- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #34.641
ewet birde elktrik sobası yakacağım ben almalımıyım acaba yaa kararsız kaldım we hangi marka en iyisi dr a sormak
sizin iş ne üzerine hasret bu arada sen ve bebişin hoş çıkmışsınız maşallah
ya onlarda radyasyon saşıyor vesbo mu oyle bişey vardı radyasyonsuz ve yüzde seksen tasarruflu
bendede aynısı oluyo sabah uyanamıyorum çok uyuyunca sersem gibi oluyorum sürekli mayışmış bi durumdayım mirmirmirmir
ne sandın yemek ye yat suyunu iç yat sütünü iç yat pekmezini ye yat.. ne olcak senin yerinde olmak isterdim ben akşama kadar dötüm başım eğriliyo oturmaktan:a015:
kızlar merabaaaaaaaa... biz geldik ... geçmişi okudum sööle bi hastane cantası yorgan muhabbeti yapmışsınız.haberler güzel allaha sükür minnosum 1800 gr olmuş. sekerim içinde endokrine ugradım oda iyi dedi degerlerime.. darısı basınıza kızlar.. herkes çok güzel haberler alsın inşallah :dance::sm_cool:
gözün aydınnnnnkızlar merabaaaaaaaa... biz geldik ... geçmişi okudum sööle bi hastane cantası yorgan muhabbeti yapmışsınız.haberler güzel allaha sükür minnosum 1800 gr olmuş. sekerim içinde endokrine ugradım oda iyi dedi degerlerime.. darısı basınıza kızlar.. herkes çok güzel haberler alsın inşallah :dance::sm_cool:
buhar makinasımı radyasyon yayıyorakannehir
kızlar merabaaaaaaaa... biz geldik ... geçmişi okudum sööle bi hastane cantası yorgan muhabbeti yapmışsınız.haberler güzel allaha sükür minnosum 1800 gr olmuş. sekerim içinde endokrine ugradım oda iyi dedi degerlerime.. darısı basınıza kızlar.. herkes çok güzel haberler alsın inşallah :dance::sm_cool:
masallah canım bebegıne
:içelim:
gözün aydınnnnn
minnoşuna maşallah
elektrikli soba saçıyor
kız sen şanslısın doğumdan sonra günde 2 maden suyu iç sütler bollaşıyorrrrr
canım maaşallah bebişeinşallah hepimiz son ana kadar güzel haberler alırız...
ayy bırak kayınbabaymış o korkuluk görewi göörüyo kapıda sipariş alıp yazamaz adres falan o kadar iyi değil yazı yazması falan yani bana hiç bir faydası yok benim mal kocam onu su indirsin gelen gidene mukayyet olsun die dikti burayaalsanaalsanasmileAynısı walla bıde hawa kapalı ııce uykum gelıyor mirmirmirmirmirmirmirmir
Yawrum kıyamam ya yorma kendını o kadar kayın baban gelmıyor mu sen neden daha ınıyorsun dukkana ya yat dınlen kuzum dogumdan sonra bebekle ıstesende dınlenemıcen :mymeka:
iyi iyi ne güzel yaa randewuyu 2 haftamı attı 1 aymı?kızlar merabaaaaaaaa... biz geldik ... geçmişi okudum sööle bi hastane cantası yorgan muhabbeti yapmışsınız.haberler güzel allaha sükür minnosum 1800 gr olmuş. sekerim içinde endokrine ugradım oda iyi dedi degerlerime.. darısı basınıza kızlar.. herkes çok güzel haberler alsın inşallah :dance::sm_cool:
:içelim:
gözün aydınnnnn
minnoşuna maşallah
elektrikli soba saçıyor
kız sen şanslısın doğumdan sonra günde 2 maden suyu iç sütler bollaşıyorrrrr
slm biz geldik gçmişi okudum oku oku bitmedi maşallah.Bugün günüm süperdi ilk kez oğluşum yüzünü döndü bize nihayet yüzünü görebildik kıpır kıpırdı gerçi yedim fındık ezmesinide öyle gittim.Paşam maşallah fark atmış bir hafta önde gidiyo 1.723 gr 40 cm daha29+5 iz.
Buarada doktorda bir ıslak mendilin broşürünü gördüm tamamen organikmiş yeni doğanı ayrı.organik pamuk bebek mendili GREEN BABİES ORGANİCBEN BULURSAM ALICAM
selamlar herkese,ilk defa bu kadar boş gördüm burayı,hayırdır inşallah.herkes iyidir umarım.biz de bugün kontrole gittik , burdan paylaşmak istedim...oğlum 1985 :) gram olmuş...32 hafta 3 günlük.doktorum normal doğum istiyorsan günde 1 saat kadar yürüyüş yapmaya başla dedi kolay doğum yapabilmem için.3 hafta sonra yine gidicez ,
iyi akşamlar herkeslere...a.s.
Gülencim cevap vermiyor kızlar.
Hasret sen de ben gibi iyi geziyorsun, hangi başlığa girsem oradasın.
Kızlar 3-4 gündür vajinamdan bir ağrı saplanıyor. Sanki oradan içeri bıçak girmiş gibi. Birkaç saniye sürüyor, çok korkuyorum... Daha önce doğum yapmışların bir yorumu olur mu ki?
Dün NST'ye girdim. Kan idrar tahlili vs. yapıldı. Sonuçları eşim götürdü doktora, her şey normalmiş. 37. haftada gidecekmişim kontroleBu arada her hafta NST'ye gireceğim.
Gülencim cevap vermiyor kızlar.
Hasret sen de ben gibi iyi geziyorsun, hangi başlığa girsem oradasın.
Kızlar 3-4 gündür vajinamdan bir ağrı saplanıyor. Sanki oradan içeri bıçak girmiş gibi. Birkaç saniye sürüyor, çok korkuyorum... Daha önce doğum yapmışların bir yorumu olur mu ki?
Dün NST'ye girdim. Kan idrar tahlili vs. yapıldı. Sonuçları eşim götürdü doktora, her şey normalmiş. 37. haftada gidecekmişim kontroleBu arada her hafta NST'ye gireceğim.
canım albendende o kadar eşime diyorumki insanın vajinasıda ağırırmıgece hele yatarken yatakta oyana sağa sola dönerken çok kötü ağrıyo ama bu ağrılar olabilirmiş son zamanlarda zaten şurda ne kadar kalmış inşallah sabırsız davranmazlar bizim yaramazlar...
Canım ya ben gırmedım bız sennle aynıyız ama ya bana hıc nst den bahsetmedı 1 ay sonra gel dedı sadece kötükedihüso senn bebıs kac kılo suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?