- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.561
bak yalnız değilsin hızır gibi yetiştim
eveettt cok sevindirik oldum:))
muratpaşa damısın ?ilçe olarak yani..
HASRET- CERENORA kızlar bir de bu yazıya bakın ikinizin dediği de var:))
Kelimelerin Soyağacı: Ceylin Kelimesinin Kökeni Nedir?
eveettt cok sevindirik oldum:))
muratpaşa damısın ?ilçe olarak yani..
HASRET- CERENORA kızlar bir de bu yazıya bakın ikinizin dediği de var:))
Kelimelerin Soyağacı: Ceylin Kelimesinin Kökeni Nedir?
Selaaam..
Herkese iyi haftasonları...
Artık doğum çantamı hazırlayayım demiştim ama o kadar çok şey çıkarmışım ki ortaya hastaneye götürecek, bunların hepsini ancak valiz alır galiba..
Noluyor kızlar kimin midesi bulanıyor.Geçmiş olsun...
bende sevindim yerimseniben topçular canım benim.
Selaaam..
Herkese iyi haftasonları...
Artık doğum çantamı hazırlayayım demiştim ama o kadar çok şey çıkarmışım ki ortaya hastaneye götürecek, bunların hepsini ancak valiz alır galiba..
sağol canım..bir kac gündür kötüydü midem..kızlardan da vardı hijyenimle dimple.
bebişler cok baskı yapıyor galiba artık umarım sen yaşamazsın feci:sinifsinif: bir sey
ben de lara tarafındayım medical park hastanesinin oralarda..uzakmışız biraz..
hiç görmüyordum ben seni burda..
bebişinle gelirsinniz artık :))
Çok seksi dantelli iç çamaşırları, gecelikler falan koydum hasretçim.. bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Şaka ya.. Kalın şal, polar sabahlık, kalın çorap derken doldu valla çanta.. Doğumdan sonra anne birdenbire çok üşüyomuş.. Ben de normalde üşüyen bi insanım..ne çıkardın be o kadar:mymeka: alınacaklar çok belli benim minicik bi çantam olacak mesela:lepi: sen allah bilir gerekli gereksiz doldurdun 3takım hastane çıkıışı 2 tulum 3 patik çorap falanakannehir
ne koydun canım okadar?? bence çok elzem olmayanları çıkar..
ya da sen yaz ne koyduysan biz çıkartalım:))kaydirigubbakcemile2
ewet canım uzakmışız biraz fakat ben medikal parka gidiyorum kontroller için kısmetse doğumumda orda olucak sen nerde yapıcaksın doğumu bellimi?
ilk zamanlar giriyordum sonra vakit olmadı şu an müsaitim artık buralarda olurum görüşürüz inş antalyada daa.s
Çok seksi dantelli iç çamaşırları, gecelikler falan koydum hasretçim.. bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Şaka ya.. Kalın şal, polar sabahlık, kalın çorap derken doldu valla çanta.. Doğumdan sonra anne birdenbire çok üşüyomuş.. Ben de normalde üşüyen bi insanım..
Canım zaten bebek için hiçbişe koymadım desem yeridir.
Herşeyini hastane veriyomuş.. Ben hep kendimi düşündüm..
1 pijama takımı
1 polar sabahlık
1 şal
Göğüs pedi
3 emzirme atleti
çorap
külot
terlik
Ped
Hasta bezi
Hepsi bu... Çok mu ki??? Yoksa benim çanta mı biraz ufak acep????
ne koydun canım okadar?? bence çok elzem olmayanları çıkar..
ya da sen yaz ne koyduysan biz çıkartalım:))kaydirigubbakcemile2
ben anadolu hastanesine gidiyorum canım en baştan beri.doğumum da orda olacak iş.
beklerim canım gel :)) madem medical e gidiyorsun..inşallah görüşürüz bi ara.
çok uzaklaşma bizim topicten gel tabi canım..opuyorumnanaktan
cok bir şey koymamışsın aslında..ama şalı çıkart derim polar sabahlık varmış zaten..bir de neden hem ped hem de hasta bezi koydun ki biri yetmez mi?? çok gerekirse hemen temin edilebilir onlar..
Merhaba arkadaşlar...İyi hafta sonları...İlaçlardan konuşmuşsunuz, heralde aranızda en çok ilaç içen benim.Hamileliğimin başından beri elevit , 12. haftadan beri Efa marka Omega 3 , demir ilacı , magnezyum tozu ve 20 . haftadan beri de calsiyum kullanıyorum.Dün kan ve idrar testlerimin sonucunu aldım allah şükür ne kansızlık var ne de başka bir şey.Krampta nerdeyse hiç yaşamadım.Bunda ilaçların etkisinin olduğunu düşünüyorum...Kaldı ki Omega 3 bebeklerin beyin gelişimi için çok önemli bana sorulursa bırakılması gereken en son ilaç bu...
Dün mothercareden nevresim , çarşaf yastık aldım.Fiyatı uygun geldi bana.2 tane desenli lastikli çarşaf 20-TL , 2 Tane pazen çarşaf 20-TL , Yastık kılıfı 5 -TL ,nevresimi de 25TL ye aldım .Hepsi de güzel desenli modeller.Taç da sormuşştum çarşaf, nevresim yastık 52-TL demişlerdi içinde lastik çarşafıda yoktu...Dikkatinizi çekerse bir bakın derim...
sağol canım..bir kac gündür kötüydü midem..kızlardan da vardı hijyenimle dimple.
bebişler cok baskı yapıyor galiba artık umarım sen yaşamazsın feci:sinifsinif: bir sey
ben de lara tarafındayım medical park hastanesinin oralarda..uzakmışız biraz..
hiç görmüyordum ben seni burda..
bebişinle gelirsinniz artık :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?