- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.341
Başlığı belirleyelim o zaman
neden kaybolup gitsin listemiz kaybolmaz merak etmeyin...kaydirigubbakcemile5
Başlığı belirleyelim o zaman
neden kaybolup gitsin listemiz kaybolmaz merak etmeyin...kaydirigubbakcemile5
yok be canikom bişey.dün gece korkunca çok terledim ondan girdim duşa.hem bizde kastettiğin gibi şeyler olmaz ölümüne kankayız kocişle olumunekankayizsmile.bu günde temizlenme günü heralde herkes duş alıyo nan sırayla hayırdıraklinialirimsmile
evdeyken tek başınayken duş alma .Br haber okudum içim daraldı ben hep akşamları yaparım ve yalnız olmak istemem yapma bence
2010 mart melekleri gelmeye başladı canım fazla aktif olmayan ama listede adı olan kornelya isimli arkadaş erken doğum yapmış işte burda ... http://www.kadinlarkulubu.com/prema...lariniz/341390-29-haftasinda-gelen-kizim.html
2010 mart bebeklerinin listesini açalım diyoruz yani
2010 mart melekleri gelmeye başladı canım fazla aktif olmayan ama listede adı olan kornelya isimli arkadaş erken doğum yapmış işte burda ... http://www.kadinlarkulubu.com/prema...lariniz/341390-29-haftasinda-gelen-kizim.html
2010 mart bebeklerinin listesini açalım diyoruz yani
yok be canikom bişey.dün gece korkunca çok terledim ondan girdim duşa.hem bizde kastettiğin gibi şeyler olmaz ölümüne kankayız kocişle olumunekankayizsmile.
artık çokkk geçç:kedi::kedi: ama birdaha dikkatli olurum canım.
merhaba arkadaşlar. mart anneleri bende size katılabilir miyim? :)
evet kabul ederse arkadaşlar yapabilirim :ecrin_bebek:
BOSNA canım sana bişey sormak istiyorum tabii buralardaysan seker ölçümün devam ediyor degilmi benim gibi açlık tokluk kaç çıkıyor senin ben yemeklerden iki saat sonra tokluk bakıyorum sende öylemi yapıyosun?
yok be canikom bişey.dün gece korkunca çok terledim ondan girdim duşa.hem bizde kastettiğin gibi şeyler olmaz ölümüne kankayız kocişle olumunekankayizsmile.
artık çokkk geçç:kedi::kedi: ama birdaha dikkatli olurum canım.
saka gibi .. bende simdi geldim bi bakayım.. sekere takmış durumdaydım.. kızlar yaa allah esirgesin bizimkileri otursunlar oturdukları yerde çogumuzun ki daha çok küçük..yeni bebişte saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah..
arkadaş mart anneleri topiğinde listemizde ismide mevcut zaten şubat annelerine hiç yazmamışki...
hasretçim bizim listede adı var,.102.sırada
ben çıkıyorum canalrım hepinizi öptüm mümkün olduğunca uğramaya çalaşacağımm...
hepinizden mevlam razı olsun dualrınızı eksik etmeyin ynurla bizden... sağlıcakla kavuşalım yavuklularımıza.....
görüşemk üzere bybybyby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?