2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sizin iş ne üzerine hasret bu arada sen ve bebişin hoş çıkmışsınız maşallah

bizim dükkan su dükkanı soda we şalgamda satıyoruz. ewlere işyerlerine serwis falan öyle işte. eşimle birlkteydik o zamn zor olmuyodu şimdi o zabıta oldu dükkan bana kaldımafoldumben
gördünmü canım resmi şiştik iyice senin warmı hamiş resmin facede bakem bi

bnde pazartesi doktora sorucam şu buhart makinasını bakalım ne dicek?

bendede aynısı oluyo sabah uyanamıyorum çok uyuyunca sersem gibi oluyorum sürekli mayışmış bi durumdayım mirmirmirmir

Aynısı walla bıde hawa kapalı ııce uykum gelıyor mirmirmirmirmirmirmirmir

ne sandın yemek ye yat suyunu iç yat sütünü iç yat pekmezini ye yat.. ne olcak senin yerinde olmak isterdim ben akşama kadar dötüm başım eğriliyo oturmaktan:a015:

Yawrum kıyamam ya yorma kendını o kadar kayın baban gelmıyor mu sen neden daha ınıyorsun dukkana ya yat dınlen kuzum dogumdan sonra bebekle ıstesende dınlenemıcen :mymeka:

kızlar merabaaaaaaaa... biz geldik ... geçmişi okudum sööle bi hastane cantası yorgan muhabbeti yapmışsınız.haberler güzel allaha sükür minnosum 1800 gr olmuş. sekerim içinde endokrine ugradım oda iyi dedi degerlerime.. darısı basınıza kızlar.. herkes çok güzel haberler alsın inşallah:dance::sm_cool:

masallah canım bebegıne

:içelim: gözün aydınnnnn
minnoşuna maşallah

buhar makinasımı radyasyon yayıyorakannehir

elektrikli soba saçıyor
kız sen şanslısın doğumdan sonra günde 2 maden suyu iç sütler bollaşıyorrrrr

canım maaşallah bebişe inşallah hepimiz son ana kadar güzel haberler alırız...

masallah canım bebegıne

:içelim:
gözün aydınnnnn
minnoşuna maşallah

elektrikli soba saçıyor

canım maaşallah bebişe inşallah hepimiz son ana kadar güzel haberler alırız...

kızlar çok sagolun allah razı olsun darısı basınıza inşallah....hihoyyytkaydirigubbakcemile5hihoyyyt

ayy bırak kayınbabaymış o korkuluk görewi göörüyo kapıda sipariş alıp yazamaz adres falan o kadar iyi değil yazı yazması falan yani bana hiç bir faydası yok benim mal kocam onu su indirsin gelen gidene mukayyet olsun die dikti burayaalsanaalsanasmile yine dellendim heeeeeeeeklava:
iyi iyi ne güzel yaa randewuyu 2 haftamı attı 1 aymı?
pazrtesi bnde görücem minişimi inşallah 2kgyi geçmiştir:Saruboceq:
:içelim:
gözün aydınnnnn
minnoşuna maşallah

elektrikli soba saçıyor

kız gece gündüz yakmam zaten minik bişey zaten doğalgazlı soğuk falan olursa akşamları falan yakarım ek olarak
soda sütmü yapıomuş ayy hertarafım meyweli we sade sodalarla dolu ama hiiiç içmiorum içim bari bundan sonra

Son düzenleme:
iyi akşamlar şekerler herkes iyidir umarım
dün çok yorulmuşum üşümüşüm akşam çok kötü oldum afedersiniz midem de bozuldu çıkardım daraldım nefes alamadım fenalaştım yatamadım oturarak uyumuşum sonra eşim yatağı açmış götürdü beni hiç halim yoktu
neyse bugün iyiyim çok şükür anneme gittim yeni geldim hurç aldım bebişimin kıyafetlerini attım makinaya bugün kurusunlar yarın ütülerini yapıp kaldırıcam cuma günüde nasipse çantamızı hazırlarım

kızlar hepinizin tontişlerine maşallahhh nazar değmesinnn

doğuma hazırlık topiğinde bi kadının nişanı gelmiş hastaneden ewe yolamışlar açılmöa olmadığından bekliomuş şuan çok heycanlı

bu arada kızlar haberci gibi oldum bizin topicten gülencim wardı ya onun sancıları warmış şuan erken doğum riski warmış haberiniz olsun

Gülencim cevap vermiyor kızlar.
Hasret sen de ben gibi iyi geziyorsun, hangi başlığa girsem oradasın.

Kızlar 3-4 gündür vajinamdan bir ağrı saplanıyor. Sanki oradan içeri bıçak girmiş gibi. Birkaç saniye sürüyor, çok korkuyorum... Daha önce doğum yapmışların bir yorumu olur mu ki?

Dün NST'ye girdim. Kan idrar tahlili vs. yapıldı. Sonuçları eşim götürdü doktora, her şey normalmiş. 37. haftada gidecekmişim kontrole Bu arada her hafta NST'ye gireceğim.

canım albendende o kadar eşime diyorumki insanın vajinasıda ağırırmı gece hele yatarken yatakta oyana sağa sola dönerken çok kötü ağrıyo ama bu ağrılar olabilirmiş son zamanlarda zaten şurda ne kadar kalmış inşallah sabırsız davranmazlar bizim yaramazlar...

Canım ya ben gırmedım bız sennle aynıyız ama ya bana hıc nst den bahsetmedı 1 ay sonra gel dedı sadece kötükedihüso senn bebıs kac kılo suan

Ne ilginç şeyler yaşadık şu süreçte değil mi? İnşallah sağlıkla gelir yavrular... O ağrı girince hastaneye gitmeyi bile düşündüm ben... :) Bu aralar stresli günler geçiriyorum, onunla da alakalı olabilir sanırım. Dün sinirle bebeğime de kötü şeyler söyledim, bu gün çok sakin kuzum ama çok üzgünüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…