2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hasta pedlerinden aldım.Hasta bezi ile normal ped arasında...Yeterli gelmezse hastaneden verirler yada gider eczaneden alınır diye düşünüyorum...Terlik olarak da beyaz dr. hemşire terlikleri var ya ismi aklıma gelmedi onlardan alın diyorlar...ıçiniz boşalabiliyormuş bir anda...

yaw 3 emzirme atletini napcan 1 tane giyicen yada giyemicen o ne öyle
hastanede sıcaktan patlayacaksın zaten şal sabahlık falan maşallah yani
hasta bezinide bütün hastaneler weriyo zaten wermesede alma yanına bnce kapısında falan satıyolar wermiyosalar bile

hem zaten azmış aldıkların nasıl waliz falan diosun:mymeka:

güle güle kullanın canım.

Zaten hasta bezini 2 tane koydum. İlk gün için hasta bezi kullanılıyomuş.. Her ihtimale karşı da 2-3 tane de ped.
Hastane sıcak oluyo. Belki polar sabahlık bunaltır diye şal koydum ne bilim..

cıkar sen onları boşver:)) biri yeter sal ya da sabahlık..bence salı cıkar.. hasta bezine bişey diyemiycem ben sadece ped koymayı düşünüyorumm canta da ufakmış senin heralde yada senin eşyalar kocamankaydirigubbakcemile2delikafadulden
opuyorumnanaktan

Hepinize geçmiş olsun canım.Sizin bebişler yukarıda demekki... Bizde aşağıda oldukları için zırt pırt wc ye taşınıyoruz...

canım bende de var wc sorunu:) dışarda gezemez oldum çocuk gibi çişim geldi deyip duruyorum eşime..

Benim bu durumuma kimse şaşırmıyor aslında.Yapı gereği hamilelikten öncede az su içsem hemen tuvalete giderdim.Şimdi bunu 2 ile çarp.Yapışığım resmen wc ile.Eşim diyorki biz çokmu tuvalet kağıdı bitiriyoruz ne ? Hayır diyorum ben bitiriyorum.Alış yakında keşke tuvalet kağıdı alsaydım diyeceksin kızının bezlerine yetişemeyeceksin onlar daha pahalı diyorum... Neyse doğsunlarda sağ salim inş. feda olsun onlara demi annişler....

inşallah canım sağsalim gelsinler yeter ki..bu kadar dayandık ne kaldki sunun surasında:))

Ben de duymuştuum bunu.. Yıkanabilen terlik alın diyolar.. Ayağa kalkınca bi anda kanama olabiliyomuş.. mafoldumben

Canım her ikisindende var ama bizim ev merkezi sistemle ısındığı için gayet sıcak.Bu nedenle sadece battaniyeyi kullanırım sanırım... Hem yorgan ilk etapta ağır gelir bebişin üstüne belki...

Hmm,evet birde mart ayina denk geliyorya bencede sicak olur gibi... Hollanda'da tavsiye 2 yasindan onceye kadar tavsiye etmiyorlar yorgani.?! Cok sicaktan olen bebekler oluyormus (ALLAH korusun )
Ozelliklede ilk dogduklarinda kesinlikle tavsiye etmiyorlar,bende alsammi almasammi diye kararsiz kalmistim genede. Ozaman almayim en iyisi zaten ilk bahara denk geliyor dogum.

Frambuaz... canim bence genede simdiki kadar soguk olmaz herhalde mart ayi..

Canım bu sene burda doğru düzgün bi kış olmadı.. Normalde bu aylarda çok kar olması gerekir, Erciyes'te bile kar yokmuş..
Bugün hava durumunda söylüyodu.. Salı gününden itibaren kar geliyomuş..
Bi kaç sene önce 23 Nisan'da kar yağdığını hatırlıyorum ben.. Onun için büyük ihtimal yorgan kullanırım..

Mihribanlı ben şu hastaneden çıkarken de kullanılan önden fermuarlı battaniyeler var ya onlardan kullanmayı düşünüyorum.Tabi bu benim tahminim ama tecrübeliler ne yapıyor bilmiyorum...Bir de Sanırım yorgan boğulmalara neden olabiliyormuş o yüzden 1 yaşdan önce kullanmayın diyorlar...

Benim hastane cantamda sunlar var :

1 tane penye gecelik,(dogum ani icin)

1 tane pijama seti

1 adet terlik.

ic camasiri 2-3 tane

Disfircasi macunu vs.

Baskada birsey yok :)

Eee normal kimler normal dogum dusunuyor bu arada??

Evet bu yil turkiyede dogru duzgun kis olmamis. Gecen yil avrupada dogru duzgun kis olmamisti,1 defa kar yagmisti ayni gun kaybolmustu. Ama bu sene iyi kis oldu burda. Baya kar yagdi ne hikmetse ) :sm_confused:

Toprak.... Aynen burdada oyle soyledi ebeler. Internettede baya arastirma yaptim her yerde oyle yaziyor 2 yasindan onceye kadar kullanmayin diye. Cok soguk olacak olursada.. Uyku tulumlari kullanin diyorlar.

ışte mihriban o bahsettiğiim battaniye uyku tulumu gibi , aynı zamanda kalın...Anladığım kadarıyla genelde herkes normal doğum düşünüyor ama bakalım koşullar gereği kaç kişi normal doğum yapar...

Toprak.. hmm... ok.. onlar cok pratikmis bende almayi dusunuyorum herkes tavsiye ediyor.. Eee sanadsa az kalmis,kasilmalar filan oluyormu sende??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…