- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.621
selam kızalrrrr..... hasretcim selam canımm nbrsiziniz.....
ya zaman geçmiyoooooooooooooooo .................
sabahtan beri ne çok eşyle uğraştım ama yok olmuyor :))))))))))
hazırlıkalrım bitii
artık yarın olsun ..... sağlıcakla gelsin istiyorummmmmmmmmmm.....................
selam kızalrrrr..... hasretcim selam canımm nbrsiziniz.....
ya zaman geçmiyoooooooooooooooo .................
sabahtan beri ne çok eşyle uğraştım ama yok olmuyor :))))))))))
hazırlıkalrım bitii
artık yarın olsun ..... sağlıcakla gelsin istiyorummmmmmmmmmm.....................
Selam kızlar bızde geldık ama o kadar halsızım kı ewe elımı bıle surmedım hersey benı beklıyor ben oturdum kımı beklıyorum bılmıyorum karnımın altı acayıp sızlıyor sankı asaya dusucek tutarak yuruyorum 1 de kalkmama ragmen hala uykum war saf gıbıyım ya bole mı gececek 2 ay sımdı bilmiyorumkismile
teşekkür ederim canım. peki sen ne kadara aldın? ben birkaç sayfa önce eklemiştim acaba seninki de böyle bir şey mi?
Natracare Doğum Sonrası Ped 10 lu | Natracare | 10,24 TL fiyatı ve yorumları
ben pazartesi giriorum 34 haftalığım
32den itibaren giriliyo.
Selam kızlar bızde geldık ama o kadar halsızım kı ewe elımı bıle surmedım hersey benı beklıyor ben oturdum kımı beklıyorum bılmıyorum karnımın altı acayıp sızlıyor sankı asaya dusucek tutarak yuruyorum 1 de kalkmama ragmen hala uykum war saf gıbıyım ya bole mı gececek 2 ay sımdı bilmiyorumkismile
bendede aynısı oluyo sabah uyanamıyorum çok uyuyunca sersem gibi oluyorum sürekli mayışmış bi durumdayım mirmirmirmir
ben perşembe gittim doktora nst ye sokmadı bide bir dahaki kontrolü 1 ay sonraya verdi çokmu geç acaba 2 haftada 1 gidiliyomuş 30. haftadan sonra diye okudum benmi büyüttüm acabaCADIARZU
normal o zaman bu durumlar bende öyleyim aksam 10 oldumu uyuyorum.uyuyalım arkadaşlar sonra bu kadar rahat uyuyamayacağız
gelin şu dükkana bakında birazda ben uyuyam yawww((( allahtan yarın we pazrtesi günü kocam izinli o açar halleder, iş fazla olmaz zaten pazar günü bırakır babasına we elemanlara sonra gelir koynuma keyif yaparıs birass:)))))boshayallersmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
gelin şu dükkana bakında birazda ben uyuyam yawww((( allahtan yarın we pazrtesi günü kocam izinli o açar halleder, iş fazla olmaz zaten pazar günü bırakır babasına we elemanlara sonra gelir koynuma keyif yaparıs birass:)))))boshayallersmileaklinialirimsmile:jeyyar::jeyyar:
32den itibaren 2 haftada bir werio demekki herşey normal sende 1 ay sonraya werdi eğer tereddütün warsa ara telefonla 1 hafta erkene aldır cnm 3 hafta beklemiş olursun
kızlar sabaha kadar yatak odası çok havasız oluyor hava temizleme ve nemlendirm almalıyız diye düşündüm ben bu sabah küçük odada 3 kişi olacağız artık
kızlar sabaha kadar yatak odası çok havasız oluyor hava temizleme ve nemlendirm almalıyız diye düşündüm ben bu sabah küçük odada 3 kişi olacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?