- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.441
gözünaydn canm masallah ..benım zıllım basından beri göstermıo yuzunu..fındık ezmesını bende deneyım bari..slm biz geldik gçmişi okudum oku oku bitmedi maşallah.Bugün günüm süperdi ilk kez oğluşum yüzünü döndü bize nihayet yüzünü görebildik kıpır kıpırdı gerçi yedim fındık ezmesinide öyle gittim.Paşam maşallah fark atmış bir hafta önde gidiyo 1.723 gr 40 cm daha29+5 iz.
Buarada doktorda bir ıslak mendilin broşürünü gördüm tamamen organikmiş yeni doğanı ayrı.organik pamuk bebek mendili GREEN BABıES ORGANıCBEN BULURSAM ALICAM
Ayrıcada göğüs için bir krem var adını unuttum ama öğrenirim sürüyosun ve emziriyosun bebişin ağzı pamukçukta olmuyo yani emzirirken temizlemenede gerek kremi ben kızımda kullandım hiç yaram falan olmadı
Ben size kremin adını öğrenince yazarım ilk emzirmeye başladığınızda sürün ne yaranız olur nede bebekte pamukçuk
oyyy oy canım benim senin durum da zor bir de siz sık tayin görürsünüz ama ben geçen kış 8 ayda 35 güm yüzünü o da 2-3 gün 2-3 gün...
kızlar ya bebek için malzeme çantası beğendim İzmitte 69 milyon ama hoş bir şeydi. annem alşacak da... sizce çok mu pahalı?
Göğüs ucu bebek doğup emmeye başlayınca çatlayıp yara oluyor, ben de arkadaşlarımdan tecrübeliyim emzirirken acıdan ağlayanını gördüm, bu kremlerde yara olmasını önlüyor, bir de yara olunca anneye eziyet olduğu kadar bebeğin de ağzında pamukçuk mantar falan oluyor krem hem anneyi hem bebeği kurtarıyor bir nevi.
sağol canım ya.Daha başlamadımki bitsin.İLKE BEBE den alıcam kızımdan beşiğim çantam anakucağım pusetim var zaten.Bitek kıyafetleri alıcak birazda kendime alışveriş yapıcam.Nasıl olsa erken doğuracak bi durumum yok diye şuan rahatım.3hafta sonra dokto kontrolüm var yine ozaman alıcam.
Canım ben kızımda almıştım bebek çantası biraz tuzluydu ama bak hala sapasağlam.Ve çok kullanışlı okadar yıkadım ne rengi attı ne deforme oldu hala yeni gibi.Kullanışlıysa tavsiye ederim bikere alırsın diğer bebeğinede kullanırsın
çanım adını öğrenip yaz mutlaka..lansonilmiydi açaba.....?
Olabilir ama hatırlayamıyorum işte 4sene önceydi.Doktor aynı kremden görümceme vermiş göğüsleri mütiş yara olmuş kan aktı resmen diyodu kremi sürmüş rahatlamış.Kızını artık rahatlıkla emziriyo yarın öğrenirim ve yazarım.
LAVıNıAEBRU sağol canım valla kaç aydır gidiyoruz hep yandan yüzünü dönmez bugün pipiyide germiş yüzüde yatıyodu herhalde fındık ezmesinin faydası dedim bol bol sürdüm ekmeğe yedim valla.BUarada 60 kiloydum kaldığımda şimdi 69 kiloyum kilomda iyiymiş
oyyy oy canım benim senin durum da zor bir de siz sık tayin görürsünüz ama ben geçen kış 8 ayda 35 güm yüzünü o da 2-3 gün 2-3 gün...
kızlar ya bebek için malzeme çantası beğendim İzmitte 69 milyon ama hoş bir şeydi. annem alşacak da... sizce çok mu pahalı?
gözünaydn canm masallah ..benım zıllım basından beri göstermıo yuzunu..fındık ezmesını bende deneyım bari..
canım içinde biberon için termosu var,- alt açması, bebek bezi için ayrı gözü ve daha bir çok gözleri var epey geniş içi bir de çok modern görünüyor. ben çok beğendim aslında...
ben de denedim öyle bir şey de benimki yemedi :umursamaz:bence çok değil canım.kalitesi de iyiyse vermeye değer sürekli elinin altındaq olacakk çok eşya taşıyacak sağlamsa al derim ben..
hehe ben sırf beğendim die bebek tulumuna 50 tl verdim:) eşimi de 50 saat dinledim amakaydirigubbakcemile3
demeyin ya fındık ezmesi filan kaçgündür canım cekiyo zatenmafoldumben
Canım içine yattıysa al bence aklın kalıcana.Hem yazdığına göre kullanışlı bişey.
bir tane link ekledim ordakilere baksana bi..orda sarı kutulu.medela mıdır nedir onu tavsiye ettiler bana....
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
canım şimdi dayanamadım aradım dışı sarı göğüs ucu kremi gold
ha tamam acnım sağol,eczanelerde bulurum herhalde....şu olsa gerek
Gold Lanolin Göğüs Ucu Kremi | Gold | 24,70 TL fiyatı ve yorumları
selamlar herkese,ilk defa bu kadar boş gördüm burayı,hayırdır inşallah.herkes iyidir umarım.biz de bugün kontrole gittik , burdan paylaşmak istedim...oğlum 1985 :) gram olmuş...32 hafta 3 günlük.doktorum normal doğum istiyorsan günde 1 saat kadar yürüyüş yapmaya başla dedi kolay doğum yapabilmem için.3 hafta sonra yine gidicez ,
iyi akşamlar herkeslere...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?