- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.581
Çok seksi dantelli iç çamaşırları, gecelikler falan koydum hasretçim.. bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3 Şaka ya.. Kalın şal, polar sabahlık, kalın çorap derken doldu valla çanta.. Doğumdan sonra anne birdenbire çok üşüyomuş.. Ben de normalde üşüyen bi insanım..
Canım zaten bebek için hiçbişe koymadım desem yeridir.
Herşeyini hastane veriyomuş.. Ben hep kendimi düşündüm..
1 pijama takımı
1 polar sabahlık
1 şal
Göğüs pedi
3 emzirme atleti
çorap
külot
terlik
Ped
Hasta bezi
Hepsi bu... Çok mu ki??? Yoksa benim çanta mı biraz ufak acep????
Merhaba arkadaşlar...İyi hafta sonları...İlaçlardan konuşmuşsunuz, heralde aranızda en çok ilaç içen benim.Hamileliğimin başından beri elevit , 12. haftadan beri Efa marka Omega 3 , demir ilacı , magnezyum tozu ve 20 . haftadan beri de calsiyum kullanıyorum.Dün kan ve idrar testlerimin sonucunu aldım allah şükür ne kansızlık var ne de başka bir şey.Krampta nerdeyse hiç yaşamadım.Bunda ilaçların etkisinin olduğunu düşünüyorum...Kaldı ki Omega 3 bebeklerin beyin gelişimi için çok önemli bana sorulursa bırakılması gereken en son ilaç bu...
Dün mothercareden nevresim , çarşaf yastık aldım.Fiyatı uygun geldi bana.2 tane desenli lastikli çarşaf 20-TL , 2 Tane pazen çarşaf 20-TL , Yastık kılıfı 5 -TL ,nevresimi de 25TL ye aldım .Hepsi de güzel desenli modeller.Taç da sormuşştum çarşaf, nevresim yastık 52-TL demişlerdi içinde lastik çarşafıda yoktu...Dikkatinizi çekerse bir bakın derim...
Zaten hasta bezini 2 tane koydum. İlk gün için hasta bezi kullanılıyomuş.. Her ihtimale karşı da 2-3 tane de ped.
Hastane sıcak oluyo. Belki polar sabahlık bunaltır diye şal koydum ne bilim..
Hepinize geçmiş olsun canım.Sizin bebişler yukarıda demekki... Bizde aşağıda oldukları için zırt pırt wc ye taşınıyoruz...
güle güle kullanın canım.
cıkar sen onları boşver:)) biri yeter sal ya da sabahlık..bence salı cıkar.. hasta bezine bişey diyemiycem ben sadece ped koymayı düşünüyorumm canta da ufakmış senin heralde yada senin eşyalar kocamankaydirigubbakcemile2delikafadulden
opuyorumnanaktan
canım bende de var wc sorunu:) dışarda gezemez oldum çocuk gibi çişim geldi deyip duruyorum eşime..
Benim bu durumuma kimse şaşırmıyor aslında.Yapı gereği hamilelikten öncede az su içsem hemen tuvalete giderdim.Şimdi bunu 2 ile çarp.Yapışığım resmen wc ile.Eşim diyorki biz çokmu tuvalet kağıdı bitiriyoruz ne ? Hayır diyorum ben bitiriyorum.Alış yakında keşke tuvalet kağıdı alsaydım diyeceksin kızının bezlerine yetişemeyeceksin onlar daha pahalı diyorum... Neyse doğsunlarda sağ salim inş. feda olsun onlara demi annişler....
Kizlar, siz bebebk icin battaniyemi yorganmi kullanmayi dusunuyorsunuz?
Ben de hasta pedlerinden aldım.Hasta bezi ile normal ped arasında...Yeterli gelmezse hastaneden verirler yada gider eczaneden alınır diye düşünüyorum...Terlik olarak da beyaz dr. hemşire terlikleri var ya ismi aklıma gelmedi onlardan alın diyorlar...İçiniz boşalabiliyormuş bir anda...
Kizlar, siz bebebk icin battaniyemi yorganmi kullanmayi dusunuyorsunuz?
Canım her ikisindende var ama bizim ev merkezi sistemle ısındığı için gayet sıcak.Bu nedenle sadece battaniyeyi kullanırım sanırım... Hem yorgan ilk etapta ağır gelir bebişin üstüne belki...
Frambuaz... canim bence genede simdiki kadar soguk olmaz herhalde mart ayi..
Canım bu sene burda doğru düzgün bi kış olmadı.. Normalde bu aylarda çok kar olması gerekir, Erciyes'te bile kar yokmuş..
Bugün hava durumunda söylüyodu.. Salı gününden itibaren kar geliyomuş..
Bi kaç sene önce 23 Nisan'da kar yağdığını hatırlıyorum ben.. Onun için büyük ihtimal yorgan kullanırım..
Bu arada bende asiri derecede nefes darligi oluyor yaa..cok zorlaniyorum.. sizdede oluyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?