2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim boyun kisa (1.62 herhalde ondan oluyor ozaman yaa Cok fena,bazen Allahim bi an evvel zaman gecsede h ayirlisiyla dogursam diyorum.

herkese iyi haftasonları canlarımopuyorumnanaktan

gözünaydın canım maşşallah bebikine.aldıklarınıda güle güle kullansın bıdığın.
seninde gözün aydın canımcım ve senin bıdığada maşşallah.
bana herkes lansinohu önerdi bende ondan alacağım çok iyi geliyormuş.
gözün aydın canım maşşallah.

canım inşaallah tez zamanda sağ salim alırsın kızını kucağına.Allah sağlık versin.

Hepinize geçmiş olsun canım.Sizin bebişler yukarıda demekki... Bizde aşağıda oldukları için zırt pırt wc ye taşınıyoruz...

Benim hem midem yanıyor hem sürekli tuvaletteyim, benim oğlan aşağıda mı yukarıda mı:))) yukarı çıkıp bi tepik atıyo midemi yakıyo, sonra bi döner tekmede idrar torbama atıyo, galiba siyah kuşak doğacak:)))

Benim hastane cantamda sunlar var :

1 tane penye gecelik,(dogum ani icin)

1 tane pijama seti

1 adet terlik.

ic camasiri 2-3 tane

Disfircasi macunu vs.

Baskada birsey yok :)

Eee normal kimler normal dogum dusunuyor bu arada??

ya ben çok kararsızım ağrısız normal doğumu çok tavsiye ediyolar ama, epidural sezeryan da yapabilirm aslında 3.daha pratik bi doğum şekli olsa onu tercih edeceğim :) kendimi kestirmek de istemiyorum

Erkek bebek bekleyenler !! Yeni dogdugunda sunnet yaptirmayi duusnuyormusunuz. Daha kolay oluyor diyenler var,sizledr ne dusunuyorsunuz?

canım bu hasta pedi dediğin doğum sonrası pedlerden mi? internetten mi aldın:? eczanelerde de var mı?

ya ben çok kararsızım ağrısız normal doğumu çok tavsiye ediyolar ama, epidural sezeryan da yapabilirm aslında 3.daha pratik bi doğum şekli olsa onu tercih edeceğim :) kendimi kestirmek de istemiyorum

Canim bence kendini kestirme,belki dogumun cok kolay olacak,bosu bosuna kendini kestirmis olacaksin. Zaten burda (avrupada) bi komplikasyon olmadigi surece sezeryani yapmiyorlar. Ben gecen ebeye sordum,oda dedi en guzeli normal dogum,hemencecik toparlaniyorsun dedi. Epidural sordum,onu bile gidisata gore yapariz diyor,belkide kolay acilacaksin ozaman gerek kalmaz diyor,ama eger cok uzun surerse acilma ozaman tercihen yaptirabilirsin dedi..

Zaten gecen haberlerdede izledim ben saglik bakanligida onlem alcakmis bu sezeryan konusunda herkese sezeryan yapiliyor diye.. Normal dogumu tavsiye ediyorlardi .

haklısın aslında belki kolayca doğuracağım gözümü karartacağım artık eninde sonunda çıkacak yavrum bi şekilde :)

Erkek bebek bekleyenler !! Yeni dogdugunda sunnet yaptirmayi duusnuyormusunuz. Daha kolay oluyor diyenler var,sizledr ne dusunuyorsunuz?

biz düşünüyoruz evet daha çabuk toparlanıp kapanıyomuş yara ama 1 hafta kadar altını bağlamamak gerekiyomuş hava alması lazımmış zaten malüm ilk zamanlar çok alt ıslatıyolarmış yaptırsak bile bez işini nasıl yapıcaz bilmiyorum kararsızım açıkçası fisfisfis

Leylaa ... Bende cok kararsizim yaa.. Bi yandan kiyamiyorumda,ne biliyim birde soyle birsey var belki zaten huysuz bi bebek olacaksa,acaba tuzu biberi olurmu diyede dusunuyorum fisfisfis

Leylaa ... Bende cok kararsizim yaa.. Bi yandan kiyamiyorumda,ne biliyim birde soyle birsey var belki zaten huysuz bi bebek olacaksa,acaba tuzu biberi olurmu diyede dusunuyorum fisfisfis

benim çevremde yaptıranlar var pek bişi anlamıyolarmış ama dediğin gibi olabilirde gazlı bir bebek olursa yada kesik yerinde bi sorun olursa bide ilk bebek ayırtta edemeyiz neyden huysuzlanıyo yada biraz zaman geçtikten sonra olabilir doktorlada konuşmak lazım belki daha sorunsuz olur bilemeyiz CADIARZU

Toprak.. hmm... ok.. onlar cok pratikmis bende almayi dusunuyorum herkes tavsiye ediyor.. Eee sanadsa az kalmis,kasilmalar filan oluyormu sende??

Mihribanlı benim kasılmam çok olmuyor.Her 15. güne bir NST ye giriyorum kasılma ve sancıda yok...Senin nasıl durum?20. haftalarda karnın sertleşiyordu geçti mi?

Kizlar, siz bebebk icin battaniyemi yorganmi kullanmayi dusunuyorsunuz?
battaniye gayet sıcak tutar bnce... ilk zamanlar yorganda rahatsıız olurlar die duydum

ewet bnde ya o fermuarlıyı yada lc waikikiden hazır örme battaniye war yada onu götüreceğim çıkış için...

Benim hastane cantamda sunlar var :

1 tane penye gecelik,(dogum ani icin)

1 tane pijama seti

1 adet terlik.

ic camasiri 2-3 tane

Disfircasi macunu vs.

Baskada birsey yok :)

Eee normal kimler normal dogum dusunuyor bu arada??

delüü doğum anında önlük giydirolar ne geceliği:mymeka:

selam kızalrrrr..... hasretcim selam canımm nbrsiziniz.....

ya zaman geçmiyoooooooooooooooo .................

sabahtan beri ne çok eşyle uğraştım ama yok olmuyor :))))))))))

hazırlıkalrım bitii

artık yarın olsun ..... sağlıcakla gelsin istiyorummmmmmmmmmm.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…