2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

midem yanıyoooo :1no2: artık midemi depiyolar sanırım yer kalmadı gariban mideme çok yanıyo çooook :a015:

kıyamam canım yaaa senin bebişler iki olunca senin organlara yer kalmıyo geçer inşallah yanmaların bende de oluyo özellikle akşamları

off kızlar bu arada sütten gına gelmeye başladı bana günde 1 litre içiyorum bazen daha fazla yarasın kuzuma ama artık :dilcikar: gelmeye başladı

Al işte, herkes bi şaşkın...
Her gün daha da ağırlaşıyoruz, kolay mı ütünün başında oturmak kaç saat...
Ayrıca belli mi olur, ya erken gelirlerse Allah korusun.
O akıl verenler elini yardıma sürmez ama o zaman klava:
Valla yıkama ütüleme işini hallettiğimden beri daha bi huzurluyum.
Bu haftasonu da hastane çantamızı hazırlayacağım inşallah, rahata ereceğim.

Yerim ben onların totolarını :asigim:

haklısın Kujucum bana da aynı tepkiyi vermişlerdi ama beraber yaparız o zaman dediğimde de kimseden ses çıkmamıştı anacığım sağolsun aaaaah ah ana gibi yar var mı opuyorumnanaktan

Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin valla...

ayyy yirim ben onların popolarını yaaa...kimbilir sen nekadar zorlanıyosun biz bitaneyle pert olduk bee...

valla bende sizin gibiyim herşey biranda olsun isterim hele öyle geciktirmeye çalışanlara hiç gelemem.birşey yapılacaksa adı varsa hemen olacak.sabırsızım bu konularda.

siz gene iyisiniz benim anneciğim de yok ki yanımdamafoldumben.

kayınvalidem yardım etsin istemem zaten kendi annen laf etmez de kayınvalide milletine güven olmaz:umursamaz:

benimkide ben geelince yaparım diyo ama ooo o gelene kadar şükür iyiyim yapıyorum

kızlar bu arada biz ne zaman BULUŞUYORUZZZ kimse bişey demiyoolumunekankayizsmile

haklısın Kujucum bana da aynı tepkiyi vermişlerdi ama beraber yaparız o zaman dediğimde de kimseden ses çıkmamıştı anacığım sağolsun aaaaah ah ana gibi yar var mı opuyorumnanaktan

Orası kesin zaten canım :))
İyiki anneciğimiz yanımızdaa :asigim:

tabiki, canmm öyle ,erkendi ne acelesi var diye akıl verenler cook olurr ama benimde anacıım sagolsun walla onlardan baska kimse anlamaz bizi..bu hafta bende insallah halledicem yıkama ütüleme işlini..

merhaba kızlar nasılsınız?ben çok şişim ,geceleri uyuyamıyorum birde .sabaha kadar dönüp duryorum......zamanım baya bi azaldı ama iyice zorlaştı herşey...

canım güzel haberlerle gel!!!!

maşallah bebişe kocaman olmuş....

canım bende hiç uyuyamıyorum geceleri...tanker gibi oldum zaten....beşiğinizde hayırlı olsun,güle güle kullanın....

kızlar lütfen yardım edin ocak annesiyim 13 gün oldu kızım doğalı hala kimlik yok ecem mi begüm mü hangisi daha güzel

canım bence begüm güzel....

..............denemeeeeeeeeeeeeee
canım çok şekerler,güle güle kullanın....

benimkide ben geelince yaparım diyo ama ooo o gelene kadar şükür iyiyim yapıyorum

kızlar bu arada biz ne zaman BULUŞUYORUZZZ kimse bişey demiyoolumunekankayizsmile

kızlar katılım sayısı çok az ve bu hafta kar yağışı bekleniyor ıstanbulda erteleyelim diyorum ben ne dersiniz ??

kızlar katılım sayısı çok az ve bu hafta kar yağışı bekleniyor İstanbulda erteleyelim diyorum ben ne dersiniz ??

canımcım benim eşim getirecek beni onun için benim açımdan kolay ama kendisi gelecek arkadaşlar için zor olur haklısın
ben kendi adıma ne zaman olursa gelirim sağlıkla ilgili bi sıkntı olmadığı sürece siz bilirsiniz

Yazcım doğuma yakın gelecek mi annen?

kızlar katılım sayısı çok az ve bu hafta kar yağışı bekleniyor İstanbulda erteleyelim diyorum ben ne dersiniz ??

Benim kayınvalidem 31 Ocak'ta dönüyormuş, o yüzden gelebilirdim aslında.
Ama hava çok soğuk gerçekten, uzaktan gelecek arkadaşlar için zor olabilir.
Herkes mutabıksa, erteleyebiliriz.

canlar beni de eşim getirecek bende de sorun yok ama hasret karşıdan gelecekti o nerde kaldı bugün gelsinde bir yorum yapsın bakalım :))

biri bana mı seslendibayanssulusmile
ewet napıoruz buluşmayı erteleniyomu.. bence cumaya kadar falan bekleyelim hawa şartları belki haftasonu hawa açar ona göre cuma günü son kararı weririz erteleme weya buluşma die??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…