- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #35.281
midem yanıyoooo :1no2: artık midemi depiyolar sanırım yer kalmadı gariban mideme çok yanıyo çooook :a015:
yağmur slm bende aynı hastanede doğum yapmayı düsünüyorum onvakta sgk ile anlasması varmış dimi
yalnız değilsin bosnacım bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim diyorum millet aa daha iki ay var ne acele ediyorsun diyo :umursamaz: sanki 2 ay garantili bugün iyiyiz yarın ne olacağımız bellimi Allah vermesin gerçi ama herşey bizler için
bu arada kızlar artık benim yuvarlak bi karnım yok çok komik bir şekil aldı keşke eşim yanımda olsaydı da çekseydik resmini bi tarafı düz bir tarafında oğlumun totosu var diğer tarafta kızımın totosu arkada yamuk oldu resmen karnım kızımın ayakları kaburgamın altında :roflol:
haklısın Kujucum bana da aynı tepkiyi vermişlerdi ama beraber yaparız o zaman dediğimde de kimseden ses çıkmamıştı anacığım sağolsun aaaaah ah ana gibi yar var mı opuyorumnanaktan
bu arada kızlar artık benim yuvarlak bi karnım yok çok komik bir şekil aldı keşke eşim yanımda olsaydı da çekseydik resmini bi tarafı düz bir tarafında oğlumun totosu var diğer tarafta kızımın totosu arkada yamuk oldu resmen karnım kızımın ayakları kaburgamın altında :roflol:
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım raporunu da alırsın rahatlarsın
birde yağmurcum gidecek yarın doktora oda güzel haberlerle döner inşallahh
ayyy yirim ben onların popolarını yaaa...kimbilir sen nekadar zorlanıyosun biz bitaneyle pert olduk bee...
yalnız değilsin bosnacım bebeğin kıyafetlerini yıkadım ütüledim diyorum millet aa daha iki ay var ne acele ediyorsun diyo :umursamaz: sanki 2 ay garantili bugün iyiyiz yarın ne olacağımız bellimi Allah vermesin gerçi ama herşey bizler için
Al işte, herkes bi şaşkın...
Her gün daha da ağırlaşıyoruz, kolay mı ütünün başında oturmak kaç saat...
Ayrıca belli mi olur, ya erken gelirlerse Allah korusun.
O akıl verenler elini yardıma sürmez ama o zamanklava:
Valla yıkama ütüleme işini hallettiğimden beri daha bi huzurluyum.
Bu haftasonu da hastane çantamızı hazırlayacağım inşallah, rahata ereceğim.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin valla...
valla bende sizin gibiyim herşey biranda olsun isterim hele öyle geciktirmeye çalışanlara hiç gelemem.birşey yapılacaksa adı varsa hemen olacak.sabırsızım bu konularda.
siz gene iyisiniz benim anneciğim de yok ki yanımdamafoldumben.
kayınvalidem yardım etsin istemem zaten kendi annen laf etmez de kayınvalide milletine güven olmaz:umursamaz:
haklısın Kujucum bana da aynı tepkiyi vermişlerdi ama beraber yaparız o zaman dediğimde de kimseden ses çıkmamıştı anacığım sağolsun aaaaah ah ana gibi yar var mı opuyorumnanaktan
Al işte, herkes bi şaşkın...
Her gün daha da ağırlaşıyoruz, kolay mı ütünün başında oturmak kaç saat...
Ayrıca belli mi olur, ya erken gelirlerse Allah korusun.
O akıl verenler elini yardıma sürmez ama o zamanklava:
Valla yıkama ütüleme işini hallettiğimden beri daha bi huzurluyum.
Bu haftasonu da hastane çantamızı hazırlayacağım inşallah, rahata ereceğim.
Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin valla...
Orası kesin zaten canım :))
İyiki anneciğimiz yanımızdaa :asigim:
günaydın annecikler;
İstanbul'um yağmurlu ve çok soğuk
Hasret(Kokoş'um herkes tarafından onaylandın artık :lepilumunekankayizsmile) güzel haberlerle gelmişsin...Sıra bizde yarın Allahın izniyle meleğimi görücem ve raporumu alıcam ve bu hafta benim için bitecek...Keşke şirket bitirse beni çıkartsa :Saruboceq::Saruboceq: burası boğdu beni inanın
Neyse herkes iyidir umarım meleklerinizde ...?
günaydın arkadaşlar:))a.s.
umarım herkes iyidir..
HASRET cim gözün aydın canım maşallah bebişinecatı muayenesinide atlatmışsın darısı başımıza...
PANCUBEN canım senin de iznin hayırlı olsun şimdiden bol bol dinlenirsin artık :))
atladığım varsa kusura bakmasın gecmişe cok bakamadım..
ve kızlar ben de güzel haberlerle geldim:)) dün dr a gittik..benim sıpa yüzünü göstermedi yine dr a gidince saklanıyor hep utangac mı olacak ne:) 2360 gr olmuş şükür herşey iyi nst de sancı falan da cıkmadıı..zaten cıkmasın cünkü kafası hala yukarda..döner mi bilmiyorum pek niyeti yok gibi geliyor bana.
ve bir haber arkadaşlar..sağlık bakanlığı tüm hastanelere yazı yollamış normal doğum yapptırın diye ..
son olarak gittiğim hastanenin devlet memurlarıyla anlaşması bitmiş(dr u değiştrmewk istemediğim için orda doğum yapıcam yine ama kötü oldu bir de zam gelecek..
cok uzattım biliyorum:)) herkesin güzel habrlerini bekliyorum opuyorumnanaktan
günaydınlar arkadaşlar,.uykusuz bi gecenin ardından işyerinde ruh gibiyimakannehirakannehirdön sağa dön sola,bitürlü uyuyamadım,.zaten dönerken iki saat geçiyo,yavaş yavaş döneyim diyorum,.bi hayli zamanımı alıyoohaoldumsmile ohaoldumsmileeşimde sabah yine diyo uyutmadın benikafamçokkarıştı:mymeka: :mymeka:bu arada akşam bebikimin beşiki geldi,.dükkanda küçük duruyo,ama yatak odasında baya bi yer kapladı,.geçmeye yer kalmadı nerdeyse,.kafamçokkarıştıohaoldumsmileunutmadan hasretçim ve hepatit bebiklerinize maşallah diyorum,.güzel haberlerle gelmişsiniz
kızlar lütfen yardım edin ocak annesiyim 13 gün oldu kızım doğalı hala kimlik yok ecem mi begüm mü hangisi daha güzel
canım çok şekerler,güle güle kullanın..................denemeeeeeeeeeeeeee
kimse anne gibi olmuyooooo olmazzzz ne kasdarda iyi olsa kayınvalde can gibi olmaaaaz..,,benimkide ben geelince yaparım diyo ama ooo o gelene kadar şükür iyiyim yapıyorum
kızlar bu arada biz ne zaman BULUŞUYORUZZZ kimse bişey demiyoolumunekankayizsmile
benimkide ben geelince yaparım diyo ama ooo o gelene kadar şükür iyiyim yapıyorum
kızlar bu arada biz ne zaman BULUŞUYORUZZZ kimse bişey demiyoolumunekankayizsmile
kızlar katılım sayısı çok az ve bu hafta kar yağışı bekleniyor İstanbulda erteleyelim diyorum ben ne dersiniz ??
kimse anne gibi olmuyooooo olmazzzz ne kasdarda iyi olsa kayınvalde can gibi olmaaaaz..,,
valla bende sizin gibiyim herşey biranda olsun isterim hele öyle geciktirmeye çalışanlara hiç gelemem.birşey yapılacaksa adı varsa hemen olacak.sabırsızım bu konularda.
siz gene iyisiniz benim anneciğim de yok ki yanımdamafoldumben.
kayınvalidem yardım etsin istemem zaten kendi annen laf etmez de kayınvalide milletine güven olmaz:umursamaz:
benimkide ben geelince yaparım diyo ama ooo o gelene kadar şükür iyiyim yapıyorum
kızlar katılım sayısı çok az ve bu hafta kar yağışı bekleniyor İstanbulda erteleyelim diyorum ben ne dersiniz ??
kimse anne gibi olmuyooooo olmazzzz ne kasdarda iyi olsa kayınvalde can gibi olmaaaaz..,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?