- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.481
Günaydın hanımlar..
Bekocum, güzel haberlerle gel inşallah.
Hepatit, bende aynı durumdayım, doktoruma sordum, olabilir bu aylarda normal dedi, rennie duo Şurup içiyorum ben iyi geliyor..
Yağmurcum, ben mobilya aldım, bana mobilya daha kullanışlı geldi bana, park yatakları pek sevmedim açıkçası..
günaydınn herkese , bi şey soracağım bebek kıyafetlerini çamaşır makinasındamı yıkadınız yoksa eldemi ?
selam kızlar
bugün evde yalnızım kociş nçbetçi bana dua edin bugünü sorunsuz atlatayım
kızlar eğer memleketiniz uzaksa park yatak alın bizim annemler anyada kaynanamlar konyada misali taşımak için park yatak alacağım benim için mantıklısı o ama eğer kendi memleketinde yaşıyorsan mobilyalı al bence bende öyle almak istiyorum ama eşim bu fikri verince banada mantıklı geldi sonrada oyun oynar içinde
günaydınn herkese , bi şey soracağım bebek kıyafetlerini çamaşır makinasındamı yıkadınız yoksa eldemi ?
canım makinada matik sabun tozuyla düşük ısıda yıkadık
selam kızlar
kızlar eğer memleketiniz uzaksa park yatak alın bizim annemler anyada kaynanamlar konyada misali taşımak için park yatak alacağım benim için mantıklısı o ama eğer kendi memleketinde yaşıyorsan mobilyalı al bence bende öyle almak istiyorum ama eşim bu fikri verince banada mantıklı geldi sonrada oyun oynar içinde
Ben Lansinoh göğüs ucu kreminin çok methini duymuştumBen size kremin adını öğrenince yazarım ilk emzirmeye başladığınızda sürün ne yaranız olur nede bebekte pamukçuk
Maşaallah güzel bir rakam tutturmuş oğlun :))selamlar herkese,ilk defa bu kadar boş gördüm burayı,hayırdır inşallah.herkes iyidir umarım.biz de bugün kontrole gittik , burdan paylaşmak istedim...oğlum 1985 :) gram olmuş...32 hafta 3 günlük.doktorum normal doğum istiyorsan günde 1 saat kadar yürüyüş yapmaya başla dedi kolay doğum yapabilmem için.3 hafta sonra yine gidicez ,
iyi akşamlar herkeslere...a.s.
sırnaşık şey ebrucum çok hoşsuncanım,, masallah ,bebikin,e, nazar degme,sin..ben ,en ,ufak ,yürüy,üste ,bile ,kasılma ,yasıy,o,r,um, ,co,k ,,ay,ak,t,a,d,a,, ,ka,la,mı,o,ru,m,,kl,a,v,,ye ,,,,,,,,,,,,,,,,,gene ,k,af,a,,y,,ı,, ,y,edi, ,ya,
çokkk tşk ederim yarın yıkamayı düşünüyorum da hazır olmak lasım artık :)
bde daha ykamadım haftaya başlamayı düşünüyorum makinede hassas, kısa programda dalin sıwı detarjanla yıkayacağımgünaydınn herkese , bi şey soracağım bebek kıyafetlerini çamaşır makinasındamı yıkadınız yoksa eldemi ?
selam kızlar
günaydın mutlu..benim eşimde işte.
inşallah iyi bir gün olur senin için canım.
ben daha yıkamadım ama makinede yıkayacağım egecim.narinde yıkarsan bişey olmaz hiç kullanılmadılar sonuçta leke falan yok ...[/QUOTE
evet haklısın dalinin sıvı sabunu varya ondan almayı düşünüyorm. artık yarın yıkansın hurç aldım bide onuda yıkayacağım sonra içine yerleştiririm :)
simenay hepatit inşallah sorun olmaz ama eşim yarın sabah 9 gibi gelecek
sanki bebek az hareket ediyor karnım ağrıyor
Sen de mi aynı durumdasın :çok üzgünüm:günaydın:)) herkese iyi haftasonları ...
kızlar midem cok kötü ne yapacağımı bilemedim..bir öneri bana...bulantım yok ama yediklerim cok afedersiniz ağzıma geliyor acıtıyor midemi..3 gündür akşamları cıkartıyorum...p.tesi dr kontrolum ama su 2 günü biraz rahat gecirmek istiyorum(
Ben tecrübeli anneler çok önerdiği için park yatağı tercih ettim, umarım kararımdan memnun kalırım..günaydın kızlar nasılsınız birşey sorcam biz hala beşikte karar vermedik annemler mobilya olsun diyorlar eşimde park yatak olsun diyor ben artık arada kaldım ..offf yaaa
opuyorumnanaktanhaydi ben hazırlanıyorum minnoşla buluşmamız var inşallah güzel haberler alırım grsrz.. dua edin bana ... kocaman öpücükler................
Sen de şöyle birşey ayarla olmadı, benim çok hoşuma gitti :lepi: aklinialirimsmileevet ya herkez birşey söylüyor ama benim annemler ablama mobilya tarzında aldılar. sizede öyle alalım diyorlar. sonra beşik belli bir yaştan sonra ranza mı ney oluyormuş. eşimde ev kaplıyor mobilya diyor ama ben de sıkıldım onların arasında kalmaktan hiç bişi almasınlar ben kendi yatağıma alacam en son
Çok teşekkürler simenaycım, inş. bakalım..Dimplecim, inşallah istediğin gibi şifonyer bulursun, diğer düşündüklerinde çok hoş fikirler, bende bugun malzeme alıp şu avize olayını bir deneyecem bakalım inşallah becerebilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?