- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.601
gözünaydın canım maşşallah bebikine.aldıklarınıda güle güle kullansın bıdığın.iyi akşamlar güzeller geçmişe bakamadım çooooook yorgunum hemen yazıp uzanıcam canlarım
oğluşumu gördüm bugün teyzeleri kıpır kıpırdı maşallah ultrason cihazına iki kez tekme attı doktorumuzda istemiyo rahatsız edilmek sanırım dedi neyse çok şükür herşey yolunda
paşam 41cm 1.700gr olmuşannesinin kuzusu
havuzlu hana da gittik bugün fiyatlar fena dğl
en çok chicco nun çanta hediyeli setine sevindim 40 tl ye aldık çantası da güzel içinde
pudra ,krem,bebe yağı,ıslak mendil,sabun ve şampuanı var
ufak tefek bütün eksiklerimiz bitti çok şükür hava çok soğuktu ve cuma saatine denk gelince han kapandı fazla gezemedik
çok yorgunum güzeller daha sonra tekrar dvm ederim şimdilik öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
seninde gözün aydın canımcım ve senin bıdığada maşşallah.slm biz geldik gçmişi okudum oku oku bitmedi maşallah.Bugün günüm süperdi ilk kez oğluşum yüzünü döndü bize nihayet yüzünü görebildik kıpır kıpırdı gerçi yedim fındık ezmesinide öyle gittim.Paşam maşallah fark atmış bir hafta önde gidiyo 1.723 gr 40 cm daha29+5 iz.
Buarada doktorda bir ıslak mendilin broşürünü gördüm tamamen organikmiş yeni doğanı ayrı.organik pamuk bebek mendili GREEN BABİES ORGANİCBEN BULURSAM ALICAM
bana herkes lansinohu önerdi bende ondan alacağım çok iyi geliyormuş.çanım adını öğrenip yaz mutlaka..lansonilmiydi açaba.....?
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
şunlardan birimiydi açaba..bu hafta sonu almayı düşünüyordum bende...
gözün aydın canım maşşallah.selamlar herkese,ilk defa bu kadar boş gördüm burayı,hayırdır inşallah.herkes iyidir umarım.biz de bugün kontrole gittik , burdan paylaşmak istedim...oğlum 1985 :) gram olmuş...32 hafta 3 günlük.doktorum normal doğum istiyorsan günde 1 saat kadar yürüyüş yapmaya başla dedi kolay doğum yapabilmem için.3 hafta sonra yine gidicez ,
iyi akşamlar herkeslere...a.s.
mart anneleri selam hepinize. umarım bebişlerin ve annelerin durumları gayet iyidir. listenizdeydm ama ne zamandır sizin hızınıza yetişemediğimden yazamamıştım. sanırım mart anneleri içinde en erken doğum yapanlardan oldum. ocak anneliğine geçiş yaptm, bazı arkadaşların mesajlarını aldım. dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. kuzumun bu ara sanrım en çok ihtiyacı olan şey güç ve dua... zamanında güzel haberlerinizi görmek üzere...
Hepinize geçmiş olsun canım.Sizin bebişler yukarıda demekki... Bizde aşağıda oldukları için zırt pırt wc ye taşınıyoruz...
Benim hastane cantamda sunlar var :
1 tane penye gecelik,(dogum ani icin)
1 tane pijama seti
1 adet terlik.
ic camasiri 2-3 tane
Disfircasi macunu vs.
Baskada birsey yok :)
Eee normal kimler normal dogum dusunuyor bu arada??
Ben de hasta pedlerinden aldım.Hasta bezi ile normal ped arasında...Yeterli gelmezse hastaneden verirler yada gider eczaneden alınır diye düşünüyorum...Terlik olarak da beyaz dr. hemşire terlikleri var ya ismi aklıma gelmedi onlardan alın diyorlar...İçiniz boşalabiliyormuş bir anda...
ya ben çok kararsızım ağrısız normal doğumu çok tavsiye ediyolar ama, epidural sezeryan da yapabilirm aslında 3.daha pratik bi doğum şekli olsa onu tercih edeceğim :) kendimi kestirmek de istemiyorum
Canim bence kendini kestirme,belki dogumun cok kolay olacak,bosu bosuna kendini kestirmis olacaksin. Zaten burda (avrupada) bi komplikasyon olmadigi surece sezeryani yapmiyorlar. Ben gecen ebeye sordum,oda dedi en guzeli normal dogum,hemencecik toparlaniyorsun dedi. Epidural sordum,onu bile gidisata gore yapariz diyor,belkide kolay acilacaksin ozaman gerek kalmaz diyor,ama eger cok uzun surerse acilma ozaman tercihen yaptirabilirsin dedi..
Zaten gecen haberlerdede izledim ben saglik bakanligida onlem alcakmis bu sezeryan konusunda herkese sezeryan yapiliyor diye.. Normal dogumu tavsiye ediyorlardi .
Erkek bebek bekleyenler !! Yeni dogdugunda sunnet yaptirmayi duusnuyormusunuz. Daha kolay oluyor diyenler var,sizledr ne dusunuyorsunuz?
Leylaa ... Bende cok kararsizim yaa.. Bi yandan kiyamiyorumda,ne biliyim birde soyle birsey var belki zaten huysuz bi bebek olacaksa,acaba tuzu biberi olurmu diyede dusunuyorum fisfisfis
Toprak.. hmm... ok.. onlar cok pratikmis bende almayi dusunuyorum herkes tavsiye ediyor.. Eee sanadsa az kalmis,kasilmalar filan oluyormu sende??
canım bu hasta pedi dediğin doğum sonrası pedlerden mi? internetten mi aldın:? eczanelerde de var mı?
Erkek bebek bekleyenler !! Yeni dogdugunda sunnet yaptirmayi duusnuyormusunuz. Daha kolay oluyor diyenler var,sizledr ne dusunuyorsunuz?
battaniye gayet sıcak tutar bnce... ilk zamanlar yorganda rahatsıız olurlar die duydumKizlar, siz bebebk icin battaniyemi yorganmi kullanmayi dusunuyorsunuz?
Mihribanlı ben şu hastaneden çıkarken de kullanılan önden fermuarlı battaniyeler var ya onlardan kullanmayı düşünüyorum.Tabi bu benim tahminim ama tecrübeliler ne yapıyor bilmiyorum...Bir de Sanırım yorgan boğulmalara neden olabiliyormuş o yüzden 1 yaşdan önce kullanmayın diyorlar...
Evet cerenora eczanelerde var...Hasta pedi diyince onlar bedenine göre veriyorlar.Biraz bebek bezine benziyor...
Benim hastane cantamda sunlar var :
1 tane penye gecelik,(dogum ani icin)
1 tane pijama seti
1 adet terlik.
ic camasiri 2-3 tane
Disfircasi macunu vs.
Baskada birsey yok :)
Eee normal kimler normal dogum dusunuyor bu arada??
kızlar nst ye kaç haftalıkken giriliyo ben girmedim bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?