- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.461
gözün aydın canım hadi bakalım bnde pazrtesi gidiyorum çatı muayenemde yapılacak ewet bol yürüyüş lazım ama öyle bi zamana denk geldi ki kış ayazı nasıl yüricez.
canuım endişe etme herkes iyi akşamları böle oluyo bide cuma akşamı yarında tatil çoğu kişi..
selamlar herkese,ilk defa bu kadar boş gördüm burayı,hayırdır inşallah.herkes iyidir umarım.biz de bugün kontrole gittik , burdan paylaşmak istedim...oğlum 1985 :) gram olmuş...32 hafta 3 günlük.doktorum normal doğum istiyorsan günde 1 saat kadar yürüyüş yapmaya başla dedi kolay doğum yapabilmem için.3 hafta sonra yine gidicez ,
iyi akşamlar herkeslere...a.s.
gözün aydın canım hadi bakalım bnde pazrtesi gidiyorum çatı muayenemde yapılacak ewet bol yürüyüş lazım ama öyle bi zamana denk geldi ki kış ayazı nasıl yüricez.
canuım endişe etme herkes iyi akşamları böle oluyo bide cuma akşamı yarında tatil çoğu kişi..
hayırlı olsun canım,çok güzel ve fonksiyonel bişeye benziyı,daha önce hiç incelememiştim telsizleri ama gerçekten derecesinin olması,ışığı ve kendi sesini duyurabilmen çok güzel...güle güle kullanırsınız inşbebk telsizini sipariş ettim bugün kızlar haftaya salı falan gelir herade arzumun çift yönlü falan
861 Bebbe Çift Yönlü Bebek Telsizi - Anne & Bebek Ürünleri[/url]
çok iyi özellkleri war
canım hadi gözün aydın..maşallah bebişe.......
evet yürüyüş yapmak lazım ama havalar soğuk birde montlarım falan olmuyor üzerime adam gibi,çok üşüyorum,birde hasta oluruz daha kötü....
canım,, masallah ,bebikin,e, nazar degme,sin..ben ,en ,ufak ,yürüy,üste ,bile ,kasılma ,yasıy,o,r,um, ,co,k ,,ay,ak,t,a,d,a,, ,ka,la,mı,o,ru,m,,kl,a,v,,ye ,,,,,,,,,,,,,,,,,gene ,k,af,a,,y,,ı,, ,y,edi, ,ya,teşekkürler canım
evet zor ama artık sabah ayazında değilde öğlen saatlerinde,en azından yerlerde kar olmadığı zamanlarda yürümeye çalışıcam.benim de montların önü kapanmıyo :) içine sıkı sıkı giyinmek lazım ama yine de çok zor di mi
canım,, masallah ,bebikin,e, nazar degme,sin..ben ,en ,ufak ,yürüy,üste ,bile ,kasılma ,yasıy,o,r,um, ,co,k ,,ay,ak,t,a,d,a,, ,ka,la,mı,o,ru,m,,kl,a,v,,ye ,,,,,,,,,,,,,,,,,gene ,k,af,a,,y,,ı,, ,y,edi, ,ya,
selamlar herkese,ilk defa bu kadar boş gördüm burayı,hayırdır inşallah.herkes iyidir umarım.biz de bugün kontrole gittik , burdan paylaşmak istedim...oğlum 1985 :) gram olmuş...32 hafta 3 günlük.doktorum normal doğum istiyorsan günde 1 saat kadar yürüyüş yapmaya başla dedi kolay doğum yapabilmem için.3 hafta sonra yine gidicez ,
iyi akşamlar herkesleere...a.s.
bebk telsizini sipariş ettim bugün kızlar haftaya salı falan gelir herade arzumun çift yönlü falan
Arzum AR 861 Bebbe Çift Yönlü Bebek Telsizi - Anne & Bebek Ürünleri
çok iyi özellkleri war
ewet sesini duyurabilmen çok güzel ben üst katta olsam bile aşağı inene kadar sesimle konuşarak onu sakinleştirebilirim benim için en kullanışlısı buydu, ayrıca oda sıcaklığınıda takip etmesi çok iyi sıcaklık normalden farklı olursa uyarı weriyo:) gerçekten en iyi seçimi yaptığıma inanıyorumkaydirigubbakcemile5hayırlı olsun canım,çok güzel ve fonksiyonel bişeye benziyı,daha önce hiç incelememiştim telsizleri ama gerçekten derecesinin olması,ışığı ve kendi sesini duyurabilmen çok güzel...güle güle kullanırsınız inş
tickerımda yazıyoya kızalsanaalsanasmile ama bugün sölemesi bile güzel olur 33 haftam doldu weeeeeeee 34ün içine girdiiiiiimmm ay çok heycanlandım ya 36 haftada falan ben artık delirmeye başşlarım:sm_cool:delikafaduldensağol canım,sen de çok güzel haberlerle gelirsin inşallah.kaç haftalıksın sen,ne zaman başlıyo çatı muayenesi diye merak ettim.bu hafta yaparsa diye hazırlıklı gittim ama yapmadı,3 hafta sonra gidicem,o zaman nts ye giricem ama çatıya bakar mı bilmiyorum :)
günaydın:)) herkese iyi haftasonları ...
kızlar midem cok kötü ne yapacağımı bilemedim..bir öneri bana...bulantım yok ama yediklerim cok afedersiniz ağzıma geliyor acıtıyor midemi..3 gündür akşamları cıkartıyorum...p.tesi dr kontrolum ama su 2 günü biraz rahat gecirmek istiyorum(
günaydın kızlar nasılsınız birşey sorcam biz hala beşikte karar vermedik annemler mobilya olsun diyorlar eşimde park yatak olsun diyor ben artık arada kaldım ..offf yaaa
tatlım günaydın geçmiş olsun rennie surup ve pulset i denedin mi... bende söyle bi bakıyım dedim dr a gitmeden.. herkese güzel haftasonları.. iyi haberler alalım inşallahopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız birşey sorcam biz hala beşikte karar vermedik annemler mobilya olsun diyorlar eşimde park yatak olsun diyor ben artık arada kaldım ..offf yaaa
kokoşunu yerlerrrrrrrKOKOŞUM günaydınnnnnn
heyooo benmde ptesi:lepi: süt iç canım süt çok ii gelirgünaydın:)) herkese iyi haftasonları ...
kızlar midem cok kötü ne yapacağımı bilemedim..bir öneri bana...bulantım yok ama yediklerim cok afedersiniz ağzıma geliyor acıtıyor midemi..3 gündür akşamları cıkartıyorum...p.tesi dr kontrolum ama su 2 günü biraz rahat gecirmek istiyorum(
kokoşunu yerlerrrrrrr
heyooo benmde ptesi:lepi: süt iç canım süt çok ii gelir
bn park yatak aldım walla en kullanışlısı o geldi ilerde oynar içinde hem
evet ya herkez birşey söylüyor ama benim annemler ablama mobilya tarzında aldılar. sizede öyle alalım diyorlar. sonra beşik belli bir yaştan sonra ranza mı ney oluyormuş. eşimde ev kaplıyor mobilya diyor ama ben de sıkıldım onların arasında kalmaktan hiç bişi almasınlar ben kendi yatağıma alacam en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?