2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yiyen var yiyemeyen var be alsanaalsanasmile
Ben de çok seviyorum ama ağzıma koymadım hamile kaldığımdan beri...
Ama valla da doğurmadan önce yiyecem bi kere, hatta bu haftasonu bile olabilir :)

Canım siz yine İstanbul gibi yerdesiniz. Bi sürü seçeneğiniz var canınız bişey isteyince..
Hamileliğimin ilk aylarıydı. Canım kumru çekti.. Burda hiç kumru yapan yokmuş.. Haftalarca aradık, bulamadık.. sositososito Sonra bayramda İstanbul'a kardeşimin yanına gittik.. Orda çıldırmış gibi kumru yedim.. :teytey: Hatta canımın istemesi muhtemel ne varsa hepsini doya doya yedim Kayseri'de bulamam diye..

yapın yapın haaadelikafaduldensırnaşık şey:roflol:
öldürdün beni hasret :)))
herkesin başına vuracak sonra durduk yere benim de aklıma geldi :))

İyi de hasretçim doktora da direkt sorulmuyo ki... Yoksa kuruduk ama... laelaelaelaelae

ya niye sorulmasın ilişki yapabilirmiyiz die sorun alla alla zaten olumsuz bi durum yok demekki olsa bi durum doktor beliritr zaten ilişkiye girmeyin die benim doktor sormadan sölüyodu ilşkiye dewam edebilirsiniz dieaklinialirimsmile:icecream:

Dün akşam eşim gidelim pastaneden alalım diye tutturdu da bu saatten sonra yemeyelim demiştim.. Bu akşam alabiliriz o zaman.. olumunekankayizsmile

Ben de evde yapıyorum cheesecake i .. Ama epey uğraştırıyor.. Hazırını alıp yemek daha kolay. cokacimcoook

yapın yapın haaadelikafaduldensırnaşık şey:roflol:
öldürdün beni hasret :)))
herkesin başına vuracak sonra durduk yere benim de aklıma geldi :))

haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile
hahahaha:jeyyar:sengözlerimebaksanab

bencede yasak yoksa yapın kızlar bana başta yasak koydu ağustostan bu yana kankayız 2 ay doğum 2 ay lohusalık falan o o o o daha çok var.

aferim işte tam kafana göre doktoruda bulmuşsun ... ya korkup kaçan adamı napıcaz ben bu halde ne senin o terliklerden giyebilirim nede gecelik olur üzerime devrilir kalırım orta yerdezemuszemus

haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile

allah iyiliğini versin:))
kimse yokta evde görmüyolar beni deli deli gülüyorum yoksa deli diyeceklerdi..
kaydirigubbakcemile2delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım ne kıskandırıyosun ya olan var olmayan var (olmayan benim bu arada) biz kocamla arkadaş oldukk hamileliğimin başından beri yasak bize yaaaaa senağlama

ben ağlamayamda kimler ağlasınnnnn

aferim işte tam kafana göre doktoruda bulmuşsun ... ya korkup kaçan adamı napıcaz ben bu halde ne senin o terliklerden giyebilirim nede gecelik olur üzerime devrilir kalırım orta yerdezemuszemus

Alemsiniz kızlar ya yerlerde yuvarlandım gülücem diye....!!! sırnaşık şey sırnaşık şey

canım ne kıskandırıyosun ya olan var olmayan var (olmayan benim bu arada) biz kocamla arkadaş oldukk hamileliğimin başından beri yasak bize yaaaaa senağlama

ben ağlamayamda kimler ağlasınnnnn

kız boşver uyma hasrete bizdede durum sizdeki gibi .. ama titretmemeye cabalıyoruz kuyrugu napalım.. hasretin maceralarını takip ediyoruz....:sm_cool:zemuszemusolumunekankayizsmile

kız boşver uyma hasrete bizdede durum sizdeki gibi .. ama titretmemeye cabalıyoruz kuyrugu napalım.. hasretin maceralarını takip ediyoruz....:sm_cool:zemuszemusolumunekankayizsmile

özendiriyolarya olmaz böyle ama : canım aşeririiz falan hamişlere yapılcak iş mi :umursamaz:

kızlar mübarek cuma gecesi kudurmayınn...oturun oturdugunuz yere :)
ayrıca artık odada iki kişi değilsiniz bebeşinizde varlmaz:
utanmıyacakmısınız bacak kadar çoçuğun yanındaaa aaaaaaa

ay kızlar alemsiniz ya:lepi: biz de kankayız eşimle hazirandan berihihoyyyt tüp bebek tedavisi,aman düşük olur falan filan derken vakit geçti.e tam tehlikeli dönemi atlattık,hadeee bu sefer de evde 3 aydır misafir.misafir gidince de tekrar riskli döneme gireriz.bu döngü böyle devam ederkaydirigubbakcemile3 eşim uyku arkadaşım gel diyo banakaydirigubbakcemile3

Biraz daha kalırsam Hasret aklımı çelicek...
Ben çıkim.. Uslu uslu yemek falan hazırliim eşime...
Öptüm hepinizi.. ıyi haftasonları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…