2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Toprakcım, ben süt artırıcı çaylardan aldım, satıcının dediğine göre, emzirmeye yani süt gelmeye başlayınca içmeye başlayabilirmişiz, ben 1-2 tanesini çantama koydum, hastaneye yanımda götürecem, kremide çantama attım, hastanede iken lazım olur belki diye, çokta bilgili değilim aslında bu konuda ama bana süt gelmeye başlayınca kullanmalıymışız gibi geliyor.

sımenay cım tesekkurler canım olumunekankayizsmile

ben bebegın 40 cıkana kadar anneye we bebege karabasan gelırmıs dıye duymustum ondan cok tırsıyorum ohaoldumsmile

kreme aynı gün başlanması gerektiğini sölüyolar yani hastane çantasında bulunmalıymış.
süt artırıcı çayda milupa still tea alıcam
milupa anne bebek kulübü bana bi sürü indirim çeki gönderdi niwea bakım ürünlerinde %25 indirim huggies bezlerde %25 indirim we milupada %25 indirm bu ay sonuna kadar faydalanıyorum migrostan alacağım pazartesi falan

canımmm bende öyle yapmaya çalışıyorum işte

he birde bu arada evet bir nokta her daim bekleriz... :):):

toprakçım bebiş doğunca yapmak laızm hepisni yoksa belkşi bi zararı olur bence şimdiden başlam ihtiyac göre alınıp kullanmka daha doğru :):):)):

sütü en iyi artıran iyi güzel düşünce imiş :):):))

ceronaracığım çok iyi yapmışsın. Kadifeleri sakın ütülemeyin.Ben birtane denedim. Ne kadar ısı derecesi düşük olsada iz yapıyor.. zaten kadifeler hiç kırışmamış. Çantaya alt açma koyuyormuyuz. Çantam şişti.. :)))

ben bebegın 40 cıkana kadar anneye we bebege karabasan gelırmıs dıye duymustum ondan cok tırsıyorum ohaoldumsmile

Sakın böyle şeyler düşünüpte, şimdiden psikolojini bozma, sonuçta evde yalnız olmayacaksın, birileri hep yanında olacak, diğer odada olmaları ne fark ederki, bunlar saçma düşünceler, içini ferah tut, aklına getirme, herşey çok güzel olacak, çok mutlu olacaz..

kornelya bebişini güle güle büyütsün inşallah en kısa zamanda eve getiriler sanırım kuvözdedir

Evde izinli iken daha çok yeniyor değil mi? Aslında dikkat etmek lazım, bende fazla kaçırıp sonra evin içinde dolanıp duruyorum..
yemeği yedim üstüne tatlı ve elma ben en iyisi yürüyüşe gideyim kızlar haydi yürüyüie

canım banada hamilelikte olur dediler kaşıntı olur dediler bence herkeste aynı şeyler olmuyor bunları düşünme bebişe kavuşma düşüncesi beni çok mutlu etmeye başladı zemuszemus

anaa kız bana gödnermedi bu indirim çekleriniiii milupa niyeeeeeeeeeeee

Teşekkürler kızlar...Sanki ben doğumdan önce kullanılması gerekiyor gibi okudum bir kaç yerden.Satıcı çocukta en geç doğumdan 20 gün önce kullanmaya başlayın dedi gibi hatırlıyorum ama emin de değilim...Malum yarım kapasite çalışıyorum her şeyi unutuyorum...

bazen gelıyorlar sagdan soldan zaten ya esım ıse gıtmek ıcın ewden cıkıyor sankı ewı kara kara adamlar basıyor gezınıyorlar alıskanlık oldu bu ara saba 4 gıbı uyanıyorum ezan okunana kadar yatakta esınıyorum uyumak ıcın afedersınız ama wc ye bıle korkudan kalkmıyorum bazen :bbo:

Bende dün gece çok kötü bir rüya gördüm.. ıstemeden 10 larca kişiyi öldürdüm. Pazarların üstündeki çuval bezler varya yolun tamamını onlardan atmışlar..Bende arabayla geçmeye çalışıyorum. Onların altında insanlar yatıyormuş. Heryer kan oldu. Uyandım ağla ağla içim çıktı.. Eşim anlatıyor sabah valla istemeden oldu falan diyormuşum.. Kan rüyayı bozar derler ama.. Gerçek gibiydi..

ya benim bebek doğacak hiç birşey gelmedi bende iptal ettim bence bir iki kişiye gönderiyorlar
ben kadieelri ütüledim güzel oldu kızlar
sütü artıran çörek otu ve ısırgan tohumu balla bir çay kaşıgı macun ypılıp akşamları yenilecek
anasoın ısırgan rezene karışımı çayı içilecek
bol bol su 2 şişe maden suyu içilecek b vitamini alınacak kızlar bunlar artırıyor not alın lütfen
uyuyamayanlar için hamileyken melisa papatya rezene çayı içilecek
tatlı badem yağlı süt içilecek 2 damla damlatın
doktor soylemişti bende not aldım
gögüs uçları yara alırsa göğüs uçluğu alırız

Yazmadığım süre içinde arka arkaya iki tane cinnet geçirdim, tedarikçilerin birine avaz avaz bağırdım, diğerine en korkunç ses tonumla bugün doğurursam sebebi sizsiniz diye cırladım.
Allahım kimse işini düzgün yapmıyor, herkesin arkasını ben topluyorum bu top gibi halimle...
O arada siz epey kaynatmışsınız, dönüp okuyamayacağım, sinirden gözlerim bile terledi valla...
Sadece meme çatlakları ile ilgili bir öneri:
Benim birçok arkadaşım 34.-36. haftalarda lanolinli kremleri kullanmaya başladı, hiç problem yaşamadılar. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum, inşallah çok acı çekmeyiz :)

arkadaşlar malum bebiklerimizle buluşma zamanımız yaklaşıyo,yeni bi liste yapılması gerekiyo,,.gönüllü arkadaş aranıyorrr:lepi: :lepi::lepi:delikafadulden

arkadaşlar malum bebiklerimizle buluşma zamanımız yaklaşıyo,yeni bi liste yapılması gerekiyo,,.gönüllü arkadaş aranıyorrr:lepi: :lepi::lepi:delikafadulden

ben gönüllü olabilirim hem doğumumda bir çoğunuza göre daha geç inşallah tabii :)) ama liste nasıl yapılıyor öğretir misin çabuk öğrenirim
laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…