- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.261
Kujum benim de midem çok kötü, yemeklerden sonra kendime gelmem epey zaman alıyor.
Akşam yemeklerinden sonra hiç birşey yiyemiyorum, yoksa bütün gece yatamıyorum bile.
Suyla idare ediyorum.
Kasık ağrıları, dediğin gibi, benim de dönmemi engelliyor.
Resmen acı duyuyorum dönerken, yatakten kalkarken, ilk birkaç adımı atarken...
Geçecek geçecek, özleyeceğiz içimizde tepinip durdukları günleri :asigim:
Seninde az kalmış Dimplecim, hadi hayırlısı..
İlahi Bosna yaa, hakkaten çok fazla beklenti içinde olmamak lazım, ama kayınpederden umutluyum ben, dün yine koca bir paket bebek bezi almış bize, sağolsun, heyecanlanıyorum ne yapayım, herşeyi tam olsun istiyorum işte, kendi anneme nazım geçiyor ama karşı tarafa hadi bir an evvel alın diyemiyorum, görümcemin bebeğine 1 yıl sonra aldıkları için bana da aynısını yaparlar diye :))
Beknurcum, çok hesaplı gerçekten, bende aynı yerden aldım, oda takımını komple 800 tl ye aldık düşünsene ne kadar uygun fiyat..
Aaaa sahiden mi nerden aldın kiii çok iyi bence hepsiii..
Aaaa inanılır gibi değil canım yaaa şaşırdım bu fiyata hepsini aldığınaaa
Ayyy bunlar çook şeker canıııımm
Orası kesin zaten canım :))Ben de çok seviniyorum aslında hazırlıkları bitireceğim için.
Ama bu kaplumbağa halimle nasıl olacak diye biraz da tereddütlüyüm.
Yine annemin başına kalıcam sanırım :)
aynenn boshayallersmilebugün kahve günümüz var oraya gidicem duş almam lazım ama hava soğuk bide üşeniyorum benki saatlerce banyo yapmayı çok severim bu tembellik nerden bulaştı bana böyle
bosnacım aynen bende valla herşey biran önce olsun bitsin isterim bi bizdemi var bu böyle etrafımızdakiler de hep relax daha vakit var diyip duruyolar :umursamaz:
Günaydın herkese a.s.
Hepatitciğim gözün aydın bebişine maşallah
Pancubenciğim şafak az kalmış hadi hayırlısı bakalım...
Ankara0606 Begüm bence çok güzel...
bugün kahve günümüz var oraya gidicem duş almam lazım ama hava soğuk bide üşeniyorum benki saatlerce banyo yapmayı çok severim bu tembellik nerden bulaştı bana böyle
bosnacım aynen bende valla herşey biran önce olsun bitsin isterim bi bizdemi var bu böyle etrafımızdakiler de hep relax daha vakit var diyip duruyolar :umursamaz:
evet yaa bazen diyorum hiç gitmesin hep orada kalsın Şeniz bazen de biran önce de doğsun kucağıma alayım diyorum minik kelebeklerimiz herşeyleri ayrı güzel bıdıklarımızın annesii:CüvCüv:
imdaaat....
biri özet geçsin kim ne yapmış?
yoruldum beee sabahtan beride tekme yiyorum ha...
bi kıçı birarada durmadı zillimin...
olsun ben bunları hissetmek için neler yapıyodum eskiden...
aaahhh ahhh...
of kıslar çok uykusuzum çok yorgunum accık uyumak istiorum 10 dk bile yeter...
bugün kahve günümüz var oraya gidicem duş almam lazım ama hava soğuk bide üşeniyorum benki saatlerce banyo yapmayı çok severim bu tembellik nerden bulaştı bana böyle
aynenn boshayallersmile
evet canım yarın kontrolümüz var ve rapor alcaz inşallah :Saruboceq::Saruboceq:
Kahve derken türk kahvesi mi nescafe mi içmiyorsun değil mi bunları az kafein al yoksa buluşma bahane mi ? Yiyeceksin orda pasta börekleri sonra DOMBİLİ-TOMBALAK olcan değil mi ? Sonra bize nispet yapıcaksın boshayallersmile:umursamaz::umursamaz:
kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmileAyyy, yalnız değilmişim opuyorumnanaktan
Kayınvalidem bana manyak muamelesi yapınca, bi ara kendimden şüphe etmiştim olumunekankayizsmile
zaten dombiliyim yusyuvarlağım canmcım
valla 15 günde bir bi fincan türk kahvesinden birşey olmaz yaa dimi:kedi:
öyle pastalar börekler yok canım kahvenin yanına ya çikolata yada ev sahibi yaparsa bi çeşit tatlı amaç biraraya gelmek
bende şiştim bosnacım yaaa...
sanırım son günleri yuvarlanarak geçiricez...
artık dakika sayıyorum 18 iş günüm kaldı...
yalnız değilsin bosnacım bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim diyorum millet aa daha iki ay var ne acele ediyorsun diyo :umursamaz: sanki 2 ay garantili bugün iyiyiz yarın ne olacağımız bellimi Allah vermesin gerçi ama herşey bizler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?