2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa bazen diyorum hiç gitmesin hep orada kalsın Şeniz bazen de biran önce de doğsun kucağıma alayım diyorum minik kelebeklerimiz herşeyleri ayrı güzel bıdıklarımızın annesii:CüvCüv:

Simenaycım, benim içim çok tezdir, birşey söylendi mi yapılsın isterim.
Bekleyemem öyle kimsenin keyfinin gelmesini.
Olmadığı zaman da söylenmeye, mırmırlanmaya başlarım.
Ama iş kayınvalidem üzerinden dönüyorsa, hayatım kaydı demektir, arabayı o alacak olsa, valla spor araba zamanı gelirdi oğlumun...
Hırkalarını yeleklerini ben örücem dedi, daha onlar bile yok, kanları ağır ben napıyım :)

Ama ben de umutluyum senin kayınpederinden, inşallah çok bekletmeden, İklimcim doğmadan önce alır...

imdaaat....
biri özet geçsin kim ne yapmış?
yoruldum beee sabahtan beride tekme yiyorum ha...
bi kıçı birarada durmadı zillimin...
olsun ben bunları hissetmek için neler yapıyodum eskiden...
aaahhh ahhh...
of kıslar çok uykusuzum çok yorgunum accık uyumak istiorum 10 dk bile yeter...

Ben de çok seviniyorum aslında hazırlıkları bitireceğim için.
Ama bu kaplumbağa halimle nasıl olacak diye biraz da tereddütlüyüm.
Yine annemin başına kalıcam sanırım :)
Orası kesin zaten canım :))
ıyiki anneciğimiz yanımızdaa :asigim:

bugün kahve günümüz var oraya gidicem duş almam lazım ama hava soğuk bide üşeniyorum benki saatlerce banyo yapmayı çok severim bu tembellik nerden bulaştı bana böyle

bosnacım aynen bende valla herşey biran önce olsun bitsin isterim bi bizdemi var bu böyle etrafımızdakiler de hep relax daha vakit var diyip duruyolar :umursamaz:

aynenn boshayallersmile

Kahve derken türk kahvesi mi nescafe mi içmiyorsun değil mi bunları az kafein al yoksa buluşma bahane mi ? Yiyeceksin orda pasta börekleri sonra DOMBİLİ-TOMBALAK olcan değil mi ? Sonra bize nispet yapıcaksın boshayallersmile:umursamaz::umursamaz:

evet yaa bazen diyorum hiç gitmesin hep orada kalsın Şeniz bazen de biran önce de doğsun kucağıma alayım diyorum minik kelebeklerimiz herşeyleri ayrı güzel bıdıklarımızın annesii:CüvCüv:

Ben de öyleyim...
Ama son kararım tadını çıkarmak...
Belki bi tane daha yapamayız, bu günler bir daha hiç geri gelmeyebilir :)

10 dk yetmeeezzz...
Uykusuz gecelerin ardından, uyudukça uyuyasım geliyor benim, şişip japon balığı gibi oluyorum :)

aynenn boshayallersmile

Ayyy, yalnız değilmişim opuyorumnanaktan
Kayınvalidem bana manyak muamelesi yapınca, bi ara kendimden şüphe etmiştim olumunekankayizsmile

zaten dombiliyim yusyuvarlağım canmcım
valla 15 günde bir bi fincan türk kahvesinden birşey olmaz yaa dimi:kedi:
öyle pastalar börekler yok canım kahvenin yanına ya çikolata yada ev sahibi yaparsa bi çeşit tatlı amaç biraraya gelmek

bende şiştim bosnacım yaaa...
sanırım son günleri yuvarlanarak geçiricez...
artık dakika sayıyorum 18 iş günüm kaldı...

yalnız değilsin bosnacım bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim diyorum millet aa daha iki ay var ne acele ediyorsun diyo :umursamaz: sanki 2 ay garantili bugün iyiyiz yarın ne olacağımız bellimi Allah vermesin gerçi ama herşey bizler için

bu arada kızlar artık benim yuvarlak bi karnım yok çok komik bir şekil aldı keşke eşim yanımda olsaydı da çekseydik resmini bi tarafı düz bir tarafında oğlumun totosu var diğer tarafta kızımın totosu arkada yamuk oldu resmen karnım kızımın ayakları kaburgamın altında :roflol:

Yapsın tatlı yapsın, güzel gider kahvenin yanında cokacimcoook
Akşam ben de yedim bi sütlü tatlı, garibim oğlum alışık değil tatlının tadına, derlirdi resmen, bi davul çalmadığı kaldı içerde :asigim:

bende şiştim bosnacım yaaa...
sanırım son günleri yuvarlanarak geçiricez...
artık dakika sayıyorum 18 iş günüm kaldı...

Az kalmış senin de, bak ne güzel...
Benden 5 gün fazla çalışacaksın...
Ha gayret kaydirigubbakcemile5

haklısın Kujucum bana da aynı tepkiyi vermişlerdi ama beraber yaparız o zaman dediğimde de kimseden ses çıkmamıştı anacığım sağolsun aaaaah ah ana gibi yar var mı opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…