elimle. bakalim umarim gecer.

ya guzelim skma tatlı canini. cahil insanlarla ugrasmak zordur. o oyle dedi diye sen oyle olmuyorsun ya. baskalari yuzunden minik kuzunu uzme. o kisi seni uzdugu icin cezasini bulacak ya da bulmustur bile merak etme.

neden ayrılmıyorsun doğurana kadar çalışıcan sanırımkafamçokkarıştı

Canım ya dunyada ne kadar cahıl war ıste takma kafana dıcem ama ben olsam adamın ustune bısıler fırlatmıstım klava:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso

neler geliyor akşaam kadar fırlatacak eşyam kalmaz limde :):)::)) valal diyorum ya sizlerin sayesinde böyle kafa dağıtıp rahatıyorum birde ebbeğimin resimelrine bakınca sakinleşiyorum :):):):)

dünya umurumda olmuyor onun o masum resimlerini görünce :):):):):))

ama inanın çok büyük terapi oluyorsunuz hepinize ayrı ayrı teşekkrüelr canlarım benm :):)::):):):)

neden ayrılmıyorsun doğurana kadar çalışıcan sanırımkafamçokkarıştı

sen burda erken doğum yaparsın kzıım diyen çok var :):):)

ama ya ne bileyim bebeğimle zaman geçirmek istiyorum.... bakalım eğer bu hafta izinli olmak bana çok iyi gelirse iznimi alacağım çünki bebeğimede yansır diye korkuyorum bu ruh hali ile sürekli ağlayan bir bebek olabilir .... birde ahsretlişk çektik yazık kuzucuma :):):):)
,

aslında işim çok rahat sabah sekizde geliyorum öğle arası bir saat eve annemin yanına gidip yemeğimi yiyorum dinleniyorum sonra gene geliyorum akşam 4,30 da kapatıp gidiyorum ama işte şlu kadarcık satte deli ediveriyoralr insanı....

Hepimiz burda birbirimizin derdıne oratk olup onun sorununu hep birlikte cozmek ıcın warız canım sen ben yada dıger ark lar yalnız deılız ben yenı olmama ragmen sabahtan berı sızden ayrılamıyorum sıze o kadar alıstım kı hepinizi cok sewıyorum

Arkadaşlar alakasız ama bir şey soracağım...Bu göğüs yara olmasın diye alınan kremleri ne zaman kullanmaya başlamamız gerekiyor?Bir de şu süt arttırıcı çaylardan içmeye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
Bir nokta arkadaşım , dr. bebeğin makat duruşu yani ters durması durumunda tekmelerin aşağıdan hissedileceğini söylüyor...Senin bebekte ters duruyor olabilir...

Tskler bakalım doktorumuz 1 ay sonraya cagır o zaman ne dıcek.

hayatım zaten bebek emerse göğüs yara oluyor bebek emmeye baslayınca sanıyorum bıde dogumdan sonra ıcmeye baslayacagız dıye dusunuyorum ben kendımce

Canım bende tek kısılık baza aldım odasına ama esımle yattık tıkış tıkış oluyor bende onsuz uyuyamıyorum o zaman nasıl olcak

İlahi hatun yaa, eşim bir süre bensiz yatsın napiim, biz çözümü böyle bulduk, bende arada eşimin yanına kaçar yine gelirim bebeğin odasına :kedi::kedi:

simdi oğlumun mobilyasını aldığımız yerden aradılar mobilyalarınız geldi ne zaman getirelim die çokkkk mutlu oldum ya a a a a a :))))

Hadi gözün aydın, güle güle kullanın..

makinaya atsam da sıktırmasam nasıl olur? tül deterjanıyla.. nasılsa tenine deymeyecek?

ben odama sepet almayı düşünüyorum.

kocan kıskanmasın Simenay:1ninca:

Makinada sıktırmadan yıkasanda olur evet, kocam kıskanır mı bilmem artık, yaşayıp görecez ama ancak böyle bir çözüm bulabildik, kocamı hepten yalnız bırakacak değilim bu arada :kedi:

Canım yaa, işin zor hakkaten, ne insanlar var şu hayatta, laf anlatmak zor evet, sen sakin olmaya çalış yinede, miniğin etkilenmesin, izine çıkacağın günü düşünerek sakinleş...

Bizde seni sevdik, hergün bekleriz artık, aksatma olur mu? :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…