- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.381
Yiyen var yiyemeyen var be alsanaalsanasmile
Ben de çok seviyorum ama ağzıma koymadım hamile kaldığımdan beri...
Ama valla da doğurmadan önce yiyecem bi kere, hatta bu haftasonu bile olabilir :)
ne war ulan kıskanç karılar gidin sizde yapın ne kıskanıyosunuz bizilülülülülülü walla kendimi iyi hissediosam dıoktırda yasaklamadıysa kim ne yasak koyacak, benim arkadaşımda son ay kesti ilişkiyi 41 haftada doğurdu hiiiç alakası yok yapın kıslar yapın hamilesiniz die uzaklaşmayın kocalarınızdanaklinialirimsmile
İyi de hasretçim doktora da direkt sorulmuyo ki... Yoksa kuruduk ama... laelaelaelaelae
Dün akşam eşim gidelim pastaneden alalım diye tutturdu da bu saatten sonra yemeyelim demiştim.. Bu akşam alabiliriz o zaman.. olumunekankayizsmileaman ...
kilo aldım,catlak oluştu,ağrm var,bunalımdayım derken bu kadar şeyleri göze alıp cekiyoruz..
bende bir dilim frambuazlı cheesecake hakediyoruzdur...bende alıp yiyeceğim bu akşam farzet karşılıklı...ehüüüehüüü ye gitsinnn....bebegine kilo olsunnn....afiyet şeker olsun..
Cheesecakekaydirigubbakcemile3
2 bardak ezilmiş bisküvi
750 gram krem peynir
200 ml çilek suyu
1/2 bardak şeker
2 yumurta
1/2 bardak erimiş tereyağı
Az miktarda vanilya
2 yemek kaşığı mısır nişastası
1 bardak ekşi krema
İsteğe göre çilek
Yapılışı;
Tereyağını eritin ve un halindeki bisküvilerle karıştırın. Şekerden 2 yemek kaşığı alarak bu karışıma ilave edin. Kenarları yuvarlak bir tepsiye dökün, bardakla etrafını sıkıştırın. Derin dondurucuya koyun ve 1 saat bekletin. Yumurtayı çırpın, krem peynir ve şekeri ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar tekrar çırpın. Ekşi kremayı, vanilyayı ve nişastayı üzerine ekleyin. Çok sıcak bir fırına koyun. Daha sonra ısıyı çok aza getirip, 45 dakika pişirin. Fırının ocağını aralandırın ve 3 saat öylece bekletin. Sonrasında ayrı bir kaba alın. Çilek suyunu çok az nişasta ile kaynatıp koyuca kıvama getirin ve cheesecake’in üzerine dökün. Bunun yerine üzerini çilek ile süsleseniz de yeterli olur. Ya da ikisini birlikte de yapabilirsiniz.
Resmin kaynağı : Cheesecake
yapın yapın haaadelikafaduldensırnaşık şey:roflol:
öldürdün beni hasret :)))
herkesin başına vuracak sonra durduk yere benim de aklıma geldi :))
ne war ulan kıskanç karılar gidin sizde yapın ne kıskanıyosunuz bizilülülülülülü walla kendimi iyi hissediosam dıoktırda yasaklamadıysa kim ne yasak koyacak, benim arkadaşımda son ay kesti ilişkiyi 41 haftada doğurdu hiiiç alakası yok yapın kıslar yapın hamilesiniz die uzaklaşmayın kocalarınızdanaklinialirimsmile
ya niye sorulmasın ilişki yapabilirmiyiz die sorun alla alla zaten olumsuz bi durum yok demekki olsa bi durum doktor beliritr zaten ilişkiye girmeyin die benim doktor sormadan sölüyodu ilşkiye dewam edebilirsiniz dieaklinialirimsmile:icecream:
haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile
hahahaha:jeyyar:sengözlerimebaksanab
ya niye sorulmasın ilişki yapabilirmiyiz die sorun alla alla zaten olumsuz bi durum yok demekki olsa bi durum doktor beliritr zaten ilişkiye girmeyin die benim doktor sormadan sölüyodu ilşkiye dewam edebilirsiniz dieaklinialirimsmile:icecream:
haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile
aferim işte tam kafana göre doktoruda bulmuşsun ... ya korkup kaçan adamı napıcaz ben bu halde ne senin o terliklerden giyebilirim nede gecelik olur üzerime devrilir kalırım orta yerdezemuszemus
canım ne kıskandırıyosun yaolan var olmayan var (olmayan benim bu arada) biz kocamla arkadaş oldukk hamileliğimin başından beri yasak bize yaaaaa senağlama
ben ağlamayamda kimler ağlasınnnnn
Alemsiniz kızlar ya yerlerde yuvarlandım gülücem diye....!!! sırnaşık şey sırnaşık şey
kız boşver uyma hasrete bizdede durum sizdeki gibi .. ama titretmemeye cabalıyoruz kuyrugu napalım.. hasretin maceralarını takip ediyoruz....:sm_cool:zemuszemusolumunekankayizsmile
tşk ederim canım baktım dediğin yerden yazdım nilüfere yok galiba ama görünce ekler dimi
Rica ederim, ne demek :)) Özel mesaj gönder istersen Nilü ye, buradan arada kaynayabilir, görmeyebilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?