- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.521
hepatiy antalyada kussebfilal varmış yalnız değilmşin
herkese günaydın benim kız fosur fosur uyuyo valla.
SELKİE ay büyüdüler kocaman oldular yaaa ben kızımdan hiç ayrılmadım biliyomusun her anımız hep beraber geçti.Annemlerle dip dibeyiz okadar bağlıyızki orda bile yanlız kalmaz ay okula nasıl gitcek nasıl ayrılcaz bakalım bide şu videoyu izledim daha bi hüzünlendim
Merhaba canlar a.s.
Dimple ve hepatit benim de son günlerde midem bulanıyor eyvahedigeldismile
Çok kötü ya Allah şifalar versin...
Beko güzel haberlerle gelirsin inşallah...
Egk bebeğin kocaman olmuş maşallah ona
ewt bnde üye olmuştum bnada gönderdiler ama burdan çoğu arkadaş oldu onlara gitmemişbu arada milupanın sitesine üye oldunuzmu , kuzenim tavsiye etmişti üye oldum . bir sürü bir şey göndermişler hamilelikle ilgili broşür,çocuk bakımı ne yedirmeli ne yedirmemeli, ıslak mendil bebek bezi vs.
yaw nerdesin sen! kız ne dicem sana cerenora bizim kızlara yengeç dedibilmiyorumkismile mafoldumben ceylinin anlamı yengeçmiş falan yazdı baktınmı isimler topiğine ben araştrıyom yengeç die görmedim hiçmafoldumbenabaww tickerlere bak hep 30 lu haftalar tırsmaya başladım ben birisine telefon bırakayım ben ne olur ne olmaz birbirimizden haberimiz olsun gerçekten çünküüü artık ben rahat oturamaz duruma geldim totom çok ağrıyo bi bakmışın doğuruvermişim :teytey:
Merhaba canlar a.s.
ben 3 yaşından bu yana kreşe yolluyorum,benim oğlan alışkın ayrılmaya ,hiç sıkıntı yaşamadık o nedenle...ama asıl sıkıntı okula başladıkları zaman başlıyor.çoçuklar birbirlerine vuruyorlar,öğretmenle yaşanan sıkıntılar falan..ben meçburen verdim..biz çok yalnızız burda oğlumun oynaya bileçeği arkadaşı yaşıtı çoçuk yok çevremizde.sosyalleşmesi açısından vermek zorunda kaldım.ama ortamı severse kızın arkasına bile bakmadan gideçektir sınıfına... :))) ilk günler zor olur ama ..sonra alışaçaktır...
bende bu sene düşünmüştüm kreşi kızımında burda yaşıtı yok oynıycak biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama oyun arkadaşı başka.Yeni bir birey geliceği için eve vazgeçtim beni attılar onu aldılar diye düşünürse diye.Seneye mutlaka düşünüyorum hem uykusu düzene girer hem beslenmesi.Birçok şeyi yemiyo neler ettiysem boş.Şu ilk yazdığın videodaaki ilk çıkan sarışın kız aynı benim kızım bir hoş oldum öyle ıslak gözlerle görünce.ben 3 yaşından bu yana kreşe yolluyorum,benim oğlan alışkın ayrılmaya ,hiç sıkıntı yaşamadık o nedenle...ama asıl sıkıntı okula başladıkları zaman başlıyor.çoçuklar birbirlerine vuruyorlar,öğretmenle yaşanan sıkıntılar falan..ben meçburen verdim..biz çok yalnızız burda oğlumun oynaya bileçeği arkadaşı yaşıtı çoçuk yok çevremizde.sosyalleşmesi açısından vermek zorunda kaldım.ama ortamı severse kızın arkasına bile bakmadan gideçektir sınıfına... :))) ilk günler zor olur ama ..sonra alışaçaktır...
kızlar doğum sonrası pedi diye bir şey varmış. duyanınız var mı? kullanışlı bir şey mi acaba? ben doğum daha çok ortalığı kirletcem diye korkuyorum da... manyak mıyım neyim...
Natracare Doğum Sonrası Ped 10 lu | Natracare | 10,24 TL fiyatı ve yorumları
Merhaba canlar a.s.
EGK dün sende benim gibi doktora gitmişin geç gördüm maşallah bebişlere kocaman oldular artık benimki şuan kıpır kıpır.
BEKO güzel haberlerle gel canım.
HEPATİT daha hala çıkartıyomusun canım sen ya çok zor bi durum doktoruna iyica bir sor pazartesi belki yediğin bişey dokunuyo şişlik yapıyo gerçi sen bide diyetteydin dimi ne diyim allah sabır versin
hepatiy antalyada kussebfilal varmış yalnız değilmşin
aaa hepatit kendini yanlızmı hissediyomuş darılırım valla biz ne güne duruyoz gerçi ben merkezde değilim amma olsun.Bi aralar LEYLAAA diye biride vardı antalyalı o artık girmiyo nedense
Kızlar sİze bİŞey danıŞıcam ben
dÜn doktora gİttİm 29+3 haftalık hamİleyİm ..kullandıĞım elevİt vİtamİnİ kestİ..30 haftadan sonra bebek Üzerİnde olumsuz etkİlerİ gÖrÜndÜĞÜ ortaya Çıktı dedİ.bana balık yaĞı verdİ ...seven omega3 mavİ kapaklı bİr İlaÇ..neyse İnternette araŞtırdım doktorlar genelde Önermıyo..prespektÜsÜnde de doktora danıŞınız yazıyo hamİlelİk ve emzİrme İÇİn...kararsız kaldım.sonuÇta doktoruma gÜvenİyorum ama İlaÇ olayının tamamen tİceret İŞİ olduĞunu dÜŞÜnÜyorum..İÇsem mİ İÇmesem mİİ? İÇen var mı yada İÇİp te doĞuran...o tarz balık yaĞlarının bebeĞİn sİnİr sİstemİnİn etkİlendİĞİ yazıyo İnternette..ÇÜnkÜ İÇİnde Çok fazla a vİtamİnİ var.bana bu konuda bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm .....
yaw nerdesin sen! kız ne dicem sana cerenora bizim kızlara yengeç dedibilmiyorumkismile mafoldumben ceylinin anlamı yengeçmiş falan yazdı baktınmı isimler topiğine ben araştrıyom yengeç die görmedim hiçmafoldumben
[/B]
Kızlar sİze bİŞey danıŞıcam ben
dÜn doktora gİttİm 29+3 haftalık hamİleyİm ..kullandıĞım elevİt vİtamİnİ kestİ..30 haftadan sonra bebek Üzerİnde olumsuz etkİlerİ gÖrÜndÜĞÜ ortaya Çıktı dedİ.bana balık yaĞı verdİ ...seven omega3 mavİ kapaklı bİr İlaÇ..neyse İnternette araŞtırdım doktorlar genelde Önermıyo..prespektÜsÜnde de doktora danıŞınız yazıyo hamİlelİk ve emzİrme İÇİn...kararsız kaldım.sonuÇta doktoruma gÜvenİyorum ama İlaÇ olayının tamamen tİceret İŞİ olduĞunu dÜŞÜnÜyorum..İÇsem mİ İÇmesem mİİ? İÇen var mı yada İÇİp te doĞuran...o tarz balık yaĞlarının bebeĞİn sİnİr sİstemİnİn etkİlendİĞİ yazıyo İnternette..ÇÜnkÜ İÇİnde Çok fazla a vİtamİnİ var.bana bu konuda bİlgİ verİrsenİz sevİnİrİm .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?