2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın şekerim:)) opuyorumnanaktan

selam kızlar
bugün evde yalnızım kociş nçbetçi bana dua edin bugünü sorunsuz atlatayım
kızlar eğer memleketiniz uzaksa park yatak alın bizim annemler anyada kaynanamlar konyada misali taşımak için park yatak alacağım benim için mantıklısı o ama eğer kendi memleketinde yaşıyorsan mobilyalı al bence bende öyle almak istiyorum ama eşim bu fikri verince banada mantıklı geldi sonrada oyun oynar içinde

günaydın mutlu..benim eşimde işte.
inşallah iyi bir gün olur senin için canım.

günaydınn herkese , bi şey soracağım bebek kıyafetlerini çamaşır makinasındamı yıkadınız yoksa eldemi ?

ben daha yıkamadım ama makinede yıkayacağım egecim.narinde yıkarsan bişey olmaz hiç kullanılmadılar sonuçta leke falan yok ...

Canım günaydın..
Yalnızım diye panik yapma sakın kendi kendine, bişey olmaz korkma, sorun falan yaşamayacaksın, içini ferah tut, benim kocamda yok evde, bende birazdan çıkacam, gezmeye gidecem, yollarda telef olmam inşallah :)) Çok geziyorum bu aralar..

Günaydıınn arkadaşlar olumunekankayizsmile
Midem bulanıyor yine fenayım ya mafoldumben

Bugün koçtaş a gidiyoruz inş.
Kafamıza yatarsa bebişe şifonyer alacağız
ve de ev dekorasyonu için bazı düşüncelerim var, yapışkanlı folyolar alacağım çeşit çeşit
Mutfak dolaplarıma kaplama ve de duvarlara sticker yapacağım aklinialirimsmile
Ben size kremin adını öğrenince yazarım ilk emzirmeye başladığınızda sürün ne yaranız olur nede bebekte pamukçuk
Ben Lansinoh göğüs ucu kreminin çok methini duymuştum
Ayrıyeten silmeye temizlemeye gerek kalmıyor;bebeği emzirirken...
Ben ondan kullanmayı düşünüyorum nasipse a.s
Maşaallah güzel bir rakam tutturmuş oğlun :))
Ben de inş. hergün 1 saat yürümeyi düşünüyorum izne ayrıldığımda, inş. uygulayabilirim bu kış şartlarında fisfisfis
canım,, masallah ,bebikin,e, nazar degme,sin..ben ,en ,ufak ,yürüy,üste ,bile ,kasılma ,yasıy,o,r,um, ,co,k ,,ay,ak,t,a,d,a,, ,ka,la,mı,o,ru,m,,kl,a,v,,ye ,,,,,,,,,,,,,,,,,gene ,k,af,a,,y,,ı,, ,y,edi, ,ya,
sırnaşık şey ebrucum çok hoşsun

simenay hepatit inşallah sorun olmaz ama eşim yarın sabah 9 gibi gelecek
sanki bebek az hareket ediyor karnım ağrıyor

günaydınn herkese , bi şey soracağım bebek kıyafetlerini çamaşır makinasındamı yıkadınız yoksa eldemi ?
bde daha ykamadım haftaya başlamayı düşünüyorum makinede hassas, kısa programda dalin sıwı detarjanla yıkayacağım

ay ne olacak kız yalnızsan adam işede mi gitmesinalsanaalsanasmile kocişin yoksa biz warız merak etme senguclubacismile
bu arada sen numaranı werdinmi birilerine we aldınmı bizlerden birilerinin nosunu? acil durumlar da haberdar etmek için?

Dimplecim, inşallah istediğin gibi şifonyer bulursun, diğer düşündüklerinde çok hoş fikirler, bende bugun malzeme alıp şu avize olayını bir deneyecem bakalım inşallah becerebilirim..

Bebek uyuyordur belki de canım, sürekli hareket edecek diye bişey yok, benim kızda sabah tekmeleye tekmeleye uyandırdı beni, şimdide hiç hareket yok, panik olma hemen dur, suyun gelse, sancın tutsa bile, hemen doğurmazsın meraklanma, kocan yetişir...

telaş yapıp kendini sıkıntıya sokma mutlucum.doğum yaklaştı senin haliyle daha az hareket edecek..hem acil birşey olursa telefon acarsın eşine..stres yapma canım.

bu arada milupanın sitesine üye oldunuzmu , kuzenim tavsiye etmişti üye oldum . bir sürü bir şey göndermişler hamilelikle ilgili broşür,çocuk bakımı ne yedirmeli ne yedirmemeli, ıslak mendil bebek bezi vs.

Sen de mi aynı durumdasın :çok üzgünüm:
Ben pulset kullandığım halde böyleyim, Allah yardımcımız olsun :a015:
günaydın kızlar nasılsınız birşey sorcam biz hala beşikte karar vermedik annemler mobilya olsun diyorlar eşimde park yatak olsun diyor ben artık arada kaldım ..offf yaaa
Ben tecrübeli anneler çok önerdiği için park yatağı tercih ettim, umarım kararımdan memnun kalırım..
Bebekler karyolada yatmayı pek sevmiyorlarmış nedense
Sen içinden ne geçiyorsa onu al, kimseye bakma derim yerimseniben
haydi ben hazırlanıyorum minnoşla buluşmamız var inşallah güzel haberler alırım grsrz.. dua edin bana ... kocaman öpücükler................
opuyorumnanaktan
Sen de şöyle birşey ayarla olmadı, benim çok hoşuma gitti :lepi: aklinialirimsmile

Dimplecim, inşallah istediğin gibi şifonyer bulursun, diğer düşündüklerinde çok hoş fikirler, bende bugun malzeme alıp şu avize olayını bir deneyecem bakalım inşallah becerebilirim..
Çok teşekkürler simenaycım, inş. bakalım..
İnşaallah yaparsın merak etme ama yardımcı bulunsun yanında mutlaka aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…