- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.421
iyi akşamlar güzeller geçmişe bakamadım çooooook yorgunum hemen yazıp uzanıcam canlarım
oğluşumu gördüm bugün teyzeleri kıpır kıpırdı maşallah ultrason cihazına iki kez tekme attı doktorumuzda istemiyo rahatsız edilmek sanırım dedi neyse çok şükür herşey yolunda
paşam 41cm 1.700gr olmuşannesinin kuzusu
havuzlu hana da gittik bugün fiyatlar fena dğl
en çok chicco nun çanta hediyeli setine sevindim 40 tl ye aldık çantası da güzel içinde
pudra ,krem,bebe yağı,ıslak mendil,sabun ve şampuanı var
ufak tefek bütün eksiklerimiz bitti çok şükür hava çok soğuktu ve cuma saatine denk gelince han kapandı fazla gezemedik
çok yorgunum güzeller daha sonra tekrar dvm ederim şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
bence de kadifeler hiç kırışmamış. ben de ütülememekle iyi yapmışım aferin bana!
canım ya benim sat 22 haziran ben 29 martta doğuruyorum da sen nasıl 15 martta doğurabiliyorsun:? torpilin mi var bir yerden :roflol:
hhop hooooooop kocası denizin ortasında olanlar var. lütfennnn!! alsanaalsanasmile
senin kocan denizci mi?...
na yazık ki canım.... tabii buna da şükür.. Rabbim kimseye iş aratmasın..
senin durumun benimkinden daha vahimmiş:) benimki de havacı :)) dielkçe verdi de doğuma kadar görev yok sonrası yanımda ...ayrılıklar sıradan artık canım bizim için ne yapalım..dediğin gibi iş aratmasın..
Teşekkürler kızlar...Sanki ben doğumdan önce kullanılması gerekiyor gibi okudum bir kaç yerden.Satıcı çocukta en geç doğumdan 20 gün önce kullanmaya başlayın dedi gibi hatırlıyorum ama emin de değilim...Malum yarım kapasite çalışıyorum her şeyi unutuyorum...
selam, göğüs ucu kremi 32. haftadan itibaren kullanılmaya başlanıyor, süt arttırıcılar ise doğum yapınca, humana nın ki iyi diye duymuştum kullananlardan
Teşekkürler kızlar...Sanki ben doğumdan önce kullanılması gerekiyor gibi okudum bir kaç yerden.Satıcı çocukta en geç doğumdan 20 gün önce kullanmaya başlayın dedi gibi hatırlıyorum ama emin de değilim...Malum yarım kapasite çalışıyorum her şeyi unutuyorum...
geçenlerde 2 bebeği olan bir arkadaşım göğüslerinize soğan sürün dedi. ne kadar doğru acaba :sinifsinif:
kesinlikle ayrılıklara karşı bağışıklık var bizde... hatta heyecan açısından iyi bile oluyor her dem taze :dance: bizimkiler dilkeçe falan dinlemiyor. şansımızdan mart ayında görev yok bizim de rabbim denk getirdi...
geçenlerde 2 bebeği olan bir arkadaşım göğüslerinize soğan sürün dedi. ne kadar doğru acaba :sinifsinif:
senin durumun benimkinden daha vahimmiş:) benimki de havacı :)) dielkçe verdi de doğuma kadar görev yok sonrası yanımda ...ayrılıklar sıradan artık canım bizim için ne yapalım..dediğin gibi iş aratmasın..
sevindim canım sizin adınıza:)) ama dediğin gibi herdem taze oluyor ilişki ..hele de görev dönüşü :))
:jeyyar:
yok artık ne soğanı sakın sürmelmaz:bişey gerekirse dr söyler zaten..
bu arada kızlar benim göğüs uçlarım dev gibi oldu yaaa:1shok: zaten büyüktüler bu ara iyice büyüdüler bebek emince ne olur bilemedim
Onu ben de duydum çatlamayı önlüyormuş o da, ben karnıma sürdüğüm yağ karışımlarından göğsüme de sürüyorum 32. haftadan sonra da özel göğüs ucu kremine geçmeyi düşünüyorum.
kızlar sizinkiler yine iyiymiş benimkide jandarma adam dağ bayır sürekli görevde, ayda bir hafta yüzünü anca görüyorum ve hala saolsun göreve gönderiyolar((
slm biz geldik gçmişi okudum oku oku bitmedi maşallah.Bugün günüm süperdi ilk kez oğluşum yüzünü döndü bize nihayet yüzünü görebildik kıpır kıpırdı gerçi yedim fındık ezmesinide öyle gittim.Paşam maşallah fark atmış bir hafta önde gidiyo 1.723 gr 40 cm daha29+5 iz.
Buarada doktorda bir ıslak mendilin broşürünü gördüm tamamen organikmiş yeni doğanı ayrı.organik pamuk bebek mendili GREEN BABİES ORGANİCBEN BULURSAM ALICAM
bu göğüs ucu kremi ne işe yarıyor??
kader canım ne yapalım..seninki de zormuşş kazasız eve gelsinler de ..
hem boşver evde çok durunca alışıyoruz ya başıbuyrukluğa zor oluyor :))
hoşeldin canım..maşallah oğluşuna
o dediğin markayı biyerde gördüm ama nerde:uhm:
alışverişini bitirdin mi sen ?
kızlar sizinkiler yine iyiymiş benimkide jandarma adam dağ bayır sürekli görevde, ayda bir hafta yüzünü anca görüyorum ve hala saolsun göreve gönderiyolar((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?