2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MUTLU03 korkma kız kocan yoksa biz varız burda çatır çatır doğurttururuz seni valla.Şaka bir yana bebiş büyüdü artık okadar sık hareket etmez daracık yer anam çoçuk nasıl kıpırdasın panik yapma.

ben 3 yaşından bu yana kreşe yolluyorum,benim oğlan alışkın ayrılmaya ,hiç sıkıntı yaşamadık o nedenle...ama asıl sıkıntı okula başladıkları zaman başlıyor.çoçuklar birbirlerine vuruyorlar,öğretmenle yaşanan sıkıntılar falan..ben meçburen verdim..biz çok yalnızız burda oğlumun oynaya bileçeği arkadaşı yaşıtı çoçuk yok çevremizde.sosyalleşmesi açısından vermek zorunda kaldım.ama ortamı severse kızın arkasına bile bakmadan gideçektir sınıfına... :))) ilk günler zor olur ama ..sonra alışaçaktır...

benimde çok bulandı 2 gün , ilk 4 ay'ıma geri döndüm . bugün ii gibiyim sık dişini az kaldı inşallah

bu arada milupanın sitesine üye oldunuzmu , kuzenim tavsiye etmişti üye oldum . bir sürü bir şey göndermişler hamilelikle ilgili broşür,çocuk bakımı ne yedirmeli ne yedirmemeli, ıslak mendil bebek bezi vs.
ewt bnde üye olmuştum bnada gönderdiler ama burdan çoğu arkadaş oldu onlara gitmemiş
yaw nerdesin sen! kız ne dicem sana cerenora bizim kızlara yengeç dedibilmiyorumkismile mafoldumben ceylinin anlamı yengeçmiş falan yazdı baktınmı isimler topiğine ben araştrıyom yengeç die görmedim hiçmafoldumben

ayy bnmde midem bulanıyo yaa sinir oluyorum ne bu böle 8 ay bulanma bulanma son ay bu mu olur yaaaaalsanaalsanasmile

kız nie ewde değilmisin 3 yaşından beri yolluyon minnacık bebeyi

bende bu sene düşünmüştüm kreşi kızımında burda yaşıtı yok oynıycak biz bişeyler yapmaya çalışıyoruz ama oyun arkadaşı başka.Yeni bir birey geliceği için eve vazgeçtim beni attılar onu aldılar diye düşünürse diye.Seneye mutlaka düşünüyorum hem uykusu düzene girer hem beslenmesi.Birçok şeyi yemiyo neler ettiysem boş.Şu ilk yazdığın videodaaki ilk çıkan sarışın kız aynı benim kızım bir hoş oldum öyle ıslak gözlerle görünce.

Kızlar sıze bıŞey danıŞıcam ben
dÜn doktora gıttım 29+3 haftalık hamıleyım ..kullandıĞım elevıt vıtamını kestı..30 haftadan sonra bebek Üzerınde olumsuz etkılerı gÖrÜndÜĞÜ ortaya Çıktı dedı.bana balık yaĞı verdı ...seven omega3 mavı kapaklı bır ılaÇ..neyse ınternette araŞtırdım doktorlar genelde Önermıyo..prespektÜsÜnde de doktora danıŞınız yazıyo hamılelık ve emzırme ıÇın...kararsız kaldım.sonuÇta doktoruma gÜvenıyorum ama ılaÇ olayının tamamen tıceret ıŞı olduĞunu dÜŞÜnÜyorum..ıÇsem mı ıÇmesem mıı? ıÇen var mı yada ıÇıp te doĞuran...o tarz balık yaĞlarının bebeĞın sınır sıstemının etkılendıĞı yazıyo ınternette..ÇÜnkÜ ıÇınde Çok fazla a vıtamını var.bana bu konuda bılgı verırsenız sevınırım .....

sen de mi canım yaa üzüldüm..inşallah gecer canım hemen hepimizin ki..

canım son 1 haftadır başladı benimki 3 gündür feci..sağol canım..

hepatiy antalyada kussebfilal varmış yalnız değilmşin

evet mutlu ama içinde değil sanırım antalyanın..

aaa hepatit kendini yanlızmı hissediyomuş darılırım valla biz ne güne duruyoz gerçi ben merkezde değilim amma olsun.Bi aralar LEYLAAA diye biride vardı antalyalı o artık girmiyo nedense

darılma yaa kızlar buluşuyor ya benim de karnım burdu:))

canım benim takibimi 2 dr yapıyo , normalde dr um eskişehirde profösör , kütahyada yaşadığım için burdada dr bulmamı tavsiye etti son aylardayım diye.kütahyadaki aynı balık yağı hapını banada verdi kullanmadan önce eskişehirdeki esas dr umu aradım gerek yok dedi sonuçta et,nohut mercimek vs şeylerden proteinini alıyorsun bosuna ilaç kullanma dedi şu an sadece kan hapı ve elevit kullanıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/319044-ceylinin-anlami.html

hasret sizin kıslara yengeç demedim canım benim sözlükte ne gördüysem onu söyledim. YUkarıdaki linkte yazan Lİbyana arkadaşım kızının ismini değiştirmeyi bile düşündü ama en sonunda yapamadı ama çok araştırdı. zaman zaman bizim verdiğimiz bilgileri bile yanlış buldu. saygı duyarım kendisine. ama ben kesin bilmediğim hiçbir şeyi insanlara anlatmam kaynaksız iddiada bulunmam kaldı ki kendimi yetkin hissetmediğim konularda yorum yapmam. bence Lİbayana'nın yazdıklarını oku. o çok güzel anlatmış. bir ismi koymak istiyorsan koyarsın canım benim önemli olan senin isim koyarkenki önceliğinin ne olduğudur. a.s.

allah allah ilk defa duydum elevitin zararlı olduğunu.Ben hamile kaldığım ilk haftadan beri içiyorum doktor doğuruncaya kadar iççen dedi.KIzımdada supradin kullandım bi zararı olmadı.Diğer ilacı duymadım bikaç arkadaş balık yağı kullanıyodu onlarda görürlerse cevap verirler sana

hepatit ben başka şey deseymişim olucakmış valla.Bak ilk defa antalyalı LEYLAA07 vardı nezmandır girmiyodu dedim bak alta bugün forumda.Gidip loto toto bişeymi oynasam

mart anneleri selam hepinize. umarım bebişlerin ve annelerin durumları gayet iyidir. listenizdeydm ama ne zamandır sizin hızınıza yetişemediğimden yazamamıştım. sanırım mart anneleri içinde en erken doğum yapanlardan oldum. ocak anneliğine geçiş yaptm, bazı arkadaşların mesajlarını aldım. dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. kuzumun bu ara sanrım en çok ihtiyacı olan şey güç ve dua... zamanında güzel haberlerinizi görmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…