2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar bızde geldık ama o kadar halsızım kı ewe elımı bıle surmedım hersey benı beklıyor ben oturdum kımı beklıyorum bılmıyorum karnımın altı acayıp sızlıyor sankı asaya dusucek tutarak yuruyorum 1 de kalkmama ragmen hala uykum war saf gıbıyım ya bole mı gececek 2 ay sımdı bilmiyorumkismile

Canım hayırlısı ıle bıttı askerlık gozun aydın :hulya:

ya bugün değilmi yarınmı gelior
anlatsana ne hazırlık yaptın şimdi ailesi falanda sizle olurmu hemen ilk geldiği gün? nasıl olacak:asigim:

ne sandın yemek ye yat suyunu iç yat sütünü iç yat pekmezini ye yat.. ne olcak senin yerinde olmak isterdim ben akşama kadar dötüm başım eğriliyo oturmaktan:a015:

bendede aynısı oluyo sabah uyanamıyorum çok uyuyunca sersem gibi oluyorum sürekli mayışmış bi durumdayım mirmirmirmir

ewet kızlar bizim bıdıklar ooldumu bu günleri çok arıcaz tecrübeli olanlar bol bol kyfini çıkarın uyuyun diyolarCADIARZU gerçi gece zırt bır uyanıyoruz ama sersem gibi oluyoruz sabaha birazda ondan toparlanamıyoruz heraldeyerimseniben

ben perşembe gittim doktora nst ye sokmadı bide bir dahaki kontrolü 1 ay sonraya verdi çokmu geç acaba 2 haftada 1 gidiliyomuş 30. haftadan sonra diye okudum benmi büyüttüm acabaCADIARZU

32den itibaren 2 haftada bir werio demekki herşey normal sende 1 ay sonraya werdi eğer tereddütün warsa ara telefonla 1 hafta erkene aldır cnm 3 hafta beklemiş olursun

normal o zaman bu durumlar bende öyleyim aksam 10 oldumu uyuyorum.uyuyalım arkadaşlar sonra bu kadar rahat uyuyamayacağız

gelin şu dükkana bakında birazda ben uyuyam yawww((( allahtan yarın we pazrtesi günü kocam izinli o açar halleder, iş fazla olmaz zaten pazar günü bırakır babasına we elemanlara sonra gelir koynuma keyif yaparıs birass:)))))boshayallersmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

canım bende sabahları 8 de kalkıp büroma geliyorum, 37.haftaya kadarda çalısacağım napalım Allah sağlık versin . Aksamları saat 10 u zor görüyorum :)))

32den itibaren 2 haftada bir werio demekki herşey normal sende 1 ay sonraya werdi eğer tereddütün warsa ara telefonla 1 hafta erkene aldır cnm 3 hafta beklemiş olursun

haklısın canım belki normal gördüğü için 1 ay sonraya vermiştir CADIARZU
eğer bir problem olursa ki inş olmaz ararım 1 hafta önceye alırım eyvahedigeldismile

:jeyyar:Şeniz

buhar makinalarını bazı doktorlar öneriyo bazıları önermiyo neden acaba? almalımıyım acaba
benim yatakk odam arkada kalıyo pek hawa almıyo salondan cam war ne yapmalı şaşırdım wala
telsiz aldık şimdi buhar makinası derdim çıktı pufff:umursamaz:

kızlar sabaha kadar yatak odası çok havasız oluyor hava temizleme ve nemlendirm almalıyız diye düşündüm ben bu sabah küçük odada 3 kişi olacağız artık

kızlar sabaha kadar yatak odası çok havasız oluyor hava temizleme ve nemlendirm almalıyız diye düşündüm ben bu sabah küçük odada 3 kişi olacağız artık

aslında alsak iyi olur bence de... ama bence bekleyelim doktor tavsiye ederse alırız ...

sizin iş ne üzerine hasret bu arada sen ve bebişin hoş çıkmışsınız maşallah

ewet birde elktrik sobası yakacağım ben almalımıyım acaba yaa kararsız kaldım we hangi marka en iyisi dr a sormak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…