- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.501
kız koskocaman ankarada yalnızım ya bebiş doğarsa ben niderim bilmiyorumkismilebde daha ykamadım haftaya başlamayı düşünüyorum makinede hassas, kısa programda dalin sıwı detarjanla yıkayacağım
ay ne olacak kız yalnızsan adam işede mi gitmesinalsanaalsanasmile kocişin yoksa biz warız merak etme senguclubacismile
bu arada sen numaranı werdinmi birilerine we aldınmı bizlerden birilerinin nosunu? acil durumlar da haberdar etmek için?
çok az hareket etti şimdi yok hareketçikolata ye mutlucum, doping alsın bak nasıl hareket ediyor. benimde bazen fazla hareket etmiyo merak etme hiç bi şey olmaz.uyuyordur annesi
canım ya son haftalar hareket etmez dediklerine bakma soldan eli göbek deliğimden ayağı çıkıyor çok değişik artık bzaen bağrtıyor beni seninkiler napıyormutlu anacım yer mi kaldı bebeğe az ama öz hareket eder seninki ye çikolatayı yat soluna bak ne oluyo bişey olmaz kız korkma
sorma dimplecım yaa 1 haftadır böyleyim..son 3 gündür feci durumdayımkafamçokkarıştı
Sen de mi aynı durumdasın :çok üzgünüm:
Ben pulset kullandığım halde böyleyim, Allah yardımcımız olsun :a015:
Ben tecrübeli anneler çok önerdiği için park yatağı tercih ettim, umarım kararımdan memnun kalırım..
Bebekler karyolada yatmayı pek sevmiyorlarmış nedense
Sen içinden ne geçiyorsa onu al, kimseye bakma derim yerimseniben
opuyorumnanaktan
Sen de şöyle birşey ayarla olmadı, benim çok hoşuma gitti :lepi: aklinialirimsmile
Çok teşekkürler simenaycım, inş. bakalım..
İnşaallah yaparsın merak etme ama yardımcı bulunsun yanında mutlaka aklinialirimsmile
günaydın hepücüğünüze a.s.
canım ya son haftalar hareket etmez dediklerine bakma soldan eli göbek deliğimden ayağı çıkıyor çok değişik artık bzaen bağrtıyor beni seninkiler napıyor
kızlar bu arada göbek deliğinizi göremezseniz doğum yaklaştı derlermiş eski kocakarılar ben göremiyorum ya siz eyvahedigeldismile
teşekkürler canım
evet zor ama artık sabah ayazında değilde öğlen saatlerinde,en azından yerlerde kar olmadığı zamanlarda yürümeye çalışıcam.benim de montların önü kapanmıyo :) içine sıkı sıkı giyinmek lazım ama yine de çok zor di mi
çanım süt iyi gelir birde rannie duo kullanıyorum ben rahatlatıyor...günaydın:)) herkese iyi haftasonları ...
kızlar midem cok kötü ne yapacağımı bilemedim..bir öneri bana...bulantım yok ama yediklerim cok afedersiniz ağzıma geliyor acıtıyor midemi..3 gündür akşamları cıkartıyorum...p.tesi dr kontrolum ama su 2 günü biraz rahat gecirmek istiyorum(
haydi ben hazırlanıyorum minnoşla buluşmamız var inşallah güzel haberler alırım grsrz.. dua edin bana ... kocaman öpücükler................
makinede düşük ısıda sabun tozu ile yıkadım ben...günaydınn herkese , bi şey soracağım bebek kıyafetlerini çamaşır makinasındamı yıkadınız yoksa eldemi ?
ay bu yatak çok hoş bişey....baıldım...:lepi:
Sen de şöyle birşey ayarla olmadı, benim çok hoşuma gitti :lepi: aklinialirimsmile
Çok teşekkürler simenaycım, inş. bakalım..
İnşaallah yaparsın merak etme ama yardımcı bulunsun yanında mutlaka aklinialirimsmile
Sana da antiasit verecektir ilk baştasorma dimplecım yaa 1 haftadır böyleyim..son 3 gündür feci durumdayımkafamçokkarıştı
ilaç kullanmıyorum bakalım dr ne diyecek p.tesi gidicem..
bu arada resimdeki yatağa bayıldım:lepi:
Sana da antiasit verecektir ilk başta
Renni falan .. İnş. faydasını görürsün
Beni kesmiyorlar artık
Benim bu durumum en başından beri var :çok üzgünüm:
cok zormuş canım yaa allah hepimizeşifa versin tezelden..
SELKİE maşallah canım oğluna büyümüş gösteri yapıyor:))
bebeklerimizin de o günlerini görelim inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?