- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.301
Arkadaşlar alakasız ama bir şey soracağım...Bu göğüs yara olmasın diye alınan kremleri ne zaman kullanmaya başlamamız gerekiyor?Bir de şu süt arttırıcı çaylardan içmeye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
Bir nokta arkadaşım , dr. bebeğin makat duruşu yani ters durması durumunda tekmelerin aşağıdan hissedileceğini söylüyor...Senin bebekte ters duruyor olabilir...
kızlar çok yemşiim yine off
Arkadaşlar alakasız ama bir şey soracağım...Bu göğüs yara olmasın diye alınan kremleri ne zaman kullanmaya başlamamız gerekiyor?Bir de şu süt arttırıcı çaylardan içmeye ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz?
Bir nokta arkadaşım , dr. bebeğin makat duruşu yani ters durması durumunda tekmelerin aşağıdan hissedileceğini söylüyor...Senin bebekte ters duruyor olabilir...
İlahi hatun yaa, eşim bir süre bensiz yatsın napiim, biz çözümü böyle bulduk, bende arada eşimin yanına kaçar yine gelirim bebeğin odasına :kedi::kedi:
Hadi gözün aydın, güle güle kullanın..
Makinada sıktırmadan yıkasanda olur evet, kocam kıskanır mı bilmem artık, yaşayıp görecez ama ancak böyle bir çözüm bulabildik, kocamı hepten yalnız bırakacak değilim bu arada :kedi:
Canım yaa, işin zor hakkaten, ne insanlar var şu hayatta, laf anlatmak zor evet, sen sakin olmaya çalış yinede, miniğin etkilenmesin, izine çıkacağın günü düşünerek sakinleş...
Bizde seni sevdik, hergün bekleriz artık, aksatma olur mu? :))
ben de bitirdim canım o işleri çok zevkli... >>Dalinin özellikle kokusunu çok beğendim..bundan sonra da onu kullanırım diye düşünüyorum. benim de alt açma biraz bozulur gibi oldu çok üzüldüm. oysa elde yıkama programında yıkadım... ucuz bir şey de değildi ama :sm_confused: bu arada ben kadifeleri ütülemedim sen ütüledin mi canım?
sımenay cım tesekkurler canım olumunekankayizsmile
ben bebegın 40 cıkana kadar anneye we bebege karabasan gelırmıs dıye duymustum ondan cok tırsıyorum ohaoldumsmile
kornelya bebişini güle güle büyütsün inşallah en kısa zamanda eve getiriler sanırım kuvözdedirarkadaşlar bi haberim var,.mart annesi olan KORNELYA arkadaşımız erken doğum yapmış,.tesadüfen gördüm bende,.29 haftalık hemde bebikin kilosu 1000 grammış,.dua edelim arkadaşlar sağlıklı bi şekilde kucağına alsın bebikini...:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
yemeği yedim üstüne tatlı ve elma ben en iyisi yürüyüşe gideyim kızlar haydi yürüyüieEvde izinli iken daha çok yeniyor değil mi? Aslında dikkat etmek lazım, bende fazla kaçırıp sonra evin içinde dolanıp duruyorum..
sımenay cım tesekkurler canım olumunekankayizsmile
ben bebegın 40 cıkana kadar anneye we bebege karabasan gelırmıs dıye duymustum ondan cok tırsıyorum ohaoldumsmile
kreme aynı gün başlanması gerektiğini sölüyolar yani hastane çantasında bulunmalıymış.
süt artırıcı çayda milupa still tea alıcam
milupa anne bebek kulübü bana bi sürü indirim çeki gönderdi niwea bakım ürünlerinde %25 indirim huggies bezlerde %25 indirim we milupada %25 indirm bu ay sonuna kadar faydalanıyorum migrostan alacağım pazartesi falan
Sakın böyle şeyler düşünüpte, şimdiden psikolojini bozma, sonuçta evde yalnız olmayacaksın, birileri hep yanında olacak, diğer odada olmaları ne fark ederki, bunlar saçma düşünceler, içini ferah tut, aklına getirme, herşey çok güzel olacak, çok mutlu olacaz..
İlahi hatun yaa, eşim bir süre bensiz yatsın napiim, biz çözümü böyle bulduk, bende arada eşimin yanına kaçar yine gelirim bebeğin odasına :kedi::kedi:
))
kreme aynı gün başlanması gerektiğini sölüyolar yani hastane çantasında bulunmalıymış.
süt artırıcı çayda milupa still tea alıcam
milupa anne bebek kulübü bana bi sürü indirim çeki gönderdi niwea bakım ürünlerinde %25 indirim huggies bezlerde %25 indirim we milupada %25 indirm bu ay sonuna kadar faydalanıyorum migrostan alacağım pazartesi falan
arkadaşlar malum bebiklerimizle buluşma zamanımız yaklaşıyo,yeni bi liste yapılması gerekiyo,,.gönüllü arkadaş aranıyorrr:lepi: :lepi::lepi:delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?