- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.321
çanım bitirmişsin sende işlerini..o yatak örtülerine bişey olmuyor ama onlarda sıvı deterjan kullan sabun tozu falan kullanma...30 dereede yada hassas da yıkarsan bişey olmaz...oğlumda hep yıkıyordum onun seti hala yeni gibi...ama kullanmıaksan tabi şimdi hiç gerek yok o zaman yıkarsın....
şu şekilde olacak arkadaşlar..
mart bebikleri
[table="head"]|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli
1|kornelya|| | | |1000 gr| | |
[/table]
Bende dün gece çok kötü bir rüya gördüm.. İstemeden 10 larca kişiyi öldürdüm. Pazarların üstündeki çuval bezler varya yolun tamamını onlardan atmışlar..Bende arabayla geçmeye çalışıyorum. Onların altında insanlar yatıyormuş. Heryer kan oldu. Uyandım ağla ağla içim çıktı.. Eşim anlatıyor sabah valla istemeden oldu falan diyormuşum.. Kan rüyayı bozar derler ama.. Gerçek gibiydi..
şu şekilde olacak arkadaşlar..
mart bebikleri
[table="head"]|....KK Nick....|Doğum haftası|Beklenen doğum tarihi|Bebeğin Doğduğu tarih|Cinsiyet|Bebişin Boyu,Kilosu|Bebişin Adı|Doğum Şekli
1|kornelya|| | | |1000 gr| | |
[/table]
evet canım kan rüyayı bozar hem rüyaların tersi çıakr demekki bi çok kişiye iyili kedeceksin birde böyle düşün :=:):):):): bozmasada sonuç iyi bence :)))))))))))9
Bosna ben de okudum dediğini , o yüzden acaba ocak sonu kullanmaya başlasam mı diyorum...Mutlu bu söylediğin bitkileri karıştırıpta mı içeceğiz yoksa örneğin bu dönemde rezene çayı içsek yeterli olur mu???
heyooooooooooooooo kızlar yıllık iznim onaylandıııııııııhihoyyythihoyyyt bu saate akdar bekletti ama olsun bir hafat yokummmmmmmm ... eşimde gelecek bir ahfta biizm....... :))))))))))))
sanırım ayrı bi topik açılacak,.yine burdan muhabbete devam,.doğumlar gerçekleştiği zaman liste o sayfada yenilenir.ne dersiniz
Seyyal gözün aydın arkadaşım...Ayların hasretini çıkartın , ama malum konuda dikkatli olun.Benim dr. 32. haftadan itibaren yasakladı....
anladım açalım mı başlığımızı
banada huggies iyi geldi bilmiyorum bakıcam ikisinede primadan istedim numune ama göndermiolarmıoşkötükedihüsoHasret bana da geldi milupadan çek , bez, vb.Bana bez olarak huggies değilde prima daha iyi gibi geldi...
sadece üye oldum bişey istemedim geldi amazemuszemusbana gelmedı sız nasıl ıstedınız kötükedihüso
anladım açalım mı başlığımızı
evet kabul ederse arkadaşlar yapabilirim :ecrin_bebek:
tamam canım saollll :)))))
bizimde tamda 32. haftamız doluyor :):):):):
yaa kaan kocatepe izin veriyor sitelrde de bu bilgiyi okudum ama doktorumla konuşacağız tabi zaten pazartesi gideceğiz doktora ....npalım babsaı sabretsin biraz.... prenses gelecek eve kaly değil....
7 haftadır askerde 8 hafta doğuma var 6 haftad alousalık hey yavrum biizmki düz duvara tırmanacak sanırsam :)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?