2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bosna ben de okudum dediğini , o yüzden acaba ocak sonu kullanmaya başlasam mı diyorum...Mutlu bu söylediğin bitkileri karıştırıpta mı içeceğiz yoksa örneğin bu dönemde rezene çayı içsek yeterli olur mu???

heyooooooooooooooo kızlar yıllık iznim onaylandıııııııııhihoyyythihoyyyt bu saate akdar bekletti ama olsun bir hafat yokummmmmmmm ... eşimde gelecek bir ahfta biizm....... :))))))))))))

şu şekilde olacak arkadaşlar..

mart bebikleri

[table="head"]|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli
1|kornelya|| | | |1000 gr| | |
[/table]

sağol canım. Dediğin gibi yıkarım mayıs gibi...Şimdilik beşiğinde yatacak..Onların içini yıkadım ama yorganı yok. Yatağı var. Küçücük bir yorgan yaptırmak lazım..

sanırım ayrı bi topik açılacak,.yine burdan muhabbete devam,.doğumlar gerçekleştiği zaman liste o sayfada yenilenir.ne dersiniz

Seyyal gözün aydın arkadaşım...Ayların hasretini çıkartın , ama malum konuda dikkatli olun.Benim dr. 32. haftadan itibaren yasakladı....

evet canım kan rüyayı bozar hem rüyaların tersi çıakr demekki bi çok kişiye iyili kedeceksin birde böyle düşün :=:):):):): bozmasada sonuç iyi bence :)))))))))))9

oyy heyecanlandım...anca geldim pardon kıslar benide delirttilerde bugün...

hijyenim sanırım sen yapacaksın listeyi..vatana millete hayırlı olsun..arkadaşlarda kabul ederse,.açılısı kutlayalımhihoyyyt hihoyyyt delikafadulden delikafadulden

Ben de öyle düşünüyorum Toprakcım...
Bir zararı olacağını sanmıyorum.

heyooooooooooooooo kızlar yıllık iznim onaylandıııııııııhihoyyythihoyyyt bu saate akdar bekletti ama olsun bir hafat yokummmmmmmm ... eşimde gelecek bir ahfta biizm....... :))))))))))))

Hadi iyisin :)
Çok sevindim valla, güzelce dinlen, başbaşa günlerinizin tadını çıkaropuyorumnanaktan

sanırım ayrı bi topik açılacak,.yine burdan muhabbete devam,.doğumlar gerçekleştiği zaman liste o sayfada yenilenir.ne dersiniz

Ayyy çok heyecanlandım ben şimdi böyle doğumlar yaklaştı falan diye konuştukça...
Hep içimizde kalacaklar mı zannediyorum ne kaydirigubbakcemile3

Seyyal gözün aydın arkadaşım...Ayların hasretini çıkartın , ama malum konuda dikkatli olun.Benim dr. 32. haftadan itibaren yasakladı....

tamam canım saollll :)))))

bizimde tamda 32. haftamız doluyor :):):):):

yaa kaan kocatepe izin veriyor sitelrde de bu bilgiyi okudum ama doktorumla konuşacağız tabi zaten pazartesi gideceğiz doktora ....npalım babsaı sabretsin biraz.... prenses gelecek eve kaly değil....

7 haftadır askerde 8 hafta doğuma var 6 haftad alousalık hey yavrum biizmki düz duvara tırmanacak sanırsam :)))))))))))))))

Hasret bana da geldi milupadan çek , bez, vb.Bana bez olarak huggies değilde prima daha iyi gibi geldi...
banada huggies iyi geldi bilmiyorum bakıcam ikisinede primadan istedim numune ama göndermiolarmıoşkötükedihüso
bana gelmedı sız nasıl ıstedınız kötükedihüso
sadece üye oldum bişey istemedim geldi amazemuszemus
anladım açalım mı başlığımızı

ay dur heycanlandım güzel bi başlık olsun ama daha erken yaaa kaybolup gider bu doğum yapan kim kaçıncı haftada nasıl doğurmuş detay yokmu? tarih falan?

we bu liste nerden yapılıyo? hijyenim hastane we doktorlarımızıda liste yap

kornelya arkadaşımız bu topiğe fazla uğramıyo ama listede adı vardı,ve tesadüfen gördüm.29 haftalıkken doğum yapmış,..ALLAH korusun inş kimse erken doğum yapmaz ama,şimdiden liste hazır olması gerekiyo,.yinede siz bilirsiniz arkadişlerCADIARZU CADIARZU CADIARZU

)) Zaten sanırım erkekler daha çekingen oluyor bu konuda...Örneğin eşim hem çok korkuyor hem de vicdan azabı çekiyor yaptıktan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…