2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydn canm masallah ..benım zıllım basından beri göstermıo yuzunu..fındık ezmesını bende deneyım bari..

Ben size kremin adını öğrenince yazarım ilk emzirmeye başladığınızda sürün ne yaranız olur nede bebekte pamukçuk

çanım adını öğrenip yaz mutlaka..lansonilmiydi açaba.....?
http://www.joker.com.tr/urunler.aspx?SektorID=203
şunlardan birimiydi açaba..bu hafta sonu almayı düşünüyordum bende...

Son düzenleme:

Canım ben kızımda almıştım bebek çantası biraz tuzluydu ama bak hala sapasağlam.Ve çok kullanışlı okadar yıkadım ne rengi attı ne deforme oldu hala yeni gibi.Kullanışlıysa tavsiye ederim bikere alırsın diğer bebeğinede kullanırsın

anladım canım cok sağol bilgi için..opuyorumnanaktan

şarampol caddesinin girişinde joyclub var tavsiye ederim..biz beşiği çok uygun aldık diyorduk ordaki fiyatı görünce şok olduk:)) kıyafetler de uygun geldi öncesinde idil bebeden almıştık özdilekten..
chicco fala düşünüyorsan bebe bakım ürünlerinde cantasıyla beraber çok uygundu bi gör istersen orayı da..

canım içinde biberon için termosu var,- alt açması, bebek bezi için ayrı gözü ve daha bir çok gözleri var epey geniş içi bir de çok modern görünüyor. ben çok beğendim aslında...

Olabilir ama hatırlayamıyorum işte 4sene önceydi.Doktor aynı kremden görümceme vermiş göğüsleri mütiş yara olmuş kan aktı resmen diyodu kremi sürmüş rahatlamış.Kızını artık rahatlıkla emziriyo yarın öğrenirim ve yazarım.
LAVİNİAEBRU sağol canım valla kaç aydır gidiyoruz hep yandan yüzünü dönmez bugün pipiyide germiş yüzüde yatıyodu herhalde fındık ezmesinin faydası dedim bol bol sürdüm ekmeğe yedim valla.BUarada 60 kiloydum kaldığımda şimdi 69 kiloyum kilomda iyiymiş
çanım adını öğrenip yaz mutlaka..lansonilmiydi açaba.....?

bir tane link ekledim ordakilere baksana bi..orda sarı kutulu.medela mıdır nedir onu tavsiye ettiler bana....
http://www.joker.com.tr/urunler.aspx?SektorID=203

bence çok değil canım.kalitesi de iyiyse vermeye değer sürekli elinin altındaq olacakk çok eşya taşıyacak sağlamsa al derim ben..
hehe ben sırf beğendim die bebek tulumuna 50 tl verdim:) eşimi de 50 saat dinledim amakaydirigubbakcemile3

gözünaydn canm masallah ..benım zıllım basından beri göstermıo yuzunu..fındık ezmesını bende deneyım bari..

demeyin ya fındık ezmesi filan kaçgündür canım cekiyo zatenmafoldumben

şarampol caddesinin girişinde joyclub var tavsiye ederim..biz beşiği çok uygun aldık diyorduk ordaki fiyatı görünce şok olduk:)) kıyafetler de uygun geldi öncesinde idil bebeden almıştık özdilekten..
chicco fala düşünüyorsan bebe bakım ürünlerinde cantasıyla beraber çok uygundu bi gör istersen orayı da..[/QUOTE]

Sağol canım orayada bakarım ben kır caminin ordaki ilke bebeye baktım görümceme ordan aldık zaten chicconun bakım ürünlerini çantasıyla beraber aldım 49 YTL

ben de denedim öyle bir şey de benimki yemedi :umursamaz:

Canım içine yattıysa al bence aklın kalıcana.Hem yazdığına göre kullanışlı bişey.

aldım gitti o halde olumunekankayizsmile

selamlar herkese,ilk defa bu kadar boş gördüm burayı,hayırdır inşallah.herkes iyidir umarım.biz de bugün kontrole gittik , burdan paylaşmak istedim...oğlum 1985 :) gram olmuş...32 hafta 3 günlük.doktorum normal doğum istiyorsan günde 1 saat kadar yürüyüş yapmaya başla dedi kolay doğum yapabilmem için.3 hafta sonra yine gidicez ,

iyi akşamlar herkeslere...a.s.

gözün aydın canım hadi bakalım bnde pazrtesi gidiyorum çatı muayenemde yapılacak ewet bol yürüyüş lazım ama öyle bi zamana denk geldi ki kış ayazı nasıl yüricez.
canuım endişe etme herkes iyi akşamları böle oluyo bide cuma akşamı yarında tatil çoğu kişi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…