- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.401
leyyn ne kafama göre normal olan bu zaten ben sizden duyuyroum hamileiğin başından beri diyet yapanları walla helal olsun, bizimki de korkuyo doya doya yapamıoruz zaten yarısıyla idare ediorum:kedi: napim canım zorla ırzına geçiorumaklinialirimsmile:sm_cool:aferim işte tam kafana göre doktoruda bulmuşsun ... ya korkup kaçan adamı napıcaz ben bu halde ne senin o terliklerden giyebilirim nede gecelik olur üzerime devrilir kalırım orta yerdezemuszemus
kaydirigubbakcemile5bencede yasak yoksa yapın kızlar bana başta yasak koydu ağustostan bu yana kankayız2 ay doğum 2 ay lohusalık falan o o o o daha çok var.
allah iyiliğini versin:))
kimse yokta evde görmüyolar beni deli deli gülüyorum yoksa deli diyeceklerdi..
kaydirigubbakcemile2delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
dayan dayan sabret ben senin yerinede yaparım merak etme:icecream:delikafadulden:teytey:canım ne kıskandırıyosun yaolan var olmayan var (olmayan benim bu arada) biz kocamla arkadaş oldukk hamileliğimin başından beri yasak bize yaaaaa senağlama
ben ağlamayamda kimler ağlasınnnnn
Alemsiniz kızlar ya yerlerde yuvarlandım gülücem diye....!!! sırnaşık şey sırnaşık şey
çok hoşsun hasretçim :roflol: :roflol: :roflol:haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile
hahahaha:jeyyar:sengözlerimebaksanab
Hasret yine yaptın yapacağını anacım, ortalığı karıştırdın valla, şimdi yarın millet patır patır dökülürse ne olacak :)) Kızlar uymayın siz bu deliye :)))
aynen katılıyorum sekerim... sonra bi açıcaz allah esirgesin mart anneleri patır patır dogurdu....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Allah hepinizi güldürsün inşallah çokkk güldüm aksam aksam :))) napalım ya bu da geçer geçen çok güzel dantel bi gecelik aldım doğum sonrasınada hazırlanıyorum artık .doğum hazırlığı bitti doğum sonrasına geçtim :)))
Oooooo, sende az değilmişsin haa, doğurdu da sonrasını düşünüyor şuna bak, maşallah maşallah, hadi hayırlısı bakalım, doğumdan sonrada burdayız nasılsa, okuruz maceralarımızı :)))
ceronaracığım çok iyi yapmışsın. Kadifeleri sakın ütülemeyin.Ben birtane denedim. Ne kadar ısı derecesi düşük olsada iz yapıyor.. zaten kadifeler hiç kırışmamış. Çantaya alt açma koyuyormuyuz. Çantam şişti.. :)))
canım ya benim sat 22 haziran ben 29 martta doğuruyorum da sen nasıl 15 martta doğurabiliyorsun:? torpilin mi var bir yerden :roflol:mrb canım bizide buraya ekleyebilirmisin acaba 25 yaşındayım sat 23 haziran tahmini doğum tarihim 15 mart hamiş kaldığım kilo 63 erkek 29+3
bilgilerim bunlar
haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile
hahahaha:jeyyar:sengözlerimebaksanab
bence de kadifeler hiç kırışmamış. ben de ütülememekle iyi yapmışım aferin bana!
öcüsünüz kızım adamları korkutmuşsunuz o koca karınlarınızla sewmio sizi istemio artık işte oooohhh:icecream:kaydirigubbakcemile3lülülülülülü şaka yapıorum he gdo su bozulmuş hamileler sakın alınmayın:mymeka:
çok hoşsun hasretçim :roflol: :roflol: :roflol:
ama malesef ne zircirleri kıracak koca var, ne de heves
bizimki korkuyor mu nedir anlamıyorum bi tuhaf 3 aydır alsanaalsanasmile
hemen orda beklio zaten biri tetiklesede doğsam diekaydirigubbakcemile3aynen katılıyorum sekerim... sonra bi açıcaz allah esirgesin mart anneleri patır patır dogurdu....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar güzeller geçmişe bakamadım çooooook yorgunum hemen yazıp uzanıcam canlarım
oğluşumu gördüm bugün teyzeleri kıpır kıpırdı maşallah ultrason cihazına iki kez tekme attı doktorumuzda istemiyo rahatsız edilmek sanırım dedi neyse çok şükür herşey yolunda
paşam 41cm 1.700gr olmuşannesinin kuzusu
havuzlu hana da gittik bugün fiyatlar fena dğl
en çok chicco nun çanta hediyeli setine sevindim 40 tl ye aldık çantası da güzel içinde
pudra ,krem,bebe yağı,ıslak mendil,sabun ve şampuanı var
ufak tefek bütün eksiklerimiz bitti çok şükür hava çok soğuktu ve cuma saatine denk gelince han kapandı fazla gezemedik
çok yorgunum güzeller daha sonra tekrar dvm ederim şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
Çıkıyorum dedim yine takıldım kaldım..
Herkes doğum çantasını hazırladı mı yahu? En sona ben mi kaldım???? kafamçokkarıştı
Gözün aydın tatlım, baya renkli geçmiş gününiyi akşamlar güzeller geçmişe bakamadım çooooook yorgunum hemen yazıp uzanıcam canlarım
oğluşumu gördüm bugün teyzeleri kıpır kıpırdı maşallah ultrason cihazına iki kez tekme attı doktorumuzda istemiyo rahatsız edilmek sanırım dedi neyse çok şükür herşey yolunda
paşam 41cm 1.700gr olmuşannesinin kuzusu
havuzlu hana da gittik bugün fiyatlar fena dğl
en çok chicco nun çanta hediyeli setine sevindim 40 tl ye aldık çantası da güzel içinde
pudra ,krem,bebe yağı,ıslak mendil,sabun ve şampuanı var
ufak tefek bütün eksiklerimiz bitti çok şükür hava çok soğuktu ve cuma saatine denk gelince han kapandı fazla gezemedik
çok yorgunum güzeller daha sonra tekrar dvm ederim şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
:mymeka:öcüsünüz kızım adamları korkutmuşsunuz o koca karınlarınızla sewmio sizi istemio artık işte oooohhh:icecream:kaydirigubbakcemile3lülülülülülü şaka yapıorum he gdo su bozulmuş hamileler sakın alınmayın:mymeka:
öcüsünüz kızım adamları korkutmuşsunuz o koca karınlarınızla sewmio sizi istemio artık işte oooohhh:icecream:kaydirigubbakcemile3lülülülülülü şaka yapıorum he gdo su bozulmuş hamileler sakın alınmayın:mymeka:
hemen orda beklio zaten biri tetiklesede doğsam diekaydirigubbakcemile3
ewet günün güzel haberi kujumdan geldi nihayet hadi gözün aydın artık 2 haftada gideceksin değil mi? bişey dedi mi doktor?
aldıklarında hayırlı olsun bnde alacaktım o çanta hediyeli seti almadıM saf gibi bakalım haftaya gidersek alırım bende kocişi kandırabilirsem
Gözün aydın tatlım, baya renkli geçmiş günün
Yavruna maşaallah
Aldıklarınızı güle güle kullanın
Ben de chicco nun bakım çantasını oradan almıştım 40 tl ye
Sanırım en uygun aldığım şey de oydu
Dinlenince neler aldığını payleşırsın bizimle opuyorumnanaktan
Çıkıyorum dedim yine takıldım kaldım..
Herkes doğum çantasını hazırladı mı yahu? En sona ben mi kaldım???? kafamçokkarıştı
canım ya benim sat 22 haziran ben 29 martta doğuruyorum da sen nasıl 15 martta doğurabiliyorsun:? torpilin mi var bir yerden :roflol:
doktor öyle dedi ayrıntılı ultrasonda böyle çıktı aslında daha erken gelcekti ama doktor izin vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?