2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hasret yine yaptın yapacağını anacım, ortalığı karıştırdın valla, şimdi yarın millet patır patır dökülürse ne olacak :)) Kızlar uymayın siz bu deliye :)))

aferim işte tam kafana göre doktoruda bulmuşsun ... ya korkup kaçan adamı napıcaz ben bu halde ne senin o terliklerden giyebilirim nede gecelik olur üzerime devrilir kalırım orta yerdezemuszemus
leyyn ne kafama göre normal olan bu zaten ben sizden duyuyroum hamileiğin başından beri diyet yapanları walla helal olsun, bizimki de korkuyo doya doya yapamıoruz zaten yarısıyla idare ediorum:kedi: napim canım zorla ırzına geçiorumaklinialirimsmile:sm_cool:
bencede yasak yoksa yapın kızlar bana başta yasak koydu ağustostan bu yana kankayız 2 ay doğum 2 ay lohusalık falan o o o o daha çok var.
kaydirigubbakcemile5
allah iyiliğini versin:))
kimse yokta evde görmüyolar beni deli deli gülüyorum yoksa deli diyeceklerdi..
kaydirigubbakcemile2delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

canım ne kıskandırıyosun ya olan var olmayan var (olmayan benim bu arada) biz kocamla arkadaş oldukk hamileliğimin başından beri yasak bize yaaaaa senağlama

ben ağlamayamda kimler ağlasınnnnn
dayan dayan sabret ben senin yerinede yaparım merak etme:icecream:delikafadulden:teytey:
Alemsiniz kızlar ya yerlerde yuvarlandım gülücem diye....!!! sırnaşık şey sırnaşık şey

gülün gülün anca gülersiniz siz:tomato:

haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile
hahahaha:jeyyar:sengözlerimebaksanab
çok hoşsun hasretçim :roflol: :roflol: :roflol:

ama malesef ne zircirleri kıracak koca var, ne de heves
bizimki korkuyor mu nedir anlamıyorum bi tuhaf 3 aydır alsanaalsanasmile

Hasret yine yaptın yapacağını anacım, ortalığı karıştırdın valla, şimdi yarın millet patır patır dökülürse ne olacak :)) Kızlar uymayın siz bu deliye :)))

aynen katılıyorum sekerim... sonra bi açıcaz allah esirgesin mart anneleri patır patır dogurdu....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aynen katılıyorum sekerim... sonra bi açıcaz allah esirgesin mart anneleri patır patır dogurdu....kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Allah hepinizi güldürsün inşallah çokkk güldüm aksam aksam :))) napalım ya bu da geçer geçen çok güzel dantel bi gecelik aldım doğum sonrasınada hazırlanıyorum artık .doğum hazırlığı bitti doğum sonrasına geçtim :)))

Hanımlar ben çıkıyorum, yemek zamanı geldi, bu arada Hasretcim benim canım hiiçç istemiyo böyle iyiyim ama canım çok frambuazlı cheesecake istedi, bu daha çekici geliyor bana şu an :))) Hepinizi öptüm, iyi akşamlar, yemekten sonra eşimden fırsat kalırsa takılırım yine..

Oooooo, sende az değilmişsin haa, doğurdu da sonrasını düşünüyor şuna bak, maşallah maşallah, hadi hayırlısı bakalım, doğumdan sonrada burdayız nasılsa, okuruz maceralarımızı :)))

iyi akşamlar güzeller geçmişe bakamadım çooooook yorgunum hemen yazıp uzanıcam canlarım
oğluşumu gördüm bugün teyzeleri kıpır kıpırdı maşallah ultrason cihazına iki kez tekme attı doktorumuzda istemiyo rahatsız edilmek sanırım dedi neyse çok şükür herşey yolunda
paşam 41cm 1.700gr olmuş annesinin kuzusu
havuzlu hana da gittik bugün fiyatlar fena dğl
en çok chicco nun çanta hediyeli setine sevindim 40 tl ye aldık çantası da güzel içinde
pudra ,krem,bebe yağı,ıslak mendil,sabun ve şampuanı var
ufak tefek bütün eksiklerimiz bitti çok şükür hava çok soğuktu ve cuma saatine denk gelince han kapandı fazla gezemedik
çok yorgunum güzeller daha sonra tekrar dvm ederim şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Oooooo, sende az değilmişsin haa, doğurdu da sonrasını düşünüyor şuna bak, maşallah maşallah, hadi hayırlısı bakalım, doğumdan sonrada burdayız nasılsa, okuruz maceralarımızı :)))

aslan burcu kadını böle oluyor napayım :) yinede oğlum için herşeye değer düsünsenize benim için bu mayısda insallah ilk kez anneler gününü anlamdıran biri olacak hayatımda

bence de kadifeler hiç kırışmamış. ben de ütülememekle iyi yapmışım aferin bana!
mrb canım bizide buraya ekleyebilirmisin acaba 25 yaşındayım sat 23 haziran tahmini doğum tarihim 15 mart hamiş kaldığım kilo 63 erkek 29+3
bilgilerim bunlar
canım ya benim sat 22 haziran ben 29 martta doğuruyorum da sen nasıl 15 martta doğurabiliyorsun:? torpilin mi var bir yerden :roflol:

haydin o zaman bu gece kırıyomu herkes zincirleriiiiiiiiiguclubacismileaklinialirimsmile
hahahaha:jeyyar:sengözlerimebaksanab

hhop hooooooop kocası denizin ortasında olanlar var. lütfennnn!! alsanaalsanasmile

canım ya benim sat 22 haziran ben 29 martta doğuruyorum da sen nasıl 15 martta doğurabiliyorsun:? torpilin mi var bir yerden :roflol:

doktor öyle dedi ayrıntılı ultrasonda böyle çıktı aslında daha erken gelcekti ama doktor izin vermedi

çok hoşsun hasretçim :roflol: :roflol: :roflol:

ama malesef ne zircirleri kıracak koca var, ne de heves
bizimki korkuyor mu nedir anlamıyorum bi tuhaf 3 aydır alsanaalsanasmile
öcüsünüz kızım adamları korkutmuşsunuz o koca karınlarınızla sewmio sizi istemio artık işte oooohhh:icecream:kaydirigubbakcemile3lülülülülülü şaka yapıorum he gdo su bozulmuş hamileler sakın alınmayın:mymeka:
hemen orda beklio zaten biri tetiklesede doğsam diekaydirigubbakcemile3

ewet günün güzel haberi kujumdan geldi nihayet hadi gözün aydın artık 2 haftada gideceksin değil mi? bişey dedi mi doktor?
aldıklarında hayırlı olsun bnde alacaktım o çanta hediyeli seti almadıM saf gibi bakalım haftaya gidersek alırım bende kocişi kandırabilirsem

Gözün aydın tatlım, baya renkli geçmiş günün
Yavruna maşaallah
Aldıklarınızı güle güle kullanın
Ben de chicco nun bakım çantasını oradan almıştım 40 tl ye
Sanırım en uygun aldığım şey de oydu

Dinlenince neler aldığını payleşırsın bizimle opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz teyzeleri evet artık iki haftada bir gidicem:lepi::lepi:
çok mutlu oldumm
aynen canımcım çok üşüdüm ve yoruldum dinlenince ayrıntılı yazarım öptüm şimdilik badem şekerlerim hee bu arada kapı süsleri 10tl den başlıyo ve çook güzeller ikram sepetleride 15tl den başlıyo onlarda çok güzel bi dahaki gidişimde de onlardan alıcam poşetlerimiz kocaman olunca ve yine cuma saati olduğu için kapandı han bakmaya fırsatım olmadı bidahaki gidişimde ayrıntılı bakıp alıcam nasipse
görüşürüz sonra ballarımm

Çıkıyorum dedim yine takıldım kaldım..
Herkes doğum çantasını hazırladı mı yahu? En sona ben mi kaldım???? kafamçokkarıştı

hatta ben doğumdan sonra bebğin giyecekleri bohça halinde veriliyormuş, battaniye hastane çıkışı bez falan onları duydum bir de bohça yaptım hemşireye ( bahane bezleri açıp görmekti:lepi: ) ama hiç merak etme frambuaz geçenlerde iki hamile arkadaşım geldi birisi 30 biri 36. haftasında ikisi de hiçbir şey hazırlamamışlar kaç haftadan beri de raporlular üstelik...

anladım canım senin bebiş aceleci... sağlıkla gelsinler de zamanı önemli değil... normal tarihe kadar otursunlar oturdukları yerde ama!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…