2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kujucum
güle güle kullansın bebişin aldıklarını canım..

senin kocan denizci mi?...

na yazık ki canım.... tabii buna da şükür.. Rabbim kimseye iş aratmasın..

senin durumun benimkinden daha vahimmiş:) benimki de havacı :)) dielkçe verdi de doğuma kadar görev yok sonrası yanımda ...ayrılıklar sıradan artık canım bizim için ne yapalım..dediğin gibi iş aratmasın..

kesinlikle ayrılıklara karşı bağışıklık var bizde... hatta heyecan açısından iyi bile oluyor her dem taze :dance: bizimkiler dilkeçe falan dinlemiyor. şansımızdan mart ayında görev yok bizim de rabbim denk getirdi...

selam, göğüs ucu kremi 32. haftadan itibaren kullanılmaya başlanıyor, süt arttırıcılar ise doğum yapınca, humana nın ki iyi diye duymuştum kullananlardan

selam, göğüs ucu kremi 32. haftadan itibaren kullanılmaya başlanıyor, süt arttırıcılar ise doğum yapınca, humana nın ki iyi diye duymuştum kullananlardan

geçenlerde 2 bebeği olan bir arkadaşım göğüslerinize soğan sürün dedi. ne kadar doğru acaba :sinifsinif:

geçenlerde 2 bebeği olan bir arkadaşım göğüslerinize soğan sürün dedi. ne kadar doğru acaba :sinifsinif:

Onu ben de duydum çatlamayı önlüyormuş o da, ben karnıma sürdüğüm yağ karışımlarından göğsüme de sürüyorum 32. haftadan sonra da özel göğüs ucu kremine geçmeyi düşünüyorum.

sevindim canım sizin adınıza:)) ama dediğin gibi herdem taze oluyor ilişki ..hele de görev dönüşü :))

yok artık ne soğanı sakın sürmelmaz:bişey gerekirse dr söyler zaten..

bu arada kızlar benim göğüs uçlarım dev gibi oldu yaaa:1shok: zaten büyüktüler bu ara iyice büyüdüler bebek emince ne olur bilemedim

kızlar sizinkiler yine iyiymiş benimkide jandarma adam dağ bayır sürekli görevde, ayda bir hafta yüzünü anca görüyorum ve hala saolsun göreve gönderiyolar((

ben de sürebileceğimi hiç zannetmiyorum hepatititim :sinifsinif:

slm biz geldik gçmişi okudum oku oku bitmedi maşallah.Bugün günüm süperdi ilk kez oğluşum yüzünü döndü bize nihayet yüzünü görebildik kıpır kıpırdı gerçi yedim fındık ezmesinide öyle gittim.Paşam maşallah fark atmış bir hafta önde gidiyo 1.723 gr 40 cm daha29+5 iz.
Buarada doktorda bir ıslak mendilin broşürünü gördüm tamamen organikmiş yeni doğanı ayrı.organik pamuk bebek mendili GREEN BABıES ORGANıCBEN BULURSAM ALICAM

bu göğüs ucu kremi ne işe yarıyor??

kızlar sizinkiler yine iyiymiş benimkide jandarma adam dağ bayır sürekli görevde, ayda bir hafta yüzünü anca görüyorum ve hala saolsun göreve gönderiyolar((

kader canım ne yapalım..seninki de zormuşş kazasız eve gelsinler de ..
hem boşver evde çok durunca alışıyoruz ya başıbuyrukluğa zor oluyor :))

Ayrıcada göğüs için bir krem var adını unuttum ama öğrenirim sürüyosun ve emziriyosun bebişin ağzı pamukçukta olmuyo yani emzirirken temizlemenede gerek kremi ben kızımda kullandım hiç yaram falan olmadı

hoşeldin canım..maşallah oğluşuna
o dediğin markayı biyerde gördüm ama nerde:uhm:
alışverişini bitirdin mi sen ?

AZEMHEVAL canım kaynanı göndermişin bebeşinide görmüşün gözün aydın.
MUTLUYDU SELKıE YDı DERKEN KORNELYAMI doğurmuş ay daha çok küçük rabbim korusun ömür versin inşallah.
YNUR VE SEYYALTANER BıTTı ARTIK EŞLERıNıZE KAVUŞUCAKSINIZ BıZLERı UNUTMAYIN HA EN KISA ZAMANDA FORMA BEKLıYORUZ.
TOPRAKCIM maşallah bebişine.
YZACIM kuranı kerimi başından eksik etme ve her gece yatarken ayetel kürsi oku.
CERENOVA VE KUJU ikinizinde gözüaydın umarım hep böyle güzel gider.

bu göğüs ucu kremi ne işe yarıyor??

kader canım ne yapalım..seninki de zormuşş kazasız eve gelsinler de ..
hem boşver evde çok durunca alışıyoruz ya başıbuyrukluğa zor oluyor :))

Göğüs ucu bebek doğup emmeye başlayınca çatlayıp yara oluyor, ben de arkadaşlarımdan tecrübeliyim emzirirken acıdan ağlayanını gördüm, bu kremlerde yara olmasını önlüyor, bir de yara olunca anneye eziyet olduğu kadar bebeğin de ağzında pamukçuk mantar falan oluyor krem hem anneyi hem bebeği kurtarıyor bir nevi.

hoşeldin canım..maşallah oğluşuna
o dediğin markayı biyerde gördüm ama nerde:uhm:
alışverişini bitirdin mi sen ?

sağol canım ya.Daha başlamadımki bitsin.İLKE BEBE den alıcam kızımdan beşiğim çantam anakucağım pusetim var zaten.Bitek kıyafetleri alıcak birazda kendime alışveriş yapıcam.Nasıl olsa erken doğuracak bi durumum yok diye şuan rahatım.3hafta sonra dokto kontrolüm var yine ozaman alıcam.

oyyy oy canım benim senin durum da zor bir de siz sık tayin görürsünüz ama ben geçen kış 8 ayda 35 güm yüzünü o da 2-3 gün 2-3 gün...

kızlar ya bebek için malzeme çantası beğendim İzmitte 69 milyon ama hoş bir şeydi. annem alşacak da... sizce çok mu pahalı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…