2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BOSNA canım sana bişey sormak istiyorum tabii buralardaysan seker ölçümün devam ediyor degilmi benim gibi açlık tokluk kaç çıkıyor senin ben yemeklerden iki saat sonra tokluk bakıyorum sende öylemi yapıyosun?

bu günde temizlenme günü heralde herkes duş alıyo nan sırayla hayırdıraklinialirimsmile
yok be canikom bişey.dün gece korkunca çok terledim ondan girdim duşa.hem bizde kastettiğin gibi şeyler olmaz ölümüne kankayız kocişle olumunekankayizsmile.
evdeyken tek başınayken duş alma .Br haber okudum içim daraldı ben hep akşamları yaparım ve yalnız olmak istemem yapma bence

artık çokkk geçç:kedi::kedi: ama birdaha dikkatli olurum canım.

saka gibi .. bende simdi geldim bi bakayım.. sekere takmış durumdaydım.. kızlar yaa allah esirgesin bizimkileri otursunlar oturdukları yerde çogumuzun ki daha çok küçük..yeni bebişte saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah..

yazık walla genç yaşta emekliye ayırdınız kendnizi hawada aşk kokusu war aşkkkkkkaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ben çıkıyorum canalrım hepinizi öptüm mümkün olduğunca uğramaya çalaşacağımm...

hepinizden mevlam razı olsun dualrınızı eksik etmeyin ynurla bizden... sağlıcakla kavuşalım yavuklularımıza.....

görüşemk üzere bybybyby

Burdayım Bekocum :)
Bir süre bıraktım ölçümleri ben, çok kafamı takmıştım, doktorum da stresin geçene kadar ölçme dedi. 15 gün kadar ölçmedim.
Cumartesi günkü kontrolde, haftada iki kere yemeklerden iki saat sonra ölç, bir dahaki kontrolde göreyim dedi, yine başladım şimdi.
Sabah, öğlen ve akşam açlık tokluk bakıyorum.
İki hafta öncesine kadar açlık 95-100, tokluk 115-120 ve üzerindeydi.
Bugünlerde çok düşük çıkıyor, şaşkınlık içindeyim.
Ölçüm cihazında birşey var yoksa değerlerim normale mi dönüyor anlamadım.
Yarın gidip eczanede ölçtürüp teyid ettireceğim.
Sen ne durumdasın canım?

Biz deeeee olumunekankayizsmile

Tamamen katılıyorum.
Dursunlar orda işte, ekmek elden su gölden, çıkıp napıcaklar...
Yok göbeği kesilecek, yok sünnet olacak, yok memeyi bulacak, aceleye hiç gerek yok eyvahedigeldismile

yaa ben ösledim kojamı...bu gün bi hasret gideririz heralde uyuya kalmazsam.artık ne yapcamızıda söyler olduk beaaaa...ama seyyalin ne yapıcanı herkes biliyo lan...

arkadaş mart anneleri topiğinde listemizde ismide mevcut zaten şubat annelerine hiç yazmamışki...

inanasım gelmio way canına bebişimiz oldu:) 30 haftalık doğmuş hemde canım yaa e ozamn dawet edin gelsin anlatsın bize bilgilerini alın nasıl doğum yapmış falan

Gözünaydın canım.Artık bi kaç gün göremeyiz seni heralde.. kaydirigubbakcemile3 Allah başka ayrılık göstermesin..

nilüferşah ördeklerin çok şekerrrlerrrr....bayıldımm..
kızlarrr ben çok korkuyorummm doğumdan
doktorum sordu,normalmi istiyosun sezeryanmı.. bende her ikisinide istemiyorum dedim..
ağzımdan çıkarsam olurmu dedimmm güldüüüüüü :)
eninde sonunda çıkacak buuu..ama gelin bana sorun kabuslarımda buuuuu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…