2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım benim su mesur mantar dermatit mevzumdan dolayı hala kullandıgım steroidli bi ilacım var 36 mg dan 4 mg düştüm bu ilacın yan etkisi sekeri yükseltmesi.. yüksek dozlarda çıkmayan sekerim 4mg alırken tokluk 130 altı çıkıyor genelde 120 123 126 gibi degerler açlıklar ise 90 altı.. ben yeniden hastaneye yatıp insülin kullanmaktan korkuyorum.. tatlım çok saol ilgin içinkaydirigubbakcemile3

Canım herkes nasıl yapıyosa biz de bi şekilde yapıcaz böyle düşün.. Stres yapma bebişin de gerilir.. Şeniz

valla ben hamileliliğimin ilk 4 ayına kadar acayip tırsıyordum,dr için sıra beklerken önümden bi kadın doğuma çıkarılırken görsem direkt eşime banane olum ben normal doğum filan yapmam derdim,ben daha çok küçüğüm o koca bebek ordan nasıl çıkıcak diye saçma sapan muhabetlere girer eşimi gülmekten geçirirdim,eşimde tamam aşkım sezeryan yaparız takma derdikaydirigubbakcemile3
ama 4 aydan sonra kesinlikle normal doğum istiyorum Rabbimden bizim için hayırlısı ne ise o olsun ama Allah inşallah normal doğum nasip eder
hiç korkmuyorum
en fazla çekeceğim bir kaç saat bebeğin çıkmasıda anlık zaten ama sonrası güsel ben ondan bu kdara normal doğum istiyorum o duyguyu acısı ile yaşamak istiyorum

yaa ben ösledim kojamı...bu gün bi hasret gideririz heralde uyuya kalmazsam.artık ne yapcamızıda söyler olduk beaaaa...ama seyyalin ne yapıcanı herkes biliyo lan...

kız ne hasreti kudurdun mu sen ...sen KOKOŞ HASRETE mi özendin yosa otur oturdugun yerde az bi şey kalmış surda bak fırlamaların fırlayışları tutuyo sonra duymadınmı 30 haftalık bebegi..

teşekkür ederim franbuazzz....
yaaaa senin nick benim canımı ne istetdi biliyormusun????
franbuazlı cheesecake üffff ne güzelll olurduuuu..
banane franbuazzz sen canımı cektirttin sen bana yaparsın elcağızlarınla artıkınnn....
bekliyorummmmm.....

yaa ben ösledim kojamı...bu gün bi hasret gideririz heralde uyuya kalmazsam.artık ne yapcamızıda söyler olduk beaaaa...ama seyyalin ne yapıcanı herkes biliyo lan...

kaydirigubbakcemile3

Canım öyle birşey gerekmez inşallah.
Değerlerin öyle çok yüksek gibi değil aslında.
Doktorun ne diyor?

Korkma korkma, bi şekilde çıkarıcaz elbet :)
Başka şeyler düşünmeye çalış.
O konuya odaklanınca, ister istemez bir korku kaplıyor insanın içini.

kız ne hasreti kudurdun mu sen ...sen KOKOŞ HASRETE mi özendin yosa otur oturdugun yerde az bi şey kalmış surda bak fırlamaların fırlayışları tutuyo sonra duymadınmı 30 haftalık bebegi..

kaydirigubbakcemile3

Benim de en sevdiğim tatlı frambuazlı cheesecake olduğu için bu nicki seçmiştim.. Normalde iştahlı biriyimdir hamilelikle beraber aldım başımı gidiyorum... Biraz önce Bim'e uğradım. Royal'in frambuazlı cheesecake i varmış. Önce aldım, sonra ben bunu bi oturuşta bitiririm diye bıraktım... Yemeye yiyorum da bebiş çok rahatsız oluyo sonra. Benim koca mide ona baskı yapıyo....
Keşke yakın oturuyo olsaydık. Beraber yiyince suç ortağı olurduk birbirimize.. :icecream:

ne war ulan kıskanç karılar gidin sizde yapın ne kıskanıyosunuz bizilülülülülülü walla kendimi iyi hissediosam dıoktırda yasaklamadıysa kim ne yasak koyacak, benim arkadaşımda son ay kesti ilişkiyi 41 haftada doğurdu hiiiç alakası yok yapın kıslar yapın hamilesiniz die uzaklaşmayın kocalarınızdanaklinialirimsmile

İyi de hasretçim doktora da direkt sorulmuyo ki... Yoksa kuruduk ama... laelaelaelaelae

Yiyen var yiyemeyen var be alsanaalsanasmile
Ben de çok seviyorum ama ağzıma koymadım hamile kaldığımdan beri...
Ama valla da doğurmadan önce yiyecem bi kere, hatta bu haftasonu bile olabilir :)

Benim hiç canım istemiyoooo...

Bugün de bitti, kaldı 15 gün...
İyi tatiller hepinize opuyorumnanaktan

öle dedin benim de canımı istettin işte,hem de nasıl istiyor cnm şimdi
neyse kızlar nehir kaçar
ne zaman gelirim Allah bilir artık
hadi Alaha emanet olun bebekleriniz ve aileleriniz ile birlikte inşalah görüşmek dileği ile

aman ...
kilo aldım,catlak oluştu,ağrm var,bunalımdayım derken bu kadar şeyleri göze alıp cekiyoruz..
bende bir dilim frambuazlı cheesecake hakediyoruzdur...bende alıp yiyeceğim bu akşam farzet karşılıklı...ehüüüehüüü ye gitsinnn....bebegine kilo olsunnn....afiyet şeker olsun..

mrb canım bizide buraya ekleyebilirmisin acaba 25 yaşındayım sat 23 haziran tahmini doğum tarihim 15 mart hamiş kaldığım kilo 63 erkek 29+3

bilgilerim bunlar

Cheesecakekaydirigubbakcemile3

2 bardak ezilmiş bisküvi

750 gram krem peynir
200 ml çilek suyu
1/2 bardak şeker
2 yumurta
1/2 bardak erimiş tereyağı
Az miktarda vanilya
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1 bardak ekşi krema
ısteğe göre çilek
Yapılışı;

Tereyağını eritin ve un halindeki bisküvilerle karıştırın. Şekerden 2 yemek kaşığı alarak bu karışıma ilave edin. Kenarları yuvarlak bir tepsiye dökün, bardakla etrafını sıkıştırın. Derin dondurucuya koyun ve 1 saat bekletin. Yumurtayı çırpın, krem peynir ve şekeri ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar tekrar çırpın. Ekşi kremayı, vanilyayı ve nişastayı üzerine ekleyin. Çok sıcak bir fırına koyun. Daha sonra ısıyı çok aza getirip, 45 dakika pişirin. Fırının ocağını aralandırın ve 3 saat öylece bekletin. Sonrasında ayrı bir kaba alın. Çilek suyunu çok az nişasta ile kaynatıp koyuca kıvama getirin ve cheesecake’in üzerine dökün. Bunun yerine üzerini çilek ile süsleseniz de yeterli olur. Ya da ikisini birlikte de yapabilirsiniz.

Resmin kaynağı : Cheesecake

kız ne kıskanacaz kokoş zamanında yapmışızki olmuş leylekler getirip koymadı heralde karnımıza.. hem biz seni takdirle takip ediyoruz ne kızıyosun ki sen bi fenomensin aramızda seni yakalamak ne mümkün.. hem ben sadece dilayı uyarmak istemiştim su mevzunun üzerineopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…