- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.361
yaa ben ösledim kojamı...bu gün bi hasret gideririz heralde uyuya kalmazsam.artık ne yapcamızıda söyler olduk beaaaa...ama seyyalin ne yapıcanı herkes biliyo lan...
Burdayım Bekocum :)
Bir süre bıraktım ölçümleri ben, çok kafamı takmıştım, doktorum da stresin geçene kadar ölçme dedi. 15 gün kadar ölçmedim.
Cumartesi günkü kontrolde, haftada iki kere yemeklerden iki saat sonra ölç, bir dahaki kontrolde göreyim dedi, yine başladım şimdi.
Sabah, öğlen ve akşam açlık tokluk bakıyorum.
İki hafta öncesine kadar açlık 95-100, tokluk 115-120 ve üzerindeydi.
Bugünlerde çok düşük çıkıyor, şaşkınlık içindeyim.
Ölçüm cihazında birşey var yoksa değerlerim normale mi dönüyor anlamadım.
Yarın gidip eczanede ölçtürüp teyid ettireceğim.
Sen ne durumdasın canım?
Biz deeeee olumunekankayizsmile
Tamamen katılıyorum.
Dursunlar orda işte, ekmek elden su gölden, çıkıp napıcaklar...
Yok göbeği kesilecek, yok sünnet olacak, yok memeyi bulacak, aceleye hiç gerek yok eyvahedigeldismile
yaa ben ösledim kojamı...bu gün bi hasret gideririz heralde uyuya kalmazsam.artık ne yapcamızıda söyler olduk beaaaa...ama seyyalin ne yapıcanı herkes biliyo lan...
nilüferşah ördeklerin çok şekerrrlerrrr....bayıldımm..
kızlarrr ben çok korkuyorummm doğumdan
doktorum sordu,normalmi istiyosun sezeryanmı.. bende her ikisinide istemiyorum dedim..
ağzımdan çıkarsam olurmu dedimmm güldüüüüüü :)
eninde sonunda çıkacak buuu..ama gelin bana sorun kabuslarımda buuuuu....
bu liste nerde bende varmıyım
tatlım benim su mesur mantar dermatit mevzumdan dolayı hala kullandıgım steroidli bi ilacım var 36 mg dan 4 mg düştüm bu ilacın yan etkisi sekeri yükseltmesi.. yüksek dozlarda çıkmayan sekerim 4mg alırken tokluk 130 altı çıkıyor genelde 120 123 126 gibi degerler açlıklar ise 90 altı.. ben yeniden hastaneye yatıp insülin kullanmaktan korkuyorum.. tatlım çok saol ilgin içinkaydirigubbakcemile3
nilüferşah ördeklerin çok şekerrrlerrrr....bayıldımm..
kızlarrr ben çok korkuyorummm doğumdan
doktorum sordu,normalmi istiyosun sezeryanmı.. bende her ikisinide istemiyorum dedim..
ağzımdan çıkarsam olurmu dedimmm güldüüüüüü :)
eninde sonunda çıkacak buuu..ama gelin bana sorun kabuslarımda buuuuu....
kız ne hasreti kudurdun mu sen ...sen KOKOŞ HASRETE mi özendin yosa otur oturdugun yerde az bi şey kalmış surda bak fırlamaların fırlayışları tutuyo sonra duymadınmı 30 haftalık bebegi..
teşekkür ederim franbuazzz....
yaaaa senin nick benim canımı ne istetdi biliyormusun????
franbuazlı cheesecake üffff ne güzelll olurduuuu..
banane franbuazzz sen canımı cektirttin sen bana yaparsın elcağızlarınla artıkınnn....
bekliyorummmmm.....
kız ne hasreti kudurdun mu sen ...sen KOKOŞ HASRETE mi özendin yosa otur oturdugun yerde az bi şey kalmış surda bak fırlamaların fırlayışları tutuyo sonra duymadınmı 30 haftalık bebegi..
ne war ulan kıskanç karılar gidin sizde yapın ne kıskanıyosunuz bizilülülülülülü walla kendimi iyi hissediosam dıoktırda yasaklamadıysa kim ne yasak koyacak, benim arkadaşımda son ay kesti ilişkiyi 41 haftada doğurdu hiiiç alakası yok yapın kıslar yapın hamilesiniz die uzaklaşmayın kocalarınızdanaklinialirimsmile
Benim de en sevdiğim tatlı frambuazlı cheesecake olduğu için bu nicki seçmiştim.. Normalde iştahlı biriyimdir hamilelikle beraber aldım başımı gidiyorum... Biraz önce Bim'e uğradım. Royal'in frambuazlı cheesecake i varmış. Önce aldım, sonra ben bunu bi oturuşta bitiririm diye bıraktım... Yemeye yiyorum da bebiş çok rahatsız oluyo sonra. Benim koca mide ona baskı yapıyo....
Keşke yakın oturuyo olsaydık. Beraber yiyince suç ortağı olurduk birbirimize.. :icecream:
ne war ulan kıskanç karılar gidin sizde yapın ne kıskanıyosunuz bizilülülülülülü walla kendimi iyi hissediosam dıoktırda yasaklamadıysa kim ne yasak koyacak, benim arkadaşımda son ay kesti ilişkiyi 41 haftada doğurdu hiiiç alakası yok yapın kıslar yapın hamilesiniz die uzaklaşmayın kocalarınızdanaklinialirimsmile
hasretçim bizim listede adı var,.102.sırada
teşekkür ederim franbuazzz....
yaaaa senin nick benim canımı ne istetdi biliyormusun????
franbuazlı cheesecake üffff ne güzelll olurduuuu..
banane franbuazzz sen canımı cektirttin sen bana yaparsın elcağızlarınla artıkınnn....
bekliyorummmmm.....
kaydirigubbakcemile3
Canım öyle birşey gerekmez inşallah.
Değerlerin öyle çok yüksek gibi değil aslında.
Doktorun ne diyor?
Korkma korkma, bi şekilde çıkarıcaz elbet :)
Başka şeyler düşünmeye çalış.
O konuya odaklanınca, ister istemez bir korku kaplıyor insanın içini.
kaydirigubbakcemile3[/QU
doktorum olmazsa öglenleri tek doz insül,n yaparız dedi bakalım yarın bi görüşiyim... son aylarda insülin direnci artıyomuş
Benim de en sevdiğim tatlı frambuazlı cheesecake olduğu için bu nicki seçmiştim.. Normalde iştahlı biriyimdir hamilelikle beraber aldım başımı gidiyorum... Biraz önce Bim'e uğradım. Royal'in frambuazlı cheesecake i varmış. Önce aldım, sonra ben bunu bi oturuşta bitiririm diye bıraktım... Yemeye yiyorum da bebiş çok rahatsız oluyo sonra. Benim koca mide ona baskı yapıyo....
Keşke yakın oturuyo olsaydık. Beraber yiyince suç ortağı olurduk birbirimize.. :icecream:
günaydınlar canoşlar,.hayırlı cumalar diliyorum.listenin son halini güncelledim..nerdeyse bebiklerin kiloları birbirine çok yakın..yalnız ebru (selkie) fark atmış..kıskandım yafffdelikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?