2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

mutlu anacım yer mi kaldı bebeğe az ama öz hareket eder seninki ye çikolatayı yat soluna bak ne oluyo bişey olmaz kız korkma

abaww tickerlere bak hep 30 lu haftalar tırsmaya başladım ben birisine telefon bırakayım ben ne olur ne olmaz birbirimizden haberimiz olsun gerçekten çünküüü artık ben rahat oturamaz duruma geldim totom çok ağrıyo bi bakmışın doğuruvermişim :teytey:

kız koskocaman ankarada yalnızım ya bebiş doğarsa ben niderim bilmiyorumkismile
dilada telim var ben size yazmaya çalışırım 2 üç günlük olunca inşallah
çikolata ye mutlucum, doping alsın bak nasıl hareket ediyor. benimde bazen fazla hareket etmiyo merak etme hiç bi şey olmaz.uyuyordur annesi
çok az hareket etti şimdi yok hareket
mutlu anacım yer mi kaldı bebeğe az ama öz hareket eder seninki ye çikolatayı yat soluna bak ne oluyo bişey olmaz kız korkma
canım ya son haftalar hareket etmez dediklerine bakma soldan eli göbek deliğimden ayağı çıkıyor çok değişik artık bzaen bağrtıyor beni seninkiler napıyor
kızlar bu arada göbek deliğinizi göremezseniz doğum yaklaştı derlermiş eski kocakarılar ben göremiyorum ya siz eyvahedigeldismile

sorma dimplecım yaa 1 haftadır böyleyim..son 3 gündür feci durumdayımkafamçokkarıştı
ilaç kullanmıyorum bakalım dr ne diyecek p.tesi gidicem..

bu arada resimdeki yatağa bayıldım:lepi:

günaydın hepücüğünüze a.s.

günaydın canım

benimkiler kuduruyorlar her zamanki gibi Mutlu birbirlerini itekleyip duruyorlar sanırım kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 bu göbek deliğini görememek ne demek

günaydın kızlar..bügün oğlumun dönem sonu gösterisi var...sahneye çıkaak şiir okuyaack birde horon oynayaçak... :))))) benim küççük erkekim....:)))))))

evet ya göbeğim üşüyor:))) resmen o kısımdan üşüyorum aslındca en çok ta orayı korumak gerekmiş...rahimden üşütmemek için...

çanım süt iyi gelir birde rannie duo kullanıyorum ben rahatlatıyor...
haydi ben hazırlanıyorum minnoşla buluşmamız var inşallah güzel haberler alırım grsrz.. dua edin bana ... kocaman öpücükler................

günaydınn herkese , bi şey soracağım bebek kıyafetlerini çamaşır makinasındamı yıkadınız yoksa eldemi ?
makinede düşük ısıda sabun tozu ile yıkadım ben...

ay bu yatak çok hoş bişey....baıldım...:lepi:

sorma dimplecım yaa 1 haftadır böyleyim..son 3 gündür feci durumdayımkafamçokkarıştı
ilaç kullanmıyorum bakalım dr ne diyecek p.tesi gidicem..

bu arada resimdeki yatağa bayıldım:lepi:
Sana da antiasit verecektir ilk başta
Renni falan .. İnş. faydasını görürsün
Beni kesmiyorlar artık
Benim bu durumum en başından beri var :çok üzgünüm:

Sana da antiasit verecektir ilk başta
Renni falan .. İnş. faydasını görürsün
Beni kesmiyorlar artık
Benim bu durumum en başından beri var :çok üzgünüm:

cok zormuş canım yaa allah hepimizeşifa versin tezelden..

SELKİE maşallah canım oğluna büyümüş gösteri yapıyor:))
bebeklerimizin de o günlerini görelim inşallah..

Merhaba canlar a.s.

Dimple ve hepatit benim de son günlerde midem bulanıyor eyvahedigeldismile

Çok kötü ya Allah şifalar versin...

Beko güzel haberlerle gelirsin inşallah...

Egk bebeğin kocaman olmuş maşallah ona

günaydın güzel anneler ve melekleri..
kızlar miğde sorunları çekenlere geçmiş olsun ben 23 haftalarda yaşadım miğdem boş oldugu halde sanki dünyaları yemişim gibi ağzıma geliyordu herşey yanma acıma , dr bana günde 1 tane soda havuç suyu ve yastığımı yükseltmemi önermişti ilaç verdi ama ben hiç kullanmadım ve geçti şimdi yediklerime dikakat ediyorum baharatlı yemiyorum sorun yaşamıyorum .
Bende önceleri sallanan cinsten basit taşınabilir bir beşik düşünüyorum (teyzem de geçen yıl ondan kullandı çok memnun), sonra mobilyaya dönceğim hepinize güzel hafta sonları

herkese günaydın benim kız fosur fosur uyuyo valla.
SELKıE ay büyüdüler kocaman oldular yaaa ben kızımdan hiç ayrılmadım biliyomusun her anımız hep beraber geçti.Annemlerle dip dibeyiz okadar bağlıyızki orda bile yanlız kalmaz ay okula nasıl gitcek nasıl ayrılcaz bakalım bide şu videoyu izledim daha bi hüzünlendim

EGK dün sende benim gibi doktora gitmişin geç gördüm maşallah bebişlere kocaman oldular artık benimki şuan kıpır kıpır.
BEKO güzel haberlerle gel canım.
HEPATıT daha hala çıkartıyomusun canım sen ya çok zor bi durum doktoruna iyica bir sor pazartesi belki yediğin bişey dokunuyo şişlik yapıyo gerçi sen bide diyetteydin dimi ne diyim allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…